>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ukash , paysafecard ? Pomocy!

K 0

kwadrat103

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , prosze o pomoc , bylem juz chyba wszytskich mozliwych sklepach , zabka, kiosk, stoiska z doładowaniami itp.. i pytam sie czy mają Państwo do sprzedania bon Ukash lub Paysafecard i nikt nigdy nie wie co to jest i musze tłumaczyc a jak wytłumacze to sie okazuje ze nikt tego nie ma... co mam zrobic;/

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Kod paysafecard kupisz w sklepie np Vobis .Na stronie paysafecard masz podane punkty sprzedazy w danej miejscowosci.

K 0

kwadrat103

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ale poza Vobis ? bo mam dlaleko.. bylem w zabce i nie wiedzią co to jest wogole...

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie tez nie wiedzieli, to kazałem sprzedawczyni sprawdzić terminal i okazało sie że jednak maja

W 3

wakabajaszi-genzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
d-ko
pierwsze sprawdz na stronie paysefa lub ukasha w jakich sklepach w okolicy sa do nabycia nastepnie udaj sie do sklepu i jak polski ciemnogrod za kasa niebedzie wiedzial co to jest to mowisz ze ma to w terminalu gdzie sa doladowania do telefonow przewaznie na dole listy w terminalu i wtedy robia wielkie oczy ze maja takie cos

wiem z doswiadczenia ????

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jest tak jak mówią przedmówcy. Często sprzedawcy dalej nie wiedzą wtf ;| Najlepiej sprawdzać w necie i potem mówić, że muszą to mieć w terminalu.

mateo952 9

mateo952

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miasto
Bony
Zna ktoś może stronkę gdzie można kupić bon przez sms??Ukash lub inny???

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie ma takiej strony
Prepaidy możesz kupić wyłącznie w sklepie. Oczywiście zdarzają się jakieś aukcje na Allegro bądź ebayu, ale nie ma co się w takie rzeczy bawić - lepiej podejść do kiosku.