>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ujemne Saldo

denver94 23

denver94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzień dobry,

wczoraj zagrałem kupon który był wygrany (rozliczony przez STS). Cała kwotę wczoraj przegrałem i dzisiaj rano ujrzałem minus na moim koncie. Kwota spora bo aż 1980 zł.
Proszę o informację czy STS może nakazać mi spłatę tej kwoty (chciałem zamknąć tam konto). W mailu który wysłałem im o zamknięcie konta napisali mi (zanim minus pojawił się na koncie STS).

W odniesieniu do powyższej sytuacji na zastosowanie punkt regulaminu:

5.6. W przypadku, gdy na Koncie STS kwota pieniężna zostanie przypisana w sposób nieprawidłowy np. na skutek oczywistej pomyłki banku czy też Bukmachera, wówczas STS ma prawo do skorygowania nieprawidłowo przypisanej kwoty i odliczenia jej z Konta STS klienta, bez konieczności uzyskania jego zgody. Jeżeli klient przed dokonaniem skorygowania przez STS nieprawidłowo przypisanej kwoty, dokona jej wypłaty lub zawarcia za nią lub za część tej kwoty kolejnych zakładów, klient będzie zobowiązany do uiszczenia na rachunek STS brakującej kwoty lub uzupełnienia o nią swojego Konta STS, w terminie 14 dni kalendarzowych od dnia doręczenia wezwania. STS zastrzega sobie prawo do zablokowania Konta STS klienta, do momentu uregulowania przez niego zadłużenia, o którym mowa powyżej. STS w takiej sytuacji, może też wystąpić na drogę sądową z roszczeniem odszkodowawczym.

Proszę o informację, czy ktoś z was miał taką sytuację i był zmuszony do wpłaty na konto powyższej kwoty czy olać to bo STS i tak nic z tym nie zrobi ?

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
beda grozic i wysylac pisma, wiekszosc sie przestraszy i odda minus, w praktyce nie slyszalem jeszcze by ktos mial problemy z tym, ze nie splacil minusa

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
cytat z dnia 28 października 2019 16:54 przez denver94Dzień dobry,

wczoraj zagrałem kupon który był wygrany (rozliczony przez STS). Cała kwotę wczoraj przegrałem i dzisiaj rano ujrzałem minus na moim koncie. Kwota spora bo aż 1980 zł.
Proszę o informację czy STS może nakazać mi spłatę tej kwoty (chciałem zamknąć tam konto). W mailu który wysłałem im o zamknięcie konta napisali mi (zanim minus pojawił się na koncie STS).

W odniesieniu do powyższej sytuacji na zastosowanie punkt regulaminu:

5.6. W przypadku, gdy na Koncie STS kwota pieniężna zostanie przypisana w sposób nieprawidłowy np. na skutek oczywistej pomyłki banku czy też Bukmachera, wówczas STS ma prawo do skorygowania nieprawidłowo przypisanej kwoty i odliczenia jej z Konta STS klienta, bez konieczności uzyskania jego zgody. Jeżeli klient przed dokonaniem skorygowania przez STS nieprawidłowo przypisanej kwoty, dokona jej wypłaty lub zawarcia za nią lub za część tej kwoty kolejnych zakładów, klient będzie zobowiązany do uiszczenia na rachunek STS brakującej kwoty lub uzupełnienia o nią swojego Konta STS, w terminie 14 dni kalendarzowych od dnia doręczenia wezwania. STS zastrzega sobie prawo do zablokowania Konta STS klienta, do momentu uregulowania przez niego zadłużenia, o którym mowa powyżej. STS w takiej sytuacji, może też wystąpić na drogę sądową z roszczeniem odszkodowawczym.

Proszę o informację, czy ktoś z was miał taką sytuację i był zmuszony do wpłaty na konto powyższej kwoty czy olać to bo STS i tak nic z tym nie zrobi ?

Wygrałeś w STS 1980 zeta w kuponie i przegrałeś całą tą kwotę? W jaki sposób to możliwe zagrałeś 1 zakład za całość czy żaden z zagranych zakładów przez Ciebie nie wszedł?
Takie z ciekawości pytanko.

denver94 23

denver94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 28 października 2019 17:18 przez hagi84beda grozic i wysylac pisma, wiekszosc sie przestraszy i odda minus, w praktyce nie slyszalem jeszcze by ktos mial problemy z tym, ze nie splacil minusa

Ok, bałem się, że mogą mnie pociągnąć do jakiejś odpowiedzialności finansowej lub co gorsza karnej. Walczę z nimi w @ aby wyzerowali to konto bo robiłem u nich duże obroty i mogliby sobie darować. Czy takie instytucje jak sts czy fortuna mogą robić jakieś wpisy w Bik, krd itd jeśli się tego nie spłaci ??

denver94 23

denver94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 28 października 2019 19:25 przez maer

Wygrałeś w STS 1980 zeta w kuponie i przegrałeś całą tą kwotę? W jaki sposób to możliwe zagrałeś 1 zakład za całość czy żaden z zagranych zakładów przez Ciebie nie wszedł?
Takie z ciekawości pytanko.

Tak, wpłaciłem sobie 1k zagrałem między innymi ten kupon który wygrałem i dzisiaj skorygowali. Popykałem chwilę na live, zrobiłem 4-5 k stawkami po 1k i wszystko przegrałem. Miałem wolne środki do dyspozycji więc wpłaciłem i całkiem dobrze szło tyle, że nie wypłaciłem w odpowiednim momencie a szkoda mi wpłacać im prawie 2 koła za ich pomyłkę.

denver94 23

denver94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, z Sts-em nie ma co gadać bo to chyba jakieś boty a nie ludzie odpisują na te maile. Cały czas klepią jedną formułkę a na moje pytania nie odpowiadają. Póki co się nie przejmuję, mam nadzieje, że postraszyli i zapomną.

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to się skończyło? Usunąłeś konto? Odpuścili? Straszą pismami?