>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

UFC on FOX 29: Poirier vs. Gaethje

Status
Zamknięty.
psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
UFC on FOX 29: Poirier vs. Gaethje

Data: sobota, 14 kwietnia 2018 (noc z soboty na niedzielę)
Transmisja: Polsat Sport (karta główna) / UFC Fight Pass (karta wstępna)
Organizacja: Ultimate Fighting Championship
Miejsce: Gila River Arena - Glendale, Stany Zjednoczone
Walka wieczoru
155 lbs: Dustin Poirier (22-5) vs. Justin Gaethje (18-1)
5 rund
Karta główna (od 02:00 naszego czasu)
170 lbs: Carlos Condit (30-11) vs. Alex Oliveira (17-4-1, 2NC)
185 lbs: Israel Adesanya (12-0) vs. Marvin Vettori (12-3-1)
125 lbs: Michelle Waterson (14-6) vs. Cortney Casey (7-5)
Karta wstępna (od 00:00 naszego czasu)
185 lbs: Tim Boetsch (21-11) vs. Antonio Carlos Junior (10-2-0, 1NC)
170 lbs: Muslim Salikhov (13-2) vs. Ricky Rainey (13-4)
125 lbs: Wilson Reis (22-8) vs. John Moraga (18-6)
185 lbs: Krzysztof Jotko (19-3) vs. Brad Tavares (16-4)
Karta przedwstępna (od 21:30 naszego czasu)
155 lbs: Gilbert Burns (12-2) vs. Dan Moret (13-3)
125 lbs: Shana Dobson (3-1) vs. Lauren Mueller (4-0)
170 lbs: Dhiego Lima (12-6) vs. Yushin Okami (34-11)
265 lbs: Arjan Singh Bhullar (7-0) vs. Adam Wieczorek (9-1)
135 lbs: Matthew Lopez (10-2) vs. Alejandro Perez (19-6-1)
135 lbs: Luke Sanders (11-2) vs. Patrick Williams (8-5)
źródło: ufc.com, lowking.pl

vat 477

vat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bhullar (7-0) vs. Wieczorek (9-1)

Właśnie oglądałem debiuty w UFC obu Panów i powiem, że zupełnie nie rozumiem kursów (1.25/ 4.0!). &quot;Kanadyjczyk&quot; niby wywodzi się z zapasów, nawet jakaś kariera olimpijska za nim ale w walce z Henrique wypadł słabo. Adam w debiucie wspaniale też nie wyglądał (jakiś taki wystraszony) ale 7 na 9 prób obaleń Hamiltona wybronił. W stójce Polak powinien mieć przewagę. Jeśli tylko wyjdzie odpowiednio skoncentrowany i wykorzysta przewagę warunków fizycznych (15cm przewagi zasięgu) to powinien te 2 rundy ugrać.
Kurs 4.0 na Wieczorka na Unibet jak najbardziej grywalny. ✅
Lima (12-6) vs. Okami (34-11)
Jeśli ktoś jest fanem UFC to Japończyka nie trzeba mu przedstawiać.
Pomimo 36 lat stawiam na jego doświadczenie. Lima jakimś wybitnym zawodnikiem nie jest.
Kurs 1.9 na Bet365 na zwycięstwo &quot;Thundera&quot;. ✅
Do tego gram jeszcze
Pereza 2.1 ✅
Condita 2.8 ⛔
Reisa 1.72 ⛔
Tavaresa 1.73 ✅
Boetscha 3.25 ⛔

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
valverde +17 Punkty (Zacnie :))
Gy_Gy_Craveel +5 Punkty
atr +8 Punkty
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Bhullar - Wieczorek
walka potrwa cały dystans @1.85
lvbet

Krótka piłka. Jeden i drugi nie zachwycili w swoim debiucie. Jeśli miałbym wybierać, kto zrobił większe wrażenie, to raczej postawiłbym na Wieczorka.
Nie wiem dlaczego na Siwego jest tak duży kurs? Gabarytowo Polak jest większy od swojego przeciwnika. Myślę, że nie powinien mieć problemów, aby powstrzymywać zapaśnicze zapędy hinduskiego Kanadyjczyka. Jeśli Adam zdoła utrzymać swojego przeciwnika na dystans, to jestem spokojny o wynik tego pojedynku.
Kolega vat Złapał fajny kurs, bo aktualnie stoi 3.75

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Miałem sobie odpuścić po tym co zrobił Longer ale......kurw....chłopina sie wystrzelał i misio angielskie skończyło go na ziemi....mina Kawulskiego bezcenna....mega gala fajne walki bitki naprawdę udała sie ta gala KSW typersko fajnie ale....jeśli ktoś cos tam pograł i nie pykło to przepraszam....niestety mega fajny sportowo week pley offy koszykarsko- hokejowe musza poczekać :p dwa spokojne bety na UFC

Condit, Carlos-Oliveira, Alex Condit 2,65 Argo
Tutaj lekko symbolicznie obok takiego kursu nie mogę przejść do lepszego oglądania...Kurcze bardzo lubię styl walki &quot;THE NATURAL BORN KILLER&quot; mega wojownik ja wiem ze jest na mega musiku....wiekowy rozbity ale jest wstanie trafić ubić kowboja z Brazylii,złamał go Yancy Medeiros po świetnej kapitalnej walce to złamie go Carlos.Condit :}} Twarda szczeka łeb mocny tylko jedna porażka przez KO w karierze z nie byle kim bo Tyronem Woodleyem przez mega kopniecie...walczył z wszystkimi tuzami szkoda wymieniać bo zabraknie czasu.Z całym szacunkiem do Brazylijczyka on z takim fajterami nie walczył....moze z Cowbojem Amerykańskim Cerrone ale to porażka byla przez podanie.Carlos moze byc lekko zardzewiały dawno nie walczył. 3 porażki z rzędu z nie byle kim bo solidnym bardzo Magny, świetny grappler Maia i po wyrównanej wojnie w stójce z Lawlerem...myślę Alex nie znokautuje i nie poda Condita będzie twarda walka w stójce...i liczę na przełamanie go przez naturalnego...Brazylijczyk daje dobre walki fajna stójka ma czym uderzyć niezły parter jest po ciężkiej porażce ma naprawdę mocnego zawodnika wiec delikatnie gramy....

i słówko o bitce wieczoru na niedziele :p
Gaethje, Justin - Poirier, Dustin Zwycięstwo przez KO, TKO albo DQ 1,53 Unibet do dubla taśmy jak znalazł i ryzykowniej ale bardzo realnie
under 1,5 rundy 2,43 Unibet

Obaj maja bardzo widowisko styl walki lubię Justina idzie do przodu wywiera presje ale sie odkrywa dużo przyjmuje a taki styl jest mega niebezpieczny. Ostatnio popsuł kupon z Alvarezem ale....tutaj przewiduje ze ktoś kogoś trafi ubije i ta walka moze sie szybko skończyć. Gaethje nie kalkuluje nie ma u niego kompromisów ostatnie 6 walk to wszystko tko na swoja korzyści albo rywala w cv ma jedna porażkę 1 podanie 2 decyzje. &quot;THE DIAMOND&quot; napewno jest bardziej wszechstronny sporo podań decyzji ale tez ma KO w swoim repertuarze. Walczyl tez z lepszymi zawodnikami.Z fartem jest co oglądać na UFC wiec kto nie śpi czuwa :p

i to co zrobił SIWY psychofan Wieczorek masakra OMOPLATA ja znajdę chwilkę wrzucę....

Status
Zamknięty.