Witam,
Typuję już od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku, że zacznę coś publikować.
Na razie bez analiz jakichś większych. Zobaczymy jak to wszystko się rozwinie.
Moje dzisiejsze typy
Dziś skupiam się na meczu United z Southampton.
Goście przyjeżdżają na to spotkanie w bardzo dobrym nastroju po ostatnich wygranych. Southampton wyraźnie załapał dołek tylko jest tutaj jeden haczyk, zauważmy z jakimi drużynami ostatnio mierzyli się Święci. Wydaje się, że Man Utd w końcu załapał formę, a Van Gaal jak dla mnie jest odpowiednim człowiekiem dla United. Dziś nadchodzi dzień weryfikacji formy obydwu drużyn. Przewiduję zacięte spotkanie.
#1 Anglia Premier League
Southampton - Manchester United
Goście over 1,5 kurs 2,30
Stawka: 25zł
EW: 57,50zł

#2 Anglia Premier League
Over 10,5 RR kurs 1,85
EW: 46,25
Edit: Van Persie pokazał klasę dzisiaj i poprowadził United do zwycięstwa na ciężkim terenie.Tak jak pisałem powyżej, zacięte spotkanie ;] Co do zakładu na RR to jednak jak nie ma Di Marii to nie ma rożnych :] Z dzisiejszego dnia jestem zadowolony.
Typuję już od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku, że zacznę coś publikować.
Na razie bez analiz jakichś większych. Zobaczymy jak to wszystko się rozwinie.
Moje dzisiejsze typy
Dziś skupiam się na meczu United z Southampton.
Goście przyjeżdżają na to spotkanie w bardzo dobrym nastroju po ostatnich wygranych. Southampton wyraźnie załapał dołek tylko jest tutaj jeden haczyk, zauważmy z jakimi drużynami ostatnio mierzyli się Święci. Wydaje się, że Man Utd w końcu załapał formę, a Van Gaal jak dla mnie jest odpowiednim człowiekiem dla United. Dziś nadchodzi dzień weryfikacji formy obydwu drużyn. Przewiduję zacięte spotkanie.
#1 Anglia Premier League
Goście over 1,5 kurs 2,30
EW: 57,50zł

#2 Anglia Premier League
Over 10,5 RR kurs 1,85
EW: 46,25

Edit: Van Persie pokazał klasę dzisiaj i poprowadził United do zwycięstwa na ciężkim terenie.Tak jak pisałem powyżej, zacięte spotkanie ;] Co do zakładu na RR to jednak jak nie ma Di Marii to nie ma rożnych :] Z dzisiejszego dnia jestem zadowolony.