Witam dzisiaj postanowiłem się częściej udzielać na forum, nie tylko w TD bo tam tj czysty konkurs i liczy się fart bo każdy chce zdobyć nagrodę (nawet z faworyta da się zrobić niedorajdę zależy tylko co autor będzie miał na myśli i czym poprze swoją analizę). Nie mówię że nie, bo też tak robię i czasami typy te nie są do końca przemyślane tylko łaszeniem się na kurs za który mamy punkty, a tak naprawdę nie są one pewne nawet w 50%. Ale to konkurs i liczy się swoimi prawami, dlatego tu postanowiłem w miarę systematycznie podawać typy na Piłkę Nożną którą mógłbym oglądać cały weekend na canal + sport. Tak więc typy będą przeważnie na weekend no chyba że zdarzą się jakieś mecze w tygodniu np. zaległości jak to ma miejsce obecnie bądź też puchary wszelakiego rodzaju. Dzisiaj napisałem taki sobie niby system który ma na celu wyłapywanie spotkań w których nasz zespół (który obstawiamy) strzeli co najmniej 2 gole (bajką będzie gdy walnie 3) nie pisze faworyt bo w 2009 pamiętam to jak dziś były derby Manchesteru i zakończyło się wynikiem 4-3, a typowałem że City strzeli 2-3 gole po kursie 4,49 i weszło, mimo tego że wg. buków faworytem był United. Komentarze mile widziane i jakieś spostrzeżenia. Postaram się aby do każdego spotkania dać chociaż zdanie analizy aby typy nie były wyssane z palca, a statystyki będą prowadzone dla każde z buków co powiedzmy 5 kuponów u jednego z buków, plus pod koniec miesiąca ewentualnie na początku następnego. Owy styl jest wytłumaczony może i po łebkach w http://forum.bukmacherskie.com/f...wny-54169.html i tam też pojawią się co niektóre kupon.
Wpłacamy po 50zł do dwóch bukmacherów (100 wkładu)
A więc zacznijmy na dzień dobry dwa mecze i w sumie 4 kupony po 2 na buka
Wpłacamy po 50zł do dwóch bukmacherów (100 wkładu)
A więc zacznijmy na dzień dobry dwa mecze i w sumie 4 kupony po 2 na buka
kupon #1, 2
Bayer Leverkusen - Hannover 96 (2-0)
1# Ile goli strzeli team 1? bwin
3 gole lub więcej 2,70
stawka 10zł
wygrana 0
2# Gole na Drużynę betsafe
Bayer Leverkusen 2-3 1,95
stawka 10zł
kupon #3, 4
Fortuna Düsseldorf - FSV Frankfurt (6-0)
3# Ile goli strzeli team 1? bwin
3 gole lub więcej 4,60
stawka 10zł
wygrana 46zł
4# Gole na Drużynę betsafe
Fortuna Düsseldorf 2-3 2,11
stawka 10zł
1# Ile goli strzeli team 1? bwin

3 gole lub więcej 2,70
stawka 10zł
wygrana 0
2# Gole na Drużynę betsafe

Bayer Leverkusen 2-3 1,95
stawka 10zł
wygrana 19,50zł
Analiza
Patrząc na tabelę pomyślał by kto że spotykają się drużyny równe sobie, nic bardziej mylnego Hannover96 to (tu przypomnę) drużyna która rzutem na taśmę uratowała ligowy byt. I w tym sezonie idzie im naprawdę nadzwyczajnie dobrze (nie wiedzieć czemu) ale na 100% nie zakwalifikują się do europejskich pucharów, natomiast Leverkusen gra fakt też lepiej niż by się wydawało ale to jednak oni są faworytem tego spotkania, a ich ostatnie mecz z Hannoverem96 wyglądały następująco
11/09/2010 Bundesliga Hannover vs. Leverkusen 2:2
24/04/2010 Bundesliga Leverkusen vs. Hannover 3:0
Oby historia się powtórzyła
Analiza
Patrząc na tabelę pomyślał by kto że spotykają się drużyny równe sobie, nic bardziej mylnego Hannover96 to (tu przypomnę) drużyna która rzutem na taśmę uratowała ligowy byt. I w tym sezonie idzie im naprawdę nadzwyczajnie dobrze (nie wiedzieć czemu) ale na 100% nie zakwalifikują się do europejskich pucharów, natomiast Leverkusen gra fakt też lepiej niż by się wydawało ale to jednak oni są faworytem tego spotkania, a ich ostatnie mecz z Hannoverem96 wyglądały następująco
11/09/2010 Bundesliga Hannover vs. Leverkusen 2:2
24/04/2010 Bundesliga Leverkusen vs. Hannover 3:0
Oby historia się powtórzyła
kupon #3, 4
Fortuna Düsseldorf - FSV Frankfurt (6-0)
3# Ile goli strzeli team 1? bwin

3 gole lub więcej 4,60
stawka 10zł
wygrana 46zł
4# Gole na Drużynę betsafe

Fortuna Düsseldorf 2-3 2,11
stawka 10zł
wygrana 0
Analiza
Fortuna w ostatnich 3 meczach strzeliła aż 6 bramek przegrywając 1 mecz a 2 wygrywała z czego ten przegrany był 4-2 na wyjeździe u lidera tabeli Herty, a ten z przed prawie dwóch tygodni wygrany u siebie 3-1 z Cottbus. Znaczy się potrafią grać chłopaki a co lepsze dużo strzelają. Jak by nie patrzeć na początek sezonu w którym to przegrali 6 spotkań pod rząd to by nie wiem...... FSV gra dobrze ale w kratkę, a na wyjazdach tylko w 1 spotkaniu nie stracili bramki.
Analiza
Fortuna w ostatnich 3 meczach strzeliła aż 6 bramek przegrywając 1 mecz a 2 wygrywała z czego ten przegrany był 4-2 na wyjeździe u lidera tabeli Herty, a ten z przed prawie dwóch tygodni wygrany u siebie 3-1 z Cottbus. Znaczy się potrafią grać chłopaki a co lepsze dużo strzelają. Jak by nie patrzeć na początek sezonu w którym to przegrali 6 spotkań pod rząd to by nie wiem...... FSV gra dobrze ale w kratkę, a na wyjazdach tylko w 1 spotkaniu nie stracili bramki.