>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
weźcie mnie trzymajcie i wytłumaczcie mi jak mają taką przewage front courtu i prowadzenie w końcówce rzucać głupio 3-4 akcje zza łuku&gt;? przecież to pała z taktyki

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś wie czy to całe FC Nordsjaelland gra rezerwami z tymi ogórkami z Irlandii? Bo widzę skład zmieniony w stosunku do pierwszego meczu. W dodatku przegrywają 0:1 a pierwszy mecz wygrali tylko 1:0. Bo mam ochotę postawić na gospodarzy, ale się obawiam ????
weźcie mnie trzymajcie i wytłumaczcie mi jak mają taką przewage front courtu i prowadzenie w końcówce rzucać głupio 3-4 akcje zza łuku&gt;? przecież to pała z taktyki
Za dużo się naoglądali NBA i stąd takie efekty :|

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przecież w nba takie rzeczy się zdarzają

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś wie czy to całe FC Nordsjaelland gra rezerwami z tymi ogórkami z Irlandii? Bo widzę skład zmieniony w stosunku do pierwszego meczu. W dodatku przegrywają 0:1 a pierwszy mecz wygrali tylko 1:0. Bo mam ochotę postawić na gospodarzy, ale się obawiam ????

Za dużo się naoglądali NBA i stąd takie efekty :|
Nie ma 3 podstawowych graczy z przodu w Nordsjelland, mysleli ze chyba rezerwami wygraja spotkanie

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
irlandzkie druzyny waleczne, Derry już pokazało, Shamrocki i przeciwnik Nordsjelland także

Status
Zamknięty.