>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
howardleb 136

howardleb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Pograne powyżej 1,5 strzału niecelnego Harrego Kane (+dogrywka) @1,90 uni

No według mnie przed chwilą ten piękny strzal z rzutu wolnego był drugim niecelnym strzałem Hurricane&#39;a. Prawdopodobnie na ✅, jeśli sie coś stanie to poprawię :grin:

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niby z jednej strony może kilku wylecieć na ćwierćfinał i mogą uważać. Z drugiej strony, to i tak mega sukces, nie będą przebierać i rozmyślać. Jednak uważam, że trochę ryzykowny typ.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to jest, jezeli sa 2 spotkania tenisowe na 2 roznych kortach, jeden z nich ma sztuczne oswietlenie a drugi nie - zapada zmrok, na tym bez oswietlenia przerywaja mecz a na tym z oswietleniem graja az do zakonczenia. Czy zawodnicy z kortu nieoswietlonego moga dokonczyc tego samego dnia mecz na wolnym juz korcie z oswietleniem?

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Niby z jednej strony może kilku wylecieć na ćwierćfinał i mogą uważać. Z drugiej strony, to i tak mega sukces i nie będą przebierać i rozmyślać. Jednak uważam, że trochę ryzykowny typ.

Ja tu kartek nie widze, Islandia nie murujr dupy tylko gra otwarty futbol

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
Anglicy powinni zacząć grać na czas jeśli nie chcą większej kompromitacji:grin::grin::grin:

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wytrzymam bez futbolu do czwartku... dawac dogrywke i zwyciestwo Islandii po karnych!! ????

Status
Zamknięty.