>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 8.10.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 8. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
to wiem?
Dyscyplina: Piłka nożna - Europa- Kwalifikacje ME
Godzina: 20:45
Spotkanie: Irlandia - Niemcy
Typ: Irlandia -0,5 kartki (handicap)
Kurs: 1,74
Bukmacher: Onibet

Stawka: 3j

Co przemawia za typem:

• sędziuje pan Carlos Velasco Carballo , Hiszpan jest sędzią który dość często wyciąga kartki, szczególnie w rozgrywkach między klubowych, jeżeli chodzi o reprezentacje też wygląda to nienajgorzej , średnia w el. ME to 6,0 kartek/mecz

• eliminacje ME wkroczyły w decydującą fazę, w grupie D sytuacja jest bardzo skomplikowana bo aż 4 zespoły walczą o awans, dla Irlandczyków jest to bardzo ważny mecz, grają u siebie i liczą na co najmniej 1 punkt w tej rywalizacji, oczywiście faworytami tego spotkania są Niemcy, spodziewam się bardzo fizycznej gry ze strony gospodarzy, preferują oni tzw. grę wyspiarską czyli dużo dośrodkowań i długich piłek, myślę że będziemy obserwowali dużo walki w powietrzu, nie powinno dzięki temu zabraknąć fauli oraz kartek, w dotychczasowych meczach u siebie w el. ME 2016 w wszystkich meczach (oprócz meczu z Gibraltarem) Irlandczycy dostawali o co najmniej 1 kartkę więcej niż rywal, Niemcy to drużyna która lubi trzymać piłkę i rozgrywać ją także będzie bardziej narażona na faule i przez to sędzia powinien częściej karać gospodarzy

• jeżeli chodzi o h2h między tymi zespołami to w większości meczy było albo tyle samo kartek dla obu ekip lub o jedną więcej dostawał zespół Irlandii, myślę że w tym meczu to gospodarzom bardziej zależy na punktach i to oni włożą więcej walki w ten mecz, więc powinni dostać więcej kartek szczególnie że często nie przebierają w środkach jeśli chodzi o faule, Hiszpan który lubi wyciągać kartki powinien ich wypunktować

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
⛔ 100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Dyscyplina: piłka nożna, el. me
Data, godzina: 08.10.2015 20-45
typ: Niemcy
kurs: 1,50
bet365
Analiza:
W październiku w decydującą fazę wchodzą eliminacje do mistrzostw Europy we Francji. W naszej grupie wszystko może się wyjaśnić już w czwartek. Jeśli Niemcy i Polacy zdobędą Wyspy Brytyjskie to obie ekipy pojadą na turniej finałowy nad Sekwanę, a w barażach zagrają Irlandczycy. Scenariusz całkiem prawdopodobny, bo zarówno nasza kadra jak i nasi zachodni sąsiedzi w ostatnim czasie prezentują dobrą formę. Łatwiej na pewno wytypować jednak spotkanie Irlandczyków z aktualnymi mistrzami świata - Niemcami. Nasza konfrontacja ze Szkotami to prawdę mówiąc mecz, gdzie wszystko się może zdarzyć, bo grają oni bardzo twardy i agresywny futbol, a do tego mają niesamowitego Naismitha. My mamy z kolei Lewego, ale typować tego meczu raczej sie nie podejmę. Natomiast w drugim naszym meczu grupowym stawiam na zwycięstwo Niemców, co praktycznie oznacza przypieczętowanie wygrania grupy. A to na pewno jest priorytetem dla Loewa, bo mistrzom świata nie wypada do końca grać o wygranie grupy czy nawet awans. A kadra Niemiec, regularnie zresztą odmładzana to wciąż piekielnie silna ekipa. To potwierdzaja w decydującej fazie eliminacji, bo poczatek mieli bardzo niemrawy. Zaczęli od szczęśliwej wygranej ze Szkotami 2-1, w drugiej serii meczy doznali pierwszej porażki w historii z Polską 0-2 i tylko zremisowali z Irlandczykami 1-1, co w Niemczech określano kryzysem kadry. Od tego czasu wygrali jednak wszystkie mecze w eliminacjach, w tym z nami 3-1 oraz ze Szkocją na wyjeździe 3-2, co zdecydowanie uspokoiło ich sytuacje w grupie i tym samym od awansu dzieli ich juz bardzo mały kroczek. Moim zdaniem w tym wystepie Niemcy przypiczętują awans do Euro. A do Irlandii udają sie w najsilniejszym składzie z Neuerem, Ozilem, Reusem, Podolskim, Mullerem, Schweinsteigerem czy Schuerrle. Jak widać Loew traktuje poważnie kazdy mecz o punkty i tak jest i tym razem. A jak grało się Niemcom na wyjzadach z Irlandią?? Ostatnie dwa mecze to remis 0-0 i aż 6-1 w eliminacjach do zeszłorocznego mundialu. Teraz na pewno tak efektownie nie wygrają ale zwycięstwo nawet dwu- trzybramkowe jest zdecydowanie w ich zasiegu. Stawiam na wygraną Niemców, którą tym samym przypieczętują awans
⛔ 100

T 13

tianse

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje ME 2016
Godzina:
22:45
Spotkanie:
Szkocja - Polska
Typ:
2 dnb
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Czysto teoretycznie i statystycznie rzecz ujmując, Robert Lewandowski strzeli przeciwko Szkocji 4 bramki. Skąd taka statystyka? W niedzielę Robert miał na koncie 12 bramek strzelone w 12 dni, a więc w czwartek... ????
Przechodząc do realnej analizy spotkania, to jest to pierwszy od niepamiętnych czasów ważny mecz dla reprezentacji Polski, który nie jest meczem o wszystko, lub o honor. Na papierku Szkocja nie ma żadnego polotu do takich gwiazd jak Lewandowski, Krychowiak czy powoli budujący dobrą opinię o sobie Arek Milik czy Kamil Glik. Polska jest nadal w sytuacji gdzie realne jest zajęcie nawet pierwszego miejsca w tabeli. Pod przewodnictwem trenera Nawałki nastąpiła bardzo ważna zmiana w Polsce. Piłkarze przestali bać się rywala. Niegdyś nie można było nie zauważyć, że reprezentacja wychodząc na boisko nie bała się tylko meczów z rywalami pokroju San Marino! Teraz się to zmieniło i widać było, że chłopcy nie bali przejmować się inicjatywy w obu spotkaniach z aktualnymi Mistrzami Świata - Niemcami. Zasługę podniesienia morale w szatni i zmiany psychologii zespołu przypisuje się Nawałce. Moim zdaniem słusznie, choć chodzą słuchy, że miało też na to wpływ przejęcie opaski kapitańskiej. Dlaczego zatem dnb? Ponieważ nie można zapominać o jednym. Szkocja to jedna z najbardziej solidnych i zaciętych reprezentacji nie posiadających gwiazd w swoim zespole. Każdemu u nich gra się bardzo ciężko, zaś sami gospodarze tego spotkania podkreślają, że nie odpuszczą tego spotkania. Jednak realnie patrząc nie takim Robert ostatnio strzelał, więc będą musieli przeznaczyć 2-3 zawodników na jego krycie, przez co reszta drużyny powinna mieć sporo miejsca do gry.
zwrot

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
elaade +2 Punkty (idealnie trafiona analiza, pozdrawiam :))
mirak 867

mirak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Dyscyplina: Piłka nożna - Europa- Kwalifikacje ME
Spotkanie: Szkocja- Polska
Typ: Over 4,5 kartek
Kurs: 2,10
Bukmacher: bet365
Witam, nie będę się tutaj długo rozpisywał, wystarczy spojrzeć na statystyki sędziego który będzie prowadził to spotkanie. Bardzo dużo kartkuje, a i ten mecz nie będzie należał do meczy w którym ktoś odłozy nogę więc ten typ wydaje mi się jak najbardziej realny.
Jak obiecałem na facebooku założyłem stronę Volleyball 2015 na której będę podawał typy z siatkówki
https://www.facebook.com/volleyball.2915
✅ 110

mirakle +3 Punkty
luki88 +9 Punkty
hachiko 27

hachiko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, EUROPA, Euro - Kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Gruzja - Gibraltar
Typ: powyżej 3,5 gola
Kurs: 1,67
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz drużyn, które są w tej samej sytuacji. Oba zespoły nie mają już najmniejszych szans na awans do Euro 2016, które odbędzie się we Francji. Gruzja wygrała tylko dwa razy z Gibraltarem i o dziwo ze Szkocją co było dobrą wiadomością dla naszej reprezentacji. Gibraltar nie wygrał ani razu podczas kwalifikacji, ale za to udawało się im dwukrotnie pokonać bramkarza rywali. W ostatnich pięciu spotkaniach z udziałem Gibraltaru padło 31 goli co daje średnia 6,2 goli na mecz. Jak już pisałem obie drużyny nie grają już o nic. Gruzja będzie mogła poprawić jedynie swój dorobek bramkowy, a nie wykluczone, że Gibraltar też czegoś nie strzeli. Gruzja traci 1,75 goli na mecz, natomiast Gibraltar 5,75. Ostatni mecz zakończył się wynikiem 3-0 dla Gruzji.
✅ 67

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina Piłka nożna Kw,Euro
Spotkanie Gruzja-Gibraltar
Typ: over 5.5
Kurs 4.25
Buk unibet
Godz: 08.10.2015/18:00
Analiza: Na jutro postanowiłem wybrać spotkanie w ramach kwalifikacji do piłkarskich mistrzostw europy w którym Gruzja podejmowała będzie na swoim stadionie najsłabszą ekipę czyli Gibraltar. Zdecydowanym faworytem do zdobycia w tym spotkaniu swoich kolejnych 3 punktów są gospodarze spotkania, którzy w pierwszym meczu rozegranym w Gibraltarze wygrali pewnie 0:3, mogli spokojnie wygrac wyżej,ale zabrakło tam skuteczności, Gruzini jednak nie są w złej dyspozycji ponieważ zdołali wcześniej jeszcze na swoich stadionach pokonac reprezentację Szkocji, która nie zdołała nawet oddać ani jednego cennego strzału na ich bramkę, na terenie Gruzji gra się niezwykle cięzko,na pewno niedoświadczeni w takich bojach goście mocno się o tym przekonają, Gibraltar traci mnóstwo bramek, myślę że jednak jest też w stanie coś ustrzelić z Polska stworzył sobie kilka dogodnych sytuacji i bramkę zdobył na swoim stadionie ze Szkocją też im się to udało , myślę że w tym spotkaniu też będzie to możliwe, ponieważ defensywa Gruzinska też pozostawia bardzo duż do życzenia, Ja bym tutaj spróbował pograć na over w bramkach,ale myślę ze można też pokombinować z handicapem na gospodarzy,ewentualnie na over juz do połowy spotkania, stawiałbym na wynik 5:1 może 6:1 dla Grzuji, dla której będzie to ostatnie spotkanie przed własna publicznością w obecnych eliminacjach.
⛔ 100

cristeros 17

cristeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dyscyplina: Tenis - ATP Tokio
Godzina: 8:30
Spotkanie: Paire - Baghdatis
Typ: 2
Kurs: 2.1
Bukmacher: Bet365
Analiza:
O Francuzie można powiedzieć, że jest równie utalentowany co chimeryczny. Nie ukrywam, że ten typ jest bardziej przeciw niemu niż za Cypryjczykiem. Paire ma niewątpliwie duży potencjał, ale często marnuje wyśmienite okazje swoimi głupimi błędami. Baghdatis to nie jest w tej chiwili jakiś wybitny tenisista, ale notuje przyzwoite wyniki na hardzie w tym sezonie. Nawierzchnia powinna być atutem Cypryjczyka, który ma niej rozegranych 3 razy więcej spotkań. Zdaje się to potwierdzać bilans H2H, który wynosi 1:1, ale na twardej nawierzchni wygrał Baghdatis (w 2013 roku, Paire kreczował w 3 secie przy 4:0 dla Baghdatisa). Liczę na podobny rezultat w tym spotkaniu.
⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Maynooth
Dyscyplina: Koszykówka NBA Preseason
Godzina: 01:30
Spotkanie: Miami Heat-Orlando Magic
Typ: Miami Heat
Kurs: 1.54
Bukmacher: Betsson
Analiza: Dziś zagram coś łatwiejszego bowiem Miami Heat są dość zdecydowanym faworytem. Obie drużyny przegrały swój 1 mecz z tymi samymi Hornets. Obie w dość podobnym rezultacie. Dziś gospodarze po raz kolejny wystąpią w najsilniejszym składzie poza centem Hassanem Whitesidem. No więc Dragic-Wade to duet który dopiero się uczy grać wspólnie, dziś zapewne zagrają lepiej niż w meczu poprzednim. Szczególnie Goran ma coś do udowodnienia i pokazania jakim to graczem świetnym już jest. Luol Deng także będzie chciał potwierdzić że ciągle należy do jednych z najlepszych na sfie. Pod koszem nie będzie Whiteside&#39;a za to będzie Chris Bosh! Zawodnik ten przed zeszłym sezonem podpisał kontrakt na ponad 118 milionów dolarów po czym wykryto u niego poważne schorzenie. Poddał się leczeniu i wraca, będzie chciał udowodnił ze jest ciągle jednym z najlepszych skrzydłowych, właściwie centrów już w nowych czasach w NBA. 1 mecz zagrał dobrze ale dziś pewnie zagra jeszcze lepiej. Miami dziś wykorzysta przewagę parkietu i mocy jaka maja także na ławce, Justice Winslow, debiutant wygląda niesamowicie ale jak szybko wskoczy na poziom gwiazdy nie wiadomo, jest Green który wsadza piłkę jak nikt inny na Florydzie i chyba na całym wschodzie nawet mimo tego że kiedyś stracił palec przy wsadzie do kosza jeszcze w czasach młodości. Zapomniany mistrz Mario Chalmers który pochodzi z Alaski także ma jeszcze wiele w baku mam nadzieję To on skonfliktował się na koniec z Lebronem Jamesem przez co LBJ powrócił do Cleveland
Co można napisać o tej młodej ekipie Orlando Magic? A no to że wg bukmacherów np są jedną z najgorszych kadrowo drużyn NBA bez jasnej przyszłości z gwiazdami w postaciach Oladipo i podpisanego za niemałe pieniądze Tobiasa Harrisa. Vucević center chyba nie zagra no i Payton gra słabo od pół roku i nie widzę u niego progresu w grze, będę przyglądał się pracusiowi Dedmonowi bo lubię graczy walczących na deskach o każdą piłkę. Aha zapomniałbym jest jeszcze Aaron Gordon- mini Blake Griffin zobaczymy jak wsadza piłę do kosza ten gość.Miami będą walczyć o prymat na wschodzie i myślę ze dziś bez problemu ograją w derbach Florydy Orlando Magic. Można grac także handicap. Inne mecze które można grać to: na Cleveland z Atlantą, na Houston z Dallas czy Oklahomę z Minnesotą. 3/4 gwarantowane mimo że to mecze przedsezonowe dziś wydają mi się proste. Aha chciałem odnieść się też do sytuacji co panuje na forum, jakieś zarzucania ze ktoś typuje a ktoś przegrywa. Każdy kto ma olej w głowie wybierając kogoś typ powinien mieć tylko do siebie pretensje jak przegra bo to jego wybór ze gra. A poza tym jest to konkurs o czym niektórzy zapominają. Polecam oglądać te dzisiejsze mecze bo będzie działo się naprawdę sporo jak na preseason. Sorry za to ze rozpisałem się aż nadto. Gramy Miami Heat. Zdecydowanie.
⛔ 100

realadi 241

realadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
konskie
Dyscyplina; Piłka nożna el. ME
Godzina; 20;45
Spotkanie; Szkocja-Polska
Typ;2
Kurs;2.70
Bukmacher; Bet365
Analiza; No dobra,widzę że mało kto wierzy że jutro Polska zapewni sobie awans. Mecz nadmuchany do granic przez media ale jednak sądzę że chłopaki nie pękną i wyjadą z kompletem pkt. Lewy w formie kilku innych też dają radę,mentalnie nie powinni się zagotować bo co niektórzy grali już mecze o większą stawkę. Wiadomo że pierwsze minuty będą szalone bo jednak wyczucie rywala i emocje będą,i jeśli na początku ktoś z naszych czegoś nie zawali to z upływem czasu powinniśmy ten mecz wygrać. Czytałem już sporo o tym meczu i tak naprawdę nie ma sensu tutaj się wymądrzać bo jeśli Polska nie wygra to poleci na mnie lawina &quot;krytyki&quot; znawców którzy po cichu liczą na wygraną ale nie mają odwagi się do tego przyznać. Mecz z tych 50/50 ale rzekłbym że większe szanse mają Polacy jakieś 60% bo po prostu mamy lepszych zawodników. Szkocja wiadomo,futbol siłowy i może tu nie mamy przewagi ale potrafimy grać w piłkę i nie mam tu na myśli spotkań z Niemcami (obu),widać w drużynie wiarę i pewność siebie (po wygranej z Niemcami która nam się nie należała). Tak jak mówiłem wszyscy znamy otoczkę tego meczu i ie warto powtarzać całej analizy. Polska jutro minimalnie wygra i mam nadzieję że po tym meczu &quot;niewierzący&quot; się nawrócą.
⛔ 100

typer-marych +1 Punkty
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boston Maseczjusets
:hokej: NHL (04:00)
Calgary Flames - Vancouver Canucks
Flames ML @ 1,78 Pinnacle

Otwarcie sezonu na Scotiabank Saddledome. Niby pierwszy mecz i trochę loteria ale ja tu widzę typ wygrywający.
Nie oszukujmy się. Sezon z dużymi nadziejami dla Flames. Ubiegły zakończył się bardzo dobrze, wcale nie przypadkowy awans do PO, ogranie w pierwszej rundzie właśnie Canucks. Co prawda późniejsza porażka z Ducks ale pewnych rzeczy przeskoczyć się nie da. Każdy jednak chyba przyzna że gra Flames pod koniec sezonu zasadniczego i w PO, było naprawdę dobra. Hartley wyciągnął z tej drużyny chyba maksimum. Wzmocnienia w postaci Hamlitona, co według wielu daje im najlepszy difens w lidze. Do ofensywy dołączył Frolik który nie jest może najbardziej rozchwytywanym zawodnikiem w lidze, ale jest to na pewno dobry średniak.
Canucks moim zdaniem to drużyna z niższej półki, nie zdziałali nic ciekawego w wakacje, mało tego uważam że osłabili nawet swój Roster. Odszedł Bonino, Lack, Bieksa czy Kassian a przyszli m.in. Sutter, Bartkowski i Prust. IMO nie są to zmiany na plus tylko na minus. Co prawda są bracia Sedinowie ale oni wiecznie nie będą grać za resztę drużyny która szału nie robi.
Warto zaznaczyć że obydwie drużyny spotkały się już meczach przedsezonowych dwukrotnie. Dwukrotnie górą byli hokeiści z Alberty wygrywając kolejno 4:1 i 4:3. Dziś myślę że 2 punkty zostaną w Calgary.
⛔ 100

typer-marych +1 Punkty
yourshadow 17

yourshadow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z zadupia
Dyscyplina: Piłka nożna - USA - MLS
Godzina: 01:30
Spotkanie:New York Red Bulls - Montreal Impact
Typ: New York Red Bulls ah -1
Kurs: 1,96
Bukmacher: pinnacle

Krotko. Moj typ opieram na absencjach gosci w dzisiejszym meczu. Nie zagraja; Tissot (M10/1),Lefevre(D 10/2), Hamel (F 8/0), Venegas (F 10/1), Porter (F 2/0), Cooper (F 1/0), Bekker (M 3/1), Oyongo (D 19/1)
Gospodarze jedynie bez; Miazga (D 25/1), Duvall (D/1)
KIEPSKA ANALIZA :!:

J 216

jeckob10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis, ATP Tokio Debel
Spotkanie: CAbal/Farah vs Verdasco/Gasquet
Typ: Cabal/Farah
Kurs: 1.65
Bukmacher: Pinnaclesports
Godzina: 11:00
Analiza:
Kursy zaraz po wystawieniu z 1.58 szybowały do góry aż doskoczyły do prawie 1.70 i znów zaczęły opadać więc podaje już teraz bojąc się o dalsze spadki.Dla mnie sprawa jest prosta.Para grająca ze sobą bardzo długo z całkiem dobrym skutkiem kontra kompletny składak chyba stworzony tylko na ten turniej.Cabal/Farah graja ze sobą od początku tego roku.Mają na swoim koncie zwycięstwa w turniejach w Sao Paulo czy też Genewie oraz kilka innych bardzo dobrych wyników.Znają się jak łyse konie, razem reprezentują kolumbijski debel w Pucharze Davisa, cały rok grają ze sobą bo grają tylko w deblu.W pierwszej rundzie wyeliminowali władnym stylu turniejową &quot;1&quot; czyli braci Bryanów co o czymś świadczy.Co można powiedzieć o ich rywalach?Kompletny składak stworzony tylko na dobro tego turnieju który jutro raczej się dla nich zakończy.W singlach obaj odpali w 1 rundzie co jest sporym zaskoczeniem i może to wyglądać tak jakby obaj chcieli szybko opuścić Tokio_O ile Verdasco coś w deblu pogrywał to Gasquet w tej kategorii jest kompletnym nowicjuszem.Ogólnie obaj nie preferują gry podwójnej a patrząc że grać będą ze sobą po raz 2 to o żadnym zgraniu nie ma mowy.W 1 rundzie pokonali innego składaka Paire/Gonzalez co nie jest żadnym wyznacznikiem ich formy patrząc że tamten debel miał znikome racje bytu.Tutaj w tym meczu prawie wszystko układa się dla mnie po stronie Kolumbijczyków.Zgranie przede wszystkim ale i motywacja i chęć odnoszenia sukcesu bo co daje granie na siły obu singlistom w deblu?Nic.Dlatego też jak dla mnie Gasquet z Verdasco jutro na 100% nie zagrają i po prostu odpaną z turnieju bo Cabal/Farah to lepsza para i tutaj umiejętności singlowe nie będą miały żadnego odzwierciedlenia gdy będzie trzeba pokazać zgranie i umiejętność grania z korytarzami deblowymi.Jak kursy nie były jeszcze wystawione to obstawiałem max. 1.30 na kolumbijską parę więc po takim kursie gram to bez zastanowienia i liczę że się nie zawiodę.Powodzenia!
✅ 65

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Dyscyplina: piłka nożna, el. me
Data, godzina: 08.10.2015 20-45
typ: Powyżej 1.5 bramki w I poł .
kurs: 2.63
Bet365
Analiza :
Jutro w przedostatnim meczu eliminacji grupy D Irlandia zmierzy się u siebie z Niemcami . Faworytami są oczywiście goście ale gospodarze na pewno będą chcieli duzo ugrac bo w ostatnim meczu graja z nami i dla nich każdy punkt jest na wage zlota tym bardziej ze sa tuz za nami , a tuz za nimi są szkoci . Niemcy jak to Niemcy dla nich liczy się tylko pierwsze miejsce w grupie i jestem pewny ze od razu zaatakuja na maxa aby w meczu z Gruzja nie musli juz sie martwic czy zajma pierwsze czy drugie miejsce . Goście w ostatnich dwoch meczach w I poł strzelali po dwa gole , oczywiscie z Irlandia mecz bedzie inny ale uwazam ze szansa ze beda co najmniej dwie bramki w I pol sa ogromne . Irlandia ostatnio u siebie meczyla sie z Gruzja gdzie ledwie co wygrala 1-0 . Mysle ze typ ma spore szanse na powodzenie . Życzę powodzenia.
⛔ 100

typer-marych +1 Punkty
N 147

neymar-jr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Barcelona
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje EURO 2016
Spotkanie: Szkocja - Polska
Typ: Robert Lewandowski strzeli gola
Kurs: 2.50
Analiza:
Jutro o 20.45 odbędzie się mecz przedostatniej kolejki w grupie D w ramach kwalifikacji do Mistrzostw Europy 2016, które zostaną rozegrany we Francji. Mecz pompowany przez media do granic możliwości, w szkockiej prasie można wynaleźć artykuły szydzące z Roberta. Ale wracając do meritum Polska gra o awans, który w przypadku braku zwycięstwa Irlandii z Niemcami przy jednoczesnym zwycięstwie naszych orłów gwarantuje nam już bilety do Francji. Szkoci natomiast grają o życie, przegrana oznacza koniec marzeń o pierwszym wielkim turnieju od 1998 roku. Polacy maja swoje problemy nie wszyscy są w wybitnej, życiowej formie, ale na pewno w takiej jest Lewandowski. To już nie jest ten zawodnik co w kadrze Fornalika czy Smudy, widać że dojrzał piłkarsko i sprawdza się jako kapitan reprezentacji. Dodatkowo jest najlepszym strzelcem tych eliminacji - 10 goli na koncie, lideruje w klasyfikacji strzelców w Bundeslidze oraz ma 3 trafienia w Lidze Mistrzów. Szkoci będą dwoić się i troić żeby utrudnić grę Robertowi, ale z racji że najprawdopobniej zagra tylko on z przodu więc sporo, a mowiąc konkretniej większość piłek będzie grana na Lewandowskiego.
Liczę na instykt strzelecki Roberta, na zwycięstwo (skromne nawet 1:0 po golu naszego snajpera) i awans Polaków do EURO 2016 już jutro.
Powodzenia!!!
✅ 150

luki88 +9 Punkty
harrods24 +1 Punkty
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Dyscyplina: EUROPA: Euro - Kwalifikacje
Spotkanie: Rumunia vs Finlandia
Typ: Rumunia win i under 2,5
Kurs: 3,00
Analiza:
Rumunia jest obecnie na drugim miejscu w grupie kwalifikacyjnej i mają duże szanse na awans do turnieju przyszłorocznego.
Są na 2 miejscu w grupie z dorobkiem 16 pkt.
Ich bilans to 4z-4r-0p.
U siebie 2z-2r-0p
Drużyna na razie nie odniosło porażki!!
Finlandia miała straszny początek przez co ich szanse są teoretyczne.
Goście są na 4 miejscu w grupie z dorobkiem 10 pkt.
Ich bilans to 3z-1r-4p.
Na wyjazdach 2z-0r-2p.
Rumunia ma bardzo solidną defensywę.
Mają tylko 1 stracony gol w ośmiu meczach kwalifikacji.
Dobra gra z tyłu przyniosła im 4 zwycięstwa i 4 remisy.
Rumunia zawsze miała przewagę nad Finlandią, o czym świadczy rekord 7-2-0.
Finlandia zwolniła trenera kilka miesięcy temu z powodu złych wyników i są obecnie zarządzani przez trenera tymczasowego Markku Kanerva.
Zmiany w zarządzaniu nie poprawiły gry zespołu po mimo 2 zwycięstw w 2 ostatnich meczach ( Grecja 1:0 oraz Wyspy Owcze 1:0 ), warto dodać że, drużyny nie były wymagające.
Finlandia ma po prostu ogromne braki w jakości ataku.
W czwartek będą osłabieni przez brak Roman Eremenko (CM) w związku z niewielkim obrażeniem. Pomocnik Tim Sparv, który był kapitanem drużyny narodowej we wrześniu będzie zawieszony.
Również Riku Riski nie zagra a jest to jeden z kluczowych graczy, z powodu 2 goli i bycia jednym z dwóch najlepszych strzelców w zespole.
Jak dla mnie faworyt jest tu jeden, jeśli jeszcze spojrzymy na braki oraz grę Finlandii z przodu, można wywnioskować iż, nie strzelą nawet gola.
Rumuni powinni ich lekko pyknąć mają dobrą obronę, grają u siebie, i są w dobrej dyspozycji, powinni się przełamać na tle słabego rywala, po 3 remisach z rzędu bez gola.
Liczę na win Rumunów w stosunku 1:0, może 2:0....
⛔ 100

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dyscyplina: Piłka Nożna, Euro 2016 - Kwalifikacje
Spotkanie: Albania - Serbia
Typ: Czas pierwszej kartki : kartka przed 23 min.
Kurs: 1.83

Analiza:
Wracam po krótkiej przerwie z prawdziwą petardą ! Jutrzejszy mecz Albanii z Serbią zapowiada się jako prawdziwa piłkarska bomba i aż dziw że UEFA nie wnosi żadnych subiekcji odnośnie rozegrania tego meczu. Wszyscy chyba dobrze pamiętamy jakim skandalem zakończył się mecz między oboma drużynami z 14 października ubiegłego roku, gdzie doszło na boisku do rękoczynów zainspirowanych przez albańską prowokację. Werdykt Sądu arbitrażowego, który początkowo przyznał Serbom walkowera, niedawno zmienił decyzje i 3 punkty przypisał Albanii, w związku z czym Serbia, która dodatkowo została ukarana minus trzema punktami straciła chociażby iluzoryczne szansę na awans. Możemy sobie tylko wyobrażać jakie nastroje panują w serbskim zespole, który nie mając już nic do stracenia zapewne zrobi wszystko by uniemożliwić Albanii awans na Euro 2016 (Albania jest już pewna gry w barażach a o drugie miejsce walczy z Danią). Spodziewam się jutro prawdziwej piłkarskiej wojny i wcale nie mam pewności że ten mecz zostanie dograny do końca. Spokojnie można stawiać powyżej 6,5 kartki czy to że zobaczymy na boisku w Tiranie czerwoną kartkę.
✅ 83

mirakle +3 Punkty
harrods24 +1 Punkty
A 24

aligancki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dyscyplina: EUROPA: Euro - Kwalifikacje
Spotkanie: Pólnocna Irlandia - Grecja
Typ: 1
Kurs: 2,49
Bukmacher: Bet_at_home
Analiza:
Irlandia stoi przed szansą przypieczętowania w tym meczu historycznego awansu do Mistrzostw Europy. Potrzebuje do tego 2 punkty a przed nimi dwa mecze (Grecja i Finlandia). Wygrana z Grecją zapewni im awans i zrobią pewnie wszystko aby tak się stało, inaczej czeka ich nerwówka w ostatnim meczu a tego raczej chcą uniknąć. Obydwie drużyny są obecnie na przeciwległych biegunach. Irlandia prowadzi w grupie z 17 punktami na koncie z bilansem meczów 5-2-1. Na swoim boisku nie przegrała jeszcze meczu, dwa zwycięstwa (Finlandia i Wyspy Owcze) i dwa remisy (Węgry i Rumunia) z bilansem bramkowym 5-2. Minus jest niestety taki, że w Irlandii nie zagra kilku ważnych zawodników Jonny Evans, Kyle Lafferty, Chris Baird i Conor McLaughlin.
Grecja z kolei zajmuje ostatnie miejsce w grupie z dorobkiem 3 punktów z zaledwie 2 strzelonymi golami przy 8 straconych. Punkty te (zresztą gole też) zdobyte zostały w meczach wyjazdowych, 3 remisy (Rumunia, Węgry i Finlandia) i 1 porażka (z zajmującymi przedostatnie miejsce Wyspami Owczymi). Jak widać Grecy lepiej radzą sobie na wyjeździe aczkolwiek osiągnięcia te nie powalają na kolana. Poza tym Grecy nadal pozostają bez stałego selekcjonera (został zwolniony w sierpniu), zespół poprowadzi trener U-21 Kostas Tsanas. Do tego nie zagra dwóch zawodników Kostas Manolas i Kyriakos Papadopoulos.
Biorąc pod uwagę powyższe według mnie Grecy nie wygrają tego meczu. Najprawdopodobniej wynik będzie oscylował blisko remisu. Co prawda Grecy nie są łatwi do pokonania ale myślę, że zaangażowanie, wola zwycięstwa i szansa świętowania u siebie historycznego awansu gospodarzy przechylą szalę na ich stronę. Mimo osłabień po stronie Irlandii Północnej stawiam na ich niską wygraną.
✅ 149

mirakle +3 Punkty
luki88 +9 Punkty
chamberlain 11,8K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro 2016 Kwalifikacje
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Szkocja Polska
Typ:
Robert Lewandowski trafi 2 lub więcej bramek
Kurs: 9.00
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Wszystkie nasze oczy skierowane są jutro na mecz w Szkocji, z którą zmierzą się nasi Polacy, w tym meczu postawię, że Robert trafi 2 lub więcej bramek. Wszyscy wiemy w jakiej formie jest ostatnio Lewandowski, zaczęło się od 5 bramek w Wolfsburgu, później 2 kolejne bramki zdobyte z Mainz, 3 z Dinamem, oraz ostatnio 2 z Borussią. Wszyscy w tym meczu liczymy właśnie na Lewandowskiego, że on poprowadzi nasz zespół do zwycięstwa i awansu na Euro, dlatego myślę, że warto spróbować zagrać typ, że Robert trafi przynajmniej 2 bramki, tym bardziej, że kurs jest świetny. To prawda, że w naszej reprezentacji nie ma kto mu aż tak dobrze dogrywać jak w Bayernie, ale Lewandowski w ostatnim czasie potrafi zrobić coś z niczego. Prasa w Szkocji naśmiewa się teraz z niego, że jest małym płaczącym dzieckiem, przestraszonym na wieść, że będzie musiał zagrać z mężczyznami, według mnie to go tylko bardziej pobudzi do działania i liczę, że to właśnie nasz filar reprezentacji doprowadzi nas jutro wszystkich do euforii.
✅ 400

kokon303 +2 Punkty
harrods24 +1 Punkty (brawo za typ!)
mich.pa88 107

mich.pa88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Red London
Dyscyplina: Piłka nożna, Kwalifikacje EURO 2016
Spotkanie: Rumunia - Finlandia
Typ: Finlandia nie strzeli
Kurs: 1.69
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jak dla mnie to perła dnia i osobiście mam zamiar grać ten typ.
Rumunia w 7 meczach eliminacyjnych straciła tylko 1 bramkę (z Węgrami). Nie ma w tym momencie takiej drugiej drużyny w Europie.
Nie widziałem jeszcze żadnego meczu tej reprezentacji, ale śmiem twierdzić, że grają tak jak Grecja za niedawnych lat. W tych eliminacjach strzelili tylko 7 bramek, więc to drużyna iście underowa.
W tabeli są na 2 miejscu z punktem straty to Irlandii Płn. Awans na Euro mają na wyciągnięcie ręki i wszystko zależy wyłącznie od nich.
Jeżeli chodzi o Finów - są na 4 miejscu w grupie i mają jeszcze szanse na baraże (3 pkt do Węgrów). W eliminacjach też strzelili 7 bramek.
Wymyśliłem sobie ten typ nie ze względu na słabą ofensywę Finlandii, tylko raczej na mocną defensywę Rumunów. W pierwszym meczu było 2:0 i podobnie powinno być jutro.
⛔ 100

Status
Zamknięty.