>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 6.09.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
challenger 8,8K

challenger

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neustadt (Hessen)/Germany
Tutaj p odajem y typy
na wtorek - 6. Września

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

comendador 428

comendador

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Dyscyplina : MŚ Kwalifikacje
Godz : 20:45
Spotkanie : Białoruś - Francja
Typ : Francja over 1,5
Kurs : 1,70
Bukmacher : Betsson
Analiza :

Typ jest połączeniem moich dwóch pierwszych przemyśleń na ten mecz czyli zwycięstwa Francji i Francja over 1,5. Trójkolorowi, nie powinni mieć problemu z wygraniem pierwszego meczu w grupie, rywal słaby. Wicemistrzowie-europy powinni spokojnie zająć pierwsze miejsce w tej grupie, niema kto im zagrozić, oczywiście niema co również kombinować, bo Białorusini na pewno wiedzą na co stać ich przeciwników, i skoncentrują się na obronie. Więc rozmiar zwycięstwa Francji będzie zależeć od tego jak szybko uda im się wyjść na prowadzenie, co spowoduje trochę odważniejsze granie gospodarzy.

⛔100

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kantini +1 Punkty (Po raz kolejny dobry typ po zupełnie niezłym kursie!)
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina MŚ Kwalifikacje
Godz: 20:45
Spotkanie Gibraltar-Grecja
Typ: grecja -5.5 gola
Kurs 4.40
Buk bet 365
Analiza Gibraltar swoje eliminacje rozpoczyna u siebie z reprezentacją Grecji. Chyba nikt tutaj nie liczy na jakiś korzystny wynik zespołu gospodarzy, którzy w ostatnich 14 spotkaniach towarzyskich jak i eliminacyjnych stracili łącznie 70 bramek strzelając tylko 2 , nie ma żadnych wątpliwości iż Gibraltar tak na swoim stadionie jak i na wyjazdach będzie tylko i wyłącznie dostarczycielem punktów w tej grupie. Grecy ostatnie 2 swoje spotkania wygrali i o ile wygrana z Australią nie jest niespodzianką to wygrana z zespołem Holandii, która przecież ostatnio radziła sobie coraz lepiej może już delikatnie dziwić, Grecja zagrała swoje i wygrała , nie była w tamtym meczu zespołem lepszym,ale nie to się liczy. Teraz Grecy będą chcieli dobrze zacząć te eliminacje , w tej grupie mamy również mocną Belgię oraz Bośnię , goście są w stanie z niej wyjśc przy odrobinie szczęscia, według mnie w tym meczu wygrają wysoko, stawiam na 0:3 do połowy oraz 0:6 po 90 minutach tego spotkania, jestem praktycznie pewien iż gospodarze w tym spotkaniu bramki strzelić nie zdołają.

⛔100

wp76 911

wp76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Eliminacje do Mistrzostw Świata - Europa
Godzina: 20:45
Spotkanie: Białoruś-Francja
Typ: 2
Kurs: 1.4
Bukmacher: bet365
Analiza:

Jasne, że w piłce wszystko możliwe, mieliśmy tego przykład w meczu Polaków, którzy zlekceważyli przeciwnika.
Ale myslę, że Francja nie dopuści do podobnej sytuacji. Z całym szacunkiem dla naszych kadrowiczów, ale żabojady mają lepszą pakę, mam tu na myśli brak jakichkolwiek osłabień w danych formacjach.
Pokonali ostatnio Włochów na ich terenie 3-1, po bramkach Martiala, Giroud i Kurzawy.
A pamiętajmy, że mają mega grajka Griezmanna, zdolnego Pogbę, maratończyka walczaka Kante.
No nie będę wymieniał całego składu. Krótko, olbrzymi potencjał, jeżeli nie zlekceważą przeciwnika, powinni gładko wygrać.
Ja bezpiecznie, bo nie zdziwiłby mnie wynik 0-1. Podróż daleka i z tym lekceważeniem nie jestem pewien ????

⛔100

his_airness 2,4K

his_airness

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dyscyplina: ⚽, Europa - El. do MŚ
Spotkanie: Białoruś - Francja
Typ: Antoine Griezmann strzeli i Francja wygra
Kurs: 2.50
Bukmacher: Unibet

Analiza: Już jutro wicemistrzowie Europy zagrają na Białorusi w pierwszym meczu eliminacyjnym do Mistrzostw Świata 2018. Didier Deschamps wciąż nie powołał do reprezentacji Karima Benzemy i wydaje się, że dopóki selekcjonerem reprezentacji Trójkolorowych będzie były piłkarz Juve, to napastnik Królewskich do kadry raczej nie wróci. Teraz już wszystko zależne jest od Deschampsa. Ten postanowił, że skoro w miarę poradzili sobie bez niego na Euro, to nie jest im potrzebny także teraz. Szczególnie, że akurat na formę Giroud w reprezentacji kibice Tricolores narzekać nie mogą. Zapewne w pierwszym składzie wybiegnie dwójka Griezmann/Giroud. Dlatego też zdecydowałem się pograć w stronę Francuzów dodając do kuponu gola gwiazdy Rojiblancos. Sam &quot;suchy&quot; typ na wygraną Francuzów nawet nie jest w Typach Dnia brany pod uwagę, gdyż kurs na to zdarzenie jest za niski. Uważam, że Francuzi wywiozą 3 punkty z kraju, który graniczy z naszym państwem od Wschodu. Są lepszym zespołem, na tą chwilę naprawdę klasowym. Deschamps ich poukładał. W finale im nie wyszło, bo Portugalia miała dużo szczęścia, ale i byli bardziej cierpliwy. Słupek Gignac&#39;owi pewnie śni się po nocach do teraz. Taka jest właśnie piłka. Nikt nie przewidział remisu Kazachstanu z POlską, no prawie nikt. Nikt nie przewidział, że Portugalia wygra Euro w takim stylu, a nie innym. Czy tu stać gospodarzy na niespodziankę i urwanie punktów? Jasne, że stać, bo dopóki piłka jest w grze, wszystko jest możliwe. Tak mówi stare, piłkarskie porzekadło (#Szpakowski), więc na pewno Białoruś na to stać. Jednak moim zdaniem sensacji nie będzie i francuscy piłkarze pewnie zainkasują komplet punktów na początek swojej drogi do Rosji. Griezmann swoje sytuacje mieć będzie. To samo, co wczoraj z Milikiem. Miałem dokładnie taki sam typ, jak z Messim i Argentyną oraz Milikiem i Polską. Gdybać można, bo każdy widział, że poprzeczka, słupek i setka wypracowana Arkowi przez Lewego przyniosłyby nam 3 punkty, a mi siadłby typ. Tak się jednak nie stało i za to kocham ten sport. Dlatego dla mnie piłka jest najmniej przewidywalna, bo choćbyś miał 2:0 do przerwy i piłkę na podwyższenie wyniku do 3:0, to ci drudzy zawsze mogą wrócić &quot;z dalekiej podróży&quot;. Kiedyś wróciło Depor, wrócił Liverpool, wczoraj wrócili Kazachowie. Takich przypadków było sporo. Jutro będzie inaczej. Francuzi nie dopuszczą do takiej sytuacji, gdyż są zbyt doświadczoną drużyną. W formie są Martial, a w szczególności najdroższy piłkarz świata. To, co Paul Pogba zagrał z Włochami zasługuje na wyróżnienie. Świetny bramkarz, połączenie młodości i polotu w polu z doświadczonymi piłkarzami typu Lloris, Kościelny, Matuidi, Giroud czy Payet. Griezmann czy Pogba też już swoje w karierze zagrali. Nie widzę tu innej opcji niż zwycięstwo Trójkolorowych. Griezmann od siebie coś dorzuci, bo to piłkarz, który jest w światowym topie. A nawet, jeśli nie dorzuci, to mówi się trudno. Swoje sytuacje mieć będzie na pewno. Mecz jutro o 20.45.

⛔100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna,Eliminacje do Mistrzostw Świata
Spotkanie: Szwajcaria-Portugalia
Typ: x
Kurs: 3.10
Analiza:

Portugalia pokazała już na EURO, że potrafi bronić, ale ze strzelaniem goli wtedy nie jest za wesoło, zwłaszcza, że w tym meczu zabraknie największej gwiazdy drużyny Cristiano Ronaldo.
Portugalczycy tym bardziej będą grać na nie przegraną. W grupie mają jeszcze Łotwę, Węgry,Andorę i Wyspy Owcze.
Wygląda na to, że zagrają z największym rywalem do pierwszego miejsca w tabeli, dlatego wyjazdowy remis powinien być zadowalający.
Aż 9 z 11 ostatnich meczów tych drużyn kończyło się remisami, dlatego typuję w tym meczu remis.

⛔100

dyles 186

dyles

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: Bośnia Hercegowina - Estonia
Typ: 1 -1,5AH
Kurs: 1.900
Analiza:

Zacznę może od tego że drużyna gospodarzy jest o klasę lepsza od drużyny gości. Bośnia u siebie zawsze groźna, jutro bez większych absencji, nieobecni to: Mujdza (df 37/0), Hajrovic (mf 20/3), Hadzic (mf 13/0), Besic (mf 26/0), Salihovic (mf 47/4), Zec (fw 10/1). Na pewno wystąpią w silnym składzie. Gorszą sytuację kadrową mają goście, jutro nie zagrają: Londak (gk 27/0), Kotenko (gk 27/0), Pareiko (first gk 65/0), Jaager (df 12/1), Morozov (df 29/0), Sidorenkov (df 23/0), Barengrub (df 48/0), Puri (mf 69/4), Lindpere (mf 107/7), Kink (mf 82/6), Luts (mf 24/1), Liivak (fw 6/1), Ojamaa (fw 23/0), Teever (fw 30/4). Jest parę ważnych absencji. Gospodarze powinni wykorzystać atut własnego boiska i zdobyć ważne trzy punkty.
Skład Bośni: http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/bazdarevic-pozvao-26-igraca-za-mec-sa-estonijom/pwtzrec
Skład Estoni: http://www.jalgpall.ee/news.php?st=style_fp.css&amp;amp;news_id=10899

✅90

dickel +1 Punkty
lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje MŚ 2018
Spotkanie: Szwecja - Holandia
Typ: 1X
Kurs: 1.61
Bukmacher: Betsafe

Szwecja w pierwszej kolejce eliminacji do Mistrzostw Świata 2018 podejmie na własnym terenie drużynę Holandii.
Oranje zdobyli brązowy medal na MŚ 2014 w Brazylii jednak nie zdołali się zakwalifikować na tegoroczne Mistrzostwa Europy we Francji. Ostatnie spotkanie towarzyskie z Gracją przegrali 1:2 na własnym stadionie. Nie mam wątpliwości, że Holendrzy przechodzą teraz trudny okres.
Szwedzi natomiast byli uczestnikami Euro 2016, jednak nie zdołali awansować z grupy - gdzie walczyli z takimi drużynami jak Belgia, Włochy czy Irlandia. Myślę, że oba zespoły będą walczyć o punkty w tym spotkaniu i to będzie zacięty mecz. Można tutaj typować gole obu drużyn, czy powyżej 2.5 bramki jednak ja idę w stronę Szwedów i ewentualnego remisu (który dla mnie jest najbradziej prawdopodobny), kurs jest zachęcający.

✅61

Z 78

ziom157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
London
Dyscyplina: Tenis WTA- US OPEN
Godzina: 3:00
Spotkanie: Radwanska A. – Konjuh A.
Typ: Konjuh +1,5 seta
Kurs: 2,40
Analiza :
Taaak,dziś uderzam w Radwańską.Polka obecnie 4 rakieta świata zagra z młodą 18latką Konjuh aktualnie 92 pozycja. Jakoś polka mnie od dłuższego czasu nie przekonuje i czekam na jej potknięcie. Uważam że dziś zje ją to że jest mocno faworyzowana i media głośno o niej mówią. Podobnie jak nasza kadra z Kazachstanem mieli mecz w kieszeni i co totalna klapa.Uważam że w tym spotkaniu Chorwatka urwie chociaż by seta a nawet pokusi się o zwycięstwo na co ją na pewno stać. Do tej pory młoda fajnie gra na tym turnieju,zwyciężyła z
Bertens 2-1 która aktualnie jest 21 w rankingu, oraz Gospodynie amerykanke Lepchenko 2-1. Dla obu zawodniczek to 4 pojedynek. Polka w decydujących momentach zawodzi,bo ciąży na niej presja zwycięstwa,jak idzie to idzie,czasem potrafi zagrać dobry turniej. Owszem polka jest też doświadczona,ale czy stać ją na zwycięstwo,kiedy na przeciwko stoi młoda głodna gry i sukcesu Chorwatka,która nie przepuści żądnej piłki,zapewne będzie walczyć do samego końca. Kursy spadają,jest jakaś masówka na Radwańską,niektórzy mogą się nieźle przejechać.Obie zawodniczki nie tak dawno przecież bo w Czerwcu grały już ze sobą na Wimbledonie,gdzie polka oddała wtedy seta ,ale wygrała w końcówce 2-1 w setach. Chorwatka chociaż młoda to nie wygodna zawodniczka dla polki.

✅140

sakiel +1 Punkty
dickel +1 Punkty
his_airness +5 Punkty
registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: Wyspy owcze - Węgry
Typ: 2 (azjan -1)
Kurs: 1.62
Analiza:

Jak się już okazało, dzisiejszy typ wcale nie był taki szalony i kosowo bramkę strzeliło. Na jutro zmuszony jestem pozostać przy eliminacjach, gdyż zbyt wielkiego wyboru nie ma.
Na jutro zaproponuję mecz wysp owczych z węgrami. Ku mojemu zdziwieniu znalazłem całkiem fajny, bezpieczny typ. Klas tych zespołów nawet nie można porównywać. Węgry to silna drużyna, która niedawno całkiem dobrze spisywała się na mistrzostwach europy. Wystarczającym argumentem jest to, że nie przegrali tam żadnego meczu - ich bilans to 1 zwycięstwo i 2 remisy. Remisy nie z byle kim bo z portugalią i islandią.
Wyspy owcze natomiast to typowy dostarczyciel punktów, drużyna dla której zdobycie gola w eliminacjach będzie sukcesem.
Jutrzejsze zwycięstwo węgrów jest bardzo prawdopodobne, dlatego też bardzo przyjemny azjan -1, na wszelki wypadek, gdyby zwycięstwo okazało się tylko jedną bramką. Wtedy otrzymamy zwrot.

⛔100

S 27

skalp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Szwajcaria vs Portugalia
Typ: under 2.5
Kurs: 1.5
Buk: bet365

Analiza:

Szwajcaria jest drużyną bez odpowiednio bojowego nastawienia żeby przebijać waleczne obrony. Nie wiem z czego to wynika ale po prostu brak im tego pierwiastka. W ataku gospodarzy brak choćby jednego gościa, który jest jakimś gwarantem goli. Mehmedi pracuje i wiele umie... ale bramek raczej nie łowi, Embolo to póki co bardzo chwalony &quot;talent&quot; ale na ten moment nie ma w CV nic prócz tych zapowiedzi, Derdiyok, Seferovic......

Raz jeszcze widzę ich szansę na gola głównie za sprawą jakieś błyśnięcia ich wyjątkowo mocno nabitego Xaquiriego i ewentualnie coś od Dzemailiego+ w stałych fragmentach gdzie mają i dobrych wykonawców i tych co potrafią przyłożyć głowę, że wymienię choćby Schara.

Tak czy siak Portugalia bardzo dobrze broni przy stałych, przez co wyłącza im jeden z koronnych atutów, przy tym goście bez Ronaldo, prowadzeni przez Santosa. Jest to trener, który u mnie ma opinię oszczędnego i wyrachowanego. Zatem wiedząc że nie ma CR7 zgaduje że generalnie jedzie z nastawieniem po 1 pkt.

Portugalczycy mają spore problemy z tzw. podaniem kluczowym natomiast pewne szanse powinni mieć za sprawą Sanchesa, no i biorąc pod uwagę to, że Djourou jest do przejścia na stoperze, a z jego formą to bywa bardzo różnie.

Widzę tutaj wyniki 0:0, 0:1, 1:1 a wszystko mieści się w U-2,5.

✅50

louisarmstrong 1,6K

louisarmstrong

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WyspaZieleni
Godzina: 3.00
Spotkanie: Radwanska A. – Konjuh A.
Typ: Radwańska - 5.5 gema
Kurs: 2,
Analiza :
Konjuh fantastyczna utalentowana zawodniczka z dużymi perspektywami jej wyniki robią wrażenie.Grały już raz ze sobą na tegorocznym Wimbledonie i tam Konjuh mocno się Radwańskiej postawiła.Myślę że dzisiaj to się nie powtórzy , wtedy Agnieszka lekko zlekceważyła młodą rywalkę , jak znam życie dziś sobie już na to nie pozwoli , odrobiła lekcję i obnaży wszystkie słabe punkty tenisa rywalki.Jeśli Aga dobrze wejdzie w mecz to powinno się skończycz 2:0 .Trzeba rozsądnie szafować siłami , Pliskova w następnej rundzie w znakomitej formie ale jak najbardziej do ogrania!!!!!!Zatem duża szansa na dobry wynik na US open , ćwierćfinał już widać na horyzoncie a potem w półfinale Serena bądź Simona i oczywiście łatwo nie będzie.ALe moga być emocje.Lepiej za bardzo nie wybiegac w przyszłość a skupić sie na tym dzisiejszym meczu.Jeśli Radwańska tak do tego podejdzie powinno być dobrze.

⛔100

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Godzina: 3.00
Spotkanie: Radwanska - Konjuh
Typ: DW 2:0
Kurs: 1,60
Analiza :

Witam, dziś stawiałem handicap setowy -1,5 na zwycięstwo del Potro, wszystko dobrze szło ale niestety Thiem skreczował i mamy zwrocik, a szkoda bo Australijczyk nie miał w tym meczu nic do powiedzenia.

Dziś zostajemy na Amerykańskich kortach US Open, ale tym razem przenosimy się do WTA. W 1/8 czwarta rakieta świata Agnieszka Radwańska podejmie szalenie utalentowaną Chorwatkę Ane Konjuh. 92 rakieta WTA to perspektywiczna zawodniczka, która powoli zaczyna pukać do czołówki światowej. W US Open Konjuh zaczęła od trzy setowego boju z Bertens, później dość łatwo wyeliminowała Karumi Nare. W 3 rundzie znów była ciężka walka, zakończona w 3 setach z Varvarom Lepchenko.

Agnieszka Radwańska po niespodziewanej klęsce na Igrzyskach Olimpijskich w pierwszej rundzie zaczęła grać wprost fenomenalnie. Przegrała tylko raz w półfinale z Simoną Halep w Cincinnati. Później w turnieju w ew Haven zagrała wybornie. Wygrała cały turniej nie tracąc choćby jednego seta. Przez US Open również jak na razie Polska idzie bez straty seta. Na poczatek wygrała z Pegula 2:0, później Broady i równiez w stosunku 2:0 z Garcia.

Już raz obie Panie się ze soba mierzyły. W tegorocznym Wimbledonie lepsza okazała się Krakowianka i dziś mam nadzieję na taki sam wynik, tylko tym razem w stosunku 2:0 dla Polski. Powodzenia!

⛔100

rzepin +5 Punkty
wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Cypr - Belgia
Typ: 2 (-1.5)
Kurs: 1.93
Buk: Bet365

Jestem nieco zaskoczony, że nikt nie skusił się na zagranie na Belgów. Kurs 1.93 na zwycięstwo dwiema bramkami wydaje się bardzo przyjemnym pomysłem. Wiadomo, to tylko sport i zawsze wszystko może się zdarzyć ale wszystkie znaki wskazują, że Belgowie powinni dość łatwo rozprawić się z Cypryjczykami i wygrać przynajmniej dwiema bramkami. O ile skuteczność ich nie zawiedzie to powinni szybko obiąć prowadzenie i później dobić rywala. Bardzo wyrównany skład z kilkoma perełkami powinien gładko wygrać swoją grupę a jak wiadomo najlepiej taki turniej zacząć od 3pkt. Belgowie, którzy przegrali swoją szansę na euro, będą mocno zmotywowani by szybko zmazać plamę. Największe gwiazdy drużyny są w gazie i z pewnością pociągną zespół do pewnej wygranej, przynajmniej 2 bramkami.

✅93

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: Szwecja - Holandia
Typ: obydwie drużyny strzelą gola i pow. 2,5 gola
Kurs: 2.70
Bukmacher: Betano
Analiza:

Witam wszystkich! Po dłuższej przerwie wracam do typowania i mam nadzieję, że wspólnie nie raz pokonamy bukmachera! Zapraszam do analizy!

Po pierwsze, jest to początek eliminacji, a wczoraj i przedwczoraj byliśmy świadkami meczów z udziałem innych drużyn. Po obejrzeniu kilku z nich od razu nasunął mi się jeden wniosek. Otóż prawie każda drużyna narodowa dąży do strzelania goli co wynika z chęci pokazania się z jak najlepszej strony. Według mnie jest to bezpośrednio związane z meczem dzisiejszym, gdyż choć Holandia jest faworytem to ze Szwecją wcale nie będzie miała łatwo. Te spotkanie można porównać do meczu Izraela z Włochami (1-3), w którym to gospodarze prowadzili grę, a mimo to polegli z faworytem. Inny mecz, w którym zobaczyliśmy kilka bramek, a potencjał ekip był zbliżony odbył się w niedzielę, a wzięła w nim udział Litwa, która zremisowała ze Słowenią 2-2. W tym przypadku także byliśmy świadkami wymiany ciosów, a goście choć byli faworytami, dali sobie strzelić 2 gole. Gruzja z Austrią również zapewniły nam kibicom interesujące widowisko z wieloma sytuacjami strzeleckimi (1-2). Jak widzimy, grający na wyjeździe faworyci nie odnosili w każdym przypadku przekonujących zwycięstw. Ktoś może oczywiście napisać: jak to? Przecież Niemcy wygrali 3-0, Hiszpania 8-0, Walia 4-0. Owszem, to prawda, jednak w tych meczach ekipy te były dużymi faworytami, natomiast w spotkaniach podanych przeze mnie wcześniej faworyt nie miał aż tak dużych szans na wygraną, co przełożyło się na wyniki: dużo goli z obydwu stron i bardzo ciekawe spotkania. Podobnie może być w meczu dzisiejszym, gdyż Szwecja u siebie jest groźna, a Holandia zapewne zrobi wszystko by udanie rozpocząć te eliminacje. Bez wątpienia zapowiada nam się ciekawe widowisko.

Po drugie, kolega powyżej napisał, że zespół Oranje przechodzi aktualnie trudny okres. To fakt, z którym ciężko się nie zgodzić. Jednak nie zapominajmy, że Szwecja także nie jest w najwyższej formie. Owszem, grała na Euro 2016, jednak z tego co pamiętam, to była jedną ze słabiej wyglądających ekip na całej imprezie. Obok Ukrainy czy Austrii według mnie nie zaprezentowała niczego spektakularnego. Widać było zależność od Zlatana Ibrahimovicia, a ze względu na to, że gwiazdor nie był w najwyższej formie to i gra całego zespołu wyglądała marnie. Z kolei ekipa holenderska być może nie posiada tak znanych zawodników jak np. Ibra, lecz tworzy kolektyw. Widać, że piłkarze są stworzeni do gry kombinacyjnej i choć nie zawsze udaje się wygrać to zazwyczaj zespół stwarza sporo sytuacji podbramkowych. Tak było w przegranym meczu z Grecją (1-2) kilka dni temu czy we wcześniejszych spotkaniach odbytych jeszcze przed Euro 2016. To dowód na to, że dzisiaj zawodnicy holenderscy są w stanie strzelić chociaż 2 gole, a ze względu na fakt, iż w obronie często popełniają błędy, mogą także coś stracić. Moim zdaniem zatem zapowiada nam się bardzo ciekawy mecz z dużą ilością goli o czym zresztą napisał już powyżej kolega Lukbie.

Po trzecie, warto napisać kilka zdań o aktualnej formie obydwu drużyn. Szwedzi na Euro rozegrali tylko 3 spotkania i od tamtego czasu mieli wolne. Wymęczony remis 1-1 z Irlandią (nie oddali choćby jednego celnego strzału w całym meczu, a gol dla Nich padł po samobójczym trafieniu Irlandczyka), porażka 0-1 z Włochami (także ani jednego celnego strzału Szwedów), a na koniec porażka 0-1 z Belgią (mecz ostatniej szansy, kilka celnych strzałów to za mało by wygrać mecz z taką plejadą gwiazd jaką jest reprezentacja Belgii). Jak widać Szwecja zaprezentowała się bardzo słabo na Euro, a mecz dzisiejszy jest pierwszym od zakończenia czerwcowej imprezy. To powoduje, że drużyna Trzech Koron jest jedną wielką niewiadomą. Nikt nie wie na co stać tę ekipę i dlatego też trudno powiedzieć jakim wynikiem zakończy się spotkanie. Z kolei Holandia ze względu na to, że na Euro nie pojechała, od zakończenia eliminacji do Mistrzostw Europy, rozgrywała jedynie mecze towarzyskie. Było ich łącznie 7 i prawie w każdym z nich padało sporo bramek. Ich rezultaty przedstawiają się następująco: wyjazdowa wygrana z Walią 3-2, domowa porażka z Francją 2-3, wyjazdowa wygrana z Anglią 2-1, wyjazdowy remis z Irlandią 1-1, wyjazdowa wygrana z Polską 2-1, wyjazdowa wygrana z Austrią 2-0, domowa porażka z Grecją 1-2. Jak widać w meczach tych padało dużo goli. Tylko Austria w ostatnim sparingu przed Euro nie potrafiła strzelić gola ekipie holenderskiej. W pozostałych spotkaniach rywale Oranje strzelali chociaż po 1 bramce. Na tej podstawie można stwierdzić, że gra defensywna Holandii pozostawia wiele do życzenia. Choć w ofensywie wygląda to nieźle, to w obronie nie najlepiej. Szczerze mówiąc gra Holandii przypomina mi trochę postawę boiskową Ajaxu Amsterdam. Tam też drużyna stwarza dużo sytuacji strzeleckich, lecz obrona popełnia błędy, które kończą się straconymi golami. Nie wydaje mi się by w meczu dzisiejszym miało się to zmienić, gdyż nawet pogrążona w kryzysie Grecja potrafiła strzelić aż 2 bramki Holendrom, więc z jakiego powodu Szwedzi mieliby nie pokonać bramkarza ekipy Oranje chociaż 1 raz?

Po czwarte, warto także odwołać się do dotychczas rozegranych meczów bezpośrednich. Otóż drużyny mierzyły się 11 razy, jednak ze względu na odległe daty większości z nich, podam Wam tylko 4 ostatnie rezultaty. Prezentują się one następująco: 2-2, 3-1, 4-1, 3-2. 2 pierwsze spotkania były meczami towarzyskimi, a 2 kolejne spotkaniami w eliminacjach do Euro 2012. Jak łatwo zauważyć, w ostatnich pojedynkach padało sporo bramek. Co ciekawe, bez znaczenia czy mecz odbywał się w Szwecji czy w Holandii, gdyż gole padały z obydwu stron. To naprawdę dobra informacja biorąc pod uwagę proponowany przeze mnie typ. Zatem wydaje mi się, że czeka nas otwarty mecz. Szwecja po nieudanej imprezie zapewne zrobi wszystko by zagrać skuteczniej, natomiast Holandia nie może sobie pozwolić na kolejne wpadki, więc będzie atakowała od samego początku. Gole dwóch drużyn są w związku z tym dzisiaj możliwe.

Podsumowując, warty podkreślenia jest fakt, iż nieznacznym faworytem jest Holandia. Choć nie zakwalifikowała się na Euro to wyniki meczów towarzyskich z ostatnich miesięcy jasno wskazują, iż zespół ten powoli wychodzi na prostą. W meczu dzisiejszym rywalem jest Szwecja, która była jedną ze słabszych ekip na Euro. Trudno jednoznacznie stwierdzić jak zaprezentuje się w spotkaniu inauguracyjnym eliminacje do MŚ. Jednak skoro gra u siebie, a w ostatnich meczach z Holandią strzelała zawsze choć 1 bramkę to również dzisiaj jest w stanie to zrobić. Jest to prawdopodobne, gdyż defensywa Holandii często popełnia błędy. W związku z niniejszym nikogo nie powinien zaskakiwać typ, który proponuję.

Z innych rozwiązań warto rozważyć typ, że w meczu padną chociaż 3 gole, a wygra Holandia (@4.00). Oczywiście rozdzielenie mojego typu na to, że obie strzelą czy na to, że w meczu padną chociaż 3 gole, również ma sens. Życzę wszystkim powodzenia! Hej

⛔100

S 124

stolik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka ręczna - IHF Super Globe
Godzina: 14.00
Spotkanie: Vive - PSG
Typ: 2
Kurs: 1.66
Analiza:
Co prawda to Vive wygrało w tym roku LM, ale PSG ma zdecydowanie lepszy zespół i są faworytem (obok Barcelony) do wygrania LM w następującym sezonie, jak i bezapelacyjnym faworytem do wygrania dziś z Vive po bardzo dobrym kursie 1.66 Zatem definitywnie PSG!
Kiepska analiza

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Dyscyplina: Tenis, ATP US Open
Godzina: 19:30
Spotkanie: Pouille - Monfils
Typ: under 3.5 seta
Kurs: 2.08
Analiza:

Ćwierćfinał turnieju. H2H z roku 2015 to 1:0 dla Monfilsa wygrany mecz 3:2. Lecz wtedy to była 1 runda turnieju i w tamtym turnieju francuz nie był w optymalnej formie, nast. mecz przegrał z Jurkiem. Oczywiście nie jest to wyznacznikiem, ale co mnie kieruje mocno za tym typem to fakt, że Poullie rozegrał trzy ostatnie mecze to pięciosetówki(!), a i w pierwszej rundzie czterosetówke(!). Łącznie 19 setów na 20 możliwych. Był łącznie na korcie 13 godzin i 6 minut, przy 12 setach Monfilsa, i jego 8 godzinach, który jest tutaj w rewelacyjnej dyspozycji! Jego gra to poezja i nie będzie zdaniem na wyrost jeżeli nawet napiszę, że pewnie już czeka na półfinał! Poullie zwyczajnie nie wytrzyma tego fizycznie z tak grającym Monfilsem, nie ma opcji(!), a przecież myślę że młodszy z francuzów taki wynik brałby w ciemno od samego początku pewnie, gdzie rok temu przegrał tu w 1 rundzie z Donskoyem. Monfils dziś wygrywa bardzo pewnie 5 mecz w tym turnieju do zera i czeka na rywala w półfinale! (Djoko lub Tsnonga). Nie ma innej opcji, nie z taką grą + tak zmęczonym Luką Pouille! Dodam tylko, że w tym miesiącu mam bilans 2/2 w typach dnia i zamierzam go podtrzymać! Powodzenia!

✅108

sakiel +1 Punkty
piknik78 +4 Punkty
louisarmstrong +4 Punkty
polake89 37

polake89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, Regionalliga Südwest, Niemcy
Spotkanie: Homburg - Stuttgarter Kickers
Typ: BTS i wygra Homburg
Kurs: 4.25
Bukmacher: Bwin
Analiza:

Wszedzie analizy meczow reprezentacji. Ja ponownie zapraszam wszystkich do Niemiec, a dokladnie na mecz druzyny z mojego miasta. Dzisiaj graja przeciw sobie Homburg z Stuttgarter Kickers.

Stuttgarter Kickers po odpadnieciu w ostatniej kolejce poprzedniego sezonu (niespodziewanie, dzieki Vfb Stuttgart II, ktory tez spadl z ligi) nie moga sie podniesc. Roszady kadrowe nie wyszly im na dobre i dalej nie potrafia znalesc swojego rytmu gry oraz zgrania w obronie.

Po drugiej stronie jest Homburg, ktory prezentuje bardziej stabilna polityke kadrowa oraz jest poukladany na swoich formacjach.

Prasa obecznie nie jest przychylna Kickersom. Caly czas pisze sie o problemach i o tym jak to transfery upadly ostatniego dnia okienka. Juz drugi mecz pisze sie, ze bedzie to ten przelomowy i Kickersi wreszcie wystrzela - przykro mi, ja w to nie wierze.

Ostatnie mecze Kickersow:
SK 3:3 Ulm (Derby Badeni Württembergi - zawsze zaciete)
Kassel 2:0 SK
SK 2:1 Steinbach
SK 2:2 Lautern II
Elversberg 1:1 SK (poczatek sezonu)

Ostatnie mecze Homburga:
Lautern II 1:2 H
H 0:2 Elversberg
Mannheim 2:0 H
H 0:3 Stuttgart (DFB Puchar)
Trier 0:0 Homburg

Patrzac na statystyki zespolow, z ktorymi grali w tym sezonie powinienem lekko byc za Kickersami. Moja wiare w Homburg umacnia jednak statystyka potyczek miedzy Homburgiem i Kickersami.

Ostatnie mecze:
H 3:2 SK
H 3:2 SK

Mozecie wierzyc lub nie ale te mecze byly rozgrywane w 1993 i 1994 roku... jednak dalej naiwnie wierze, ze moze sie udac i bedzie 2:1 dla Homburga. Gram dzisiaj BTS i wygrana Homburga.

Pozdrawiam i zycze wygranej wam i sobie

⛔100

kid7 +4 Punkty (Nie obstawiam, ale że żyjemy obok siebie masz propsa. Wychodzisz gdzieś oglądać sport w Stuttgarcie? Może jakieś miejsce dla Polaków znasz?)
zlevikk 183

zlevikk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Dyscyplina: Tenis, Nowy Jork, US Open
Spotkanie: L. Pouille - G. Monfils
Typ: L. Pouille
Kurs: 5.00

Ćwierćfinał US Open 2016. Na tym etapie śmiało można stwierdzić, że młody Francuz L. Pouille jest największa niespodzianką tegorocznej edycji US Open. W poprzedniej rundzie po wspaniałym meczu dla oka każdego kibica tenisa wyeliminował powracającego do formy R. Nadala. Kto oglądał to wie, że Nadal wcale nie grał słabo w tym meczu, a i tak nie dał rady i przegrał w pięciu setach. Niewątpliwie faworytem dzisiaj będzie Monfils ale Pouille nie jest bez szans i nie wyobrażam sobie żeby to był łatwy pojedynek dla Monfilsa. Półfinał dla młodszego z Francuzów? Czemu nie! L. Pouille nie ma nic do stracenia.

⛔100

amunike 592

amunike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Châteauroux
Dyscyplina: Pilka Nozna PP
Godzina: 17:30
Spotkanie: Lotnik Koscielec - MKS Myszkow
Typ: 1X
Kurs: 2.62
bet365

Dzis niezla promocja wystawiona przez beta. Lotnik Koscielec, 3 druzyna okregowki, jeden z faworytow do awansu do IV ligi podejmuje u siebie rezerwowy Myszkow. Rezerwowy Myszków, który gra...w Klasie B! Kadra zgloszona do PP na dzisiejszy mecz to w duzej mierze ta: http://www.90minut.pl/liga/0/liga9228.html + zawodnicy, ktorzy nie lapia sie do 4 ligi! Polecam granie takze na 1, gdzie kurs jest KOSMICZNY, bo 4.50. Gospodarze do spotkania podchodza bardzo powaznie, w najsilniejszym skladzie, jakby nie patrzec powinni w latwy sposob sobie poradzic z goscmi. Niby to pilka nozna, ale value spore.
Myszków w PP odpada dosc szybko:
15/16 30 wrzesnia 0-3 Polonia Poraj
14/15 15 kwienia 1-3 Raków II Czestochowa (wyjatek)
13/14 28 sierpnia 2-4 LZS Kamienica Polska
12/13 28 sierpnia 1-2 Zieloni Zarki
11/12 17 sierpnia 1-3 Olimpia Huta Stara
10/11 1 wrzesnia 0-1 Polonia Poraj

Jak widzicie totalnie odpuszczany Puchar Polski, wola skupic sie na lidze. Dzisiaj promocja ogromna i warto skorzystac. Jesli podoba Ci sie typ - kliknij dzieki ????

⛔100

1morro +3 Punkty
prezes123 +1 Punkty
max0211 +1 Punkty
Status
Zamknięty.