>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 28.10.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dyscyplina: Tenis Traralgon Challenger
Godzina: 03:30
Spotkanie: Edmund-Klahn
Typ: 2
Kurs: 1.65
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Spotkanie nastoletniego Brytyjczyka ze starszym od niego o 5 lat Amerykaninem. Twarda nawierzchnia sprzyja obu zawodnikom, chociaż Kyle był rzucany na różne nawierzchnie w tym sezonie, zaś Bradley koncentrował się bardziej na hardzie. Nastolatek miał przebłysk formy, który objawił się podczas Challengera w Astanie. Oprócz tego, że dotarł do półfinału tej imprezy osiągnął spory sukces ogrywając jednego z najlepszych Challengerowców na twardej nawierzchni, jakim jest Blaz Kavcic. Jednak na tym się skończyło. Ostatnio młody Brytyjczyk notuje fatalną passę przegrywając wszędzie z każdym. Fakt, nie miał on łatwych przeciwników, jednak jeśli ma się jakieś ambicje, to trzeba walczyć i wygrywać, bo potencjał do tego Edmund ma. Myślę, że Bradleya można włożyć między tych zawodników, z którymi młodzian nie dawał sobie rady. Faktem jest, że Klahn też ostatnio nie grzeszy formą, notuje słabe rezultaty, jednak to on ma po swojej stronie ogranie oraz doświadczenie. To on w tym sezonie rozegrał mecze na wyższym poziomie, docierając do ćwierćfinału US Open w deblu. Występy w grze podwójnej i sukcesy w tej dziedzinie, bo oprócz osiągnięcia dalekiej fazy na US Bradley wygrał Challenger w Tiburon w parze z Shamasdinem, pokazują, że potrafi on dobrze grać przy siatce, kierunkowo serwować i grać skutecznie z linii. Patrząc na statystyki, serwis Brytyjczyka i Amerykanina jest bardzo podobny. Mają praktycznie te same liczby dotyczące skuteczności pierwszego i drugiego serwisu. Jednak różnica pojawia się w returnie. Statystycznie Edmund łamie tylko w 5% gemach, zaś Klahn aż w 15%. Myślę, że głównym czynnikiem w spotkaniu 19-latka z 24-latkiem powinno być doświadczenie, którego znacznie więcej ma Bradley, który został rozstawiony w tym turnieju z numerem 2.
✅65

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
addam44 +5 Punkty
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 28. Października

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
NATIONAL HOCKEY LEAGUE
2:30
Edmonton Oilers - Montreal Canadiens
Canadiens OT
|1.76|
B365 !
Tak sobie patrze na dzisiejszą bardzo ubogą ofertę na dzisiejsze mecze NHL, to widzę tylko jeden mecz, w którym widzę jak bukmacherzy się pomylili co do kursów. Ich strata, moja zapłata. Kurs na Habs, to promocja! Nie tylko w reg time, ale i w OT! Dalej uważam, że Oilers to zawodnicy, jak jeźdźce bez głowy, nie mający regularności, mimo że ostatnie mecze to ich wygrana na koncie. Ale przepraszam bardzo, Huragany to druga a może nawet i pierwsza przed nimi ekipa, która prezentuje totalne dno. Powiem więcej, podczas powerplay, nie potrafiła od dwóch meczy mając ten aspekt ukuć chociażby strzał na bramkę. Mimo że Oilers wygrali ze Stołecznymi i z Tampą, to jakoś mnie nie zniechęca aby zagrać w ich przeciwną stronę. Ale dobra do rzeczy! Habs, to nie tylko żelazna defensywa, ale ich ostatnie mecze, są na prawdę genialne. Potrafią uśpić rywala, na tyle aby w najmniej oczekiwanym dla niego momencie wykorzystać jego pewność i czujność aby ekipa z Montrealu ukuła bardzo ważnego gola. Subban, nie dość że w powerplay potrafi oddać nawet trzy strzały, to bardzo dużo bierze na siebie. Ciężko mu cokolwiek zarzucić, a na pewno jest nieustępliwy. Pacioretty, a nawet Plekaniec który ostatnio zaczyna dużo punktować odnajduje się w tej ekipie, w drugiej linii świetnie. Pomimo to, że ostatnio zostali zbombardowani przez Błyskawice. Są solidną ekipą, walczącą o największe cele mająca w swoim składzie zawodników do wygrywania. Ekipa gospodarzy z Hallem na czele który gra na lewym skrzydle potrafi zagrać momentami fenomen match i zadecydować o zwycięstwie, a czasem potrafi nie istnieć przez cały mecz i dziś Subban wykona za niego robotę i to jego ekipa zanotuje tu komplet. Nie widzę innej opcji.
⛔100

angelka +3 Punkty (świetny typ wonder :D !)
F 428

fudyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RTK
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Puchar
Godzina: 13:00
Spotkanie: Stal Stalowa Wola- Śląsk Wrocław
Typ: Handicap, Śląsk -1
Kurs: 2,20
Bukmacher: expekt
Analiza:
Stal to 6 drużyna II ligi z bilansem 7-3-4, bramki 18-14. Jak widac, to nawet na takim szczeblu za bardzo nie szaleją.
Wiadomo, że w takich meczach ekipy z niższych lig, spinają się na maksimum, aby napsuc krwi faworytom, bądź nawet sprawic niespodziankę. Jednak stalówka już to raz w tej edycji zrobiła, wyeliminowała Lechię Gdańsk i uważam to za ich ostatni dobry wynik w tych rozgrywkach.
Rok temu również spotkały się te obie drużyny, z tym, że w 1/16 finału i wówczas Stal napędziła trochę strachu wrocławianom, którzy wygrali dopiero po dogrywce.
Nauczeni złym doświadczeniem piłkarze Śląska tym razem mają podejśc do meczu poważniej.
cyt: - &quot;Spodziewamy się twardego oporu ze strony Stali. To zespół walczący, który ma dobrze opanowane stałe fragmenty gry. Musimy być więc skoncentrowani przez cały czas, również dlatego, że według naszej wiedzy boisko w Stalowej Woli nie jest w najlepszym stanie. Myślę jednak, że jeżeli zagramy na swoim poziomie, powinniśmy zdecydowanie zwyciężyć w tym meczu&quot; - Tak wypowiada się trener zielono-biało-czerwonych Tadeusz Pawłowski.
W poprzedniej rundzie wygrali z Widzewem, gdzie dokonali 7 zmian w składzie, na ten mecz ma byc ich tylko 4.
Śląsk to 3 drużyna ekstraklasy z bilansem 8-2-3, bramki 25-16. Ostatnio są naprawdę w dobrej formie, dużo strzelają , a poza porażką z Legią 3:4 w Warszawie, ostatni raz przegrali 9.08. i wierzyc mi się nie chce, że nie odprawią II ligowca z Pucharu Polski w zdecydowany sposób.
Różnica klas musi dac odzwierciedlenie na boisku.
Liczę na minimum dwubramkową wygraną zespołu gości z Wrocławia.
Fajny kurs na podwojenie stawki.
Powodzenia!!
ZWROT

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina-Piłka nożna Argentyna
Spotkanie : Arsenal Sarandi-Gimnasia L.p
Typ: Gospodarze jednym golem
Kurs 4.10
Godzina 0:30
Buk Unibet
Analiza:​
Witam, na dzień jutrzejszy wybrałem spotkanie z Argentyńskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym Arsenal Sarandi podejmował będzie przed własna publicznością ekipę Gimnasia L.P. Dla mnie zdecydowanym faworytem do zdobycia trzech punktów w tym teoretycznie wyrównanym spotkaniu bedzie drużyna gospodarzy , która na swoim stadionie w obecnym sezonie radzi sobie bardzo dobrze, do tego w 6 kolejnych spotkaniach ligowych nie przegrała ani jednego spotkania 4 razy wygrała i dwukrotnie zremisowała , łacznie zdobyła aż 14 punktów. Goście natomiast na wyjazdach grali 6 meczy wygrali tylko raz , oprócz tego 3-krotnie remisowali i dwukrotnie schodzili z boiska jako pokonani. Ogólnie w ligowej klasyfikacji obydwa zespołu plasują się w połowie tabeli, 12 jest Arsenal który ma 15 punktów, natomiast 13 Gimnasia ma jedno oczko mniej. W spotkaniach pomiędzy tymi dwoma ekipami w poprzednich sezonach zespołem zdecydowanie lepszym jest ekipa gospodarzy jutrzejszego spotkania, którzy przegrali tylko jedno spotkanie, 5-krotnie padły remisy i 4 razy zespołem lepszym był Arsenal . Myślę że w jutrzejszym spotkaniu znowu zespołem lepszym będą gospodarze , którzy u siebie zdobyli ponad 90 % swoich wszystkich punktów, tutaj są praktycznie nie do ogrania, nie wygrał tutaj nawet lider, River Plate , moim zdaniem w tym spotkaniu o jedną bramkę lepsi okażą się gospodarze meczu, mój typ to wynik 1:0 dla Arsenalu.
✅310

gyllenkrantz +1 Punkty
superqool +1 Punkty
kostek876 +2 Punkty (.)
bambino92 +2 Punkty (114)
nonamed 97

nonamed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna- Belgia 1. liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Mechelen: Zulte Waregem
Typ: 1 i under 2,5
Kurs: 5,50
Bukmacher: Expekt
Analiza:
W jutrzejszym spotkaniu 7 w tabeli Mechelen podejmie czerwoną latarnię belgijskiej pierwszej ligi- Zulte Waregem. Zacznijmy od gospodarzy. Grają równo, rzadko przegrywają. Równie rzadko w ostatnich meczach przekraczają próg 2,5 gola. Na innym biegunie są goście, którzy zwyciężają od święta, ale z drugiej strony: ich mecze to zazwyczaj sporo bramek. Również ostatnie mecze między tymi drużynami kończyły się sporym overem. Skąd więc mój typ? Po pierwsze, Mechelen jest lepszym zespołem, będącym obecnie w lepszej formie. Co do under&#39;a, nie spodziewam się by Mechelen dało sobie wbić gola, a samo nie powinno wbić więcej niż 2. Bardzo ryzykowny typ, ale warto zagrać za małą stawkę.
⛔100

marian77 541

marian77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja to wiem
Dyscyplina: Piłka nożna - Argentyna, Primera Division
Spotkanie: Arsenal de Sarandi - Gimnasia Y Esgrima La Plata

Typ: 2/2 (HT/FT)
Kurs: 5.50
Bukmacher: William Hill
Godzina: 00:30

Analiza:

Na dziś preferuję coś z Ameryki a dokładniej z piłki argentyńskiej. W ramach 13tej kolejki zmierzą się drużyny ze środkowej części tabeli. Obie na obecną chwilę radzą sobie świetnie i praktycznie jadą na tym samym wózku. Gospodarze są 1 pozycję wyżej od gości bo na 12tym miejscu. Na 12 rozegranych spotkań ich bilans to 4 wygrane, 3 remisy i 5 przegranych. Ostatnie 5 spotkań to 3 remisy 1 wygrana i porażka. W sumie mają 15 punktów po 12tu kolejkach. Goście natomiast są pozycję niżej na 2 spotkań mają punkt mniej od gospodarzy bo 14 a obecny bilans to 3 wygrane, 5 remisó i 4 porażki. Ostatnie 5 spotkań to 2 remisy, porażka i 2 wygrane. Jeżeli chodzi o te wygrane to dwukrotnie dzisiejsi goście wygrali zarówno pierwszą połowę jak i cały mecz. A przypadkowe drużyny to nie były bo jeszcze pozycję niżej i wygórowaną w tabeli druzynę na szóstym miejscu Velez Sarsfield. W spotkaniach bezpośrednich a mianowicie w tym roku goście grali u siebie to wygrali 2:0 i już prowadzili po pierwszej połowie. Sezon wcześniej było spotkanie i to chyba naprawdę bardzo ostre bo w doliczonym czasie sędzia pokazał AŻ 5 Czerwonych kartek więc naprawdę musiało się tam dziać no ale mecz skończył się remisem 1:1 - do przerwy prowadzili wtedy dzisiejsi gospodarze. Jeszcze sezon wcześniej podobna sytuacja jak ta do przerwy gospodarze a całość zakończona remisem. Dziś faworytem są wg. bukmacherów gospodarze choć nie da się ukryć że kursy poleciały na gości więc coś musi być na rzeczy. Wg. mnie ten mecz mogą wygrać goście nie oceniam faktu po ostatnich meczach ale po prostu ich forma jest lepsza a czy mam rację to się zaraz po meczu. Myślę, że spokojnie już do pierwszej połowy będą potrafili bramkę zdobyć i w drugie może jeszcze coś wpadnie a ostatecznie dałbym wynik 1:2 lub 0:2. ????
⛔100

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lincoln - Alfreton
Typ: 1 (-1, -1,5ah)
Kurs: 1,55
Bukmacher: ComeOn
Analiza:

Po pierwsze trzeba posiadać konto na ComeOn. Warto założyć też na przyszłość, bo od czasu do czasu dają najciekawsze kursy.
Pierwszy mecz pomiędzy tymi drużynami w Pucharze FA zakończył się wynikiem 1-1. Wtedy obie ekipy grały swoimi mniej więcej podstawowymi składami. W rewanżu Alfretom ma zamiar odpuścić sobie Puchar FA Mają słabą sytuację w lidze i za nią powinno się wziąć, a jeszcze kontuzje... robi się spory problem. FA trzeba odpuścić po prostu, mimo, że w pierwszym meczu wywalczyli wcale nie beznadziejny wynik, bo jak wspomniałem wyżej mecz zakończył się remisem 1-1.
Podobno nawet bramkarza na ten mecz Alfreton nie ma (będzie bronił gracz z pola ? Przypomina mi się sytuacja Tottenhamu w meczu z Asteras kiedy to strzelec trzech goli Kane, stanął na bramkę na ostatnie kilka minut meczu po tym jak Lloris dostał czerwoną kartkę, a były już wszystkie zmiany wykorzystane). Ogólnie jedzie tam bodajże 14 zawodników i to nie wszyscy są w 100% sprawni! Są zawodnicy, którzy dopiero wracają po kontuzji i nie są przygotowani na pełny mecz. Kursy lecą mega szybko, więc grać w tej sekundzie! ????
✅55

superqool +1 Punkty
vomit 146

vomit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Dywizja 2
Godzina: 14:30
Spotkanie: Mas Taborsko - Sigma Olomouc
Typ: 1X
Kurs: 1.45
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam na 12. kolejkę rozgrywek w Czechach pomiędzy Mas Taborsko i goszczącym u nich Sigma Olomouc.
Mecz tym ciekawszy,że obydwie ekipy mają takie same statystyki bramkowe (28:11) i nigdy nie miały wspólnych meczy. Gospodarze (6-5-0) na 2. miejscu w tabeli odważnie zerkają w stronę pierwszej ligi,niestety przyjezdni (7-1-3) mają taki sam cel i tylko 1 punkt mniej od gospodarzy.
Co ciekawsze Sigma O. ciągnie dobrą passę wygranych 5. meczy z rzędu,gospodarze natomiast 4...
Uważam,że w tym meczu największą rolę zagra rachunek prawdopodobieństwa i mecz zakończy się wygraną gospodarzy lub remisem.
Obstawiałbym też under 2.5 bramki po kursie 2.00.
⛔100

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dyscyplina: Tenis ATP Paryż
Godzina: 14:00
Spotkanie: Sousa-Monfils
Typ: Monfils-1.5 seta
Kurs: 1.95
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Dumałem nad tym, co wybrać na wtorek i nie było łatwo. Niby jest Chardy po ~1.50, ale czy warto na singla brać taki kurs z takim Chardym? Nie wiem. Fajny kurs buki dały na Robredo, ale tutaj pojawia się kwestia zmęczenia. Tommy grał przez ostatni cały tydzień, więc pojawia się to ryzyko. Dlatego także zdecydowałem się pograć na Gaela. Jest on niesamowicie wypoczęty. Grał ostatnio ponad miesiąc temu. Miał czas na wypoczynek i komfortowy trening. Wiadomo, ze we Francuzie drzemie niesamowity potencjał i umiejętności. Jeśli am swój dzień i chęci, to potrafi podjąc walkę z każdym i często też to wykorzystać i wygrać. Pamiętamy jego przedziwny pojedynek z Grigorem na US Open, który Monfils zaskakująco zakończył w trzech setach. Później mecz z Fedexem, w którym też powinno być 3:0 dla Francuza, jednak geniusz Rogera na to nie pozwolił obracając losy meczu o 180 stopni. Joao na takim poziomie nie miał okazji grać. Jego największymi sukcesami są okolice finałów 250-tek i to najczęściej na ziemi. Portugalczyk gra podniesioną piłką, przez co preferuje wolniejszą nawierzchnię, najlepiej na mączce. Ostatnio zanotował znaczny regres formy ulegając 0:2 Lajoviciowi w Valencii i co ważniejsze 1:2 Copilowi w Sztokholmie. Widać, że Portugalczyk nie może się już doczekać końca sezonu i przewiduję, że jutro spędzając niewiele czasu na korcie pożegna się z sezonem 2014 porażką z wyżej notowanym rywalem. Co prawda obaj zawodnicy stanęli stosunkowo niedawno naprzeciw siebie. Ba, był to ostatni mecz Monfilsa przed przerwą. Miało to miejsce w półfinale w Metz. Jednak jak pisałem, było to już jakiś czas temu. Gael z pewnością wypoczął i nie odczuwa już zmęczenia pojedynkami w Ameryce, a i z pewnością podszlifował swoją formę i pokaże to już jutro. Co przemawia za Francuzem? Mocniejszy serwis, nieszablonowość zagrań, dobre winnery i co zaskakujące częste wytrzymywanie dłuższych wymian. Do tego myślę, że Gael wykorzysta grę Sousy podwyższoną piłką, o której już pisałem, dzięki której będzie miał wiele okazji na wzbogacenie swojego konta winnerów.
✅95

ziarnoo +5 Punkty
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy ( Serie B )
Spotkanie: A.C. Perugia - A.S. Avellino
Typ: 1
Kurs: 2.15
Godzina: 20.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na spotkanie 11 kolejki ligowej włoskiej Serie B.
W mieście Perugia liczącym ponad sto sześćdziesiąt osiem tysięcy mieszkańców na Stadio Renato Curi mogącym pomieścić dwadzieścia osiem tysięcy widzów w meczu o ligowe punkty spotkają się miejscowy Associazione Calcistica Perugia Calcio założony w 1905 roku o barwach czerwono-białych a w gości z miasta Avellino liczącego ponad pięćdziesiąt cztery tysiące mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1912 o barwach biało-zielonych a mianowicie Associazione Sportiva Avellino.
A.C. Perugia rozegrała w tym sezonie ligowym 10 spotkań w których zdobyła 16 punktów po 4 zwycięstwach, 4 remisach oraz 2 porażkach co daje obecnie 7 pozycję w tabeli włoskiej Serie B, bilans bramek 9-7.
A.S. Avellino zdobyło 16 oczek w swoich 10 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 4 zwycięstwach, 4 remisach oraz 2 porażkach i zajmuje 8 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 12-12.
Gospodarze zagrali u siebie w tym sezonie ligowym 5 razy zdobywając 10 oczek po 3 wygranych, 1 remisie oraz 1 porażce, bilans bramkowy na swoim Stadio Renato Curi 6-4.
Goście zdobyli 5 punktów w swoich 5 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 1 zwycięstwie 2 remisach oraz 2 przegranych, bilans bramek w delegacjach 7-10.
Mecz zapowiada się xiekawie gdyż spotkają się ze soba drużyny mające w tabeli ligowej taką samą ilość punktów a w ostatnich 2 meczach pomiędzy nimi w mieście Perugia raz wygrali gospodarze oraz raz padł wynik remisowy, bilans bramkowy w tamtych spotkaniach 2-1 na korzyść A.C. Perugia.
Moim typem na to ciekawie zapowiadające się spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy tego pojedynku, Associazione Calcistica Perugia Calcio gra w tym sezonie dobrze i więćej oczek ligowych zdobywa na swoim Stadio Renato Curi i do tego potrafili wygrac na swoim terenie z niezłymi i uznanymi firmami jak Bologna oraz Brescia a Associazione Sportiva Avellino w tym sezonie nieźle sobie radzi w lidze lecz to u siebie ta drużyna jest dużo groźniejsza i w delegacjach tak skuteczna juz nie jest co pokazały ostatnie ich wystepy na wyjazdach gdzie owszem strzelili 4 gole ale stracili ich aż 6 co spowodowało że przywieźli tylko 1 punkcik z tamtych wyjazdów i moim zdaniem ten mecz na ciężkim terenie w Perugii przegrają a pełna pula 3 oczek zostanie na Stadio Renato Curi.
⛔100

J 55

jarek23v

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja mam wiedziec
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja Puchar Ligi
Godzina: 20:15
Spotkanie: Glasgow Rangers - St.Johnstone
Typ: Rangers
Kurs: 1.85
Bukmacher: Betsson
Analiza:
W Szkocji jutro spotkanie Pucharu Ligi między ekipą Rangers grającą First Division i St.Johnstone grającą w Premier League. Jak dla mnie faworyt tutaj jest tylko jeden i jest nim drużyna gospodarzy. Zawodnicy są zmotywowani i chcą to spotkanie jak i główne trofeum zgarnąć dla siebie, potwierdza to bramkarz Glasgow Rangers w wywiadzie na stronie klubu. Spotykają się z drużyną z pierwszej ligi więc na pewno będą chcieli wypaść jak najlepiej. Pokazać, że są na dobrej drodze aby wrócić do najwyższej klasy rozgrywkowej. Rywal do tego jest wymarzony, ostatnie spotkania to pasmo porażek oraz remis. H2H również na korzyść gospodarzy więc wszystko wskazuję na to, że zwycięzca tutaj może być tylko jeden. Do składu powraca również dwóch zawodników na ten mecz Ian Black oraz Bilel Mohsni.
✅85

shaq9 +2 Punkty
angelka 952

angelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Dyscyplina: NHL
Godzina: 02:30
Spotkanie: Edmonton - Montreal
Typ: Montreal handi -1,5
Kurs: 3,0
Analiza: Na dzisiejszy dzień wybrałam sobie spotkanie z NHL , a dokładniej pojedynek pomiędzy Edmonton a Montreal .. w tym pojedynku bukmacherzy faworyzują lekko drużynę gości a ja to postaram się wykorzystać po takim dużym kursie ! ;) Bez wahania gram na gości którzy obecnie zajmują pierwsze miejsce w konferencji wschodniej z zaledwie jedna porażka na koncie . Świetnie sobie także radzą w pojedynkach z Edmonton na ich tafli ... w poprzednim roku gładko wygrali 4:1 natomiast dwa lata temu wygrali 5:3. Można powiedzieć ze gospodarze nie są chłopcami do bicia, wygrali 3 ostatnie spotkania ale żaden z tych przeciwników nie był taki silny jaki będzie dzisiaj . Z taką gra Canadiens i formą zdecydowanie gram to spotkanie z handi -1.5 po świetnym kursie 3,0 .
⛔100

weles60 +4 Punkty
dawidp +2 Punkty (Brawo)
S 47

superqool

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Sassuolo- Empoli
Typ: Sassuolo wygra obie połowy
Kurs: 6.75
Analiza:
W dniu dzisiejszym postanowiłem lepiej przyjrzeć się jedynemu spotkaniu w Serie A. Gospodarzem tego spotkanie jest zajmujące 15. miejsce w tabeli Sassuolo. Podejmować oni będą Empoli, które plasuje się oczko wyżej, na 14. pozycji.
W dotychczasowych meczach Sassuolo nie spisywało się zbyt dobrze, zwłaszcza na początku sezonu nie mogli złapać odpowiedniego rytmu i mieli problemy ze stwarzaniem sobie sytuacji bramkowych, a co za tym idzie strzelali bardzo mało goli. Swoje pierwsze zwycięstwo w sezonie odnieśli dopiero w ostatniej kolejce, przeciwko dramatycznie spisującej się w tym sezonie Parmie. Należy jednak zwrócić uwagę na 4 spotkania poprzedzające mecz z Parmą - Juventus (remis), Lazio (porażka(, Napoli (porażka), Fiorentina (remis). Jest to bilans, który z tymi drużynami notują zespoły z teoretycznie mocniejszą kadrą. Kolejną rzeczą, która zwróciła moją uwagę jest fakt, że niemoc strzelecka została przełamana - 2 gole z Lazio, gol przeciwko silnej obronie Juve i ostatnio 3 bramki zaaplikowane Parmie. Wygląda na to, że Sassuolo zaczyna grać odważniej, a straszyć z przodu mają kim (gorzej jest z tyłu).
Beniaminek z Empoli ciuła sobie powoli punkty, żeby utrzymać się w Serie A, aczkolwiek na 4 dotychczasowe spotkania na wyjeździe nie wygrali żadnego. Ponadto jedynym silniejszym rywalem, z którym się zmierzyli było Udinese, gdzie gładko przegrali 2-0. W ostatniej kolejce 0-4 z Cagliari i jak to często bywa beniaminek zaczyna łapać zadyszkę, Mecz w środku tygodnia im nie pomoże się zregenerować. Psychicznie również będę gorzej podchodzili do tego spotkania po takim blamażu, niż Sassuolo po remisie z Juve i pierwszej wygranej w sezonie z Parmą.
Sam stawiam tutaj na czystą 1, przy kursie 2,2. Zagram jednak też za mniejszą kwotę na proponowane zdarzenie, czyli obie połowy na korzyść gospodarzy.
⛔100

michal-nowak +8 Punkty
weles60 +4 Punkty
loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-lin/Gdansk
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, DFB Pokal
Spotkanie: FC St. Pauli - BVB
Kurs: 10,95
Bukmacher: bet-at-home.com
Analiza:
BVB w potwornym dołku, tuż nad strefą spadkową, myślę, że w celu obronienia się przed blamażem ligowym w tym sezonie jedne rozgrywki sobie odpuszczą (i nie będzie to na pewno LM). Także jak na moje oko DFB nie będzie przez nich traktowany super poważnie. Hamburskie Sankt Pauli też nie bryluje w swojej lidze, chociaż w meczach u siebie (poza ostatnim z drużyną z Karlsruhe) nie wypadają tak najgorzej. Ponadto grają u siebie z bardziej renomowanym rywalem - na pewno podejdą do tego meczu ambicjonalnie. Polecam postawić nawet symboliczne 2zł, typ wbrew pozorom nie jest taki niemożliwy jakby to sugerował kurs. Liczę tutaj na niespodziankę i trochę piniążków od bukmachera ;
⛔100

kanonier69 23

kanonier69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z niebios
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - league one
Spotkanie: Leyton Orient-Preston
Typ: 2
Kurs: 2,45
Bukmacher: bet365
Analiza:
goscie w super formie ostatnie 5 meczy same wygrane, gospodarze natomiast najslabsza druzyna grajaca u siebie. preston zdobylo do tej pory w 13 meczach 26 goli z czego az 10 ich snajper Garner a w ostatnm meczu zaliczyl hatricka, natomiast stracilo 13. jeeli chodzi o leyton nie zachwyca a tak jak wyzej pisalem graja padeke na wlasnych smieciach. mysle ze preston wygra ten mecz z latwoscia.
✅145

superqool +1 Punkty
michal-nowak +8 Punkty
weles60 +4 Punkty
neuziss +1 Punkty (Zawsze warto ufać nowym bo się przykładają do pierwszego typu ;))
M 70

mrww

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie B
Spotkanie: Spezia Calcio - US Latina Calcio
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W dniu dzisiejszym wybieram się do drugiej ligi włoskiej, gdzie w jednym z meczów spotkają się Spezia z Latiną. Gospodarze zajmują w tabeli miejsce 6. z bilansem 5-1-4, natomiast Latina jest przedostatnia z bilansem 1-5-4. Spezia dobrze gra u siebie, przegrali tylko jeden mecz z wiceliderem Carpi, wszystkie pozostałe wygrali. Latina na wyjazdach nie gra jakoś fatalnie, na 5 meczów bilans 0-3-2, jednak ma duże problemy ze strzeleniem gola. Ponadto, na ostatnie 10 meczów udało im się wygrać tylko raz. Faworytami tego spotkania są zatem gospodarze, myślę, że kurs ponad 2 na ich zwycięstwo jest dużym prezentem od bukmacherów. Powodzenia! ;)
⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dyscyplina: TENIS ATP CHALLENGER GENEWA
Godzina: 15:30
Spotkanie: Copil - Baumann
Typ: Copil 2-0
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Od razu zaznaczam, że delikatnie rzecz ujmując, nie jestem miłośnikiem grania tych pierdol... tenisowych &quot;Gypsy King&quot; z Rumunii, czyli Hanescu, Ungura, Crivoi czy też Copila. Jednak nie umiem sobie dziś tego odmówić, bo kurs na 2-0 dla Copila z &quot;niemiaszkiem&quot;, który jest typem rodem z ITF, jest dla mnie zbyt kuszący. To że &quot;cygan&quot; umie grać w tenisa w hali pokazał nie raz, między innymi nie tak dawno w Sztokholmie w turnieju rangi ATP, gdzie dotarł aż do 1/4 (uległ Berdychowi). Copil ma dobry serwis, gra agresywnie i to jest styl idealny do hali. Rok temu, podobnie jak w 2012, zrobił w Genewie 1/2 (ograł tu między innymi Berrera, Klizana, Rosola, Kunitsyna - któż jeszcze pamięta Igorka &quot;wałkarza&quot; ;)) zatem warunki (hala i nawierzchnia) ewidentnie mu pasują. Dziś dostaje leszcza z ITF, którego powinien w takich warunkach obowiązkowo poskładać i zakładam, że jeśli w jego cygańskiej głowie nie zagotuje się to powinno to być komfortowe 2-0. Dla tych, którzy jednak żywią jakieś obawy przed graniem 2-0 to kurs na wygraną u niektórych buków nawet po 1,3 też jest wart uwagi do jakiegoś dubla. Bo o ile 2-0 niesie jednak za sobą jakieś ryzyko to ciężko mi sobie wyobrazić, że Copil przegra na całym dystansie.
⛔100

dawcamocywnocy 726

dawcamocywnocy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie B
Spotkanie: Frosinone - Varese
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 2,23
Analiza:
Dzisiaj udało mi się znaleźć bardzo ciekawe spotkanie na zapleczu Serie A. Dojdzie do konfrontacji 3 w tabeli drużyny Frosinone z 15 Varese. Nie będę tutaj wskazywał zwycięscy ale zagram na over bramek po naprawdę bardzo zadowalającym kursie. Drużyna gości w tym sezonie na 10 kolejek strzeliła 15 a straciła 20 bramek czyli średni na mecz aż 3,5 co skłania mnie do grania overa na bramki. Gospodarze będą chcieli nastrzelać kilka bramek swoim rywalom którzy jak widać nie kalkulują tylko ostro prą do przodu nie bardzo myśląc o obronie. Po takim kursie na pewno warto spróbować. Powodzenia;)
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Paryż
Godzina: 12:30
Spotkanie: Robredo T. - Pospisil V.
Typ: Robredo T.
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Taki kurs na Hiszpana spowodowany jest chyba tym, że bukmacherzy tutaj widzą z jego strony &quot;odpuszczenie&quot; po kapitalnym lecz dla Tommiego Robredo przegranym finale w Valencii. Ja jednak tutaj nie szukam jakiejś niespodzianki, bo być może stanie się tak, że czołówka będzie odpuszczała ten turniej na rzecz tego w Londynie i zrobi się spore miejsce dla takich zawodników jak właśnie Tommy.
Pospisil swoimi wynikami ostatnio nie imponuje i nie widzę żadnego zagrożenia z jego strony po tym co ostatnio prezentował. Naprawdę nie widzę tutaj sensu go faworyzować, jakby to on grał w finale Valencii.
✅110

bartekag +1 Punkty
teddy8 +3 Punkty
Status
Zamknięty.