>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 24.04.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 24. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Ukraina ( Premier Liga )
Spotkanie: Illicziweć Mariupol - Worskła Połtawa
Typ: 1
Kurs: 2.20
Data: 24.04.2014
Godz: 14.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam bardzo serdecznie do ukraińskiej Premier Ligi.
W mieście Mariupol liczącym ponad czterysta sześćdziesiąt tysięcy mieszkańców na Stadion &quot;Illicziweć&quot; mogącym pomieścić prawie dwanaście i pół tysiąca widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty pomiędzy drużyną założoną w 1960 roku przez połączenie dwóch innych klubów posiadającą barwy czerwono-niebieskie o nazwie Futbolowy Klub Illicziweć Mariupol a w gości z miasta Połtawa liczącego niecałe trzysta tysięcy mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1955 o barwach biało-zielonych a mianowicie Futbolowy Klub Worskła Połtawa.
Illicziweć Mariupol rozegrał w tym sezonie ligowym 23 spotkania w których zdobył 30 punktów po 9 zwycięstwach, 3 remisach oraz 11 porażkach i zajmuje obecnie 9 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramek 22-26.
Worskła Potława zdobyła 33 oczka w swoich 33 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 8 zwycięstwach, 9 remisach oraz 6 porażkach co daje 8 pozycję w tabeli ukraińskiej Premier Ligi, bilans bramkowy 31-31.
Gospodarze u siebie zagrali w tym sezonie ligowym 11 razy zdobywając 17 oczek po 5 wygranych, 2 remisach oraz 4 porażkach, bilans na swoim Stadion &quot;Illicziweć&quot; 15-12.
Goście na wyjazdach 15 punktów w swoich 11 spotkaniach po 4 zwycięstwach, 3 remisach oraz 4 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach w tym sezonie ligowym 12-15.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż spotykają się ze sobą porównywalne ekipy i do tego sąsiadujące ze sobą w tabeli ligowej i różnicy 3 punktów na korzyść gości z Połtawy a w ostatnich pięciu spotkaniach o ligowe oczka pomiędzy tymi rywalami w mieście Mariupol dwa razy wygrywali gospodarze, raz padł remis oraz dwa razy wygrywali goście, bilans bramkowy w tych pojedynkach 8-10 dla gości tego pojedynku.
Mój typ jednak to jedynka, Futbolowy Klub Illicziweć Mariupol po przerwie zimowej u siebie nawet bez remisu i do tego pokonali groźną jedenastkę z Odessy lecz w ostatnim meczu przed zimową przerwą zremisowali na swoim terenie z bardzo dobrym Metalistem Charków czyli u siebie ta drużyna potrafi dobrze zagrać oraz w ostatnich dwóch spotkaniach tez pokonali ich teraźniejszego przeciwnika do którego tracą 3 oczka i na pewno będą chcieli je odrobić a Futbolowy Klub Worskła Połtawa ostatnio na wyjazdach słabo to znaczy po przerwie zimowej jeden remis oraz dwie porażki i moim zdaniem gospodarzom uda się odrobić w tym spotkaniu te trzy punkty różnicy do gości na swoim terenie w ukraińskim Mariupolu.
⛔100

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
domel206 +2 Punkty
makaveli23 3,3K

makaveli23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: MLB
Godzina: 1:05
Spotkanie: LA Angels - Washington Nationals
Typ: over 9 (alternatywna suma w meczu)
Kurs: 3.15
Buk: bet365
W dzisiejszym spotkaniu porannym typowalem LA Angels jako zwyciezce pierwszego inninga co okazalo sie strzalem w dziesiatke, lecz tym razem zagram na over punktowy, gdyz jest ku temu dobra okazja. Po pierwsze Nationals beda bronic sie przed sweepem, wiec motywacja powinna byc wysoka. Batterzy Nats beda chcieli wspomoc pitchera jakiego wystawiaja do startu czyli Gio Gonzaleza, ktory legitymuje sie dosc dobrymi statystykami na poczatku sezonu (3-1, ERA 2.88). Wygrane 5-1 z Nym, 5-0 z Mia, 3-1 z Stl i przegrana z Atlanta 2-10. Jak widac gdy wygrywaja to underowo ale ja mysle ze tutaj kluczowa role bedzie grala ofensywa. LA Angels zdobylo 4 i 7, przeciwko Washingtonowi w dwochspotkaniach, wiec problemu ze zdobyciem okolo 3-4 mysle ze nie beda mieli gdy Gonzalez zagra swoje 6-7 innow to moze cos w koncowce pykną. Nie mowilem jeszcze nic o miotaczu LA Angels a to jest glownym powodem tego typu, bo spodziewam sie ze pałkarze Nationals obudza sie na Weavera, ktory w swoich spotkaniach puszcza dosc sporo runow. Statystyki 1-2 ERA 4.74. Przegrane z nie dosc dobrymi ofensywami jak Seattle 3-10, Houston 4-7, NYM 6-7 i wygrana 11-6 z Detroit w Detroit. jak widac pokazuje to ze jego mecze obfituja w punkty i mysle ze tak bedzie i tym razem.
zwrot

zapalson +1 Punkty
jurka73 +1 Punkty
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina: Piłka Nożna -Ameryka południowa Copa Libertadores
Godzina:
5:10
Spotkanie: Santos Laguna-Lanus
Typ: x/x
Kurs: 6.00
Bukmacher: bet365

Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Ameryki Południowej , rozgrywek Copa Libertadores, w którym na przeciwko siebie staną ekipy Meksykańskiego Santos Laguna, oraz Argentyńskiego Lanus, w pierwszym spotkaniu , na stadionie Lanus, gospodarze okazali się zespołem lepszym i wygrali 2:1, jednak sytuacji podbramkowych było bardzo mało , dziwny wiec jest w tym spotkaniu wynik 2:1 , uważam że w rewanżu tylu bramek nie będziemy oglądać ,ponieważ ekipa gości będzie się w tym spotkaniu bronić i będzie chciała stąd wywieźć chociaż remis, aby zapewnić sobie awans do kolejnej rundy Copa Libertadores. Lanus w spotkaniach wyjazdowych w obecnym sezonie radzi sobie różnie , potrafi osiągnąć tak każdy rezultat korzystny jak i niekorzystny, co za tym idzie w tym spotkaniu wytypowanie wyniku jest ciężkim zadaniem. Gospodarze natomiast nie maja innego wyboru jak zaatakować od pierwszych minut spotkania, dlatego mój typ na to spotkanie to remis do połowy jak i na koniec spotkania, stawiam że w tym spotkaniu możliwy jest nawet rezultat bezbramkowy.

⛔100

cinek664 18

cinek664

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europejska, półfinały
Spotkanie: SL Benfica - Juventus Turyn
Typ: 1
Kurs: 2.70
Godz: 21.00
Bukmacher: bet at home
Analiza:
Benfica vs Juventus.... To tak jak mój typ na Asseco vs Skra we wtorek. Dwie drużyny są cholernie mocne, koniec sezonu co raz bliżej a tutaj żadna nie zwalnia tempa. Mój typ jak widać to Benfica a dlaczego ? Trudno to uargumentować kiedy po 2 stronie gra juve. Benfica ma 7 punktów przewagi nad 2 miejsce, Juventus 8 nad Romą. Obydwie drużyny wygrały ostatnie 5 swoich spotkań. I teraz przedstawię jedyne (chociaż bardzo minimalne) argumenty za moim typem.
-Benfica jest finalistą poprzedniego sezonu, zagrała bardzo dobry mecz. Początek meczu a tu chelsea zdemolowana ! Dopiero kontry ostudziły graczy z Lizbony
-Z tego co wiem nie zagra Pepe ;)
-Przez 7 meczy Benfica straciła 1 gola
-Cardozo i Rodrigo bardzo stabilnie
-Gorący własny stadion !
Nie są to argumenty żeby postawić swoje maksymalne stawki. Kurs mówi sam za siebie, jeżeli ktoś zaryzykuje może mu się to soczyście zwrócić. Powodzenia ;)
✅170

jaquar +3 Punkty
G 693

generalkaman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Houston Rockets - Portland Trail Blazzers
Typ: under 212,5pkt
Kurs: 2.02
Godz: 03.30
Analiza:
Drugie spotkanie w tej serii, obecny stan rywalizacji to 1-0 dla Portland. Mój typ na to spotkanie to suma punktów poniżej 212,5 pkt. Poprzedni mecz zakończył się wynikiem strzelaniną 120 : 122 myślę, że dwa razy z rzędu aż takiej ilości punktów nie będzie. Co prawda obie drużyny są bardzo overowe. Obydwie jedynie w dwóch ze swoich pięciu ostatnich spotkań dwa razy schodziły poniżej dzisiejszej linii. W ostatnich pięciu bezpośrednich spotkaniach ŻADNO nie skończyło się poniżej tej sumy. Czemu gram ten typ ? Bo kiedyś w końcu muszą mieć słabszy dzień rzutowy, nawet tak świetni gracze jak Howard, Harden, Lillard czy Aldridge muszą mieć słabszy dzień. Po pierwszym bardzo ofensywnym spotkaniu liczę, że trenerzy drużyn większą uwagę poświęcą obronie i dziś będzie padało mniej koszy. Nie jest to typ do zagrania za duża stawkę ale myślę, że spokojnie można go zaryzykować ????
⛔100

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Dyscyplina : Koszykówka NBA
Godzina : 02:00
Spotkanie : San Antonio Spurs : Dallas Mavericks
Typ : Powyżej 199 punktów
Kurs : 1.73
Bukmacher : Betsson
Analiza : 90:85 taki padł wynik w I spotkaniu. Typowy dla konferencji wschodniej, a nie zachodniej. Wystawiona linia na poziomie 202 nie została pokryta i dziś bukmacherzy wystartowali już z niższą na poziomie 198. Idę w tym spotkaniu w over bo widzę tu wiele szans na poprawę cyferek.
- Starterzy Dallas rzucali na poziomie 32% i ich ławka rzuciła więcej PKT
- Nowitzki 11 PKT i tylko 4-14 z gry
- Ellis 11 PKT i tylko 4-14 z gry
- W Dallas nie ma kto skutecznie kryć Duncana i Parkera(58% z gry) i jeśli nie znajdą na to odpowiedzi to szykuje się sweep.
- Przeciętna skuteczność z gry obu zespołów która powinna wzrosnąć : Dallas 41% Spurs 43%
Wiadomo, że PO to zupełnie co innego niż RS, ale over padł w 3 z 4 spotkań a padało kolejno :
223, 202, 218, 209
Jak widać w każdym spotkaniu grubo ponad wystawioną dziś linię. Poprawa skuteczności musi nastąpić co powinno prowadzić do większej ilości zdobytych punktów.

jurka73 +1 Punkty
gibson2991 +1 Punkty
sickboy90 +1 Punkty
robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dyscyplina: Piłka nożna - Ukraina
Spotkanie: Goverla Zakarpatia - Dnipro
Typ: 2 HC -2
Kurs: 4.00
Godz: 16.00
Analiza:
Spotkanie wicelidera ligi ukraińskiej z drużyną z końca tabeli. Goverla nie zapewniła sobie jeszcze utrzymania w lidze, ale ma 13 pkt przewagi nad spadkowym miejscem i wystarczy, że w 7 meczach jakie tej drużynie zostały do rozegrania zdobędzie trzy pkt i byt w najwyższej klasie ukraińskich rozgrywek ma w przyszłym sezonie zapewniony.
Dnipro natomiast to drużyna, która ma bardzo duże szanse na mistrza. Ma 6 pkt straty do lidera, ale o dwa mecze rozegrane mniej i wygrywając jutro tą przewagę zmniejszy do trzech oczek.
Ja wiem że w końcówkach sezonu niekiedy dzieją się cuda. Jednak nie jutro i nie w momencie gdy jest taka szansa na mistrzowski tytuł.
Ponieważ jest końcówka miesiąca, a ja szukam szansy na poprawienie swojej sytuacji w tabeli ;) stawiam oporowo na zwycięstwo trzybramkowe.
Polecam jednak bezpieczniejszy handicap -1 po zdrowym kursie 2.05
zwrot

maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: San Antonio Spurs - Dallas Mavericks
Typ: +8,5 Dallas
Kurs: 1.85
Godz: 02.00
Bukmacher: Betgun
Analiza: Na dzisiaj moją uwagę przykuł kurs na San Antonio, które bardzo lubię i z całego serca kibicuje im w zdobyciu tytułu bo za tyle lat fantastycznej gry im sie należy, ale czy aż tak mocno faworyzowani są mocno dziwnie. Gdyby to był Regular Season wiadomo ok, ale tutaj jest PO, gdzie każdy mecz to bitwa i nie da się jednego odpuścić bo może być za późno. Pierwszy mecz 90-85 w miarę wyrówany i takiego spodziewam się dzisiaj, bowiem Dallas musi wszystko robić ,a by jak nie wygrać to chociaż być godnym przeciwnikiem i podbudować się mentalnie przed powrotem na mecze w domu. Co mnie sklania ku takiemu graniu: 1. Gracze 1 piątki zagrali słabo i marnym procencie skuteczności co raczej nie powinno im sie zdarzyć drugi raz z rzędu 2. Gracze San Antonio na pewno nie będą forsować tempa i śrubować handi dwucyfrowy za wszelką cenę bowiem każda rezerwa sił jest na wagę złota, a jak wiadomo racze Ostróg troszkę wiekowi i wszyscy znamy zamiłowanie Popovicha do ich oszczędzania, jeśli tylko jest ku temu okazja. Jak dla mnie handi spore na Dallas i warto się nad nim pochylić.
✅85

wigownik +1 Punkty (Dallas jeszcze lepsze niż się mogło wydawać. Albo może to SA spuściło z tonu. Thanks, anyway.)
robson93 +2 Punkty
Q 47

qba_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 21:05
Spotkanie: Sevilla - Valencia
Typ: Powyżej 2,5 bramki
Kurs: 1,91
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

W czwartek rozpoczynamy pierwsze mecze półfinałowe Ligi Europy. W jednym z nich zmierzą się ze sobą 2 hiszpańskie zespoły. Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán Sevilla podejmuje Valencię. Stawka jest duża, w końcu gra toczy się o uczestnictwo w meczu finałowym na stadionie w Turynie.
Gospodarze ostatnio są w bardzo dobrej formie, na własnym stadionie w 5 ostatnich meczach padł wynik powyżej 2,5 bramki. Co więcej, Sevilla ostatnie 5 domowych meczów wygrała, a grała m. in. z takimi rywalami jak Real Madryt czy FC Porto.
Valencia natomiast na wyjazdach ostatnio radzi sobie w kratkę - 5 ostatnich meczów granych poza Estadio Mestalla to 3 remisy i 2 porażki. W 3 z tych meczach goście nie strzelili nawet bramki (porażka z Realem Sociedad, porażka z Basel, remis z Realem Valladolid).
Jutrzejszy mecz zapowiada się bardzo ciekawie - z jednej strony bardzo ofensywnie nastawieni gospodarze (ostatnie 5 domowych meczów ligowych to 15 strzelonych bramek), z drugiej strony ostatnio dość przeciętnie grający zespół Valencii. Myślę, że przed wyjazdem na Estadio Mestalla Sevilla będzie chciała sobie zapewnić solidną, przynajmniej 2-3 bramkową zaliczkę. Valencia pewnie też będzie starała się strzelić wyjazdową bramkę, która w dwumeczu może mieć rozstrzygające zdarzenie.
⛔100

adventurer26 +1 Punkty
interista18 773

interista18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Spotkanie: Benfica - Juventus
Typ: under 2,5
Kurs: 1,75
Godzina: 21:05
Bukmacher: Marathonbet
Analiza:
Obie drużyny pewnie przewodzą w swoich ligach. Benfica na dwie kolejki przed końcem ma już zapewnione mistrzostwo, a Juventusowi brakuje tylko trzech punktów aby zaklepać sobie trzecie z rzędu i trzydzieste w historii Scudetto.
Ligi portugalskiej nie oglądam, więc posłużę się w tym przypadku tylko statystykami. Benfica na Estadio da Luz w lidze jest zespołem typowo underowym, z bilansem 9-5. W europejskich pucharach mają już bilans 3-3. W portugalskiej drużynie na pewno zabraknie Eduarda Salvio.
Juventus na wyjazdach także osiąga niskie rezultaty. W Serie A najczęstszym wynikiem w delegacji jest wygrana 1-0, co doskonale pokazuje, że Juventus grając na wyjazdach nie jest drużyną ofensywną, która za wszelką cenę próbuję zdobyć jak najwięcej bramek. Nawet Inter i Parma, czyli drużyny będące dużo niżej w tabeli od Starej Damy zdobywają więcej bramek na wyjazdach. Bilans gier Juventusu na wyjazdach jest 12-5 na korzyść underów. W europejskich pucharach bilans ten też jest typowo underowy, bo aż 5-1. W Juventusie niepewny jest występ Teveza i Vidala.
Bardzo rzadko gram undery, ale w tym meczu nic innego nie nie przychodzi mi do głowy.
Dokładając do tego wagę spotkania, która jest bardzo wysoka, myślę że będziemy mieć w tym meczu typowe piłkarskie szachy, i sprawa awansu rozstrzygnie się tydzień później na Juventus Stadium.
⛔ 100 / bukmacher

adventurer26 +1 Punkty
ogro14 40

ogro14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Dyscyplina: Koszykówka NBA - play off
Spotkanie: Portland Trail Blazers - Houston Rockets
Typ: HOUSTON ROCKETS -12,5 (zwycięstwo gospodarzy 13 pkt.)
Kurs: 3.00
Godz: 03.30
Analiza:
Drugi mecz play off pomiędzy Houston a Portland. Po pierwszej serii gospodarze (Houston) przegrywają 0:1. Polegli przed własną publicznością po dogrywce 120:122. Może się powtórzę ale wydaje mi się że dziś będzie identyczna sytuacja jak w meczu Cllippers, którzy też przegrali pierwszy mecz pechowo a w drugim rozbili GS różnicą 40pkt. Podrażnieni gospodarze będą robić wszystko żeby przed meczami wyjazdowymi wyrównać stan rywalizacji i pewnie powinni pokonać Portland. Co również mnie skłania w kierunku tego typu to fakt że jesłi Houston wygrywa z Portland to robi to różnicą minimum 13pkt:
Ostatnie 5 meczy u siebie:
21.04.14 Houston Rockets Portland Trail Blazers 120 : 122 (106 : 106)
10.03.14 Houston Rockets Portland Trail Blazers 118 : 113 (106 : 106)
21.01.14 Houston Rockets Portland Trail Blazers 126 : 113
09.02.13 Houston Rockets Portland Trail Blazers 118 : 103

04.11.12 Houston Rockets Portland Trail Blazers 85 : 95 (81 : 81)
Co rzuca się w oczy to te dogrywki które tak często są w tych spotkaniach ale myślę że limit dogrywek wyczerpali w pierwszym meczu i dziś obejrzymy ofensywne Houston które zmiecie Portland doprowadzając do remisu 1:1 przed meczami wyjazdowymi.
⛔100

angelka 952

angelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Dyscyplina: Hokej - KHL
Spotkanie: Lev. Praga - Magnitogorsk
Typ: Lev. Praga wygra 1 tercje
Kurs: 2,9
Buk: Sportingbet
Godz: 19:00
Analiza : Na dzisiaj wybrałam sobie spotkanie z KHL, a dokładniej pojedynek pomiędzy Lev. Praga a Magnitogorsk. Faworytem w tym meczu jest zdecydowanie drużyna gospodarzy która w play off prowadzi 2-1 . Gospodarze są w wyśmienitej formie, bardzo dobrze graja na własnej tafli i w dodatku świetnie sobie radzą z przeciwnikiem . Zgodzę się ze jeden mecz przegrali ale zdecydowanie zabrakło skuteczności gdyż Magnitogorsk oddając 24 strzały strzelił 4 bramki a Lev. Praga oddała 36 strzałów i trafili tylko raz do bramki. Gospodarze w każdym meczu z gośćmi przeważali i tworzyli mnóstwo ataków, w takiej wyśmienitej formie są zdecydowanym faworytem do zdobycia mistrzostwa. Ja dzisiaj będę typować zwycięstwo po 1 tercji Lev Pragi po kuszącym kursie 2,9. W tych 3 meczach które się już odbyły możemy dostrzec duzą dominacje w 1 tercji zespołu gospodarzy . Na 2 z 3 meczy wygrywali po 1 tercji i w jednym tym przegranym meczu zabrakło skuteczności oddając 13 strzałów i nic nie trafiając. Typ warty polecenia .
⛔100

bruce-wayne 0

bruce-wayne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gotham City
Dyscyplina: Tenis ziemny
Spotkanie: Robin Haase - Mikhail Youzhny, ATP Bukareszt (Rumunia)
Typ: Mikhail Youzhny,
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Zacznę od Rosjanina, który meczem z Holendrem wita się z rumuńską publicznością. Dla gracza tego kalibru kolejna porażka na starcie (przypomnę mecz 1 rundy w Monte Carlo i porażkę z Seppim) oznaczałaby subiektywną kompromitację, a przecież sądząc po tym, co widziałem we wspomnianej potyczce z Włochem, po kontuzji z Dubaju nie ma już u Rosjanina śladu. Mikhail przyzwyczaił nas do tego, że jest mocny niemal na każdej nawierzchni, a gdy tylko złapie wiatr w żagle to powinien grać jutro swoje. Liczę przede wszystkim na jednoręczny backhand i soczysty return. Haase, z całym szacunkiem, do &quot;ziemniaków&quot; nie należy, a jego tegoroczne dokonania na clayu (3/5) pozostawiają wiele do życzenia. Ok, na Alunda czy Abdena - Haase potrafi się spiąć, ale wymięka jeśli trzeba trochę dłużej pograć piłką, a clay jak wiadomo braki w umiejętnościach długich wymian obnaża bezlitośnie. Mikhail &#39;to&#39; ma i myślę, że Robin boleśnie to odczuje w jutrzejszym pojedynku. Nie jestem fanem przytaczania H2H, ale jeśli wynosi on 5:0 na korzyść Mischy, to można &quot;podpiąć&quot; to delikatnie pod typ jak znalazł Zauważyłem, że Robin ma skłonność do &#39;pękania&#39; przed dużymi nazwiskami, nie zależnie od formy jaką ów &#39;nazwiska&#39; w danym momencie prezentują.Rosyjski tenisista bez cienia wątpliwości do takowych &#39;dużych nazwisk&#39; się zalicza i mam nadzieję, że jutro Holender potwierdzi tą niechlubną i niepisaną regułę. Trzymam kciuki za Mischę, na którego grzechem byłoby nie postawić po tak zachęcającym AKO.​
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: NHL
Godzina: 3:30
Spotkanie: Chicago - St Louis
Typ: 2
Kurs: 3.20
Bukmacher: unibet
Analiza:
Game number 4. Blues jak na razie prowadzą 2-1. Ostatni mecz przegrali co prawda 0-2, ale byli lepsi. Wiem, wynik mowi cos innego, ale tak było. Tak samo jak wczoraj Flyers z Rangers. Buki nie wiedziały jak rozdysponować kursy, a jednak była jednak większa szansa na wygraną gości i wygrali luzem. Blues mają mega pecha, bo znowu im Morrow wypadł. Backes prawdopodobnie nie wróci na dziś, więc jeszcze słabsi niż mecz temu. Ale mecz temu Blues zagrali nieskutecznie, nie znaczy, że nie stwarzali okazji. 1-0 od 4 minuty gry, a pozniej mnostwo sytuacji i gol na 2-0 do pustej. Dalej uwazam, ze to goscie są faworytami pary i mogą zabrać jeden mecz wyjazdowy Chicago.
⛔100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dyscyplina: TENIS ITF GREAT BRITAIN F9 FUTURES
Godzina:
11:00
Spotkanie: Majchrzak - Klein
Typ: Majchrzak
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Patriotyzm to ostatnia rzec o jaką można mnie posądzić, ale dziś &quot;zaufam&quot; naszemu rodakowi i mam tylko nadzieję, że nie będę musiał cytować parafrazując klasyka [....] ;). Majchrzak, wiadomo super zdolny junior, do tego mączka to jego ulubiona nawierzchnia. Miesiąc temu w Hiszpanii wygrał ITF i ograł tam m. in. Chazala a w finale samego Baena. Dziś dostaje do gry kolesia, który korty &quot;ziemne&quot; widuje równie często co my Yeti. Dość powiedzieć, że ostatni mecz na tej nawierzchni (nie licząc oczywiście 1 rundy tego turnieju) rozegrał ponad rok temu (wyniku pewnie nie muszę podawać ;)). Nie wiem kiedy Klein zmienił obywatelstwo (kiedyś był aussie dziś angolem), ale to koleś typowy dla &quot;kangurowej&quot; szkoły tenisa, a więc przede wszystkim grass i hard, czyli serwis i do siatki. Niezły deblista, ale im więcej razy na clayu piłka wróci na jego stronę tym większe prawdopodobieństwo, że przeciwnik otrzyma UE (myślę, że cierpliwości nie zabraknie Kamilowi). Dawno go nie widziałem, ale na podstawie tego co pamiętam to trudno mi sobie wyobrazić by mógł on stanowić dla kogoś jakieś zagrożenie na kortach ziemnych. Nie widziałem natomiast tego &quot;naszego&quot; talentu. Jednak skoro &quot;clay&quot; to jego ulubiona nawierzchnia a do tego był w stanie wygrać ITF na kortach ziemnych w Hiszpanii (takie turnieje właśnie w Hiszpanii są wyjątkowo dobrze obsadzone przez całe stado groźnych tubylców) to sądzę, że jeśli małolat pogra &quot;swoje&quot; to takiego kołka jak Klein na ziemi ogra, może nie bez problemów, ale po takim kursie biorę ten bet.

✅72

jurka73 +1 Punkty
grek2000 +3 Punkty
noras01 +1 Punkty
rm6330 +1 Punkty (good tip)
P 71

piotrpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dublin
Tenis Barcelona Clay
Mecz Verdasco - ALmagro
TYP ilość setów 3
kurs 2.36
bukmacher betfair
Po wczorajszych niepowodzeniach w obstawianiu koszykówki , uciekam w tenis a dokładnie na turniej w Barcelonie .Wczoraj przeglądając wynik rzuciło mi się w oczy że na 9 meczów w Barcelońskim turnieju 3 setów nie było w żadnym więc myślę , że dzis w kilku meczach 3 sety padną.Verdasco rank 25 , Almagro rank 20 , grali ze sobą wielokrotnie , w tym wiele meczów overowych i kilka razy grali więcej niż 2 sety.Bukmacgerzy na obu wystawili podobne kursy , choć na Verdasco kurs jest nieco wyższy.H2H z 7 do 3 na kożyść Verdasco ale mecze ze sobą graja od 2005 roku.Wiadomo w tenisie jesteś tyle wart ile Twój ostatni występ.Dziś obaj grają u siebie , dla swojej ulubionej publiki , hiszpańskim clayu do tego znają się jak łyse konie obstawiam że powalczą , i że zobaczymy 3 sety.pow all;-)
zły zapis ⛔100

stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Dyscyplina - Piłka nożna / Liga Europejska /
Godz. 21:05
Spotkanie - Sevilla : Valencia
Typ - czerwona kartka ? Tak
Kurs - 3.55
Bukmacher - Betsson
Analiza :
No to dziś czas na 1/2 finału w LE i mecz dwóch Hiszpańskich drużyn mnie zainteresował i tak jak już to u mnie bywa szukam czerwonej kartki i myślę że w tym pojedynku możemy się takiego koloru kartonika spodziewać , arbitrem jest pan ze Słowenii Damir Skomina który w tym sezonie sędziował 4 mecze w LM bilans 22 żółte i 2 czerwone natomiast w LE 1 mecz i 3 żółte a ogólnie w LE sędziował 7 meczy i 27 żółtych i 2 czerwone ( bezpośrednie ) teraz co do drużyn no to tu jest ogrom czerwonych bo popatrzmy Sevilla w tym sezonie ma na swoim koncie 11 czerwieni a Valencia 8 czerwonych no i nic dodać nic ująć , mecz wiadomo w ramach rozgrywek LE natomiast zaglądając do ich H2H to dziś w/g tych danych powinni wyjść zwycięsko z tego pojedynku gospodarze bo Valencii tu w Sevilli gra się wyjątkowo trudno a ostatnie ich zwycięstwo było 09.05.2004 wtedy ograli Sevillę 2:0 a od tego czasu tylko 2 remisy i aż 10 porażek a zaglądając pod względem czerwieni no to dosyć sporo było pokazanych , w lidze w tym sezonie także lepiej radzi sobie Sevilla bo na miejscu nr.5 z 59 pkt a Valencia 8 miejsce i 45 pkt i tu widać różnicę .......... ale sumując liczę na czerwona , aha jeszcze jedna ciekawa sprawa , w Betsson kurs na czerwona 3.55 a np w Unibet 2.95 ..... !
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Barcelona
Godzina:
14:30
Spotkanie:
Verdasco F. - Almagro N.
Typ:
Verdasco F.
Kurs: 2.02
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Dziwią mnie te kursy... oj dziwią. H2H 7:3 na korzyść Fernanda. Do tego tak jak już pisałem przy okazji finału w Houston który wygrał Verdsaco, starszy z Hiszpanów dobrze sobie radzi z Nicolasem. Nie wiem czemu po raz kolejny Almagro w meczu jest faworytem.
Nicolas musiał w pierwszym meczu się sporo napocić by ograć Martina Klizana, a moim zdaniem to zwykły tenisowy przeciętniak, pseudo talent roku 2012. Grać i się nie bać!

⛔100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Ukraina ( Premier Liga )
Spotkanie: Ch.Odessa-Din.Kiev
Typ: wygra Ch.Odessa ( AH +1)
Kurs: 1,77
Godz: 18:30
Analiza:
Faworytem tego spotkania według bukmacherów są goście dzięki czemu według mnie mamy ciekawy kurs wystawiony na gospodarzy. I podobny kurs mieliśmy w ostatnim meczu gdzie Ch.Odessa podejmowała u siebie wicelidera ligi Dnipro. I co ważniejsze Ch.odessa wygrała ten mecz 1-0. Plasując się dzięki temu na 5 miejscu które gwarantuje im udział w kwalifikacjach do LE. Ich przeciwnik dzisiaj też gra o wysoką stawkę gdyż jeżeli myśli jeszcze o nawiązaniu walki z Dniepro i Shaktarem o Ligę Mistrzów musi zdobyć 3 pkt. Jednak Ch.Odessa w ostatniej kolejce udowodniła że jest w stanie pokonać drużyny z czołówki. Szczególnie przed własną publicznością gdzie na 11 meczy 7 wygrali 3 zremisowali i tylko 1 przegrali. Din.Kiev jest na pewno silną drużyna ale na wyjazdach prezentują zmienną formę i maja 5 zwycięstw 1 remis i 4 porażki. W tym meczu gospodarze bez braków a goście zagrają tylko bez Kchaheridi ( obrona 16/0). I patrząc pod katem tego że obie ekipy mają o co grać a gospodarze są u siebie bardzo groźni azjatycki handicap wydaje sie być bardzo bezpieczny.
✅77

Status
Zamknięty.