>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 17.06.2011 (piątek)

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Tutaj podajemy typy
na piątek - 17 czerwca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dyscyplina: Siatkówka , Liga Światowa
Spotkanie: Finlandia - Serbia
Typ: Finlandia (+5.5 punktów)
Kurs: 1.85
Bukmacher: Tobet
Analiza: W piątkowy dzień dojdzie do kolejnych meczów Ligi Światowej 2011. Tym razem proponuję mecz z grupy C pomiędzy drużyną Finlandii a Serbii. Zdecydowałem się na handicap punktowy na Finów, ponieważ uważam że są oni w stanie wygrać cały mecz. Znawcy siatkówki pewnie wyśmieją ten typ, nie będe ściemniać - jestem siatkarskim żółtodziobem i ten typ wybieram głównie poprzez intuicję, jednak są powody dla których Finowie mogli by wygrać. Przede wszystkim bardzo pomogą im swoje cztery ściany, własny parkiet no i fińscy kibice. Jeśli chodzi o ostatnie mecze to Finowie zawodzą na całej linii więc motywacja będzie przeogromna. Przegrali dwa mecze w Portugalii, przegrali dwa mecze u siebie z Argentyną, przegrali i wygrali po meczu z Serbami. Czas w końcu przełamać fatalną passę i wygrać to spotkanie. Zawodnicy wiedzą że są w fatalnej sytuacji i że muszą się w końcu przełamać. A z Serbami już zagrali dwa mecze, z czego nawet jeden wygrali więc druzyna przeciwnika nie będzie im obca. Trener musi zmotywować swoich podopiecznych do walki o każdy centymetr parkietu, o każdy punkt. Myślę że ekipa Suomi wykorzysta handicap 5,5 punkta i okaże się lepsza od Serbów.
⛔ 100

devillo 363

devillo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: siatkówka, Liga Światowa
Spotkanie: Finlandia - Serbia
Typ: 2
Kurs: 1.57
Buk: Pinnaclesports
Analiza:
17 czerwca o godzinie 17:30 Finlandia w ramach 4 kolejki Ligii Światowej podejmie u siebie Serbię. Rozpocznę od krótkiego przedstawienia drużyn okiem fachowców ustalających Ranking FIVB, a mianowicie mój faworyt do zwycięstwa- Reprezentacja Serbii to trzecia drużyna tego rankingu, a Finlandia dopiero, dopiero na 28. lokacie. Jeszcze rzut okiem na tabelę grupy, w której grają obydwie drużyny, wygląda ona następująco:
1. Argentyna 10 pkt.
2. Serbia 6 pkt.
3. Portugalia 6 pkt.
4. Finlandia 2 pkt.
Widać, że Finowie odstają reszcie zespołów i według mnie ta różnica będzie jutro widoczna. Jednak nie tabela i statystyki decydują o tym kto jutro wygra, ale aktualna forma zespołu. Według mnie Serbowie są teraz w ,,niezłej formie&quot; wygrali ostatnio 3:0 z Portugalią, natomiast Finowie trzy ostatnie mecze, w tym jeden właśnie z jutrzejszym rywalem. Typowałbym 3:1 dla gości.
✅ 57

ka_es_fan 31

ka_es_fan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina: Tenis, WTA s-Hertogenbosch
Spotkanie: Romina Oprandi - Jelena Dokic 0-2
Kurs: 2.1
Buk: Expekt
Analiza:
Panie i Panowie kolejny mecz na holenderskiej trawie przed południem - to już 1/2 finału. Jestem zaskoczony takim kursem na wygraną do zera na Dokic. Świetnie spisuje się w tym turnieju reprezentantka Australii bez problemy przechodzi przez kolejne fazy turnieju a jej przeciwniczka Oprandi cóż - niech Was nie zwiedzie jej wygrana z Clijsters, belgijak spisywała się słabo tutaj do tego była lekko kontuzjowana i teraz jeszcze pogorszyła sprawę i wycofała się z Wimbledonu. Do tego dziś Włoszka męczyła się niemiłosiernie z weteranką tenisa jaką jest 40 letnia Japonka Kimiko - ile w tym meczu było przełamań to nawet nie chcę pisać :) własny serwis nie funkcjonuje u Włoszki zupełnie (i oby tak pozostało ;-)). Reasumując - wszystko przemawia za Australijką - forma, lepszy 1wszy serwis, wygrana z lepszymi zawodniczkami i jest już tak blisko finału, że go nie puści.
Szansę na wejście typu oceniam na 80% - czystą dwójkę na 100%
Pozdrawiam
0

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kajapa28 +1 Punkty ("Dzięki" za wczorajszą analize..Dziś też było ok...)
gystlik 3,3K

gystlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa/Poznan
Dyscyplina: Tenis - Wielka Brytania, Turniej WTA w Eastbourne
Spotkanie: Samantha Stosur - Marion Bartoli
Typ: Samantha Stosur
Kurs: 1.637
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W półfinale turnieju w Eastbourne spotkają się Australijka Samantha Stosur z reprezentantką Francji - Marion Bartoli. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest 27letnia tenisistka, pochodzenia polskiego - czyli Samantha Stosur. Charakteryzuje się mocnym i skutecznym podaniem, świetnym forehandem oraz dobrą grą w ofensywie. Natomiast Marion słynie z tego że jest wszechstronna - potrafi grac na każdej nawierzchni oraz że posiada kilka zbędnych kilogramów, co niezbyt korzystnie przekłada się na jej kondycje w trakcie dłuższych spotkań. h2h 2:1 dla Stosur, w tym ostatnia wygrana z kwietnia 2010roku, kiedy to Australijka pokonała Marion 2:0. Moim zdaniem Samantha wygra to spotkanie lepszą od Francuzki rozważną ofensywną grą, dobrą pracą nóg oraz jednym z najlepszych w całym tourze serwisie. Marion w tej rywalizacji nie ma dużej ilości atutów w stosunku do Australijki, która od początku powinna narzucic swoją ofensywną grę i awansowac do finału nie tracąc seta z chimeryczną Francuzką.

Czy Samantha wyserwuje sobie awans do finału turnieju w Eastbourne?
data

D 0

deren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czeladz
Dyscyplina: Tenis
Typ: Tipsarevic-Nishikori
Kurs: 2,65
Bukmacher: BetAndWin
Analiza:
Witam po dłuzszej nieobecnosci postanowiłem cos napisac ???? . Wybrałem mecz z kortów w Eastbourne gdzie spotka sie starszy wiekiem i doświadczeniem serb z młodziutkim i utalentowanym japończykiem. Ogladając dzisiajeszy mecz japońca z Radkiem Stepankiem byłem w szoku to co robił młody japończyk przeszło moje oczekiwania wyeliminował piękną grą weterana kortów trawiastych pogromce Tsongi w poprzedniej rundzie Radka Stepanka w znakomitym stylu. Na trawie liczy sie spryt i refleks a tego Nishikoriemu nie brakuje wiec typuje go jak wygranego dzisiejszej potyczki!!
brak typu

ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia
Spotkanie: Bray - Dundalk
Typ: 1
Kurs: 2.37
Pinnacle Sports

Trochę mnie zdziwił kurs na to spotkanie jak spojrzałem na ten mecz i nie wiem dlaczego, jedyne co przychodzi mi na myśl to tylko dlatego że zespoły w tabeli tylko 6 punktów. Zacznijmy od początku to zespół Bray obecnie jest na 3 miejscu z 31 punktami a przyjezdni czyli Dundalk na 7 miejscu z 25 punktami po 17 kolejkach. Zacznijmy od przyjezdnych, Dundalk 3 ostatnie mecze to 3 porażki (w tym nawet z bardzo słabym Drogheda). Na wyjeździe mają bilans 4-0-4 a ostatni mecz wyjazdowy to porażka 1-0 z Sligo (5 miejsce - na 10 zespołów), ogólnie w całym sezonie mają bilans 7-4-6 i w bramkach 22:19. Co do zespołu Bray to od 5 spotkań nie zaznali porażki (4-1-0) i od 3 spotkań notują same wygrane (w tym z liderem). U siebie Bray ma bilans 4-1-3 a ostatni mecz to wygrana właśnie z liderem czyli Shamrock 1-0. Ogólny bilans w lidze to 9-4-4 i w bramkach 21:15. Myślę że gospodarze wygrają i ja jak zwykle opieram się na statystykach ????​
zwrot

panas89 95

panas89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bierutów
Tenis, WTA Eastbourne, 17.06.2011, godz. 12.30
Spotkanie: Kvitova - Hantuchova
Kurs: 2.24
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Jutro arcyciekawy i myślę że prestiżowy pojedynek pomiędzy najlepszymi tenisistkami Czech i Słowacji. Obydwie tenisistki rozegrały dzisiaj 3 setowe pojedynki. Obydwie tenisistki grają bardzo podobnie, są nawet podobnie zbudowane pod względem fizycznym. Hantuchova jednak jest bardziej doświadczoną tenisistką, pokaała w turnieju w Birminham że świetnie czuje się w grze na trawie, przegrała dopiero w finale z rewelacją ostatnich miesięcy Niemką polskiego pochodzenia Lisicką. Hantuchova z Williams pokazała że serwis na trawie bardzo jej pomaga, można powiedzieć że dość regularny jest jej serwis, Kvitova zaś popełnia wiecej podwójnych błedów serwisowych. Jeżeli nie siedzi jej pierwsze podanie to nie idzie jej łatwo w swoich gemach serwisowych co pokazał mecz z Radwańską. Kvitova dopiero po tiebreaku wygrała mecz z naszą Agnieszką. Kvitova ma bardzo dobry płaski forehand, lecz za to Hantuchova oprócz również dobrego forehandu gra o wiele,wiele lepiej przy siatce, jak wiemy volley na trawiepo wyrównanym meczu to Hantuchova wygra ten pojedynek, w meczu z Williams było widać że Daniela jest bardzo zmotywaowana i zależy jej na grze i zwycięstwie w tym turnieju, nie wydaje mi się że odpuści mecz żeby odpocząc przed Wimbledonem. Kurs zachęcający wystawil Pinnacle, myślę że jutro u większości buków kursy będą wyrównane.
data

rex 144

rex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Dyscyplina: Piłka Nożna - ROSJA: Dywizja 1

Spotkanie:
Mordovya Saransk - Torpedo Moscow
Typ:
2
Kurs: 5.25
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Mordovya Saransk plasuje sie na 2 miejscu w tabeli i brakuje jej 1 pkt. by zająć fotel Lidera tabeli. Mordovya Saransk nie przegrała meczu od 28.04.2011 czyli od 9 meczów jest niepokonana. Kiedy pytają mnie: Dlaczego stawiam na przegraną Mordovya Saransk ? - odpowiadam:
1. 9 nieprzegranych meczow z rzędu Mordovyi Saransk to naprawdę dużo, można już pokusić się o to że zaliczą wpadkę w 10 meczu
2. Drużyna gości - Torpedo znakomicie sobie radzi na wyjazdach co pokazuje statystyka:
14/06-11 1.Liga Kamaz Nab Chelny vs. Torpedo Moskwa 3:2 27/05-11 1.Liga Energiya Khabarovsk vs. Torpedo Moskwa 0:1 24/05-11 1.Liga Luch-E. Vladivostok vs. Torpedo Moskwa 0:2 17/05-11 1.Liga Khimki vs. Torpedo Moskwa 2:2 14/05-11 1.Liga Worenesch vs. Torpedo Moskwa 0:0 28/04-11 1.Liga Ural vs. Torpedo Moskwa 2:1 25/04-11 1.Liga Gazovik Orenburg vs. Torpedo Moskwa 1:1 07/04-11 1.Liga Yenisey vs. Torpedo Moskwa 1:1i dlatego, że Torpedowie są niepokonanymi od dawna weteranami meczów na wyjeździe to śmiało stwierdzam fakt, że Mordovya będzie miała ciężko w meczu z Torpedo, ponieważ to mistrz meczów na wyjeździe i są realne szanse statystyczne że i tym razem Torpedo wygra mecz wyjazdowy
3. Torpedo znajduje sie w Strefie Spadku więc 3 pkt. które są nagrodą za zwycięstwo w meczu z Mordovyią pozwoliłby wskoczyć do Strefy premiowanej Awansem, więc motywacji nie powinno zabraknąć Torpedowi Moskwa i stawiam, że pokonają Mordovyie
4. Oba zespoły dzieli tylko 8 pkt. w tabeli - to niewiele , więc Torpedo jest dość równą drużyną jak dla Mordovyi. Mordovya mając o 8 pkt. więcej od Torpedo jest w zasięgu możliwości gości.
⛔ 100

pawel81 +1 Punkty
D 5

danny44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Pilka Nozna, Argentynska Primera B
Spotkanie: Atletico Tucuman – Chacarita Jrs
Typ: X2
Kurs: 2.1
Bukmacher:
Bet365

Ostatnia kolejka argentynskiej Primera B. Mecz o tzw “pietruszke”. Spadkowicz Primera Division Atletico po znakomitej pierwszej rundzie znalazlo sie w pilkarskim dolku, nie liczac meczu z San Martin Tucuman (derby maja wlasne prawa) nie wygralo od ostatnich 10 kolejek i zanotowalo jedynie 3 remisy. Mysle ze ta fatalna forma bedzie trwala do zakonczenia sezonu,rowniez kazdy wie ze nizsze klasy rozgrywkowe a wszczegolnosci stawki sa bardzo nie adekwatne do poziomow druzyn rywalizujacych. Dlatego tez myslalem o wygranej Chacarita Jrs ktora zajmuje 16 miejsce w tych rozgrywkach (10 ostatnich meczy 10 punktow) ale tak naprawde nie widzialem ani jednego meczu argentynskiej Primera B i nie wiem z jakim poziomem mamy do czynienia natomiast mysle ze po analizie ostatnich meczy (osobiscie sam tego nie lubie ale nic ciekawszego nie znalazlem) remis z wygrana na Chacarita Jr powinien dac pozytywny rezultat.
✅ 110

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nad morza :D
Dyscyplina: Tenis - WTA - Eastbourne
Spotkanie: Petra Kvitova vs Daniela Hantuchova
Bukmaher: Bet365
Typowania: Daniela Hantuchova (wygra mecz)
Kurs: 2.10

Analiza:
Mam nadzieje ze wczorajsze zwyciestwo Danielli nad Villiams zaowocuje w dzisiejszym meczu. Napewno slowaczka jest mocno podbudowana swojim osiagnieciem, tym bardziej ze wczorajszy &quot;hustawkowy&quot; mecze Kvitvej z Radwanska nie stawia jej w swietle do zwyciestwa w dzisiejszym pojedynku. Licze na to ze Hantuchova odprawi Kvitova z kwitkiem :cool: i w finale zagra z Samanta ????
data

gregory1989 55

gregory1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Spotkanie: Gremelmayr D. (Ger) - Baghdatis M. (Cyp)
Typ: 1
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet at home
Swój dzisiejszy typ dnia wybrałem z tenisa. Wybrałem typ na Gremelmayra ponieważ nigdy wcześniej nie widziałem go tak grającego. Jest chyba w życiowej formie! Jak znawcy tenisa wiedzą Marcos to zawodnik bardzo chimeryczny. Potrafi ograc nawet najlepszych tenisstów, ale czasem nie radzi sobie z przeciętniakami. Co prawda Baghdatis w bezpośrednich pojedynkach prowadzi 2-0 ale były to pojedynki na hardzie i liczę że Niemiec wyciągnie z tych porażek wnioski i tym razem to on będzie górą. Poza tym Marcos należy raczej do ludzi rozrywkowych a tak właśnie się składa że dziś ma urodziny i liczę że to zadziała na jego niekorzyśc(impreza alkoholowa).
⛔ 100

kajapa28 +1 Punkty (Nie Gremelmayr tylko Doding, ale jest ok...)
mesdved 27

mesdved

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sroda Slaska
Dyscyplina: Rugby, National Rugby League
Spotkanie:
South Sydney vs. Gold Coast
Bukmaher: Bet365
Typowania: Poniżej 40 punktów
Kurs: 2.00
Spotkania dwóch zespołów z dolnej połówki tabeli. Faworytami spotkania są mimo fatalnej postawy (trzy porażki z rzędu) w ostatnich spotkaniach gospodarze. Przewiduje, że pojedynek powinien być bardzo zacięty, obydwu zespołom będzie zależało na zwycięstwie. W przypadku zdobycia przyłożenia nastąpi wycofanie do defensywy i długotrwałe przeciąganie akcji rywali. A z samych danych statystycznych widać, że w meczach gospodarzy suma punktów wynosi ok 38,6 pkt na mecz, a gości 37,7. W ostatnich latach również w 3 na 4 przypadkach padał wynik poniżej 40 punktów. W ostatnich 3 meczach gospodarzy padł wynik poniżej 40, a w 4 z 6 ostatnich meczach gości również suma punktów wyniosła mniej niż 40. Podsumowując, oczekuję walki punkt za punkt, przeciągania akcji i małej ilości przyłożeń karnych.
✅ 100

kozaczek 16

kozaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester United
Dyscyplina: Piłka nożna, Irlandia 1. Division
Spotkanie: Limerick 37 FC - Shelbourne Dublin
Bukmaher: PinnacleSports
Typ: X
Kurs: 3,25
analiza:
20:45 - mecz na szczycie 1 ligi irlandzkiej zmierzą sie druzyny bedące w ostatnim czasie w najwyzszej formie Shelbourne (5-1-0 / 9:1), Limerick (4-2-0 / 6:2) są to odpowiednio 1 i 2 miejsce w aktualniej formie.
w tabeli goscie są liderem - 32 pkt natomiast gospodarze to czwarta druzyna ligi - 28 pkt.
Faworytem tego spotkania są goscie aczkolwiek napewno bedzie im ciezko sie gralo na trudnym terenie bowiem Limerick na swoim obieckie spisuje sie bardzo dobrze 5-1-1 / 9:1.
Shelbourne na wyjazdach gra wysmienicie 6-0-0 / 11:2 jednak czuje ze dzisiaj passa 6 zwyciestw z rzedu na wyjazdach zostanie przerwana. ostatnie spotkania obu druzyn.
22.10.10 Limerick - Shelbourne 0:1
03.05.10 Limerick - Shelbourne 1:0

mecz bedzie napewno bardzo wyrównany, licze na pełną mobilizacje gospodarzy wkoncu przyjazdza lider, mysle ze wlasne boisko takze pomoze im odniesc korzystny wynik a remis na pewno takim bedzie. moj typ 0:0
⛔ 100

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: tenis WTA Eastbourne
S.Stosur - M.Bartoli

TYP: Samantha Stosur - Wygra 2-0
Kurs: 2.37

Zapowiada się dość ciekawe spotkanie gdzie Samantha Stosur zmierzy się z Marion Bartoli dzisiaj około godziny 14:30. Samantha Stosur jeszcze jakiś czas temu była w niezbyt dobrej formie, przegrywała sporo spotkań z rzędu, jednak na szczęście bardzo szybko się ogarnęła i zaczęła na nowo prezentować bardzo wysoki poziom, do którego nas zdążyła przyzwyczaić. Bartoli najczęściej szybko wygrywa lub przegrywa swoje mecze. Tym razem trafia jednak na rywalkę, która jest w bardzo dobrej formie i gra również bardzo siłowy tenis. Obie panie grały ze sobą trzy razy i dwa z tych meczów wygrywała gładko Stosur, która wydaje się być bardziej kompletną zawodniczką, niż Francuzka. Wczorajszy mecz tylko to potwierdził, Samantha pomimo przegrania 1 seta wcale się nie poddała, zaczęła grać z minuty na minutę coraz lepiej, dzięki czemu udało jej się pokonać rozpędzoną Rosjankę. Skoro dała sobie radę z Verą - czemu więc miałaby zostać pokonana przez Francuzkę? Dominacja po stronie Stosur powinna być widoczna od samego początku spotkania. Australijka dzisiaj ma po swojej stronie znacznie więcej argumentów, co powinna z powodzeniem wykorzystać i awansować do półfinału turnieju w Eastbourne.
Transmisja oczywiście na antenie:

data

D 24

danio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czechowice-Dziedzice
Dyscyplina: Tenis Ziemny Mężczyzn Kwalifikacje Wimbledon
Spotkanie: Soeda - Lacko
Typ: Soeda
Kurs: 2,70
Bukmacher: bwin.com
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 11:30 zostanie dokańczane spotkanie pomiędzy Japończykiem Soeda a Słowakiem Lacko.Stan meczu obecnie wynosi Soeda-Lacko 4-6 4-3 i serwuje Lacko i 15-15.Japończyk obecnie w rankingu zajmuje 131 pozycję a Słowak 148.Obaj zawodnicy do tej pory mierzyli się ze sobą dwukrotnie i stan rywalizacji wynosi 1-1( każdy z nich wygrywał po 2-0).Obaj zawodnicy rozegrali do tej pory po 2 mecze w kwalifikacjach ale ostatni mecz dla Lacko był bardzo męczący bowiem w 3 secie wygrał 10-8 z Wolmarans przez co stracił wiele sił.Dzisiaj zmęczenie może dać oznaki na korcie mimo że Lacko wygrał już 1 seta.Japończyk potrafi zagrać dobry tenis dlatego może Słowakowi narobić dzisiaj wiele problemów.Obaj zawodnicy w tym roku nie mają wiele osiągnięć ,lecz Lacko już grał na trawie w tym roku w Nottingham i przegrał z De Voest i Ebdenem w 1 rundach a to są przeciętni zawodnicy.Myślę że Japończyk mimo że przegrywa weźmie sie za siebie i odrobi te straty i nawet wygra spotkanie.Typuje zwycięstwo Soeda.
data

F 67

figo88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis, Eastbourne, semifinal, grass
Spotkanie: Stosur - Bartoli
Typ: Bartoli
Kurs: 2.25
Bukmacher: bet365
Analiza:
Połfinał zawodów w Eastbourne, zmierzą się obecnie 10 Stosur i 9 Bartoli. Formę zdecydowanie lepszą prezentuje ostatnio Bartoli, która doszła do półfinału French Open, podczas gdy Stosur odpadła już w 3rundzie z Dulko. Obstawiam tutaj zwycięstwo Francuzki, ponieważ imponuje w tym turnieju łatwością utrzymywania własnego podania. Do tego dochodzi fakt, iż Stosur to jedna z mniej regularnych zawodniczek, zależna jest od jej dobrej gry serwisowej. W tym turnieju jest ona dosyć słaba, pierwszy serwis ledwo przekracza 60% co dla niej to poważne osłabienie. Podczas wymian Stosur jedynie może zagrozić Bartoli forehandem, bo backhand u niej jest słabiutki. Dlatego uważam, że Bartoli powinna wykorzystać słabą dyspozycję serwisową Stosur i poprzez regularne obijanie jej backhandu w wymianach wygrać to spotkanie.
data

smietanka 52

smietanka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Dyscyplina: Piłka Nożna - 1 Irlandia, Eircom Premier
Spotkanie: Drogheda United - St. Patrick
Kurs: 1,45
Bukmacher: BetClic
18-nasta kolejka irlandzkiej Eircom Premier ligi. Dziewiąta, przedostania Drogheda podejmuję wicelidera, drużynę St. Patrick. Faworytem są na pewno goście. Oba zespoły dzieli aż 24pkt.
W 17 rozegranych spotkaniach Drogheda zdobyła 8pkt za 2 zwycięstwa oraz 2 remisy, a także zanotowała 13 przegranych. Strzeliła 10 a straciła 32 bramki. Gospodarze mają fatalną passę u siebie. Przegrali 4 kolejne mecze z rzędu. Ogólnie w tym sezonie na własnym stadionie nie udało im się wygrać jeszcze żadnego spotkania, notując 2 remisy oraz 6 porażek! Bilans bramkowy to 4:15. Ostatnie spotkania na własnym obiekcie to: 1:1 z ostatnim w tabeli Galway, 1:2 z 7 Dundlak, 0:1 z 6 Bohemians, 0:3 z 5 Sligo oraz 0:1 z 3 Bray.
St.Patrick wygrało jak do tej pory 9 meczy, 5 krotnie dzieliło się punktami z rywalami oraz poniosło 3 porażki. Udało im się pokonać bramkarza rywali 28 razy a sami stracili 17 bramek. W meczach wyjazdowych radzą sobie bardzo dobrze. Wygrali 5 meczy, raz zremisowali oraz przegrali 2 mecze. Bilans bramkowy 11:7. St. Patrick ma bardzo przyzwoitą formę wyjazdową, 4 mecze wygrane z rzędu w lidze: 2:1 z 7 Dundlak, 3:1 z 8 Dublin, 1:0 z 6 Bohemians oraz z 3 Bray.
Tak więc statustycznie wszystko przemawia za drużyną gości. Inaczej niż ich zwycięstwo nie może się zakończyć ten mecz. Choć wiadomo jest to piłka nożna i jest tu wszystko możliwe, lecz musiała by się wydarzyć jakaś katastrofa aby St. Patrick nie zgarnęło kompletu punktów.
✅ 45

bigpopapump +1 Punkty
peteer23 7

peteer23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BTM
Dyscyplina: Piłka nożna, Irlandia Premier
Spotkanie: Shamrock Rovers - Galway United
Typ: Under2,5
Kurs: 3.10
Buk: Bet365

Analiza:
Dziś o godzinie 21:00 w Irlandzkiej Premier Division rozpocznie sie spotkanie w ramach 18 kolejki pomiedzy liderem a ostatnim w tabeli Galway. Zaciekawil mnie kurs na under2,5 z racji takiej ze mecze dzisiejszych gospodarzy w tym sezonie az 12 razy konczyly sie wlasnie ponizej 2,5 bramki a jak wiadomo mecze z ostatnia druzyna rzadza sie swoimi prawami i goscie beda chcieli pokazac ze lider im nie straszny i beda starali sie walczyc jak rowny z rownym a gospodarze moga podejsc do tego meczu troche lekcewazaco z racji czego stawiam na wynik 2-0 a przy takim ladnym kursie wydaje mi sie ze warto​
⛔ 100

remo91 57

remo91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: WTA - SINGIEL: Eastbourne (United Kingdom)
Spotkanie: Stosur-Bartoli
Typ: Bartoli wygra 1:2 (dokładny wynik 1:2)
Kurs: 5
Bukmacher: bet365
Analiza:
Przed nami półfinały kobiecego turnieju w Eastbourne. Przede mną padały różne typy na ten mecz i zauważyłem, że koledzy zachwalają Stosur wyszukując na siłę argumenty pod typ nie dostrzegając jak groźną rywalką jest Bartoli. W poprzednich rundach obie zawodniczki nie pozostawiały złudzeń, która jest lepsza, ale to Marion często nie będąc faworytką udowadniała na co ją tak naprawdę stać. Sądzę, że Bartoli wcale nie polegnie w tym meczu, a tym bardziej już 2:0. Moim zdaniem pierwszy set wyserwuje sobie Australijka (chociaż nawet i z serwisem u niej nienajlepiej), lecz dwa następne zgarnie Marion, która widocznie po Rolland Garrosie wreszcie wkroczyła grą na właściwy tor grając konsekwentny tenis zmyślnie punktując przeciwniczki dobrymi wymianami. Nie ma sensu przytaczać statystyk z ubiegłych lat, zostawiam je dziadkom siedzącym u buka naziemnego. Tenis jest zbyt dynamicznym i zmieniającym się sportem żeby podniecać się tym co było wcześniej. Typ jest o tyle ryzykowny że tak naprawdę nie wiadomo co jest w głowach zawodniczek, niedługo mamy Wimbledon..
data

Status
Zamknięty.