dziś z ubogiej oferty wybrałem ....
KUPON 7
Hibernian -
Rangers (1X2) 2 @1.42

Zalgiris Kaunas -
Olympiacos (1-2) 2 @ 1.40

KPSK Stal Mielec -
BKS Aluprof Bielsko-Biała (1-2) 2 @ 1.16
Kurs : 2.31
Stawka : 44.55
KUPON 8
Partizan -
Efes Pilsen (1-2) 2 @ 2.35

Zalgiris Kaunas -
Olympiacos H(5.5 - 0) 2 @ 1.90
Kurs : 4.47
Stawka : 10.00
i do tych dwóch meczy delikatne analizy :
więc
Olimpiakos ma przewagę prawie na każdej pozycji, kursy na zwycięstwo lecą na łeb i szyję i moim zdaniem teraz już po 1.36 nie opłaca się tego grać... HC stoi w miejscu co uważam że jak najbardziej możliwe rozwiązanie.
Porównując pojedyncze pozycje na prawdę ciężko wyciągnąć przewagi po stronie Zalgirisu. Papaloukas, Spanoulis, Bourosis, Nesterovic, Nielsen, Papanikolaou, szalony Teodosic i Halperin...siła ognia piorunująca a do tego Ivković który preferuje mocną obronę. Balans między mocną obroną i szybkim atakiem będzie kluczem do zwycięstwa w tym meczu.
Co do osłabień to po stronie Zalgirisu nie zagra Salenga ale wraca dziadek Brown

. Dużo też zależy od sędziowania (a mianowicie o drobiazgowość). Liczę na wyrównany mecz zakończony zwycięstwem Olimpiakosu.
co się tyczy
Efesu to bardzo prosta sprawa. Partizan ciągle w przebudowie, mini Shaq i Vesely pod koszem, obwód z Kecmanem, Katicem, Lucicem , niesamowita atmosfera na trybunach i tyle. Efes po zwycięstwie z Sieną będzie dążył do pierwszego zwycięstwa na wyjeździe i myślę że po takim kursie warto spróbować. Rakocevis, Roberts (wraca na stare śmieci), Tunceri, Thornton, Wisniewski, Gonlum, Arslan, Raduljica, Vujcic, Nachbar, Guler. Moim zdaniem poziom sportowy przemawia za Efesem. Do tego ta nieszczęsna seria wyjazdowa. Nie ma sensu rozpisywać się nad taktyką, przewagami itp. Po prostu trzeba grać swoje a Partizan jak się zagotuje to wtedy jestem o Efes spokojny.
KUPON 9
TSV Alemannia Aachen -
Bayern München (1X2) 2 @ 1.32

Impel Gwardia Wrocław -
Bank BPS Fakro Muszynianka H(1.5 - 0) 2 @1.60
Besiktas - Trabzonspor (1X2) 1 @ 1.90
Kurs : 4.01
Stawka : 10.00
KUPON 10
Partizan -
Efes Pilsen (1-2) 2 @ 2.25
Kurs : 2.25
Stawka : 17.90
EDIT : No to dawno nie miałem takie dnia

jeszcze
live przeciw Caja po ponad 5 dopełnił dzień....