>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Typy by Marglowiak! Tennis, noga i NBA

M 1

marglowiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Dawno tutaj nie pisałem, kiedyś kilka postów ale dziś mam nadzieję wrócić i może coś się tutaj uda ???? później podam jakieś typy ????

M 1

marglowiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Juan Ignacio Chela- Florian Mayer 0:2 dla Mayera
Proponuję tutaj postawić, że Chela ugra chociaż seta kurs w bwin.com 1.42, sam pokuszę się nawet o to by postawić na zwycięstwo Chely, dlatego, że raz...dobry turniej, mączka taka w sumie jakby mu pasująca. Mayer tak jakby trochę bez formy, miał wczoraj dużo farta z Melzerem, gdyż wygrał dzięki kreczowi Jurgena, a wcześniej wygrał 2:0 z Golubevem, ale to nie jest gracz o którym warto się rozpisywać. Natomiast Chela, 2:0 gładko z Simonem, oraz z Isnerem. Ostatnio w Barcelonie, ugrał seta z Ryśkiem Gasquetem, a ten ostatnio w bardzo dobrej formie.
Soderling- Almagro 2:1
Tutaj proponuję także zagrać seta dla Almagro, a przy ostatniej formie Sody to jestem nawet skłonny i zagram również na jego zwycięstwo. Kurs na seta dla Almagro 1.50 z bwin, na zwycięstwo natomiast 2.14. Soda ostatnio bez formy, Almagro mączkowiec bo w końcu Hiszpan. Head to head dla Sody ale 4:3, wszystko na mączce wygrał Almagro.
Mam nadzieję, że dadzą radę. : )