Witam . Jestem nowym użytkownikiem na tym forum i w założonym temacie chciałbym przedstawiać postawione prze zemnie zakłady , informacje o końcowym statusie kuponu , stan konta po rozliczeniu każdego kolejnego kuponu itd.
Najczęściej typowane prze zemnie dyscypliny : Piłka nożna , Tennis
Początkowy bilans : 120 PLN Bukmacher : Bet-at-home
Pozdro i powodzenia dla odwiedzających
Piona !
SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.20 Newcastle United - Swansea City (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.60 Gaziantepspor - Genclerbirligi Ankara (Zakład 2-drożny specjalny) Typ : 1 Kurs : 1.65 FC Tom Tomsk - FC Krylja Sowietow Samara
(under/over 0.5) (1. połowa) Typ : over Kurs : 1.50 Gornik Leczna - GKS Bełchatów (Podwójna szansa)
Typ : X2 Kurs : 1.45
Kurs : 20.53 Stawka : 15.00 Wygrana : 307.91
Bilans ogólny : -40.00
__________________________________________________ Po dobrym spotkaniu z brakiem odrobiny szczęścia w wykonaniu Tureckiego Gaziantepspor , kupon otrzymuje status "przegrany" . Mimo źle wytypowanego zdarzenia , nadal jestem ciekaw pozostałych spotkań w celu sprawdzenia prawidłowych typowań z mojej strony .
???? Vekic, Donna - Zhang, Shuai (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.05 Dukla Prag - Sparta Praga (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.25 AC Fiorentina - AS Roma (Zakład 2-drożny specjalny) Typ : 2 Kurs : 2.60 Udinese Calcio - SSC Napoli (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.25 SS Lazio Rzym - FC Turyn (Gole obie drużyny) Typ : Tak Kurs : 1.70
Kurs : 22.58 Stawka : 5.50 Wygrana : 124.21
Bilans ogólny : -45.50
Borussia Dortmund - FSV Mainz 05 (Typ) Typ : 1 Kurs : 1.35 FC Chelsea - FC Sunderland (Typ) Typ : 1 Kurs : 1.20 Eintracht Braunschweig - Bayern Monachium (1:0) Typ : 2 Kurs : 1.95 FC Anzhi Machaczkała - Zenit St. Petersburg (2:0) (Handicap) Typ : 2 Kurs : 4.90
Kurs : 15.48 Stawka : 10.00 Wygrana : 154.79
Bilans ogólny : -60.50
__________________________________________________ Totalna porażka w wykonaniu Londyńczyków...mimo , iż grali w osłabionym składzie ze względu na wtorkowy mecz LM to i tak mieli wieksze szanse nad drużyną zajmującą obecnie ostatnie miejsce w tabeli , ale mimo to przegrli z Sunderland poraz drugi w tym sezonie...
West Ham United - Crystal Palace (Typ) Typ : 1 Kurs : 2.10 Juventus Turyn - Bologna FC (1.Połowa) Typ : 1 Kurs : 1.55 Borussia Dortmund - FSV Mainz 05 (Drużyna 1 do zera) Typ : Tak Kurs : 2.35 Eintracht Braunschweig - Bayern Monachium (Drużyna 2 do zera) Typ : Tak Kurs : 2.20 Federer, Roger - Djokovic, Novak (Typ) Typ : 1 Kurs : 3.55
1. FC Nürnberg - Bayer 04 Leverkusen (Typ) Typ : 2 Kurs : 1.75 VfB Stuttgart - FC Schalke 04 (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.65 Hull City - Arsenal FC (under/over 1.5) Typ : over Kurs : 1.30 Norwich City - Liverpool FC (Typ) Typ : 2 Kurs : 1.35 AS Monaco - OGC Nice (Typ) Typ : 1 Kurs : 1.40 1. FC Kaiserslautern - FSV Frankfurt (Typ) Typ : 1 Kurs : 1.40 Kurs : 15.95 Stawka : 20.00 Wygrana : 319.04
Bilans ogólny : -130.50
____________________________________________ Wg mnie był to kupon typu tzw. "PEWNIAK 150%" , ale oczywiście za pięknie by było gdyby Schalke 04 zdemolowało Stuttgart kwalifikujący sie do strefy spadkowej ustanawiając zarazem mój bilans ogólny na plus... __________________________________________________
Pozdro i powodzenia dla odwiedzających :wink:
Piona !
Manchester City - West Bromwich Albion (Typ) Typ : 1 Kurs : 1.22 SK Slavia Praga - FC Viktoria Plzen (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.00 FC Viitorul Constanta - Steaua Bucuresti (Typ) Typ : 2 Kurs : 1.75
Kurs : 4.27 Stawka : 50.01 Wygrana : 213.54
Bilans ogólny : -40.37
I mamy chyba dowód na to że liczba 13 potrafi być też szczęśliwą...taki numer posiada wczorajszy - zwycięski kupon . Co prawda stawka miała być 100 PLN , lecz obawiałem się spotkania Viktori Plzen , mimo wszystko odzyskałem lekko ponad 75% sumy , która przepadła w weekend teraz dalej dążyć do dodatniego bilansu...__________________________________________________
Pozdro i powodzenia dla odwiedzających :wink:
Piona !
Bolton Wanderers - Leicester City (Typ) Typ : 2 Kurs : 2.00 Reading FC - FC Middlesbrough (Typ) Typ : 1 Kurs : 1.80 First Vienna FC - SCR Altach (Typ) Typ : 2 Kurs : 1.60 SKN St. Pölten - SC Parndorf (Typ) Typ : 1 Kurs : 1.60 Austria Lustenau - FC Liefering (under/over 3.5) Typ : under Kurs : 1.50