>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Types, from Theatre of Dream

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4. Każdy z użytkowników może założyć maksymalnie 2 tematy w tym dziale.

Tak dla upewnienia luknąłem w regulamin.

Wizji ciąg dalszy? Oczywiście mam na myśli przejście do sedna tego, o czym myślę w miarę sukcesywnie rozmawiamy w kąciku. Zaznaczę przy okazji, że dalej gawędzimy tylko tam, a tu obecny został założony tylko do gry.

Ten temat można nazwać ostatnim etapem. W nim będę chciał sobie jak i Wam pokazać, czy ten pomysł był dobry, czy też nie miał jakiejkolwiek racji bytu. Wątek będzie przez kilkanaście dobrych dni i po nim podsumuje czy to ma dalszy sens.

Ruszam jutro, oby poniekąd większość była tak, jak sobie to wymyśliłem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
biscan +1 Punkty (Nie ma szans, że nie będę śledził. ;) GL x)
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki dla Odisio za wyczyszczenie. Dałem konkretnie dupy z tym pomysłem i niezaprzeczalną racje mieli ci, którzy od razu przewidywali brak konsekwencji i tak dalej. Cóż, człowiek uczy się na błędach - a ja mam wrażenie - jakbym niestety robił to codziennie. Ponad rok temu przed przyjściem tutaj założyłem sobie, że kiedyś będę miał u nas jakiś dobry topic. Czas na trzecią i ostatnią próbę. Jeśli teraz po wielu przemyśleniach znowu będzie cienizna, to dam sobie spokój i uznam, że do prowadzenia dobrego tematu nadaje się tak jak Pepe do dżentelmeństwa.

Do trzech razy sztuka? Może tak, może nie. Ważniejsze to, że można mieć tylko trzy tematy ;)

Bukiem głównym jak zawsze firma zielonych.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kei Nishikori - Julien Benneteau

Tutaj krótko i na temat. Oglądałem Japończyka w starciu z Ebdenem, a Julka przeciwko Simonowi. Obaj grali po pięć setów, lecz są zasadnicze różnice.

Julek 7-5, 7-6, 1-6, 3-6, 6-2 Gilles
Kei 3-6, 1-6, 6-4, 6-1, 6-1 Matthew

Francuz oddychał rękawem. Po trzecim secie zawołał lekarza. Simon zagrał w niektórych akcjach bezczelnie słabo, jak chociażby przy piłce setowej gdzie nie trafił pół smecza. W nogach będzie miał ten mecz niemniej jak Isner po starciu z Nalbandianem. Gilles zamiast przycisnąć rywala jak na US Open robił to przeciwko choćby Del Potro, to ustawił się na środku kortu i bezsensownie przebijał kilkadziesiąt razy co akcje. Benneteau nie podzielił losu kolegi i użył mózgu - w końcu zaczął się ustawiać i kończył akcje mocnymi uderzeniami. Może Francuz to jeszcze nie Hewitt żeby po takim pojedynku oddychać przez maski, lecz jestem pewien, że to odczuje. Co innego młody Kei, który wrócił z dalekiej podróży a i jego mecz nie był jakimś historycznym. Wyniki setów mówią same za siebie i ma się to zupełnie odwrotnie do sytuacji w meczu Julka. Nishikori to wg mnie lepsza wersja Simona. Również niepowtarzalnie regularny, serwis na poziomie - lecz co jeszcze na plus - on ma kończące uderzenie. Żeby opisać to dosłownie, Simon do piłek i winnersów często się zmusza, a Japończyk ma to po prostu w harmonii gry i jego rywal nie dostanie takich forów jak od Gillesa.
Poza tym te pięć setów przeciwko Ebdenowi - coś ci gospodarze prócz świetnego Tomica jakby się omówili. To samo Greg Jones w meczu z Alexem - dwa pierwsze sety zgarnięte jak z amatorszczyzną - a potem ostry wpieprz.​
Dorzucam jeszcze Polski debel. Mam nadzieje ze chłopaki nie zlekceważą rywali i awansują dalej ;) Lecz też nie będę ukrywał, że jeśli przegrają przy ewentualnym zwycięstwie Japończyka ostro się zirytuje.

Kei Nishikori - Julien Benneteau 1 @1,80
Frytek/Matek - Garcia/Andujar 1 @1,25

@2,25 80,00 zł.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
favago +5 Punkty (zagrałem to, także dzięki piękne :))
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kei Nishikori - Julien Benneteau 1 @1,80 ✅
Frytek/Matek - Garcia/Andujar 1 @1,25 ✅

@2,25 80,00 zł - 180,00 to win​

Na dzisiaj podam niedługo.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milos Raonic - Lleyton Hewitt

Tu już nie jest tak zielono, bo nie oglądałem ani jednego meczu Hewitta. Ale przez większość co czytam i mówią koledzy - gdyby nie ten syndrom świeżaka u Stebe mógłby ograć gospodarza. Roddick pewnie by to zrobił, lecz kontuzja zrobiła swoje. Hewitta wciąż stać na wielkie mecze, pamiętamy choćby Wimbledon z Soderlingiem. Dalej można oczekiwać od niego wspaniałych zagrań i takich prześwitów z historii. Lecz przede wszystkim kondycja i cierpliwość może zawieść. Przynajmniej ja zauważyłem, że on z reguły tak cierpliwy jak jakiś Simon to nie jest - a w meczach przeciwko Isnerowi, Raonicowi i Dr Ivo - trzeba takm być. Milos oprócz mistrzowskiego serwisu nie jest jakimś Karlovicem. Jest zwinny, umie biegać - przy siatce nie stoi jak kłoda. Świetne wyszkolony BH, umie także zmienić rytm gry slicem, dropem. Słowem - ma i papiery i umiejętności na następną rundę. Hewitt przy dłuższym meczu i ciągłym naporze bombardiera może nie wytrzymać i śmiem twierdzić, że publiczność nastawia się na wielki mecz Tomica z Federerem niż to spotkanie.​

Ale to nie koniec kuponu, dorzucam jak zwykle coś tam.

Milos Raonic - Lleyton Hewitt 1 @1,28
Norwich City - Chelsea Londyn 2 @1,57
Glasgow Rangers - Aberdeen FC 1 @1,33

@2,69 - 49,00 zł.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Milos Raonic - Lleyton Hewitt 1 @1,28 ⛔
Norwich City - Chelsea Londyn 2 @1,57 ⛔
Glasgow Rangers - Aberdeen FC 1 @1,33 ⛔
@2,69 49,00 zł - 49,00 lose​
Ciężka sprawa. Na noc nic ciekawego więc kilkanaście godzin przerwy.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem małą przeprowadzkę na WH i stąd cisza w temacie.
Pierw muszę zagrać kwalifikujący się zakład i potem dadzą darmowy, więc z drobną operacją czas start.
Yuichi Sugita - Pierre-Ludovic Duclos 1 @1,40
WKS - Burkina Faso 1 @1,36
@1,91 - 11,00 euro.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tam pada deszcz, mimo ze wątpię aby Japoniec dał radę trzeba wierzyć. W międzyczasie dorzucam next.
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies @1,60
@1,60 - 15,20 euro.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Yuichi Sugita - Pierre-Ludovic Duclos 1 @1,40 ✅
WKS - Burkina Faso 1 @1,36 ✅
@1,91 - 11,00 euro - 21,00 euro to win​
Fajnie, fajnie - tyle ze aby się wszystko ustabilizowało, LA Clippers muszą wygrać swój mecz.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 1 @1,60 ✅
@1,60 - 15,20 euro - 24,32 euro to win​
z dobry miesiąc nie stawiałem NBA i ciężko było z powrotem poczuć ten rytm. Chłopaki ciągnęli się przez 3 kwarty na max jeden, dwa kosze przewagi i wspólnie się doganiali, dopiero w końcówce miśki padły i moi wzięli mecz.
Na dzisiaj mam jeszcze trzy typy, a o to jeden z nich.
Novak Djokovic - Andy Murray 1 @1,40
@1,40 - 22,59 euro.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Novak Djokovic - Andy Murray 1 @1,40 ✅

@1,40 - 22,59 euro - 31,63 euro to win​

Kiedy ostatni raz miałem taki mecz? Jeszcze w starym temacie, gdzie za 500 poszedł lokalny psychopata Youzhny i to po takim samym kursie. Ciąg setów identyczny, w piątym secie dał się złamać gdy miał gema na mecz, potem obronił 2 meczowe i wyszedł na 14-12.

Pięknie mieć takie wspomnienia i wciąż dostarczać nowe.

Mimo wszystko pogram na Macedonię za freebet.

Macedonia - Słowacja 1 @1,65

@1,65 - 11,00 euro

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macedonia - Słowenia 1 @1,65 ✅

@1,65 - 11,00 euro - 18,15 euro to win​

Niezły mecz, miałem dogrywkę w oczach. Freebet zaliczony.

Ostatnie na dziś. Mam na oku jeden większy typ na noc, ale to potem się zobaczy.

PSV Eindhoven - Vitesse 1 @1,20
Go Soeda - Jack Sock 1 @1,44

@1,73 - 9,34 euro.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PSV Eindhoven - Vitesse 1 @1,20 ✅
Go Soeda - Jack Sock 1 @1,44 ✅
@1,73 - 9,34 euro - 16,18 euro to win​
te kursy powoli niewarte ryzyka, tak jak pisałem w HP - na terenie neutralnym Sock by nie istniał i to mnie najbardziej irytuje.
William na razie bardzo szczęśliwy.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Where Amazing Happens? No to gonić fakty i zasady, wierzę tu w klasę Bostonu i ze po tak specyficznej wygranej na terenie Orlando wrzucą wyższy bieg. Będzie ciężko bez swoich największych gwiazd, ale to nie oznacza od razu kompletnej posuchy w ataku. Drugi typ kompletnie na podbicie.
To ostatnie mecze aż do jutra późnego wieczoru, trzeba się wyspać przed wyjazdem na Indusie.
Boston +4,0 - Indiana @1,91
Denver Nuggets - Toronto 1 @1,10
@2,10 - 9,13 euro.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedziemy Indusie z polibudą na maxa!
Indykpol AZS Olsztyn - Politechnika Warszawska 1 @1,91
@1,91 - 10 euro.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Indykpol AZS Olsztyn - Politechnika Warszawska 1 @1,91 ⛔
@1,91 - 10 euro - lose​
Co o meczu...
Niestety bardzo słabo. Wawa zagrała średnio, bardzo średnio, ale o ich zwycięstwie zadecydowało to że nie popełnili żadnego błędu. Naprawdę prócz jednego źle przyjętego flota nie mieli własnych UE. Olsztyn w każdej akcji takowy popełniał, pierwszy raz klub kibica od 5 lat jak dobrze pamiętam - wtedy był podobny mecz - zaczął dosyć nieładnie odnosić się do naszych graczy, ale kibic też człowiek i w pełni ich rozumiałem. Dobrze ze tego meczu nie było w TV, bo takiej szyderze ciężko byłoby się przeciwstawić. Co jeszcze ciekawego - kolejna kontuzja w Olsztynie. Ale, czy to nie stały fragment gry w naszym zespole? Na koniec trzeba pochwalić kibiców Warszawy - naprawdę - ludzie do naśladowania i nikt o nich nigdy nie powie, że to typowe warszawiaki.
idzie dobrze, więc da radę przeżyć Indyki ;)
Bardzo zachowawczo, ale nie widzę tu niespodzianek.
Feirense - Benfica 2 @1,29
Villarreal - Barcelona 2 @1,25
Roda - Alkmaar x2 @1,20
@1,93 - 20,06 euro

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Feirense - Benfica 2 @1,29 ✅
Villarreal - Barcelona 2 @1,25 ⛔
Roda - Alkmaar x2 @1,20 ⛔
@1,93 - 20,06 euro​
Jest naprawdę ciężko bo jeszcze dokładałem live B&amp;B.
Muszę parę chwil pomyśleć, bo coś się spieprzyło.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O 1 secie dla Novaka trochę było mówione w dziale ATP. Co do LAL - zaufam im.
LA Lakers - Milwaukee Bucks 1 @1,50
Novak Djokovic - Rafa Nadal 1st 1 @1,70
@2,59 - 14,73 euro.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LA Lakers - Milwaukee Bucks 1 @1,50 ⛔
Novak Djokovic - Rafa Nadal 1st 1 @1,70

@2,59 - 14,73 euro - lose​

cytuje tylko LAL bo Novaka będę poprawiał po raz drugi.

Sobota to istna katastrofa, teraz już niedziela i jedziemy od nowa.