>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzien 42: Indore, San Juan

Status
Zamknięty.
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
pewnie to samo co z jego rodakiem Sijsligiem, naród słynnący z handlu, niegdyś morskiego

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kokocz +6 Punkty
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
pewnie to samo co z jego rodakiem Sijsligiem, naród słynnący z handlu, niegdyś morskiego
dokładnie . De Bakker to już legenda jeśli chodzi o swoje eskapady do Ameryki Południowej ???? Poimprezować , poopalać się i przegrać z leszczem to jego plan na takie turnieje ile razy się to widziało już w jego wykonaniu .
Najlepsze jak jest jakiś np Chalenger w Niemczech na clayu to on woli pojechać jako jedyny Europejczyk do Chille czy Brazylii żeby tam dostać od jakiegoś ogórka po 5.00 kursie:grin:

cichociemny94 209

cichociemny94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
dokładnie jeśli chodzi o dziwne porażki to holendrzy biją wszystkich na łeb ale takie zmiany kursów to dawno ich nie widziałem akby miał kontuzję to by się wycofał lub skreczował a tutaj zbyt gwałtowna zmiana

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
może skreczuje jak to miało miejsce z Donaldsonem
Bakker jest bezczelny w dodatku, kiedyś go zwyzywałem po jednym z jego fixów na twitterze to mnie wysmial ze straciłem kase stawiajac na niego ????

cichociemny94 209

cichociemny94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
oglądam mecz to krew zalewa gość sobie chodzi uderza od niechcenia w auty 10 metrów jak można takie coś dopuścic do meczu. tenis to przekupiony sport bez ambicji i zadnych zasad
tak czułem że przegra i to bez honoru do zera tak jak Tomic z Nieminenem 6:0 6:0 gdy kurs z 1.8 do 5.0 wzrosl
to są po prostu ustawki bukmacher zauwaza i momentalnie z miejsca wzrasta kurs gdzie duch sportu przeciez to łamanie prawa granie od niechcenia wstyd jednym słowem

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Schwartzman D. - Andreozzi G. 1 @1.40 WH✅
3 mecze z Andreozzim w tym roku wygrał Schwartzman. Znajduje się w dobrej formie, niedawno finał w Porto Alegre czy wygrana w Campinas. W tamtym roku obaj byli w finale, który wygrał starszy z Argentyńczyków. Cały mecz był zacięty, a w ostatnim secie Schwartzman przegrał 0-6. Nie wiem, jakaś kontuzja czy coś? Nie chce mi się wierzyć, że nagle go tak połamał. Ale nie ma co ropamiętywać tego co było rok temu, teraz faworytem jest Diego i to on powinien wygrać.
Do tego dorzucam Nedovesova po @1.36 i gram @1.90 w WH.✅
Ładne wzrosty poszły na Nedovesova, ale wygrał szybko 2-0 ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nedovyesov vs Travaglia
Ktos cos wie o tym meczu, bo cos mi tu nie gra. Nedov tutaj faworyt jak nic, i zeby kursy wzrosly z 1.3 na 1.83 + wyglada na to ze niektore buki wyrzucily mecz z oferty. Manipulacja kursami bukow zeby poszla masowka na Trava chociaz i tak wygra Nedov, czy tez Nedov odpusci na rzecz broniacych finalu w Kazan 2? Ostatni raz podobny skok kursow widzialem w meczu Panatinaikos vs Olympiakos bodajze, gdzie spadek kursow byl drastyczny i okazaly sie prawdziwe ( Panatinaikos dostal lomot u siebie az milo).

pro100 761

pro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
To samo zauważyłem wczoraj na kazacha 1.30 w expekt a dzisiaj już 1.80.Mimo to to zagram i zaufam kazachowi, travacośtam dopiero zaczyna grać poważniej w tenisa i to dopiero jest jego jeden z pierwszych turniejów na hardzie, w normalnych okolicznościach nie ma prawa tego wygrać. W drugim meczu tego turnieju dwóch ciapat.. hindusów, stawiam na Ramanathana, konsekwentnie grałem na niego w każdym meczu i mnie nie zawiódł, a dzisiaj gra z teoretycznie najsłabszym rywalem do tej pory, kurs 1.80.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nedovyesov vs Travaglia 1 1.83 @ 5Dimes ✅
Typ ryzykowny, bo kursy niby polecialy z 1.30 na 1.83 w Bet365, jak i u reszty bukmacherow, i wnioskuje ze sugeruja sie tym ze Nedovyesov ma do obrony final w Kazan 2. Ma do obrony 90pkt, i mysle ze tutaj w Indor bedzie chcial to nadrobic gdyz za final tez jest 90 pkt, a drabinki juz chyba latwiejszej nie bylo. Przyjmujac ze dzisiaj wygra z trudniejszym rywalem, Travaglia ktory prezentuje dosc dobry tenis, ale bardziej lubiacy maczke niz korty twarde, nedovyesov tak samo, aczkolwiek jesli wygra to zagra final z Ramanthan lub Myneni, ktorzy moga sie najwyzej poszczycic wygraniem z Bhambri ktory zignorowal singiel na rzecz debla. Tak czy inaczej, wnioskuje ze jesli wygra dzisiaj to wygra i final zeby zgarnac 90 pkt, a ze jest rozstawiony z numerem 1 w Pune to pierwszy mecz zagra napewno we wtorek. Gdyby to byl turniej w Kazan to rozumiem, podroz, aklimatyzacja i nie warto ryzykowac, ale Pune jest 10h drogi samochodem od Indore, lub niecale 2 godzinki samolotem. W Pune rywalizacja bedzie wieksza i trudniej bedzie obronic final wiec trzeba zbierac punkty poki sie da. Konkludujac, wierze w Nedovyesova i wierze ze nie sprzeda/odda meczu na korzysc turnieju w pune ktory jest tej samej rangi.
PS. Gra tez w debla w ktorym gra zdeterminowany Bhambri ( sukces w szhanghaju), a wiec mozna co najwyzej rozwazac przegrana w debla bo tam napewno juz odpusci bo nie ma nic do obrony ani do stracenia.
--------------------------------
Typ z Seri VaBank - LINK

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vader +10 Punkty (elegancko ;))
Status
Zamknięty.