>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 7: Wrocław, Morelos, New Delhi

Status
Zamknięty.
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Type: €85K+H
Surface: Indoor Hard
Starting Date: February 15
2015 Champion: Farrukh Dustov (Uzbekistan)

Type: $50K+H
Surface: Outdoor Hard
2015 Champion: Victor Estrella Burgos (Dominican Republic)

Type: $50K
Surface: Outdoor Hard
2015 Champion: Somdev Devvarman (India)

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
daavid5 +7 Punkty
kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Losowanie głównej drabinki:
Jewgienij Donskoj (Rosja, 1) - Kamil Majchrzak (Polska, WC)
Paweł Ciaś (Polska, WC) - Ołeksandr Niedowiesow (Kazachstan)
Łukasz Kubot (Polska, WC) - Hiroki Moriya (Japonia)
Adrian Ungur (Rumunia) - Konstantin Krawczuk (Rosja, 7)
Lukas Lacko (Słowacja, 4) - Hubert Hurkacz (Polska, WC)
Aleksander Kudriawcew (Rosja) - Jordan Thompson (Australia)
Daniel Evans (Wielka Brytania) - Marco Chiudinelli (Szwajcaria, Alt)
Marius Copil (Rumunia) - Mirza Basić (Bośnia i Hercegowina, 5)
Pierre-Hugues Herbert (Francja, 8) - Farrukh Dustow (Uzbekistan)
Jürgen Zopp (Estonia) - Jegor Gerasimow (Białoruś)
Gregoire Barrere (Francja, SE) - Q
Q - Jan-Lennard Struff (Niemcy, 3)
Michael Berrer (Niemcy, 6) - Q
Albano Olivetti (Francja) - Q
Andriej Gołubiew (Kazachstan) - Andrea Arnaboldi (Włochy)
Adam Pavlasek (Czechy) - Dustin Brown (Niemcy, 2)
źródło

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że trochę nie na temat, ale był ktoś dzisiaj we Wrocławiu? Mam wolny czwartek i zastanawiam się czy nie podjechać, w sumie 50 kilometrów tylko.. jak organizacja i ewentualnie dojazd komunikacją na miejsce? :-D Żeby nie było spamu jutro wrzucę tutaj jakiś bet, jeśli wypatrzę coś ciekawego.
Pzdr ;)

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Mecz Sarkisian z Ramirezem Hidalgo śmierdzi na kilometr.
1 set wyraźnie lepszy Sarkisian wygrywa 6-1.
2 set Sarkisiain prowadzi 3-2 i nagle wszystko wyrzuca, gra po siatkach, przy 3-3 na becie jest blokada meczu i zostają*zdjęte zakłady na zwycięstwo meczu/seta. Zostają tylko na gemy/punkty, przy 4-3 prowadzeniu Ramireza, kurs 1,9, że wygra seta jakoś. Po czym wygrywa od stanu 3-2 na 6-3 większość*piłek.
3 set kursy wracają*do normalności, a Sarksian gra normalnie wygrywa 6-3.

R 0

rybkins87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Debica
Dyscyplina: Tenis - Wrocław,Indoor
Godzina: 18 00
Spotkanie: Kubot-Moriya
Typ: 2
Kurs: 1.83
Bukmacher: bet365 Analiza:Łukasz jak wiadomo zadeklarował ze bedzie grał osttanio tylko w deblu ,po otrzymaniu dzikiej karty na turniej we Wrocławiu na przeciwko niego staje w ostatnim czasie Japończyk który lubi grac na hardzie w ostatnim turinieju w Bergamo doszedł do półfinału pokonujac po drodze Satrala ,Fucsovicsa czy Chiudinelliego. Mysle ze dzis pokona naszego Łukasz gładko w dwoch setach . Kursy leca w dól .

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Barrere – Tepavac
Typ: Barrere ✅
Kurs: 1,56 (MarathonBet)
Stawka: 5/10

Bardzo się dziwię na taki kurs, więc naprawdę żal nie skorzystać. Barrere to naprawdę niezły tenisista na tym poziomie i już nawet nie chodzi o półfinał w Bergamo sprzed kilku dni, lecz o całokształt, gdzie w ubiegłym roku miał kilka niezłych wyników. Jest ograny, w hali grać potrafi, ma atuty.
Jego rywalem będzie mało znany Serb Tepavac. Jest to zawodnik na poziomie ITF bez żadnych większych sukcesów. W ubiegłym roku dwukrotnie próbował sił w Challengerach, zawsze próby kończyły się fiaskiem na pierwszym meczu. Jedynym plusem tego zawodnika dziś jest to, że przeszedł kwalifikacje, lecz jak dla mnie Francuz jest dużo lepszym zawodnikiem i raczej nie będzie miał problemów ze znalezieniem się w drugiej rundzie. Kurs jak najbardziej do gry!

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wiem, że trochę nie na temat, ale był ktoś dzisiaj we Wrocławiu? Mam wolny czwartek i zastanawiam się czy nie podjechać, w sumie 50 kilometrów tylko.. jak organizacja i ewentualnie dojazd komunikacją na miejsce? :-D Żeby nie było spamu jutro wrzucę tutaj jakiś bet, jeśli wypatrzę coś ciekawego.
Pzdr ;)
Jeśli chodzi o komunikację to jest bardzo przystępnie, bo bezpośrednio sprzed dworca głównego (wyjścia na ulicę Suchą, a nie ul. Piłsudskiego) odjeżdża, co kwadrans w dni robocze, autobus MPK nr 122 – kierunek Nowy Dwór. Po jakichś 30 minutach, wysiadasz na przystanku „Wejherowska” i stamtąd pieszo ostatnie kilkaset metrów do hali Orbita, gdzie rozgrywane są ciekawsze i ważniejsze mecze Wrocław Open. Organizacja OK, wstęp bezpłatny, nie najgorszy poziom, polecam ????

bartolini1 +2 Punkty (Piękne dzięki! ;))
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Łukasz Kubot – Konstantin Kravchuk
Typ: 2 ✅
Kurs: 1,56 (MarathonBet)
Stawka: 5/10j

To nie będzie patriotyczna inwestycja, ale moim zdaniem Łukasz Kubot jest daleki od swojej optymalnej formy i niestety na 2 rundzie powinien zakończyć start w tym turnieju. Brak ogrania to główny czynnik, który widać w grze Polaka. Właściwie oprócz serwisu, który wciąż Kubot ma na wysokim poziomie, ciężko dostrzec pozytywne argumenty w jego grze. No może jeszcze gra przy siatce i czasem dobry, agresywny return, no ale z tego słynie każdy dobry deblista.
Konstantin Kravchuk powinien postawić się dużo bardziej, niż Japończyk Hiroki Moriya. Przede wszystkim posiada dużo lepszy serwis, którym może dorównać Kubotowi.
Rosjanin regularnie grywa na poziomie challengerów i odnosi przyzwoite rezultaty. Cały czas jest w ciągu turniejowym i to będzie widać na korcie. Ma bardzo pozytywny bilans w hali 180/98.

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
J. Zopp - E. Gerasimov
Typ: 2
Kurs: 1.60
Bukmacher: Unibet
Analiza: Zopp Estończyk z 178 miejsca kontra Białorusin z 164 miejsca. Bilans Zoppa w tym roku to 2 wygrane 2 porażki a Białorusina 7 wygranych 5 porażek. W tym niedawno w Bergamo doszedł do pół-finału przegrywajac z Młodym Herbertem po drodze pokonujac &quot;czołowke challengerów&quot; Moryie,Setkica,Sisjlinga i Basilashvilego. Mowiac wprost Białorusin to solidny zawodnik challengera zwlaszcza na twardej nawierzchni co potwierdza jego ostatni wynik w Bergamo oraz ogolna forma na tej nawierzchni a Estończyk to człowiek który nie ma zbytnio sukcesów a na twardej idzie mu co najwyżej średnio. H2H 1:0 dla Estończyka ale ja tym sie nie kieruje bo to mecz z 2 lat.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Struvay - Melzer
Typ: -3,5g Melzer ⛔ Melzer wygrał 2-0, ale brakło gema, trudno czasem mały pech
Kurs: 1,85 (Marathonbet)
Stawka: 5/10j

Turniej w Meksyku, rozgrywany na nawierzchni twardej. Obaj panowie grali już w tym sezonie przeciw sobie i Melzer wygrał 2-0. Miało to miejsce na innej nawierzchni (clay), ale zawsze przewaga psychologiczna będzie.
Melzer to gracz leworęczny, a z takimi graczami Struvay ma ujemny bilans 9-19. Oprócz tego na korzyść Melzera przemawia fakt, że on w tym turnieju w ostatnich 2 latach grał bardzo dobrze. Rok 2014 to zwycięstwo w całym turnieju, a w zeszłym roku doszedł do półfinału. Ogólnie Austriaka uważam za gracza lepszego, zresztą pokazuje to ranking, bo Kolumbijczyk jest ponad 100 pozycji dalej. Wszystko wskazuje na to, że gładko w tym meczu wygra Melzer.
Peter Polansky - Horacio Zeballos
Typ: 2 ✅
Kurs: 2,16 (Pinnacle)
Stawka: 3/10j

To spotkanie również z challengera rozgrywanego w Meksyku. Zeballos to gracz leworęczny, stosujący jednoręczny BH. Z tego typu graczami Polansky w karierze miał największe kłopoty. Świadczy o tym nie tylko ujemny bilans bezpośrednich pojedynków z Zeballosem (0-3), ale również bilanse z graczami leworęcznymi, stosującymi 1BH. Z leworęcznymi w karierze 27-40, natomiast z jednoręcznym BH 25-41.
W tym przypadku pójdę w statystyki. Mimo, iż styl Polansky&#39;ego bardziej pasuje na twardą nawierzchnię to myślę, że Zeballos powalczy. W końcu w 1 rundzie pokonał też dobrze grającego na hardzie Matosevicia.

arquisek +17 Punkty (Dzięki za Horacio, gładko ;))
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Był ktoś w hali i widział jak gra Zopp? Ponieważ stream jest z głównego kortu tylko.

Zopp @ 1,8 ✅
pinnacle

Zoppa nie dane było mi widzieć, pokonał dość pewnie Gerasimova, który jest zbliżony profilowo graczem do Dustova, a na ten moment może i jego lepszą formą. Estończyk na hali czuje się bardzo dobrze, mocny serwis, strzały z FH i czucie przy siatce voleyowe, do tego w miare regularny. Dustov pokonał Herberta ale tam nie było gry, w wymianach z francuskim drewnem sobie dawał radę a tak to chodzenie do siatki rywala i konczenie akcji od razu po serwisie. Dustov serwis +fh, ma dzień to troche poczyści linie, ale jest lekko pod formą, w dodatku jak parę razy szybko piłka wróci to nie nadąży za nią. Mam nadzieję że Zopp to rozstrzygnie na swoja korzysc, nie bdzie czekal na loteryjne tiebreaki.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
We wrocławiu najlepiej pobierać overy gemowe, z reguły linia przed rozpoczęciem spotkania over 22,5 po 1,83.

Może na bet365 jest pre, bo tak to czekam na live na innych bukach, żeby zagrać przed rozpoczęciem spotkania. Mecze są dość wyrównane, głównie same serwisowe kłody tam grają.

Podsumowanie:
Poniedziałek - 1/2 (akurat w meczu Kravchuka, Ungur, którego nie było ostatnio chwilę i nie ma takiego serwisu, to tam nie wiem czy bym zagrał over)
Wtorek - 7/11
Środa - 6/6

podsumowując 14/19, myślę, że warto grać ten over gemowy do końca turnieju

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Oczywiście że warto, ponieważ korty we Wrocławiu są bardzo szybkie, tzn warto było na pewno bo korty boczne jeszcze są szybsze, a teraz została faza turnieju grana na centralnym korcie tylko, on ciut wolniejszy.

A 132

acemilan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kort centralny jest wolniejszy? Nie zgadzam się z tym. Pod wykładziną na Orbicie jest parkiet (ten sam co na koszu/ręcznej), natomiast na Gemie jest poprzednia nawierzchnia (green set)- jakim zatem cudem może być wolniej?

ted // Stream mam tylko do cenralnego a resztę przeczytałem z neta , dlatego mogę się mylić, a zazwyczaj boczne bywają szybsze :p

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Oczywiście że warto, ponieważ korty we Wrocławiu są bardzo szybkie, tzn warto było na pewno bo korty boczne jeszcze są szybsze, a teraz została faza turnieju grana na centralnym korcie tylko, on ciut wolniejszy.
No właśnie już wczoraj o tym myślałem. Te mecze jak Zopp/Dustov to moim zdaniem 50/50, parę piłek zadecyduje o meczu, wydaje mi się, że te pojedynki są tutaj ciężkie do wytypowania.

Status
Zamknięty.