>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 7: Meknes

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Yassine Idmbarek - Ivo Klec ⛔
Typ: Ivo Klec -5 gemów (dwudrogowo); @1,80
Tobet

Słowak pod koniec zeszłego roku grał w kilku futuresach na clayu - dwa takie turnieje wygrał, a także dwa razy był w finale (wygrywał tam z zawodnikami lepszymi od swojego dzisiejszego przeciwnika). W tym sezonie nie grał jeszcze na tej nawierzchni. Dzisiaj jego rywalem będzie anonimowy reprezentant gospodarzy, która gra głównie w futuresach oraz niekiedy w challengerach, w tej marokańskiej serii czelów. Klec powinien sobie bez problemów poradzić z dzikokartowcem. Typuję pewną wygraną Słowaka.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jaroslav Pospisil - Guillermo Olaso ✅
Typ: Jaroslav Pospisil; @1,55
Milenium

Pospisil przez większą część swojej kariery tułał się gdzieś tam po trzeciej, czwartej czy piątej setce rankingu. Jednak zeszły sezon bardzo udany. Dużo wygranych meczów w czelach - zwłaszcza na clayu i w efekcie pewnie usadowił się w drugiej setce rankingu ATP. Jeśli chodzi o Olaso, to tutaj w Meknes w trzech spotkaniach wygrywał po TB trzeciego seta. Z jednej strony można powiedzieć, ze już go dawno mogło nie być, z drugiej trzeba przyznać, że Hiszpan musi mieć mocną psychikę. Wartościowa jest według mnie przede wszystkim wygrana na tej nawierzchni z Crivoiem. H2H 1:1 - obydwa mecze trzysetówki. Był prócz tego jeszcze jeden mecz Bundesligi wygrany przez Olaso w dwóch setach. Myślę, że to jednak Czech dzisiaj wygra. Zapamiętałem Pospisila z zeszłego sezonu, że dobrze tłukł swoich rywali na clayu. Widać, że lubi grać na tej nawierzchni i powinien to dzisiaj pokazać. Typuję zwycięstwo czeskiego tenisisty.

Status
Zamknięty.