>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 4: Heilbronn, Honolulu, Singapore, Bucaramanga, Reunion Island

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Heilbronn

Surface: Indoor Hard
Prize Money: €85,000 +H
Tournament website: http://www.heilbronn-open.de/Live/de_Homepage.CMS?ActiveID=1001
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2011/460/mds.pdf

Honolulu Location: Honolulu, HI, USA
Surface: Outdoor Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website: http://www.hawaii.usta.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2011/6112/mds.pdf
Singapore
Prize Money: $50,000 +H
Tournament website:
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2011/6232/mds.pdf

Bucaramanga

Surface: Outdoor Clay
Prize Money: $35,000 +H
Tournament website: http://www.tennissegurosbolivar.com/web/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2011/5016/mds.pdf

Reunion Island

Prize Money: €30,000 +H
Tournament website:
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2011/6236/mds.pdf

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mertens - Fischer @ 1.20 10/10 ✅ 76(3) 57 64
Kwalifikacje do challengera w Heilbronn, kurs wystawiony przez b365 nie widzę innego wyjścia jak meldunek Belga w decydującej rundzie kwalifikacji, a ostatnio podniósł się przynajmniej o pół poziomu.
Jak dla mnie pewna kasa, więc z rezerw szybko wpłaciłem kase na ten typ.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Challenger Honolulu
Kwalifikacje:
Luka Luka Gregorc v Danilo Casanova 1 1.05 ✅ 6:1 6:1
Suma gemów: Poniżej 18.5 1.66 ✅ 14 gemów

23 Sty-21:00
Oferta z bet365.com
Danilo Casanova ze Szwajcarii totalny anonim, wyniki marne, baaaaardzo marne, w turniejach ITF regularne lanie i 25% wygranych meczy w tym nieskim poziomie. Luka Gregorc zaś ostatnio wygrał turniej ITF w miejscowości Plantation w USA.

Challenger Honolulu
Kwalifikacje:
Travis Parrott v John Paul Fruttero 2 1.44 ⛔ 6:4 3:6 6:0
23 Sty 22:00
Również z bukmachera bet365.com. Myślę, że wygra faworyt meczu, co jest częstsze w kwalifikacjach. John Paul Fruttero o dziwo nawet jest niżej w rankingu ATP, lecz w miejscach 9000-1000 nie ma większej różnicy w pozniomie gry zawodników. W wyszperanych statystykach więcej znalazłem meczy na tej nawierzchni co w Honolulu u Fruttero, lepszą ma też skuteczność %-ową i myślę że poradzi sobie z Travisem Parrottem.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nielsen - Wu @ 1.50 5/10 ✅ 63 62
Finałowa runda kwalifikacji do turnieju w Singapurze, dodam że raczej tego dzisiaj trochę będzie.
Nielsen typowa skandynawska gra mocny serwis, dobry 2bh jak i porządny fh i na tym się opieramy.
Parę lat temu nawet, nawet pogrywał w turniejach halowych w Szwecji np. w Sztokholmie czy u siebie w Kolding i sądziłem że to kwestia czasu by wskakiwał coraz wyżej w rankingu lecz jednak tak się nie stało.
O Chińczyku wiem tylko tyle że jest bardzo młody, lubi grać na hc, ale jednak tam wyników nie ma powalających jeśli gra z kimś porządnym przegrywa z sukcesów można dać mu ogranie np. Waltera, Elgina czy Fabbiano jak junior też nie było szału.
Jest początek sezonu i dla niektórych do dopiero zacierka, lecz dla niektórych najlepsza okazja by nabijać punkty i myślę że tej szansy Duńczyk nie wypuści.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Meffert - Ilhan 2 (1.45)⛔
Ilhan zdaje się nie być w olśniewającej formie, ale to cały czas zawodnik o około 200 pozycji lepszy od Niemca. Panowie spotkali się 2 lata temu i Ilhan nie dał szans swojemu przeciwnikowi. Meffert włąsciwie pół roku nie miał styczności z takimi przeciwnikami jak Ilhan i po kontuzji będzie mu ciężko wygryźć osiemdziesiątkę ATP.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ilhan - Meffert O22.5 @ 2.00 2/10 ✅ 67(5) 46
Mecz dnia w Heilbronn w singlu, są tutaj dwaj gracze którzy są poniżej swojego poziomo co do rankingu.
Dodam że Deco Turf w tej Niemieckiej miejscowości sprzyja szybkiej grze, tutaj tak naprawdę przy dobrym serwisie ciężko o breaka, a to będzie woda na młyn dla Niemieckiego wieżowca który na naprawdę mocny serwis jak i fh i dosyć przyzwoity 2bh i powinien tym narzędziami trzymać dosyć długo serwis.
Marsel bardzo długo w cieniu w tym sezonie jedynie na AO wskrobał się do MD więc jakieś punkty zanotował ale poza tym dosyć słabo i porażki z Millmanem czy Reixem zeszłej jesieni.
Przy dopingu publiczności jak i chęci wskoczenia trochę wyżej w rankingu, chęci walki ze strony mocnego serwismena Niemieckiego może stawiać długi opór, a może nawet wygrać over powinien być pokryty.
Battistone/Siljestrom - Allegro/Beck @ 1.83 2/10 ✅ 46 76(5) 108
Jeśli Bednarek/Kowalczyk czy Indo-Pak potrafili wybić się z zagłębia challangerów para Szwedzko-Amerykańska też powinna narobić tutaj bigosu, tak naprawde nie widzę tutaj bardziej zgranej ekipy jak właśnie ta, a naprawdę może zaskoczyć stylem który gra w debla.
Siljestrom bardzo mocno serwuje jak i z bardzo dobrą dokładnością, Battistone też ale szybciej zaskoczy rywali serwisem jak w siatkówce dodatkowo dwuręczną rakietą, przy siatce obaj są poprawni i trzeba dodać bardzo zgrani na ten mecz.
Andreas Beck ostatnio bardzo wielkie problemy jeśli zawodzi go serwis jest po prostu ciężko, a przy siatce chłopak mi nie pasuję.
Co do Yvesa który bardziej dorabia latając co tydzień i grając co raz z kimś innym, wygląda w deblu jak ktoś kto preferuję w singlu grę opartą jednak na rozrzuceniu rywala niż twardej gry przy siatce.
Liczę tutaj na zgranie Szweda i Amerykanina jak ich chęć do zajścia jak najdalej w turnieju bo zasługują chociaż na spróbowanie sił w głównym cyklu bez dzikich kart.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Somdev Devvarman - Perakiat Siriluethaiwattana ✅
Typ: Somdev Devvarman -8 gemów; @1,85
Tobet

Perakiat Siriluethaiwattana to 21-letni reprezentant Tajlandii, który w zeszłym roku grał głównie w futuresach - jeden ćwierćfinał, raz też udało się awansować do drugiej rundy, a tak to porażki w pierwszych rundach, głównie z jakimiś leszczami. Dwa razy dostał też dzikie karty do czelów w Bangkoku - ugrał trzy gemy z Recoudercem oraz pięć gemów z Russellem. Grał też w kwalach do turnieju ATP w Bangkoku - porażka w trzech setach ze swoim rodakiem Pongsiri Nirojem (ATP 1516). Jego ostatni zeszłoroczny mecz to porażka z Indonezyjczykiem Ketutem-Nesa Artą (ATP 1305) 4:6 4:6. Linia handi -8 gemów ogromna, ale do pokrycia przez Devvarmana. To powinien być bardzo krótki mecz.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chidunelli &amp; Grigelis @ 2.06 5/10 ⛔ 57 26, 63 62

wzmianka o Chiudinellim

Szwajcar jak narazie sinusoida dobry turniej w Doha, ale kwale do AO fatalne ale tam naprawdę wiele osób odpadło za szybko w tym właśnie Niland.

Niland dobry rzemieślnik, mocny serwis, dobry fh dużo biega po korcie wzdłuż i wszerz przy siatce też potrafi pograć ale to jest jedynie na pewny poziom, bo kiedyś z kim by nie grał dostawał tęgie baty jak i teraz też nie jest pewniakiem przy innych spotkaniach.

Co do kolejnego ulubieńca z obozu Szwajcarskiego widać że jest to wraz z Stanislasem najlepszymi kumplami Fedexa i wiele zagrań mają podobne lecz oczywiście nie na takim samym poziomie ale jednak bardzo solidnie.

Jak dla mnie Chiudinelli ma jeden z lepszych returnów w cyklu challengerów, potrafi potrzymać wymianę, zmienić tempo podejść do siatki jak i serwis ma bardzo dokładny i mocny, a tutaj ta nawierzchnia w Niemczech sprzyja osobom którzy serw mają nienaganny.

Myślę że po słabych kwalifikacjach obu zawodników lepsze ogólne umiejętności ma Szwajcar i jednak tutaj weźmie się za siebie bo trzeba wrócić do TOP100.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Martin Adalia-Lajola 1 1.31 ⛔ 4:6 4:6

CHALLENGER HONOLULU
Buk:Fortuna, rozpoczęcie meczu: 25.01.2011 godz.21:05
Po analizie sympatycznie wygląającego tenisisty Dennisa Lajoli, stwierdzam, że ma małe szanse na wygranie z przeciętnym tenisistą, a takim jest Pablo Martin-Adalia. Dennis jest 1342 w rankingu ATP i wogóle ciężko znaleźć, czy ostatnio ten zwodnik grał. Ostatni jego mecz jaki znalazłem to właśnie kwalifikacje w Honolulu i przegrana już w pierwszym meczu tych kwalifikacji 2:6 2:6 z Ludovicem Duclos Pierre. Martin Aali też nie za ciekawie ale w ITF-ach dochodził do ćwirćfinałów i występował w challengerach, czego nie było u Dennisa.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Mertens - Berrer 2 (1.2✅✅✅
Berrer to dwukrotny triumfator tych zawodów. Czuje się on tu świetnie. Wszystko jest po jego stronie, a na dodatek spora różnica w umiejętnościach. ????
ot na podwyższenie kursu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
danny1992 +2 Punkty (za Berrera ;))
aka-shakal +3 Punkty (O dziwo skorzystałem.)
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Berrer jest zapisany na kwale do Zagrzebia, dla niego to 1 mecz tu wiec jesli ma grac do konca w chall to pusci Zagreb, chyba malo realne. Za 1,20 odradzam bo nie wiadomo jakie sa plany startowe Berrera. Chyba ze ktos wie i zdradzi nam?

Jest Berrer w MD, zle podalam wczesniej. sorry.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
moim zdaniem, wszystko wskazuje na to, że powinien zagrać na poważnie. ale w tenisie różne rzeczy się działy i dziać będą.

Jest Berrer w MD, zle podalam wczesniej. sorry.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis - Challenger - Open de La Reunion, Sainte Clotilde, Reunion Island
Most games won: Clement Maas - Michal Przysiezny H(9 - 0) 1 1.85 2:6 7:5 1:6
Wogóle Tobet przecenia chyba naszego Ołówka. Kurs, że wygra, jest uwaga... 1.01, a na Clementa Maas aż 11.00. Ale dziwi mnie handicap. Pewna jedynczeka. W pierwszej rundzie Luksemburczyk wygrał aż 6:0 6:2,co prawda z anonimem Yu Takahashi i kimkolwiek tym Japończyk był, to chyba piłkę odbijać umie.
Jakkolwiek też gra Clement Maas jestem przkonany, że 10 gemami nie przegra, musiałby być wynik 1:6 1:6, lub 0:6 2:6 lub 2:6 0:6 lub 0:6 0:6. Szanse na padnięcie tego wyniku na pewno nie są fifti/fifti a 5$-95% według mojej skromnej oceny....
edit by Hell:
Clement Maas to Belg.

christopher48 // Poprawiłem wynik meczu, który podałeś lolnik. W trzecim secie jednak 6:1 dla Przysiężnego, chociaż na początku na niektórych portalach podawany był wynik 6:1 dla Maasa w tym secie.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Berrer traktuje ten turniej bardzo poważnie. co widać po wyniku z Mertensem. Kolejny rywal - nasz Jurek Janowicz. i myślę, że niestety Misiael to będzie za dużo dla naszego talentu. Szkoda, bo Jurek mógłby to zajść daleko.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Florent Serra v Daniele Giorgini 1 @1.20 ✅✅✅

Mecz słabo obsadzonego czelka na Wyspie Reunion. Jak dla mnie pewna lokata na dzień dzisiejszy. Spodziewałem się kursów w okolicach 1.10 i mniej więc jestem mile zaskoczony. Mecz Dawida z Goliatem jeśli chodzi o tenisowe umiejętności. Giorgini kompletnie nie nadaje się na twarde szybkie nawierzchnie. Od sezonu 2007 zagrał 8 oficjalnym meczów na twardych kortach z czego większość przegrał. Nie mam pojęcia jak w poprzedniej rundzie wyeliminował faworyzowanego Deseina jednak teraz jestem pewien, że Serra skończy jego udział w tym turnieju, bo Florent po prostu tego przegrać nie może.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Berrer - Janowicz 1 (1.35)✅✅✅
Strasznie kibicuje Jurkowi i doceniam jego ogromny postęp...ale niestety tym razem drabinka ułożyła się nie po jego myśli. Już wiemy, że Berrer traktuje ten turniej poważnie, a że czuje się tu świetnie to JJ jeszcze nie tym razem może myśleć o pokonaniu takiego gracza. Szkoda, ale pewna jedynka.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z warzywniaka
Michael Russell v Nicholas Monroe 1 @1.30 ✅✅✅

Russell broni tutaj tytułu sprzed roku i powinien on bez problemów uporać się z Monroe, bo jest zawodnikiem o klasę lepszym. Problemy aklimatyzacyjne po powrocie z Australii, które było widać w pierwszym meczu turnieju kiedy to niespodziewanie stracił seta powinien mieć już za sobą i w dwóch setach odprawić Nicholasa.

Ryler Deheart v Ryan Harrison 2 @1.33 ✅✅✅

Deheart wraca po kontuzji dłoni. Wciąż mówi, że odczuwa ból i ma problemy z dobrym uchwytem rakiety. Stąd jego słaba postawa podczas australijskiego turnee kiedy to bardzo szybko odpadł z AO i sam otwarcie mówił, że pojechał tam bardziej jako turysta, bo jest bez formy i z powodu kontuzji nie przepracował należycie okresu zimowego przez 6 tygodni wychodząc zaledwie dwa razy na trening.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
Berrer - Brands 1 (1.5)
Konsekwentnie. Jeżeli ktoś miał pokonać tu Michaela to mógł zrobić to tylko Jurek sprawiając super niespodziankę. Berrer jest lepszy od Brandsa, tym bardziej takiego Brandsa, który ewidentnie zaczął ten sezon lewą nogą.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Brandsa nie mozna lekcewazyc, z tycvh wszystkich srednich Niemcow on jest najlepszym graczem. Dobry serwis, mocny i cholernie plaski fh w takich warunkach halowych to moga byc same tb. Forma po stronie Berrera ale jak serwis siedzi to ciezko cos zrobic, wielkich wymian to raczej nie bedzie w tym malym niemieckim kurniku.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +3 Punkty (Miałem grać na Berrera, ale dzięki Twojej informacji zwątpiłem i słusznie. Dzięki, weź do ręki :D.)
king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i Berrer zlekceważył lub lepszym stwierdzeniem byłoby &quot;nie docenił&quot; Brandsa i przegrał. Mecz w sumie nie był zbyt ciekawy, ale tego można było się spodziewać. Brands grał dobrze, przede wszystkim mocny serwis przynosił mu bardzo dużo wygranych punktów.
Dzisiaj w półfinale zagra z Holendrem Jesse Huta Galung. Tutaj moim zdaniem Niemiec jak będzie grał swoje, mocny serwis będzie siedział w korcie, będzie trafiał mocnym fh to powinien ograć Holendra.
Daniel Brands - Jesse Huta Galung 1,66 ✅ 7:6 7:5

Status
Zamknięty.