>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 37: Cali, Istanbul, Banja Luka, Petange, Ningbo, Seville, Todi

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Cali

Surface: Outdoor Clay
Prize Money: $75,000 +H
Tournament website: http://tennissegurosbolivar.com/web/actual.php?ide=66
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/3994/mds.pdf

Istanbul

Surface: Outdoor Hard
Prize Money: $75,000 +H
Tournament website: http://istanbulchallenger.org/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/226/mds.pdf

Banja Luka

Prize Money: €64,000 +H
Tournament website: http://www.banjaluka-challenger.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/1607/mds.pdf

Petange

Surface: Indoor Hard
Prize Money: €64,000
Tournament website: http://rolleropen.lu/en-GB/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/6592/mds.pdf

Ningbo

Surface: Outdoor Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website: http://atp2012.ningbo.sunssports.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/6305/mds.pdf

Seville

Prize Money: €42,500 +H
Tournament website: http://copasevilla.tenisbetis.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/784/mds.pdf

Todi

Prize Money: €30,000 +H
Tournament website: http://www.atptodi.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/3627/mds.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/tournaments/challenger-tour.aspx

Livescore: http://www.protennislive.com/frameset.asp?year=2012&amp;amp;wkno=37c&amp;amp;lang=en&amp;amp;tabno=6&amp;amp;eventid=0573&amp;amp;ref=www.atpworldtour.com

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Czy ja czegos nie wiem??
Bedene - Zaninovic dw 2-0 to peffka poranka, przeciez ;p

Widzialem wiele razy Bedene i jego gra wygladala naprawde dobrze, a gral na pewno z bardziej klasowymi graczami, niz ten no-name Zaniniovic

Ja wchodze grubo, tym bardziej przy kursie az 2.10!!

Prawdopodobnie widziałeś Aljaza Bedene, natomiast w tym meczu gra Andraz Bedene.

czytaj co grasz, bo potem będzie płacz...
na etapie ITF czy Challengerów istnieje kilku ludzi o tym samym nazwisku...

Cale szczescie, ze poczekalem na wasze wpisy
Dzieki ;)

D 8

dyniek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawdopodobnie widziałeś Aljaza Bedene, natomiast w tym meczu gra Andraz Bedene.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Czy ja czegos nie wiem?? Bedene - Zaninovic dw 2-0 to peffka poranka, przeciez ;p Widzialem wiele razy Bedene i jego gra wygladala naprawde dobrze, a gral na pewno z bardziej klasowymi graczami, niz ten no-name Zaniniovic Ja wchodze grubo, tym bardziej przy kursie az 2.10!!
czytaj co grasz, bo potem będzie płacz...
na etapie ITF czy Challengerów istnieje kilku ludzi o tym samym nazwisku...

harvey 967

harvey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
???? Wang J. - Li Z. # 1.28 Bet365

Jimmy bardzo dobrze, a nawet bardzo bardzo dobrze zaprezentował się na US Open. Przeszedł kwalifikacje, a w turnieju głównym pokonał Karlovica i dzielnie walczył z Simonem. Pokazał, że potrafi grać, na całkiem nie złym poziomie. Dzięki takiej grze wskoczył do pierwszej dwusetki i wrócił do grania w Azjatyckich Challengerach. Tutaj w pierwszej rundzie zawodów w Ningbo będzie mierzył swoje siły z Chińskim zawodnikiem Zhe Li. Grali już raz ze sobą i górą był Wang 2:0 w ubiegłym roku w listopadzie. Jimmy po dobrych wynikach z pewnością będzie chciał jak najdalej dojść w tych zawodach, a może swoją dobrą grą pokusi się o finał. W mojej opinii kurs mimo, że nie za wysoki warty grania. Ja osobiście pograłem jeszcze po 1.32 jak był w Doxxbet i to dość mocno. Polecam typ i mam nadzieję, że Wang pokaże znowu swój dobry tenis, który z pewnością wystarczy na słabszego Chińczyka.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Arthur De Greef - Martin Fischer
typ: 1 kurs: 2,85 bwin ✅

Fischer jeszcze wczoraj świętował wygraną w austriackiej bundeslidze czy jak to się zwie. W tym sezonie mała obniżka formy, średnie podejście do challangerów , wystarczy spojrzeć kiedy i z kim przegrywał. Greef młodziak, jednak przeszedł bez problemów kwale i daję z siebie wszystko gdy już ma szanse wystapić w MD turnieju. Biorąc pod uwage podejście Austriaka, jego przedworajsze finały w lidze oraz forme i styl którym często wystawia piłki pod kontrę liczę że Belg wykorzysta swoją szanse.
Można handi +4 jak coś (w tobecie, bwin podałem bo krecz=wygrana)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
m0nki +4 Punkty (tenis)
wow +1 Punkty (Czuję wielki respekt do tego w jak ogarniasz ten sport :) pozdrawiam)
malin157 +6 Punkty
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Warto pograć na Skugora po takim kursie. Brat Djokovica to amator, jedynie co to umie biegac i przebijac piłki, w dodatku marny serwis. Skugor drwal na maczce ale krzepe by konczyc piłki ma, niepokojace sa jedynie jego ostatnie krecze. Jednak on w przeciwienstwie do rywala ustrzelil pare znaczacych nazwisk z ktorymi Marko nawet nie przyszło zagrać
Skugor @ 1,85 tobet ✅ (dawno tyle bp nie widziałem heh)

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina: Tenis , Cali challenger (Kolumbia)
Spotkanie: Juan Sebastian Cabal - Ruben Ramirez Hidalgo
Typ: Juan Sebastian Cabal
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj glownie wiekszosc skupia sie na typowaniu finalu US Open a mozna przeciez ciekawy kurs znalesc w challengerach ktore ruszyly w tym tygodniu. Mnie zaciekawil mecz 1 rundy w Cali (Kolumbia). Rozstawiony z numerem 3 Hiszpan Ruben Ramirez Hidalgo zagra z Kolumbijczykiem Juanem Sebastianem Cabalem. Uwazam ze w tym spotkaniu jest duzo prawdopodobienstwo niespodzianki. Ruben gra tutaj pierwszy raz w karierze , ma on 34 lata a wiec emeryt i niewiadomo jakie moze byc jego nastwienie do tego chellka tym bardziej ze to tenisista z pierwszej setki rankingu ktory obecnie jest na 94 miejscu. Gra na obcej goracej kolumbijskiej ziemi z perspektywicznym gospodarzem ktory na polodniowo amerykanskich kortach radzi sobie dosc dobrze. Cabal startowal kilka razy w tym turnieju i 2 lata temu pokazal dobry tenis dochodzac az do polfinalu wygrywajac wszystkie poprzedzajace mecze po 2-0.. Roznica w rankingu ogromna bo Cabal jest dopiero 345 a to glownie przez to ze w tym sezonie malo gral i probowal tylko i wylacznie kwali do turniejow ATP gdzie mu sie nie udawalo. Przy takiej duzej roznicy rankingowej bukmacherzy jakos nie specjalnie mocno faworyzuja Rubena i ustawili kursy jakby z taka rezerwa. Wyczulem ten haczyk i sproboje to wykorzystac. Hidalgo napewno ogolnie na ten moment jest lepszy ale im starszy sie robi tenisista to czesciej mu sie wpadki przytrafiaja z tenisistami z potencjalem oraz na terenach ktore moglby potraktowac jako wakacje.

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cabal niestety potencjał ma dość wątpliwy, dziś pokazał mega pasywną grę co w połączeniu z mierną regularnością nie może dać sukcesu na szczeblu challengerowym.
I nawet jeśli po drugiej stronie siatki stałby zawodnik mniej doświadczony to i tak nie powinien mieć problemów z takim rywalem, dlatego warto pilnować Cabala w następnych tygodniach.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Co z Cabalem się stało po 2011 roku tylko chyba on sam wie, na clayu jest to dobry defensor a z tego co kojarze teraz gra głównie w deblu.
Vincent Millot - Josh Goodall
typ: 1 kurs: 1,7 tobet ????

Goodall na czelkach mało kiedy błyszczy, zawodnik nieregularny który swą grę opiera na serwisie. Martwić jedynie może ze jest to indoor hard ale z tego co dostrzegłem na streamie nie był mega szybki a im wolniejszy tym lepiej dla Francuza, ponieważ Millot to defensor wybiegany , regularny a także potrafi zagrać agresywnie gdy poczuję gre, jedynie czasem jak to u Francuzów bywa główka gorąca. Ostatnie wyniki pokazują że odpada nie byle z kim na poziomie challangerów.

Veic + Fabbiano @ 1,62 tobet ✅
Veic zmierzy się z &#39;gorszym Veicem&#39;, bo Smirnov defensor ale mniej regularny , bez techniki. Fabbiano dobrze zaprezentował się w Genui i licze ze podtrzyma swą forme, szczegolnie ze rywal to futures poziom na szybsze korty, bo jak spojrzec na wyniki z mączki to z niezłymi leszczami przegrywał.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Horacio Zeballos - Gilles Kremer
typ: 1 (-7) kurs: 1,72 Tobet
✅

Kremer nie klasyfikowany juz emeryt, który gra sporadycznie (Davis) czy na przykład własnie nowy czelek w rodzimym Luksemburgu, bardziej pewnie dla sportu amatorskiego niz dla kasy była ta &#39;kariera&#39; tenisowa. Indoor hard mamy a styl Zeballosa pasuje tu ze swoja agresywna gra, jak złapie swój rytm a na pewno go złapie przy tej klasie rywala to wątpie czy Kremer ugra gema.

peter42 +1 Punkty
txc +7 Punkty (Podziekowal ++)
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zivkovic Denis vs. Teixeira Maxime 1,40✅

Kurs już spadają, ale nie ma się co dziwić. Francuz jest tutaj zdecydowanym faworytem. Róznica klas. Amerykanin zdecydowanie półka niżej, jego osiagnieciamy w ostatnich tygodniach to wygrana w 1r w 2 regularnie dostaje baty- tutaj musi być podowbnie. Z teoretycznie słabszymi od siebie sobie radzi ale jak już trafi na kogoś kto potrafi coś wiecej niż tylko przerzucić piłeczke na drugą strone to jest bez szans. Maxime ograł tutaj Bachingera to tylko potwierdziło jego dobrą formę. Ostatnio przegrywał ale po walce z Mullerem, Berankisem czy Kuznetsov a to na poziomie challi pierwszo planowe nazwiska. Jak dla mnie pewna dwa sety dla Francuza.

kaziudeyna +1 Punkty (fajny typ po przyzwoitym kursie, wpadło kilka groszy- dzięki)
siemawks +1 Punkty (maxime)
gamesetmatch 538

gamesetmatch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja myślę, że warto pograć Huta Galunga w meczu z Arguello. Facundo wczoraj na jednej nodze w drugim secie. Nie wiem dokładnie co mu się stało, ale Bautista pokpił swoją szansę.... Można spróbować..

Arguello F. (Arg)- Huta Galung J. (Ned) 2 2,0

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
z rana taki dubelek polecam

An. Kuznetsov + Jaziri @ 1,89 tobet ✅

Kuznetsov to nie leszcz a tylko takich potrafi pokonać wybiegany Fabbiano, Andrey cały rok gra na równym wysokim poziomie. Jaziri od dwóch miesięcy gra na szybkich kortach z robiącymi wrażenie potyczkami, ale to nie jest zaskoczenie z jego serwisem i agresywnym fh, jesli nie da sie zdominowac to poluje na winnersy, dzis gra z Albotem który ma większe dyspozycje do gry defensywnej ze swoimi topspinami, a rekord na hardzie nabił na futuresach

bombaaa +5 Punkty
qbix101 +4 Punkty
yddetkgb +3 Punkty
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Mektic - Westerhof
typ: 1 kurs: 1,85 tobet ✅

Kursy równe bo buki mają problem kogo faworyzować. Westerhof puka do challangerów, gracz na pograniczu futuresów. Jest to prawie drwal, z serwisem i mocnymi uderzeniami , jednak często się denerwuje i gada do siebie czy trenera, wcześniej pokonał innego dwustrzałowca Cervenaka. Dziś zagra być może ze swoją zmorą, która będzie każdą jego piłke przebijała spowrotem. Mektic jest to defensywny,cierpliwy i regularny gracz przy czym posiada dobry serwis i potrafi zagrać płasko gdy jest potrzeba, powinien zmuszać Holendra do popełniania masy błędów i frustracji.

arturwb +2 Punkty (w bólach ale na +)
radhu21 635

radhu21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oborniki
B. Pashanski - Struff 1 @ 1,50 Totomix - Challanger na nawierzchni ziemnej w Sevilli. Serb złapał niezłą formę, w zeszłym tygodniu porażka dopiero w półfinale z Haiderem - Maurerem, tutaj bez problemów pokonał Cirica i wczoraj Devildera. Jego rywal pokonał w 2 rundzie Hiszpana Gutierreza - Ferrola po 3 setowym boju. w Tie - breku ostatniej partii przegrywał 1:5 , ale zdołał odrobić straty i wygrać mecz. Uważam jednak, że Serb jest lepszym graczem i jeśli tylko nie dopadnie go zmęczenie powinien pokonać Niemca. ✅ 6:4, 6:4, Pashanski potwierdził dobrą dyspozycję

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Dyscyplina: Tenis, ATP Todi
Mecz: Knittel B. / Volante M. - Giannessi A. / Viola M.
Data: 13.09.2012 15:00
Typ: Giannessi A./Viola M.
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dzisiaj o godzinie 15:00 dojdzie do pojedynku deblowskiego we włoskiej miejscowości Todi. W starciu Knittel B. / Volante M. - Giannessi A. / Viola M. moim faworytem będzie para Giannessi A./Viola M. Są bardziej znanymi singlistami oraz ich wynik jest bardziej przekonywujący, aby na nich zagrać. W pierwszej rundzie moi faworyci, czyli Giannessi A./Viola M., którzy rozstawieni są w turnieju z numerem 4 pokonali parę Kuznetsov A / Michalicka M 6:1, 6:4. Ten pierwszy w singlu gra coś i dysponuje b.dobrym serwisem, ten drugi zdecydowanie mniej doświadczony. Dla porównania Knittel B. / Volante M. w rundzie pierwszej wyeliminowali z turnieju parę Becuzzi E / Lorenzi P 7:5, 6:0. Tutaj to Lorenzi jest już bardzo dobrym tenisistą, lecz ten pierwszy zdecydowanie odstaje. O zwycięstwie w tym meczu zdecydował serwis, który &quot;wchodził&quot; Knittelowi i Volante (4 asy, 0 podówjnych, 89% i 73% z pierwszego i drugiego serwisu). Włosi Gianessi i Viola mieli jednak już w pierwszej rundzie mierzyć się z silnymi serwisami słanych przede wszystkim przez Kuznetsova i dali radę. Grają przed własną publicznością, więc oby to im pomogło.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kubler - Volandri
Włoch wygra ten pojedynek w 2 setach i tu nie mam żadnych wątpliwości. Myślę, że skoro Bjelicy mimo nie najlepszego meczu w jego wykonaniu oddał 4 gemy to młodemu Australijczykowi więcej niż 5 nie odda. Volandri to typowy ziemniak, na tej nawierzchni rozegrał już 650 spotkań. Ostatnie mecze wygrywał dosyć szybko, no poza porażką z Montanesem ale kilkanaśnie dni wcześniej oddał mu zaledwie 5 gemów. Kubler hmm zdolny 19-latek ale z doświadczonym Volandrim nie ma szans. Grywa on głównie w futuresach, na ostatnim chalengerze dostał szybkie lanie od Dasnieresa de Veigy, który jest prawie 100 pozycji niżej w rankingu od Volandriego. W 1 rundzie wygrał ze słabym obecnie Giorginim, w sumie to Włoch jest prawie 200 miejsc niżej w rankingu. Kubler pierwszy raz w życiu trafia na tak dobrego gracza i myślę, że Filippo pokaże mu solidną lekcję tenisa. GL
typ: under 17.5 @ 2.00 bet365

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Padł mi net i nie zdazylem Pelli z td przekopiować wczoraj
Póki kursy w miare rozsądne
Pella + Souza + Roger Vasselin @ 2,13 tobet
Każdy ma rywala gorszego przynajmniej o jeden poziom, który w dodatku dostał się dzieki kreczom lub całkowitego zlania jak Muller. RV gdy potrzebował to jego gra była nie osiagalna z Bosselem, przy czym Szwajcar tez dobrze gral i watpie by Deseina procz serwisu bylo na to stac. Pella talent jak wspominam i nie ma prawa przegrywac z poludniowcami z futuresów tak samo Souza ze swoim serwisem nie powinien na duzo pozwolic rywalowi który znalazł sie po dwóch kreczach.

rychuu +7 Punkty
davey_watt +7 Punkty (bedzie gut)
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niezłe jaja szykują się w Banja Luka. Dzisiaj ma padań cały dzień i jutro, a niektórzy nie rozegrali nawet meczu 2r. Nie pamietam takiej sytuacji już dawno. Pamietam, że kiedyś odwołali turniej, grali na jakieś wyspie ale tam były już półfinały jak się nie myle. Pamietam tą sytuacje bo grał tam Przyziezny. Teraz albo przeniasą sie do hali a nie wiem czy jest taka możliwość... albo w niedziele i poniedziałek po dwa mecze? Jakoś w to nie wierze... Ciekawa bardzo sytuacja.
Ja głupop dodałem Haider-Maurera na podbicie ako, wszystkie mecze weszły teraz na niego czekam. Już zagrałem kontre bo w takich okolicznościach może odpuścic mecz. Ech ten tenis jak tu nie kochać tego sportu?!

Jak ktoś będzie miec jakie oficjalne info na temat tego turnieju to proszę tu śmiało pisac.

gieneq +7 Punkty (Dzięki za ifno z Banja Luki.)
Status
Zamknięty.