>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 34: Segovia

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Zapomniałem napisac o Mekticu, kto moze niech sobie na live pogra jak chce,

Kurs taki wysoki z tego wzgledu ze Rusek wiecej meczy na hardzie, jednak jest pod forma nawet na challengerowy poziom, tylko serwis i nieregularny z koncowej lini, za szybko uderza pilke przez co czeste siatki czy auty. Mektic dobry serwis, difens oraz regularny a na szybszych kortach potrafi grac agresywnie i plasko, dlatego polecam ja pogralem dla bezpieczenstwa +2,5 gdyby jakis tb byl

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Daniel Gimeno-Traver - Adrien Bossel 1,40✅

Trochę jestem zaskoczony takim kursem, no ale OK. Hiszpan jest głównym kandydatem aby wygrać ten turniej. Gra u siebie, jest rostawiony z jedynką, na pewno woli grac na cegle, ale twardych kortach spokojnie sobie radzi. Obsada turnieju dosyć śmieszna, oprócz Danielo chyba tylko Donsky robi wrażenie. Wrażenie na pewno nie robi dzisiejszy rywal, Bossel lubi szybkie korty, im szybciej tym lepiej. W tym sezonie zaliczył tylko jeden udany turniej w Amerykańskim Binghamton gdzie zaliczył 1/2 finału. Reszta startów to porażki w 1 lub 2 rundzie, tutaj będzie podobnie. Na koniec tylko dodam, że skonsultowałem ten bet z jedynym tenisowym autorytetem na tym foum czyli- Ted&#39;em - więc musi być pozytywny wynik!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
betlej +4 Punkty (świetny typ)
arturwb +2 Punkty (+)
Status
Zamknięty.