>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 27: Brunszwik, Winetka, Manta

Status
Zamknięty.
green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Forum
Santiago Giraldo - Pere Riba 1 1.55 Bwin
Finał turnieju w Todi . Zdecydowałem się tutaj na grę na Giraldo ponieważ niezle radzi sobie w tym turnieju ( pokonał np Starace) natomiast Riba jakoś mnie nie przekonuję męczy się bardzo w swoich meczach dodatkowo ma kupę szczęścia znalazł się w tym finale w bardzo szczęśliwych i dziwnych okolicznościach ( Lorenzi przy 61 i po 5 w 2 secie dziwnie skreczował ) . Jeżeli Giraldo podejdzie poważnie do sprawy powinien to spokojnie wygrać H2H 1-1
Edit z tego co sprawdzałem to podają 1-0 dla Giraldo ale w sumie to bez znaczenia bo liczy się chwila obecna dzięki za info

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zemlja + Giraldo 1,75 tobet⛔

Girlado, osunął się pod koniec setki, wiec zaczyna na poważnie traktować takie turnieje. Miał tu kilka trudnych spotkań, ale w decydujących momentach pokazywał klase, rywal niby grozny, ale Riba to nie ten poziom, wczoraj miał kupe szczescia... Girlado pokaże, że jest zdecydowanie lepszy....

Prawdziwy finał tego turnieju odbył się wczoraj i Zemlja pokonał Bedene, po wyrownanym boju. Reszta stawki odstawała cały turniej od tej dwójki, dzisiaj będzie tak samo. Pewnie szybkie 2:0 dla gospodarza. Fischer i tak ogromny sukces, ale dzisiaj może dostać niezłą lekcje ????

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zemlja-M.Fischer 1 @1.35
Chyba faktycznie reprezentant gospodarzy wygra ten maly challenger w Portorozu. Wczorajszy wynik polfinalowy z Bedene pokazuje, ze zalezy Slowencowi na wygranej. Troche sie w tym turnieju obawialem, ze Zemlji braknie swiezosci, bo przyjechal tu beposrednio po Wimbledonie i przerwy raczej wiele nie bylo. Fischer z pewnoscia gra dobrze, bo to tez gracz typu, ktory moze przebijac w nieskonczonosc. Sila zdecydowanie po stronie Slowenca w tym starciu, publika tez, wiec teoretycznie powinna udac sie Zemlji ta kropke nad &quot;i&quot; postawic. Do kombinacji oczywiscie.
Co do meczu Giraldo to jestem bardzo sceptyczny i mowie to jako fan tenisa Santiego. Widze malo osob docenia Ribe, a jak ktos cofnalby sie 2-3 sezony wstecz to naprawde by sie troche zdziwil widzac Hiszpana na korcie. Riba to jest straszny walczak. Poza tym gra tutaj z &quot;chronionym&quot; rankingiem&quot;, wiec na pewno chcial wypasc dobrze i to sie udalo, bo w koncu jest w finale (kwalifkacje French Open przeszedl Riba prawie, ze z marszu, a czas z pewnoscia dzial na jego korzysc). Kiedys ten Riba wroci do swojej normalnej dyspozycji, bo skoro uzywa &quot;chronionego rankingu&quot; to swiadczy to, ze mial conajmniej polroczne przerwe spowodowana urazem. Naprawde nie wiem jak dobry jest tutaj Giraldo. Raczej troche zbyt maly turniej, zeby sie zabijac o wygrana, ale z oczywistych wzgledow sympatii kibicuje Santiemu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mleczu +1 Punkty
mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Co do meczu Giraldo to jestem bardzo sceptyczny i mowie to jako fan tenisa Santiego. Widze malo osob docenia Ribe, a jak ktos cofnalby sie 2-3 sezony wstecz to naprawde by sie troche zdziwil widzac Hiszpana na korcie. Riba to jest straszny walczak. Poza tym gra tutaj z &quot;chronionym&quot; rankingiem&quot;, wiec na pewno chcial wypasc dobrze i to sie udalo, bo w koncu jest w finale (kwalifkacje French Open przeszedl Riba prawie, ze z marszu, a czas z pewnoscia dzial na jego korzysc). Kiedys ten Riba wroci do swojej normalnej dyspozycji, bo skoro uzywa &quot;chronionego rankingu&quot; to swiadczy to, ze mial conajmniej polroczne przerwe spowodowana urazem. Naprawde nie wiem jak dobry jest tutaj Giraldo. Raczej troche zbyt maly turniej, zeby sie zabijac o wygrana, ale z oczywistych wzgledow sympatii kibicuje Santiemu.

Poleciał za ten post &quot;+dzięki&quot;. Naprawdę przeczytałem i zacząłem oglądać spotkanie. W połowie pierwszego seta było widać jak dobrze Riba gra, świetna precyzja serwów i returny. Giraldo może mieć ciężko z meczem teraz. 3 set idzie, ale Riba ma wielkie szanse wygrać jeśli będzie męczył go jak w pierwszym secie i przestanie popełniać głupie błędy.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem co takiego widziałes, może oglądalismy inne spotkanie. Girlado po prostu grał pasywnie, defesywnie. Riba atakował jak dziewczynka ale za 10 czy 15 przebicie kończył piłki. Kilka razy wychodził z 0:30 bo serwis od czasu do czasu mu wchodzi, ale to za mało. 2 set juz deklasacja Giraldo, zaczynamy 3 set, pewnie będzie taki jak drugi.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Najwidoczniej tak. No i masz, wyszła mu ta gra pasywnie na &quot;dobre&quot;. Takie błędy popełniać to skandal. Jeszcze w TB szczerze miałem wiarę w Giraldo, ale to co zrobił pod koniec - sam chyba do końca nie wie jak to przegrał.

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Forum
Makabra co dziś odstawił Giraldo w 3 secie miał 4 :2 potem przy 5 :4 miał jeszcze 15 :40 czyli dwie meczowe w Tb 6 :3 miał i przegrał nie wiem jak to skomentować aż ręce opadają???? dobrze że na live poszła kontra .

Status
Zamknięty.