>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 25: Milan, Tangier

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Type: €30K+H
Surface: Outdoor Clay
Balls:
Site: Harbour Club Milano, Via Cascina Bellaria 19, 20153 Milano, Italy; tel 02 452861; e-mail: [email protected]
Starting Date: 17 June
2011 Champion: Tommy Robredo (Spain)

Type: €30K+H
Surface: Outdoor Clay
Balls:
Site:
Starting Date: 17 June
2012 Champion: New Event

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ziadi - Rosenholm @ 3.25 ✅ 46 75 60
Patrząc wczoraj na drabinke przed dzisiejszym dniem sądziłem że na Ziadiego dadzą jakiś kurs bardzo małego typu, lecz to co dzisiaj obliczyli pracownicy b365 no to niezła niespodzianka.
Mehdi aktualnie najlepszy gracz Maroka może nie pod względem rankingu, lecz pod względem stylu to na pewno jest to niewygodny rywal i na niższych szczeblach bardzo pracowity i szanujący piłkę.
Mocny serwis czy to under-T, czy wyrzucający na stronę bekhendową to niezła broń Mehdiego, dosyć dobry fh z którego lubi kończyć ale jeśli trzeba to właśnie dużo rzeźbi, drugim skrzydłem jeśli gra to naprawdę męczy rywali swoim slajsem którym usypia, usypia i w pewnym momencie próbuje zakończyć akcję z fh.
Rosenholm oczywiście wyżej w rankingu i najbardziej znany z meczu z Monfilsem w Sztokholmie 63 16 63. Prawdziwy typ gry z północy łupanie z serwisu i fh, przez okres prawie roku Patrik trochę się polepszył z grą, ale byli lepsi od niego gracze ze Szwecji lecz jednak którzy już nie grają np. Elesković.
U Patrika największy mankament to brak regularności, jak i brak planu B. Bombowy serwis + zakończenie akcji z fh. tragiczny bh to może być kopalnia punktów dla Ziadiego dla którego to może być szansa na jakiś sukces nowy turniej, challenger podczas kwalifikacji do Wimbledonu więc skład na ten turniej nie powala czy to w głównej drabince czy to w kwalifikacjach.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zamot +4 Punkty
mad3rs +2 Punkty
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Mecz już trwa, ale na przyszłość Ziadi ma słaby serwis , z rywalami ofensywnymi sobie nie radzi + marny return

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Quinzi @ 1,56 Betsafe ⛔ **6-3 w taju i wtopić, brak mi słów na gnoja........

Przyznam nie widziałem go w akcji, ale z relacji co czytałem i opini jest to bardzo zdolny młodziak na cegle, mimo tak młodego wieku ustrzelil pare znanych nazwisk. Jego rywal nie pasuje mi na wolną mączkę po prostu.

hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Alberto Brizzi - Lorenzo Giustino 2 1.89 Betsafe 4-6 5-7 ✅ łapał ktoś ?
Spotkanie obu Panów którzy prezentują podobny poziom co odzwierciedla ranking. Dzisiaj mój typ idzie w stronę młodszego Włocha. Lorenzo przeszedł kwalifikacje do tego turnieju jak burza i rozprawił się bardzo szybko ze swoimi oponentami. Dobrze zaprezentował się na challangerze w Furthcie (odpadł w ćwierćfinale) ten sezon dla niego na cegle jest bardzo dobry (bilans 20/5). Jego rywalem będzie Alberto Brizzi który głownie startuje w zawodach ITF, a ostatni raz na korcie pojawił się 22 Kwietnia (kontuzja). Lorenzo jest w gazie i tak jak napisałem wyżej Brizzi wraca po kontuzji i to dopiero jego pierwsze spotkanie po dwumiesięcznej przerwie. Moim zdaniem duże value.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Volandri + Kukushkin 1,40 tobet
Tutaj krótko bo sytuacja w obu spotkanaich wygląda tak samo. Rywale słabi o dwie klasy, a Volandri na poziomie challi, wiadomo kim jest i to jeszcze we Włoskich turniejach... Kazach widać, jest w formie wczoraj pokonał Rubena, wiec dzisiaj po prostu nie może przegrać z rywalem o dwie klasy słabszym.... Kursy małe, ale moim zdaniem pewne ????

sheym88n 52

sheym88n

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pl
Kukushkin 2:0 1,50✅ 6-3, 6-1
każdy inny wynik będzie dla mnie sporą niespodzianką, kazach wreszcie gra swoje, ostatnich 8 meczy to same zwycięstwa. Pokonanie Ramireza Hidalgo na clayu 2:0 też dobrze świadczy o jego dyspozycji. Rywal klasę słabszy.
Wiadomo, jak to w tenisie, ale tutaj raczej bez niespodzianek.

mad3rs +2 Punkty
r_gonzo +2 Punkty
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Dziś polecam Martina Andreja, Vagnozzi wiadomo rzeźbiarz nad rzeźbiarze ale tutaj parę wymian i popełnia błędy, nie prezentował się wcześniej dobrze. Martin wybiegany , nie ma obawy ze go regularnoscia Włoch pokona, trochę chyba lepszy serwis i gdy trzeba zagra w linie czy do siatki pobiegnie, po prostu jest na wyższym poziomie moim zdaniem.

Martin ~ 1,5-1,6 kursy ✅

mad3rs +2 Punkty
t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Volandri + Kukushkin 1,40 tobet
Tutaj krótko bo sytuacja w obu spotkanaich wygląda tak samo. Rywale słabi o dwie klasy, a Volandri na poziomie challi, wiadomo kim jest i to jeszcze we Włoskich turniejach... Kazach widać, jest w formie wczoraj pokonał Rubena, wiec dzisiaj po prostu nie może przegrać z rywalem o dwie klasy słabszym.... Kursy małe, ale moim zdaniem pewne ????
Ja Volandriego unikam jak ognia. Ew. gra przeciwko niemu i poza Włochami w poważnych imprezach. Facet jest kortowym przekręciarzem. Tyle cyrków co się naoglądałem w jego wykonaniu... I tylko szkoda, że jest taki bo gdy gra na 100% to naprawdę świetnie się go ogląda (w Rzymie z Simonem grał super).

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Tenis, Challenger Milan, 13:30 22.06
Andrej Martin - N. Gombos
typ: 2-0
2,20
Bet365
Analiza
Dzis polfinalu challengera w Mediolanie, a naprzeciw siebie, w jednym z nich dwoch Slowakow, rewelacja ostatnich tygodni, Andrej Martin zagra z Gombosem. Z racji na kwalifikacje do Wimbledonu obsada challengerow troche slabsza niz zawsze, stad tez moze udzial Gombosa w tej rundzie. Slowak duzo czesciej wystepowal w turniejach rangi ITF, z uwagi na swoj niski jeszcze ranking. Nie jestem w stanie powiedziec wiele na jego temat, poza tym, ze to nie jest chyba jeszcze poziom challengerowy. Martin w ostatnich tygodniach gra bardzo dobrze. Wygrywal challengera w Mexico City, był w cwiercfinale w Koszycach, dwukrotnie pokonywal Starace, typowego ziemniaka, a wiec gra na cegle nie jest mu obca. Obaj panowie w przeciagu roku spotykali sie dwa razy, na hardzie i na cegle, dwukrotnie wygrywal Martin bez straty seta, dzis powinno byc podobnie.

ambrozy-kleks +1 Punkty
R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Tenis, Challenger Mediolan, 23.06 16:30
Volandri - Martin
typ: -1.5 seta Volandri
2.15
Tobet
Analiza
Dzis final turnieju w Mediolanie, reprezentant gospodarzy Filippo Volandri spotka sie ze Slowakiem, Andrejem Martinem. Reprezentant naszych poludniowych sasiadow coraz bardziej puka do czolowki swiatowych challengerow, osiaga w nich coraz lepsze wyniki. Odnosze jednak wrazenie, ze Andrej to nie jest jeszcze scisla swiatowa czolowka jesli chodzi o te turnieju. Do takiej na pewno nalezy Volandri, przede wszystkim na kortach ceglanych, na ktorych czuje sie najlepiej. Przewaza dzis tez na rywalem duzo wiekszym doswiadczeniem i ograniem, umiejetnosci rowniez sa po jego stronie. Na domiar zlego dla Slowaka, Volandri zagra przed wlasna publicznoscia, ktora moze dodac mu otuchy i podwojnie zmotywowac. Dzis nie widze innego wyniku, niz pewnego zwyciestwa Wlocha.

qbali +10 Punkty (dobry bet)
Status
Zamknięty.