>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Turnieje towarzyskie 2015/2016

Status
Zamknięty.
harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wloclawek
Słowenia - Macedonia over 55.5 1.90 3/10 betcic ⛔
23-23

Towarzyski mężczyzn.
Grali wczoraj i skończyło sie 28-28 pomimo zaledwie 2-2 po 13 minutach.
Jak łatwo policzyć pozostałe 47 minut to 52 gole.
Spotkały sie też te reprezentacje w MŚ w Katarze i mimo wysokiej rangi meczu (1/8 finału) też było 58 goli (30-28 Słowenia).
Słoweniia to naturalnie overowa drużyna i w sparingu chętnie inwestuję 3 jednostki w overa, oceniając tu prawidłową linię raczej na 58.0.

Powodzenia
HH

kosiorx 531

kosiorx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat, więc piszę tutaj. Czy zna ktoś powołanych na Golden League z reprezentacji Francji? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy zagra Karabatic.
Spotkanie: Francja vs Norwegia
Typ: Norwegia +5,5 AH
Kurs: 1,75

Wynik: 27:26

Handicap zdecydowanie za wysoki na ekipę ze Skandynawii, która w ostatnich meczach pokazała się z naprawdę dobrej strony. Reprezentacja Norwegii to raczej młody zespół, który będzie chciał się zaprezentować jak najlepiej zarówno na Golden League jak i na Euro w Polsce. Onesta w jednym z wywiadów mówił, że 3 spotkanie w przeciągu 4 dni to zdecydowanie za dużo, więc na pewno nie będzie chciał przemęczać podstawowych zawodników. Dostrzegam duże value w typ typie i mimo, że zespoły grają we Francji to myślę, że Norwegia spokojnie pokryje ten zawyżony handicap.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wloclawek
Islandia - Portugalia 2 3.05 2/10 ⛔Parimatch
26-25

Grali wczoraj i Portugalia wygrała 32-28.
http://www.visir.is/umfjo...e/2016160109382

Dziś Islandia w zasadzie wystawi kadrę B, bo nie zagrają:
These will not be included in the evening: Bjöggi Gústavsson, Vignir Svavarsson Aaron Pálmarsson Asgeir Orn Hallgrímsson, Gudjon Valur Sigurdsson, Snorri Steinn Gudjonsson, Alexander Petersson and Robert Gunnarsson.

Oczywiście to tylko friendly i Portugalia pewnie też pogra więcej wczorajszymi rezerwowymi, bo dzień po dniu nie będą zamęczać najlepszych. Dlatego tylko 2/10.

Powodzenia
HH

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Zna ktoś może skład reprezentacji Kataru na mecz z Niemcami? Bo szukałem kadr obydwu ekip, Niemców znalazłem, ale Katarczyków nie mogę znaleźć nigdzie.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sarica brak, reszta jest dostepna, czyli to co na Mistrzostwach Azji ostatnio

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wloclawek
Szwecja - Rumunia 1 -1.5 1.91 Bwin 4/10 (-2.5 też akceptowalne) ✅
32-29

Towarzyski kobiet.
Rumunki ogrywałem Norweżkami ostatnio, ale w domu nie odpuściły i wygrały, grając podstawową paką. Rewanż odpuściłem, a tam powinienem już się domyślić odpuszczenia i Norwegia łatwo pokryła -4.5, wygrywając +10. Czołowe Rumunki grały malutko lub wcale.
Dziś wybierają się na sparing ze Szwecją, która nie gra eliminacji ME, więc dla niej to potrzebny sprawdzian przed kwalami do Rio.
O ile Szwedki powinny dać dziś dużą liczbę minut najlepszym, bo kwale zaczynają warm-upem z Meksykiem i nie ma co dziś się przesadnie oszczędzać, podbudowanie morale wygraną może być ważniejsze.
O tyle Rumunia juz w piątek zagra z Danią (gospodynie), w sobotę odpocznie z Urugwajem, ale w niedzielę znów ma potwornie trudny mecz z Czarnogórą.
Patrząc pod kątem tylko i wyłącznie schedule&#39;owym dzisiejszy mecz jest bzdetem i nie wyobrażam sobie żeby taka Neagu zagrała więcej niż 10-15 minut.
Dobrze opisuje to zresztą Rumuńska prasa, krytykując cały pomysł wypadu do Szwecji na ten sparing:
https://translate.google....7081&amp;edit-text=

Powodzenia
HH

Status
Zamknięty.