0 kickandfun Użytkownik Dołączył Styczeń 7, 2019 Posty 12 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Lódz Styczeń 8, 2019 #1 Witam, Przy próbie zasilenia Netlettera poprzez skrilla występuje odrzucenie transakcji i prośba aby spróbować ponownie lub skontaktować się z pomocą. Operacje wszystkie wykonuje na telefonie. Bardzo proszę o pomoc! Z góry dziękuję!
Witam, Przy próbie zasilenia Netlettera poprzez skrilla występuje odrzucenie transakcji i prośba aby spróbować ponownie lub skontaktować się z pomocą. Operacje wszystkie wykonuje na telefonie. Bardzo proszę o pomoc! Z góry dziękuję!
63 panmc Użytkownik Dołączył Wrzesień 22, 2008 Posty 58 Reaction score 0 Punkty 0 Styczeń 8, 2019 #2 Ja miałem przed chwilą problemy z zalogowaniem, więc może to coś po ich stronie.
0 kickandfun Użytkownik Dołączył Styczeń 7, 2019 Posty 12 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Lódz Styczeń 8, 2019 #3 Ja miałem przed chwilą problemy z zalogowaniem, więc może to coś po ich stronie. Kliknij aby rozwinąć... Z logowaniem nie mam problemów. Dla mnie to problem tkwi w skrillu ale pewności nie mam.
Ja miałem przed chwilą problemy z zalogowaniem, więc może to coś po ich stronie. Kliknij aby rozwinąć... Z logowaniem nie mam problemów. Dla mnie to problem tkwi w skrillu ale pewności nie mam.