>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Trading - jeden problem.

P 0

ppkkrawczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, o tradingu czytam od tygodnia i bawie sie na wirtualne pieniądze w GeeksToyu lecz mam problem.
Przykład:
zagralem dzisiaj LTD na Okocimski brzesko - cracovia.
Dałej Lay na kurs 3.15 w 17 minucie. za 3 euro.
Wycofalem sie po 2 bramkach Cracovii, kurs na remis podskoczyl do 34.
Dałem Back na ten kurs za 3 euro, i w tym okienku obok Back wyswietlilo mi na zielono 1,83 e.
Poczekałem do konca meczu i ten napis 1,83e stopniowo malał aż doszedl do 0,09 e.
Dlaczego tak sie stalo? dlaczego moja wygrana zmalała? wycofałem sie przeciez z rynku i powinienem miec swoje 1,83 e.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, o tradingu czytam od tygodnia i bawie sie na wirtualne pieniądze w GeeksToyu lecz mam problem.
Przykład:
zagralem dzisiaj LTD na Okocimski brzesko - cracovia.
Dałej Lay na kurs 3.15 w 17 minucie. za 3 euro.
Wycofalem sie po 2 bramkach Cracovii, kurs na remis podskoczyl do 34.
Dałem Back na ten kurs za 3 euro, i w tym okienku obok Back wyswietlilo mi na zielono 1,83 e.
Poczekałem do konca meczu i ten napis 1,83e stopniowo malał aż doszedl do 0,09 e.
Dlaczego tak sie stalo? dlaczego moja wygrana zmalała? wycofałem sie przeciez z rynku i powinienem miec swoje 1,83 e.

Mi się wydaje, że źle to wszystko zrobiłeś.

Jeżeli dałeś LAY po kursie 3,15 za 3 EUR to przy kursie BACK na poziomie 34 powinieneś postawić 0,28 EUR aby uzyskać &quot;greena&quot; (gwarantowany profit bez względu na wynik) na kwotę 2,72 EUR.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ppkkrawczyk +1 Punkty (pomoc.)
T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
używaj geeks toya i po problemie, ewentualnie kalkulatory do back/lay sa dostepne masowo.