Aha czyli jak robie sobie ten kupon to on zapisuje się w ich bazie danych?
Przychodzę i mówię np. KUPON WWW #8112034..... i oni tam wiedzą co i jak i nie muszą się męczyć z wpisywaniem każdego meczu po kolei?
1.takWitam serdecznie.
Zaczynam swą przygodę z bukmacherką. Zaczynam sobie w Toto-Mix, jednak wolę się tu zapytać i upewnić co i jak. Oto moje pytania:
1. Czy jeśli obstawię wyniki w moim mieście czy mogę odebrać wygraną w innym punkcie?
2. Kiedy mogę odebrać wygraną jeśli obstawiam w piątek mecze na sobotę? Czy mogę np w poniedziałek?
3. Jak odbiera się wygraną? Przychodzę do Toto-Mixa i mówię "dzień dobry wygrałem" i daję kupon?
4. Jak sprawdzają wygraną? Wkładają kupon do jakiegoś czytnika?
Może śmieszą was te pytania ale wolę się upewnić tutaj wśród ekspertów ????
Dzięki. Z tym drugim pytaniem to miałem na myśli czy mogę przyjść nawet tydzień po ostatnim obstawionym spotkaniu.
Jeszcze jedno... Czy mogę iść z wydrukowanym kuponem z ich strony i dać do wpisania w kasie czy muszę każdy mecz wpisywać u nich ołówkiem na tych kuponach do wypełniania?
zgadzam sie z dobermanem, temat byl juz wiele razy poruszany wiec wystarczy poczukac. Od siebie dodam tylko:Gdzie waszym zdaniem najlepiej złozyc konto inernetowe??do ostawiania meczy ????
jedno spotkanie tzw singielJa to mam takie pytanie Ile mozna obstawiac najmiej meczy w toto..?