>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
whitee 0

whitee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha czyli jak robie sobie ten kupon to on zapisuje się w ich bazie danych?
Przychodzę i mówię np. KUPON WWW #8112034..... i oni tam wiedzą co i jak i nie muszą się męczyć z wpisywaniem każdego meczu po kolei?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Aha czyli jak robie sobie ten kupon to on zapisuje się w ich bazie danych?
Przychodzę i mówię np. KUPON WWW #8112034..... i oni tam wiedzą co i jak i nie muszą się męczyć z wpisywaniem każdego meczu po kolei?

tak........

K 50

karolpro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice / LWÓW
Witam serdecznie.
Zaczynam swą przygodę z bukmacherką. Zaczynam sobie w Toto-Mix, jednak wolę się tu zapytać i upewnić co i jak. Oto moje pytania:
1. Czy jeśli obstawię wyniki w moim mieście czy mogę odebrać wygraną w innym punkcie?
2. Kiedy mogę odebrać wygraną jeśli obstawiam w piątek mecze na sobotę? Czy mogę np w poniedziałek?
3. Jak odbiera się wygraną? Przychodzę do Toto-Mixa i mówię &quot;dzień dobry wygrałem&quot; i daję kupon?
4. Jak sprawdzają wygraną? Wkładają kupon do jakiegoś czytnika?

Może śmieszą was te pytania ale wolę się upewnić tutaj wśród ekspertów ????
1.tak
2.Tak. Możesz nawet parę minut po zakończeniu meczu, jeśli punkt będzie otwarty. Na odbiór wygranej masz 60 dni.
3.Tak
4.Tak, mają specjalny czytnik

oks 0

oks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U Was dzisiaj też awaria w Toto-mixie czy tylko w moim mieście?

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Dzięki. Z tym drugim pytaniem to miałem na myśli czy mogę przyjść nawet tydzień po ostatnim obstawionym spotkaniu.

Jeszcze jedno... Czy mogę iść z wydrukowanym kuponem z ich strony i dać do wpisania w kasie czy muszę każdy mecz wpisywać u nich ołówkiem na tych kuponach do wypełniania?

Możesz spisać tylko numer kuponu stworzonego przez internet i podać go w punkcie ( bez konieczności drukowania ). Na odebranie wygranej masz 30 dni.

P 0

pelegrinho85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
witam prosze graczy toto - mixa o wyjaśnienie mi mojego problemu, otóż jeśli puściłem zdarzenie w którym konkretny gracz miał strzelić bramke w meczu, zdarzenie było na liście kursowej, mimo iż zawodnik pauzował za kartki (nie wiedziałem o tym) i co oczywiste nie powinno to zdarzenie być na liście zdarzeń do typowania, to jak traktowany będzie mój kupon w tym przypadku: 1: zdarzenie sie nie liczy, liczą sie tylko pozostałe zdarzenia na kuponie? czy2: zdarzenie jest ważne i traktowane jako nietrafione na kuponie? proszę o pomoc, powiem jescze że chodzi o Brandao z Szachtara w meczu z Bazyleą wczorajszym.

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby zdarzenie na strzeli/nie strzeli było ważne gracz musi wystąpić w meczu. Będziesz więc miał policzone po kursie 1, reszta zdarzeń z kuponu pozostaje jak najbardziej ważna.

R 0

ramzesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gora
Siemka mam sprawe...
Mozna w totomix złozyc konto ??? do obstawiania meczy przez internet..
Dziekuje z gory za odpowiedz ????

R 0

ramzesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gora
Siemka...
Mam pytanie---&gt;mozna załozyc konto w totomix??do obstawiania meczy...
Dziekuje z gory za odpowiedz:pp

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety niema takiej możliwości to bukmacher naziemny...

R 0

ramzesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gora
Gdzie waszym zdaniem najlepiej złozyc konto inernetowe??do ostawiania meczy ????

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Gdzie waszym zdaniem najlepiej złozyc konto inernetowe??do ostawiania meczy ????
zgadzam sie z dobermanem, temat byl juz wiele razy poruszany wiec wystarczy poczukac. Od siebie dodam tylko:
tenis: bet-at-home
hokej: bet365
zaklady live: bwin (ale to sa zlodzieje wiec nie warto)
pilka nozna: bet-at-home, expekt, bet365 (wybor duzy)
koszykowka: bet-at-home
dla totalnego laika i poczatkujacego: bet-at-home

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LWC/LDZ
Koledzy mam takie pytanie. Puscilem dzisiaj zaklad na biathlon kobiet ze M. Gwizdon zajmie lepsze miejsce od K. Palki po kursie 1.30. I tu najlepsze. Palka nie wystartowala w tym biegu, a Gwizdon zajela ostatnie miejsce. Jak myslice jak ten typek zostanie rozliczony, zostanie anulowany czy policzony jako prawidlowy. Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.