>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

TITAT POKER 50$ free no deposit !!!

K 0

kmllmk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chyba szybko bedzie ban...
najpierw sprawdz zanim cos wystawisz... Ja jestem na etapie wypelniania formularza bonusowego ktorego nie ma tam :najpierw sprawdz zanim cos wystawisz... Ja jestem na etapie wypelniania formularza bonusowego ktorego nie ma tam :[

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
kmllmk, zamaist krytykowac sie ciesz ze chcialem sie tym z wsyztskimi uzytkownikami foro podzielic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K 0

kmllmk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chyba szybko bedzie ban...
Milo z twojej strony ale zanim sie bedziesz dzielił to sam sprawdz i w razie klopotu pomagaj na wlasnym przykladzie...
Jestem na etapie: ,, Gdy już założyliśmy konto w Titan Poker po zalogowaniu musimy uzupełnić dane w &quot;Cashier&quot;. To przycisk na samym dole po lewej stronie. Następnie przechodzimy do wypełnienia formularza bonusowego. &quot;
Wiec wchodze w kasjer -&gt; moje konto -&gt; bonusy i co dalej?

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zarejestrowalem sie i mam teraz czekac na telefon czy ja mam gdzies zadzwonic??? prosze o odpowiedz

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lipa nic mi nie dali ani nikt do mnie nie dzwonił aby zweryfikowac konto

G 0

gilek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to nie oni maja zadzwonic do nas tylko my do nich :p ja zadzwonilem i kasy nie dostalem :/ polecam leepoker ????

G 0

gilek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja 2 dni temu wyplacilem 10$ i tez jeszcze nic nie dostalem ???? a ty kamllmk ile wyplaciles?

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
kmllmk, gilek, miroslawl2, to nie jest temat o leepokerze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zoltakartka:

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
jezu co za obsluga za nic nie idzie sie doczekac na emaila oraz na livechacie :/