>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

The Reds - lewy

Status
Zamknięty.
lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam będę tu podawał swoje typy. Głownie z NBA

Kupon 1
Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns Handicap ( 7.5 : 0 ) : 2 (1,91)✅
Orlando Magic - Philadelphia 76ers : 1 (1,22)✅
Niemcy - Francja : 2 (1,3)✅
Ako 3,03
Stawka 100
betsson

Kupon 2
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers LaMarcus Aldridge powyżej 33.5 Punkty + zbiórki (1,85)⛔
Lube Banca Marche Macerata - Tonno Callipo Vibo : 1 (1,15)✅
Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns : 2 (1,27)✅
Ako 2,7
Stawka 100
betsson

Phoenix - Cleveland
Dziś myślę że warto rozważyć ten mecz. Ze swojej strony proponuję -7,5 na Suns, oraz over na nich 111 pkt. Nie chce się powtarzać bo kilka postów wcześniej pisałem o Phoenix gdy grali z NYK, ale zdaje mi się że powoli nowi zawodnicy się zgrywają i zaczynają tworzyć kolektyw. Wiadomo że Sunsi to drużyna nastawiona na atak, a dziś przeciwko nim stanie przetrzebiona kontuzjami drużyna z Cleveland. Do grona i tak masy kontuzjowanych dołączy dziś Mo Williams, czyli na tą chwilą mózg Cavaliers. Nie wiem co więcej pisać , bo za bardzo nie mam siły, ale po prostu nie widzę nic co by przemawiało za drożyna gospodarzy. W ostatnim meczu będące w kompletnym dołu Phoenix potrafiło wygrać 8 pkt, fakt że u siebie ale wątpię aby to dziś miało jakieś znaczenie. Nie wyobrażam sobie aby Cleveland było w stanie nadążyć za szybką grą Słońc, skoro nie nadążyli za Denver(które 4 kwartę grało rezerwa), Utah oraz Warriors, że o meczu z Lakersami nie wspomnę. Bo na pewno obroną ich nie powstrzymają, która na ten moment jest najgorsza w lidze, tak jak cała drużyna. Jedyne co mnie martwi to strasznie wysoka skuteczność w ostatnim meczu, oby dziś nie siadła
Na dziś polecam także takie coś LaMarcus Aldridge powyżej 33.5 Punkty + zbiórek. Betsson ma linie 33,5, natomiast Tobet już 36, po takim samym kursie.
Aldridge spisuje się ostatnio znakomicie , notując w ostatnich 10 meczach 9 razy ponad 25 pkt, ogólnie jego średnia w tym sezonie wynosi 21,1 na mecz. Do tego dochodzą zbiórki w ostatnich 10 meczach 7 krotnie przekroczył granicę 10 na mecz, raz miał 9 i po raz 3 i 4. W dzisiejszym meczu nie wystąpi Camby, czyli na tę chwile najlepiej zbierający zawodnik Portland oraz 5 pod tym względem w NBA, co to oznacza, według mnie dodatkowe miejsce pod koszem i kilka extra zbiórek Marcusa. Dodatkowo w Portland nie powinien zagrać Fernandez.Radzę uważąć z Utah bo nie wiadomo czy zagra ich lider Derone(kłopoty żołądkowe). Dodatkowo sam czekam na potwierdzenie składu Toronto, bo do kńca nie wiadomo czy zagra Calderon i Bargani. Gdyby nie grali to -12 na Spurs powinno wejść spokojnie.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon 3
Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder : Durant powyżej 35.5 Punkty + zbiórki (1,85)⛔
New Orleans Hornets - Memphis Grizzlies : Randolph powyżej 35.5 Punkty + zbiórki (1,95)⛔
Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers : 2 (1,64)⛔
Ako 5,92
Stawka 100
Tobet

Powiem szczerze najbardziej się boję o Lakersów, są oni na mojej czarnej liście i normalnie ich nie gram. Ale dzisiaj po takim kursie postanowiłem im zaufać. Co do Duranta, miałem grać over 30 pkt jaki wystawił betsson, jednak niestety nie miał on zakładu na Randolph więc zmieniłem trochę koncepcję. jednak według mnie i tak warto to zagrać z prostego powodu . Spotyka się najlepszy strzelec ligi z drużyną która rzuca praktycznie najwięcej rzuca w lidze i ma bardzo słabą obronę. Zazwyczaj spotkania wyżej wymienionych drużyn kończą się dość wysokimi wynikami. W ostatnich 9 meczach jakich grał Durant, aż 8-krotnie przekraczał granicę 30 pkt. Rudolpha opisywałem już wcześniej gra on chyba w tej chwili najlepiej w swoim życiu, jednak w ostatnim meczu miał raptem skuteczność 35%,a w pierwszej kwarcie trafił tylko 1/7 za 2 pkt. Jednakże potrafił zdobyć 21 pkt. Mam nadzieję że dziś przekroczy 25 i dorzuci co najmniej 10 zbiórek.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiejsza noc wyszła na minimalny plus, szkoda, o ile Durant i Randolph zagrali słabo jak na nich o tyle szkoda Aldridge, który w sumie miał 32(pkt+zbiórek). Jedna celna dwójka a kupon by siedział. Co do LA, jednak chyba nie powinienem na nich grać, co mi się na nich zdarzy postawić to przegrywają. W sumie popsuli mi w tym sezonie kupony na około 3-4 tysiące, a w tamtym czego nie zapomnę jeden kupon na 3 tys, z wysokim ako nie pokrywając handicapu 1 pkt, mimo że w pewnym momencie prowadzili w 3 kwarcie kolo 30 pkt, a hc był-10 ???? . Trochę mi się na wspomnienia wzięło.
Kupon 4
Francja - Hiszpania : 1 (1,35)⛔????
Islandia - Norwegia : 1 (1,32)✅
Resovia Rzeszów - AZS Politechnika Warszawska : 1 (1,32)✅
Atlético Madrid - Real Madrid : 2 (1,3) brak remisu✅
Ako 3,06
Stawka 100
betsson

Nie ma za bardzo co tu opisywać bo zrobili to inni, oprócz Realu. Niby kurs nie wysoki, ale myślę że będą chcieli się zrehabilitować za ostatnie niepowodzenie w lidze. Myślę że dziś wygrają wysoko. Potem podam co gram z NBA

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na to co zrobiła Francja, mi jak i większości forumowiczów brak słów. Prowadzić 27-21, 10 minut przed końcem i nie wygrać . Rozumiem że sport jest nie przewidywalny, ale ja to chyba mam jakiegoś mega pecha do kuponów które już siedzą, a potem jednak nie wchodzą, w ostatnich sekundach

Kupon 5
Adam Malysz - Simon Ammann : 1 (1,4)✅
Andy Roddick - Robin Haase : 1 (1,14)✅
Victor Troicki - Novak Djokovic : 2 (1,13)✅
Justine Henin - Svetlana Kuznetsova : 1 (1,33)⛔
Ako 2,4
Stawka 150
betsson

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon 6
Boston Celtics - Utah Jazz : 1 (1,39)✅
Xerez - Elche ( 0 - 1. ) : 1 (3,8) typ Vertiego⛔
Zach Randolph powyżej 36.5 Punkty + zbiórki (1,85)✅
Ako 9,77
Stawka 70
betsson

Wiem ze Utah to nie ogórki , ale taki kurs na będący w bardzo dobrej formie Boston, di którego powrócił Garnet, za wysoki jak dla mnie.Drugi typ zapożyczony. Natomiast Rudolphowi nie odpuszczę, dziś gra u siebie, ostatnio dwa mecze nie najlepsza skuteczność, ale dziś przyjdzie mu jak i jego drużynie mierzyć się ze słabo broniąca drużyną z Teksasu. Myślę że dzisiaj sobie trochę powetuje i pokryje mój over. Nie zdziwię się jeśli dziś rzuci ze 30 pkt, a i co najmniej 10 zbiórek powinien dorzucić. Do tego w grze mam kupon którego nie podałem, został do zamknięcia Malysz h2h z Ammanem , oraz Skra

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli znowu nie wejdzie mi ręczna to jej już nie gram więcej. Chyba w całych mistrzostwach wszedł mi tylko jeden kupon. To samo tyczy się AO. Dziś w nocy bardzo fajny kupon zawalił mi Tsonga
Kupon 7
Polonia Warszawa - Turow Zgorzelec : 2 (1,52)✅
Serbia - Szwecja : 2 (1,35)✅
Niemcy - Islandia : 2 (1,47)⛔
Barcelona - Racing Santander ( 0 - 2. ) : 1(1,6)✅
Ako 4,85
Stawka 61
betsson

Potem podam przemyślenia co do NBA, bo chodzi mi dziś trochę typów po głowie
Kupon 9
LeBron James powyżej 28. punkty (1,85)✅
New Jersey Nets - Dallas Mavericks : 2 (1,48)
Washington Wizards - Boston Celtics : 2 (1,34)⛔
Ako 3,67
Stawka 80
betsson

Miami dzis bez Bosha , dość prawdopodobne zę nie zagra Wade. Wiec 28 pkt to dla mnie pewniak nocy. Do tego wątpię w 3 win Wizard, bo to by była ich najdłuższa seria w sezonie. Boston powinien ich połknąć, przetrawić i wypluć. To samo Dallas, gdy grał Dirk, byli drugą drużyna ligi, bez niego przegrali wszytko. Dirk wrócił i pykli LA. Nie ma co porównywać potencjału. NJ takze w tym sezonie nie wygrali 3 razy z rzędu.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rano zanim nie było kursów powiedziałem sobie ze jeśli będzie granica 40(pkt i reb) na Griffina to zagram.
Kupon 10
Barcelona - Racing Santander 1 DND ???? (1,00)⛔
Blake Griffin powyżej 40. Punkty + zbiórki (1,85)✅
Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 1 ( 0 : 15.5 ) (1,94)⛔
Ako 3,59
Stawka 60,10

betsson
Barcelonę grałem hc -2 tak jak we wcześniejszym kuponie jednak wyskoczył jakiś błąd techniczny podczas zatwierdzania kuponu a że została jedna minuta do meczu, kliknąłem szybko zatwierdź ponownie i okazało sie że betsson zmienił mi sam na DNB, z wcześniejszego -2 ,nie wiem jakim cudem. Napisałem do nich ale wątpię aby coś z tego wyszło
Kupon 11,12,13,14
Dodatkowe kupony grane w pinnacle , które cały czas chodziły mi po głowie.
Philadelphia 76ers - Utah Jazz : 2 (3,18) - 70⛔
Portland Trail Blazers - Indiana Pacers : 2 (3,14) - 70⛔
Miami Heat - Toronto Raptors (-12.5/+12.5) : 2 (1,85) bah - 100⛔

Los Angeles Clippers - Golden State (I kwarta) (-3/+3) : 1 (1,917) -100✅

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Boston , naprawdę odwalił szopkę. Prowadzili po pierwszej kwarcie +14 i dali się dojść i przegrali 1 pkt. W ogóle noc małych cudów. Suns, Spurs i Boston mieli kwarty w których rzucali po 10-11 pkt.
Kupon 15
Na dziś atakuję mocniej takiego tripelka
Golden State Warriors - San Antonio Spurs : 2 (1,488)✅
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks : 1 (1,27)✅
New Jersey Nets - Cleveland Cavaliers : 2 (1,22)✅
Ako 2,31
Stawka 200 -&gt;462
pinnacle

oraz standardowo dziś Randolph
Kupon 16
Zach Randolph powyżej 37.5 Punkty + zbiórki (1,85)⛔
Kevin Love powyżej 39.5 Punkty + zbiórki (1,85)✅
Ako 3,42
Stawka 90
betsson

Spurs tylko raz przegrali dwa razy z rzędu. Na tę chwilę są najlepszą ekipą w lidze. W ostatim spotkaniu zagrali na bardzo słabej skuteczności, myślę że dziś sobie to odkują. Oglądałem kilka razy NJ, bo stawiałem przeciwko nim i oni grają naprawdę dość dobrze, a Cleveland najgorsza ekipa w lidze i nic się nie zmieni dopóki będą grali w takim składzie. Chicago 20-4 w domu, a Milwaukee nie gra jakoś źle, ale to za mało na dzisiejszych rywali.
Co do Rudolpha, ostatnio go sobie odpuściłem. Ale dzisiaj jego ekipa zmierzy się z jedna z najsłabszych defensyw w lidze. Kilka dni temu grali z grającym Huston i rzucił on 29pkt i miał 19 zbiórek. Nie z dziwię się jeśli dzisiaj powtórzy ten wynik. Love natomiast gra dziś przeciwko Huston. Linia na over 218, co świadczy o tym że bukmacherzy tak jak i ja uważają że będzie dużo punktów. To z kolei według mnie sprawi że Love jako lider Wilków będzie miał sposobność sobie porzucać i pozbierać piłki. W ostatnim meczu ponoć został stłamszony na tablicach przez Griffina, sam nie oglądałem tego meczu ale takie czytałem opinie. Dziś będzie mógł się zręważować. Myślę że można tu liczyć na co najmniej 15 zbiórek i 20 pkt. Choć sam liczę że dziś bedzie miał tych punktów przynajmniej 30

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon 17
Andy Murray - Novak Djokovic : 2 (1,65)
Na Li - Kim Clijsters : 2 (1,3)
Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets : 2 (1,15)
Phoenix Suns - Boston Celtics : 2 (1,56)
Ako 3,85
Stawka 120

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zamykam temat ponieważ jest trzecim Twojego autorstwa wątkiem w tym dziale. Proszę zapoznać się z regulaminem działu i kontynuować typowanie w starych tematach. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.