>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Test

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, gram już długo, a szczerze mówiąc jestem na wielkim minusie! Każdy moja próba wygrania z bukiem kończyła się fiaskiem. Powodów jest pare:
- gra va bank
- złe stawkowanie (w późniejszej fazie grania)
- ZBYT MAŁY KAPITAŁ!

Jako, że obecnie jestem spłukany, rozpoczynam test. Zaczynam grać wirtualnie z kwotą 500zł i będę stawkował 5%-10% kapitału na kupon. W pierwszej fazie będzie to głownie 5%, choć nic nigdy nie wiadomo. Statystyki będę ukazywał z końcem każdego miesiąca. Jeżeli w ciągu następnego miesiąca lub dwóch będę na plusie to zaczne grać, jeśli nie - spróbuje innej metody oczywiście najpierw ją przetestuje ;).

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon 1:

Lyon-Brest 1 [1.35]
Portugalia-Polska 2 [1.24]
Vittese-Twente 2 strzeli gola [1.15]
Stoke-Tottenham 2 strzeli gola [1.26]

Kurs:2.42
Stawka:25zł
EW:60.50zł

Stan konta:475zł

jasmin_bogow 1,2K

jasmin_bogow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jeśli mogę coś zasugerować to 5% to zdecydowanie zbyt dużo;-) Z doświadczenia i kilku rozmów na ten temat polecam próbowania 2-3% i stawkowania go później, dzięki temu dłuższa pechowa seria pozwoli Ci i tak pozostać w grze.
Przykładowo, uznajesz, że twoje max na kupon to 2% czyli 10 zł. Następnie stawiasz typ powiedzmy za stawkę 2/10, czyli 2zł;-)
Pozdrawiam!

voriax 12

voriax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z DALEKA
Pamietaj na wygrywanie nie ma schematu,nie pomogą progresje itp. schematy jeśli nie masz rzetelnej wiedzy i odrobiny farta.
Po przegranym zakładzie nie stwiaj aby się odegrac, odegranie się nie powinno istniec w takiej grze. Odpowiednie stawki są kluczem do sukcesu. Ustal sobie dzienny limit ile możesz &quot;zainwestowac&quot; i skrupulatnie się tego trzymaj ( dni bywają różne , w danym dniu potrafi przegrac np.90% faworytów swoje mecze a ty stawiając na nie nic nie wygrasz i nie bedziesz miał za co dalej grac). Ustalanie ile % moge postawic nic nie da np. masz fajny mecz jestes pewien ,że dana drużyna wygra to postaw na to max z puli dziennej. Nie liczy się ile kuponów wtopisz , a zysk,np. wtopisz 50 kuponów po 2 zł ,a trafisz 1 po kursie 2,5 za 50zł to i tak będziesz na +