>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Temat jakich wiele

H 0

heniekiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
Witam wszystkich

Zarejestrowałem się niedawno na expekcie i pasowałoby wpłacić pierwsze pieniądze. No ale jest problem. Mam już ukończone 18 lat ale dowodzik będę miał za około miesiąc, nie mam kąta w banku. Czy od razu muszę wysyłać skany tych wszystkich papierków zrzuty przelewów/przekazów itp.? Czy mogę po prostu przekazem pocztowym przesłać pieniążki. Konto bankowe oczywyscie zamierzam założyć ale w późniejszym terminie.

Dzieki za wszystkie odpowiedzi.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Mi szczerze nie sprawdzali dowodu a wypłacałem z bonusu bez żadnych wpłat moich , możesz w sumie się zarejestrować , wpłacić a jak coś wygrasz i będą chcieli dowód to jedynie zaczekasz ten miesiąc..

namemartin 550

namemartin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nad Balatonem
Od razu nie musisz wysyłać żadnych skanów. Być może zażądają skanu przy wypłacie, ale i tak nie wiadomo. W sumie to niedługo będziesz mieć ten dowodzik więc...
Poza tym nie wpłacaj na poczcie, bo szkoda czasu... kasa idzie dłużej.
Idź bezpośrednio do placówki Banku Pekao SA i pieniążki wpłyną szybko na Twoje konto w Expercie.

morthond 0

morthond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja odniosłem wrażenie, jakby czekali z zaksięgowaniem mojej wpłaty do chwili wysłania skanu. Tzn. czekałem 2 dni, a w godzinę po wysłaniu dostałem maila że dziękują za skany dokumentów i pieniądze się pojawiły.