>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Telefon

D 0

dethnir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
Witajcie, mam kilka pytań związanych z podaniem numeru telefonu w rejestracji na b365.
1. Podając im mój nr telefonu mogę spodziewać się, że do mnie zadzwonią? Nawet bez powodu?
2. Podobno jedną z metod weryfikacji konta jest metoda telefoniczna czy mogę nieoczekiwanie się tego spodziewać? Jakie pytania wtedy zadają? Nie ukrywam, że wolałbym weryfikacje tożsamościową poprzez np. wysłanie zdjęć dowodu.

L 124

lemko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. Do mnie ani razu nie zadzwonili ????
2. Są różne sposoby weryfikacji (nie musi być koniecznie telefoniczna), ale na 100 % dostaniesz list do domu z kodem KYC.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Mialem problem z kontem z powodu braku aktywnosci przez dluzszy okres czasu lub zmienilem miejsce pobytu i chcieli weryfikacje zrobic. Na live czacie napisalem, ze prosze o weryfikacje i zaraz potem mialem telefon - szybko i sprawnie i weryfikacja zakonczona sukcesem.
Mam nadzieje ze pomoglem ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
zapewne chcieliby abyś podał im kilka informacji tzn nazwisko, adres itp. czyli potwierdził dane na które się zarejestrowałeś czy wszystko się zgadza ale raczej tego nie robią a j/w wspomniano wysyłają list z kodem aktywacyjnym.wysyłanie dokumentów do nich następuje raczej przy większych wygranych ew. przy podejrzeniach lewego konta.