>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Teksty komentatorów z mistrzostw.

C 0

cr7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiesz??
W porównaniu do Szpaka, Gmocha i Szaranowicza to komentatorzy Euro byli świetni. Tylko no te komentarze Bońka, który mówił kto co ma piłkarz z piłką zrobić były beznadziejny, ale na rzeczy to on się zna ????

Dokładnie!! W porównaniu do Gmocha, Engela itp to komentatorzy i eksperci byli super. Nie ma co sie czepiac wg mnie ???? Pozdro

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Hehe Boniek był the best! Nawet moja dziewczyna sie uśmiała... jak znowu będzie coś komentował to będziemy oglądać, co by to nie było ????
&#39;ucina&#39; końcówki wyrazów, czasem zaciągnie, mówi niepoprawnie i... bez sensu.
Ja najbardziej się uśmiałem jak krzyczał po gwizdku:
Co za faul! Był faulowany i to z paskudny sposób... powinna być kartka! Panie sadzio fatalny błąd! Był faul i to ewidentny!!! W tym przypadku to ja nie mam najmniejszych juz wątpliwości... No na 100% był faul zaraz będzie dokładnie widać na powtórce... no głowę daję że był faulowany! Fatalny błąd... [porwórka] ... a nie, nie było... piękna, czysta interwencja.
I te 25cm... a nie 27 też było kozackie ???? Z tych mistrzostw to ja zapamiętam webba i komentatorów Polsatu ????

D 0

daniel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kont
Przynajmniej Boniek w odroznieniu do innych polskich komentatorow, potrafi powiedziec, ze sie pomylil ;)

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Borek jako tako
Kołtoń i B.Iwanow też
Boniek co miał robić ?? Miał szanse i pogadał głupoty :]
Reszta Iwanów i Kowalczyków sie niech nie wypowiada - wcale nie lepsi niż nasi na Euro a super &#39;&#39;znaffcy&#39;&#39;.
Najlepszych komentatorów ma Eurosport [TdF sie zbliża ???? - będzie sie działo]
-- EDIT --
Najlepszy był Nas Super Wielmożny Prezydent-Komentator - BORUBAR i PEREIRO

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Dobra cwaniaki ???? To idźcie tam i komentujcie ???? ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No jeśli się ktoś za coś bierze to niech to robi porządnie ????
Mi osobiście Boniek aż tak bardzo nie przeszkadzał. Przynajmniej było sie z czego pośmiać jak mi kupony nie wchodziły ????

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
odnośnie komentarza, to szczególnie zapamiętam jedno zdanie, po pierwszej połowie meczu Austria - Polska:

&quot;Bóg był z nami ...&quot;

????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
śmiejecie się z ZIbiego a on komentował w typowo południowy sposób ;-) Jak dla mnie super. Duet z Borkiem nawet nawet, bo Mati Żelik nie mógł poszaleć. Jak dla mnie super duet ale z komentatorów Polsatu to najbaridzej mi przypasowali ci mniej znani Pełka(?) Włodarczyk (?) .

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Taaaak Pełka również bardzo dobrze komentuje... zapamiętałem go z hokejowych MŚ... to chyba jest jego &#39;specjalność&#39; choć słyszalny jest w futbolu również ;)

jabol 0

jabol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tu tyle slabych typów? ;d
A mnie zabił taki tekst Bońka z finału:
&quot;Ja tu widzę, że kibice niemieccy stoją z colą, a powinni stać z piwem&quot; ????
Poza tym fajny tekst z podnieceniem się Aragonesa ;)
Ogólnie studio na plus, widać, że Borek jest jednak ekspertem od piłki nożnej i trzymał trochę &quot;ciemne&quot; towarzystwo w ryzach, a Boniek i spółka dodawali kolorów w studio.
PS. Co do tych 25 i 27 cm - przypomniał mi się były spiker z meczów ligowej drużyny, zawsze podawał odległości w centymetrach ????
Boniek wcale mi nie przeszkadzał, fajnie się wkomponował. To tak samo jak z komentatorami od formuły 1 - ten młody się zna, a ten drugi mu się wcina z dobrymi ciekawostkami. Fakt, że robi to bardziej elokwentnie, niż Boniek, ale Zibi też mi się podobał ????
Jaki natomias poziom komentowania jest zdecydowanie najwyższy? Bezapelacyjnie Tomasz Jaroński i Krzysztof Wyrzykowski, coroczni komentatorzy TdF i o ile się nie myle, często biathlonu. Świetnie poinformowani, elokwentni i co najważniejsze, gadka z humorem ;)
Pozdro

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jeśli chodzi o komentatorów ogólnie. Dzisiaj oglądałem Tour de France i ta para komentatorów jest świetna ???? Wcześniej nie oglądałem tego typu rzeczy lecz ktoś pisał że fajni są tam komentatorzy to włączyłem i wyszło że obejrzałem do końca odkąd włączyłem ????

jabol 0

jabol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
tu tyle slabych typów? ;d
Tak jeśli chodzi o komentatorów ogólnie. Dzisiaj oglądałem Tour de France i ta para komentatorów jest świetna ???? Wcześniej nie oglądałem tego typu rzeczy lecz ktoś pisał że fajni są tam komentatorzy to włączyłem i wyszło że obejrzałem do końca odkąd włączyłem ????

Dokładnie, ci panowie potrafią z nudnego &quot;pedałowania ???? &quot; zrobić spoko widowisko ;)