>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Systemy 3z5 , 4z5

Status
Zamknięty.
S 0

sorael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubelskie
Witam ponownie.

Kilka lat temu mialem okazje grac systemami jednak do tego czasu niewiele pamietam. Czy te systemy wygladaja pododnie jak np. w totomixie ? jakie sa minimalne stawki. Czy za 30 zl jest sens grac systemem. Dziekuje za porady.

scorpion182 1

scorpion182

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Było już kupe tematów opisujących systemy 2z3 czy 3z5 czy 8z10 zasada jest ta sama,
a czy opłaca Ci się zagrać za 30 zł to sam powinieneś sobie odpowiedzieć niektórzy grają system 2z3 np na 3zł a niektórzy i za 300zł to wszystko zależy od Ciebie jakimi środkami dysponujesz i ile chcesz wygrać.

S 0

srw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proponuje administracji przykleić jakiś temat w którym jest objaśnione jak grać zakłady systemowe. Co 2 dni jest o to pytanie, a to by rozwiązało sprawę.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wątpię, że to rozwiązałoby sprawę. Jeden temat jest przyklejony, a i tak nikt z nowych do niego nie zagląda. Najlepszym sposobem byłoby zakazanie zakładania nowego tematu przez pierwszy tydzień(od aktywacji konta). To spowodowałoby, że &quot;nowi&quot; chcąc szybko dowiedzieć się jaka jest odpowiedź, może zaczęliby szukać samemu, a nie pisać durne posty w stylu: &quot;ile wygram jak wejdą mi 2 mecze w systemie 2z8&quot; itp.

S 0

sorael

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubelskie
Heh a od czego jest to forum? czyzby ciezko bylo odpisac na moje pytanie ? Tak to jest Polska i tacy ludzie. Takimi postami zniechecacie do tego forum nowych userow. Widzę,że i Wy nie macie za dużo postów, pewnie mało wiecie dużo mowicie, normalka. Dla mnie mozecie zablokowac wszystko bo sobie poradze.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Uwierz mi, że na tym forum jest sporo ludzi, którzy dużo wiedzą o bukmacherce. To nie o to chodzi, że nie chcemy Ci pomóc, ale założyłeś kolejny temat o tym samym. Gdybyś użył wyszukiwarki to szybciej uzyskałbyś odpowiedź i nie zakładałbyś kolejnego, identycznego tematu.

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Heh a od czego jest to forum? czyzby ciezko bylo odpisac na moje pytanie ? Tak to jest Polska i tacy ludzie. Takimi postami zniechecacie do tego forum nowych userow. Widzę,że i Wy nie macie za dużo postów, pewnie mało wiecie dużo mowicie, normalka. Dla mnie mozecie zablokowac wszystko bo sobie poradze.
Polskę możesz sobie oceniać ale nie oceniaj ludzi z tego forum!!!
Jak coś chcesz wiedzieć o tych systemach to wal do mnie na PW SPRÓBUJĘ ODPISAĆ
Mówiąc szczerze mi też nie chce się już odpisywać w tych tematach o systemach bo jest ich mnóstwo ,wystarczy poszukać :grin:

Status
Zamknięty.