>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

system sprawdzania dokumentow neteller

K 2

kastol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lublin
witam,

jak sadzicie czy neteller sprwadajac dokumnty nowego klienta , sprawdza je jakos w polskich urzedach badz podbnych miejscach. Czy jedynie sprawdza dane na wyslanych dokumenatach z danymi na zalozonym koncie?
Moj kolega kiedys zakladal konto i mu je zablokowali poniewaz jak napisali &quot;stwierdzilismy niezgodnosc danych na koncie z danymi na dokumentach&quot;, mysle wiec ze moge kolega sie machnal i przez pomylke wyslal inne dokumenty.

L 0

lifanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
albo wpisal cos innego, wystarczy ze zle wybral jeden miesiac urodzenia i juz ma inne dane. Nawet jak sprawdzaja w urzedach (w co bardzo watpie) to w sumie zadna roznica. Wg mnie co najwyzej moga miec szablony paszportow/dowodow wszystkich panstw zeby porownac. Ja wlasnie wyslalem do NETellera moj paszport bo zalozylem konto jako niepelnoletni i mi je zablokowali (jakies pol roku temu) a teraz chce odblokowac i dokument im musze wyslac.
Pamietajcie ze scan musi byc kolorowy ;)

K 2

kastol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lublin
tez mysle ze bardziej prawdopodbna jest wersja z szablonami, ale zdrugiej strony zakladajac ze moj kumpel zle cos wpisal - nie powinni chyba tak od razu zamykac konta, bez mozliwosci ponownego otwarcia jak napisali. chyba ze maja taki regulamin, albo cos innego moglo byc nie tak , niemam pojecia co...

L 0

lifanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niech napisze maila na admin@neteller.com i opisze cala sytuacje a w zalaczniku najlepiej niech juz wysle kolorowy scan 2 dokumentow (np. dowod i paszport) zeby juz mial to z glowy - moze mu odblokuja.

K 2

kastol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lublin
jak sadzicie czy neteller jesli zobaczy ze kilka konto na rozne nazwiska zalozono z jednego adresu IP to blokuja te konta? jak u nich to wygalda czy nie sprawdzaja adresow IP?

H 0

hadart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem z drugim dokumentem aby podniesc status w Netku. Mam dowod, paszport i prawo jazdy ale nie mam nic drugiego ;/ Mialem niby urzedowe pismo z US co przyznaja nip ale ma ponad pol roku. W wyciagach bankowych mam stary adres domowy. Macie jakis pomysl? Moze wysle im Dowod + paszport?

M 18

majorrr86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
paszport i dowód nic nie da, ja proponuje takie rozwiązanie, z innego miasta (nie koniecznie) wyslij na swój adres i nazwisko list polecony jako nadawce wpisz kolege (z innego miasta) , na kopercie bedąTwoje dane, pieczątki z poczty(stempel z datą) i to powinno wystarczyć
pozdrawiam

F 0

franus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz im wysłać rachunek za gaz, prąd, światło albo jakikolwiek rachunek z Twoim nazwiskiem i adresem ????
P.S Nie może być dowód i paszport. Też tak miałem i musiałem im dosłać wyciąg bankowy, bo rachunków nie miałem.