>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

system na MŚ 2010

M 0

msk82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, już za miesiąc największe święto piłkarskie Mundial 2010 w RPA, zastanawiam się jakim systemem zagrać żeby zarobić na tym wydarzeniu trochę mamony, częstotliwość meczy zdecydowanie większa więc i większe pole do popisu, myślałem nad jakąś progresją na faworyta grupy, z tym że nie na zwycięstwo bo kursy mogą być niskie a np. iść w handicap, jeśli ktoś ma jakiś dobry pomysł to niech pisze w tym temacie, razem na pewno coś wymyślimy, również prosiłbym o jakieś stronki z statystykami z ostatnich mistrzostw, czas leci a zarabiać trzeba ???? pozdro

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Graj na brak czerwonych kartek. Kurs 1.15, ale dobrać kilka meczy. Wkońcu rzadko się zdarzają czerwone kartki.

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brak czerwonych kartek ? to, że rzadko się zdarzają to jednak mnie nie przekonuje

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
progresja na czerwona kartke , progresja na rzut karny , progresja na 0 0 , progresja na over3,5 lub 4,5 bramki

B 0

boud

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam podzielę się swoim doświadczeniem odnośnie grania imprez takich jak mistrzostwa świata w piłce nożnej
1) szukamy buka który daje jakiś ładny bonus 100% od depozytu (liczę że bet-at-home coś da ???? )
Co gramy:
- kupony ako na wygrane (nigdy nie gram na mocnych faworytów po małym kursie) max 2 mecze
- kupony ako na over 2.5 gola (lubie grac over 2,5 jak kurs jest koło 2,3 (przed rozpoczęciem meczu)) max 2 mecze
- over żółte kartki (po wcześniejszym sprawdzeniu kto sędziuje, no i też trzeba brać pod uwagę temperament drużyn ???? tutaj przeważnie gram single
2) wpłacamy większą kwotę do betfair (ja planuje około 350 ojro)
Tutaj głownie gram
- over 0,5 gola stawka 100ojro kurs przynajmniej 1,12 (unikam kursów 1,05-1,09 taki najbardziej boli jak na koniec jest 0-0)
- over 0,5 gola w połowie spotkanie przy wyniku 0-0 stawka 50 ojro kurs przynajmniej 1,40
- over 1,5 gola stawka 50ojro kurs przynajmniej 1,50
- over 2,5 gola stawka 25ojro kurs przynajmniej 1,90
- Lay na 0-0 w pierwszej połowie, stawka nie więcej niż 50 ojro przy kursie na 0-0 3 i mniej
- wybrać drużynę która według nas ma szanse na mistrzostwo (ja wybrałem Niemcy po kursie 15 za 50 ojro) i w czasie trwania turnieju możemy odsprzedać zakład z zyskiem (jeśli oczywiście nasza drużyna będzie szła coraz dalej)
Inne zasady
-- oglądamy mecze
-- nie pijemy za dużo w czasie obstawiania
-- nie gramy na siłę
-- ustalamy sobie stawkowanie i się trzymamy ustaleń
pozdrawiam

O 98

ozon1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
azerbejdzan
woofer001
jakie stawkowanie progresji przy takick kursach np.0-0
pierwszy poziom 1j a nastepna 10j
to nie jest szydzenie poprostu pytam sie z ciekawosci

arturb_r1 0

arturb_r1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kls
Moim zdaniem na takich turniejach jak MŚ czy ME fajnie można zarobić dzięki grze LIVE. Oglądając w domku meczyk przy piwku ????

B 0

barti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem takie imprezy to jak pierwsze mecze na początku sezonu w każdej lidze, które po prostu się omija, ponieważ nie wiadomo kto jest w jakiej formie. Nie zapomnę jak mój kolega na ME w Portugalii cały czas grał na progresję przeciwko Grecji haha

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko znaleźć dobry system na MŚ. Jedyny, który przychodzi do głowy to wielostopniowy progres na remis w fazie play-out, bo zapewne przy remisie w 75-80 min, żadna z drużyn nie rzuci się do frontalnego ataku i warto wziąć na to poprawkę.

Lepszym pomysłem jednak jest szykanie &#39;słabych&#39; wśród mocnych na których wtopach można zarobić, i &#39;mocnych&#39; wśród dogów. Jednak warto czekać do ostatniej chwili i na kilkadziesiąt godzin przed mundialem ostatecznie ocenić reprezentacje warte gry, reprezentacje do omijania i do gry przeciwko. Na każdym mundialu są reprezentacje mocno niedocenione i mocno przecenione. Myślę, że na tych MŚ może być znacznie zaburzony porządek siły wg kontynentów - Europa może okazać się wyjątkowo słaba na korzyść innych kontynentów.

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
woofer001
jakie stawkowanie progresji przy takick kursach np.0-0
pierwszy poziom 1j a nastepna 10j
to nie jest szydzenie poprostu pytam sie z ciekawosci
nie rozumiem kurs na 0 0 to przyjmijmy z 7-8 wiec stawkowanie 1 i 10 to sie chyba mija z celem . System stawkowania kazdy sobie musi sam opracowac jeden woli wiekszy zysk a tym samym ryzyko wieksze inny nie.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Tzn. Progresji jako takiej na MŚ nie mam po prostu Laptop + Telewizor , lub komp obok TV i jazda LIVE...

Jeżeli już gram jakąś progresją to daje na Overy 2.5 w każdym meczu lub po prostu gram na faworytów danych grup.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamieniec
Z ostatniego Mundialu zauwarzyłem ze warto grac remis do połowy najlepiej progresja i ze 1 połowa zostanie przedłuzona o 1 minute a 2 połowa o 3 minuty i tez progresja.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Nie sprawdzałem w archiwach ale z tego co pamiętam w ostatnich mistrzostwach czy to europy czy świata wynik 0:0 padał rzadko ale wynik 1:1 już częściej a kurs tylko niewiele niższy

K 0

kompi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Albo na konkretnego piłkarza na gola

A 220

andrzej78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
W sumie można też próbować że nie będzie zmian w 1 połowie. Kursy na podobnym poziomie jak brak czerwonej kartki(1,2) . 3,4 mecze do Ako

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sumie można też próbować że nie będzie zmian w 1 połowie. Kursy na podobnym poziomie jak brak czerwonej kartki(1,2) . 3,4 mecze do Ako

Moim zdaniem te kursy są na takim poziomie, że bukmacher raczej stratny nie będzie - po prostu kursy są nie adekwatne do ryzyka, a do tego będą zabezpieczone większą marżą.

Zaproponowałeś grę, na to że nie będzie zmian do przerwy, ale teraz kolejna osoba może zaproponować odwrotne zakłady. A lepiej wyjdzie na tym ten, który będzie miał więcej farta (choć nie zdziwiłbym się gdyby oba sposoby były prostą drogą do straty kasy).

Jeśli chodzi o zmiany do przerwy to wiadomo, że mogą się zdarzać. Słaba gra lub kontuzja i już jest problem - kilku trenerów może stwierdzić, że nie ma na co czekać. A jeśli do tego przypomnisz sobie w jakim stanie były murawy na ostatnim PNA, to różnych drobnych kontuzji może być sporo.

Czerwone kartki przy dzisiejszym sposobie sędziowania (identyczne faule - raz karane kartką, innym razem nawet nie odgwizdane) i przy presji wielkiego turnieju to może być jedna wielka loteria.

Myślę, że strata większej ilości gotówki przez jakąś wyimaginowaną czerwoną kartkę lub skręcony staw skokowy &quot;na prostej drodze&quot; byłaby wyjątkowo bolesna.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Dobrym systemem jest odpuszczenie pierwszej kolejki meczów. Śledzenie dokładnie wyników i punktacji. Np. jak drużyna będzie miała 6 punktów to może wystawić rezerwowy skład na ostatni mecz i oszczędzić podstawowych zawodników.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrym systemem jest odpuszczenie pierwszej kolejki meczów. Śledzenie dokładnie wyników i punktacji. Np. jak drużyna będzie miała 6 punktów to może wystawić rezerwowy skład na ostatni mecz i oszczędzić podstawowych zawodników.

Masz rację, jednak zapomniałeś o tym, że każda z reprezentacji będzie robiła ze trzy konferencje prasowe dziennie ;) i jeśli tylko, któryś z selekcjonerów zapowie zmiany w składzie to od razu będzie o tym wiedział cały świat. Pytania o skład będą mnożyły się w mediach. Nawet jeśli selekcjoner nie zdradzi konkretnie nazwisk to i tak spekulacji będzie mnóstwo...

Omijając pierwszą kolejkę, nic nie ryzykujesz, ale też sporo Cię omija. Po pierwszej kolejce każda osoba mająca dostęp do neta będzie wiedziała, więcej niż by chciała o tych mistrzostwach ;). Jak zacznie się temat MŚ to strach będzie otworzyć lodówkę... I od razu drużyny, które zagrają solidną piłkę i wygrają będą na najlepszej drodze do awansu. Drużyny, które stracą punkty lub doznają osłabień będą w kłopocie. Za tym ekspresowo pójdą korekty kursów i w zasadzie nic nie zyskasz. W ostatniej kolejce grupowej najbardziej oczywiste rozstrzygnięcia będą bardzo zaniżone.

A w fazie pucharowej też bardzo ciężko grać, bo to w końcu najlepsi z najlepszych... I tym sposobem uciekły mistrzostwa (choć pieniądze bezpieczne).

Dlatego myślę, że lepiej oszacować siły poszczególnych reprezentacji i sprawdzić w którym miejscu nasze zdanie nie pokrywa się z kursami bukmachera i już na konkretnym przykładzie zastanowić się czy warto grać.

Wiadomo, że zostało jeszcze bardzo dużo czasu do pierwszych meczów, ale zerknąłem w ofertę i na pierwszy rzut oka uśmiecha mi się sympatyzowanie z RPA, Algierią i Portugalią (w pierwszym meczu z WKS + w wypadku gdyby zaprezentowali coś ciekawego, można myśleć o meczu z Brazylią lub o ich zwycięstwie w grupie).

Na drugim biegunie widzę dzisiaj Nigerię (chyba, że będą potrafili pokazać przyzwoitą organizację w tyłach w meczu z Argentyną) i Francję, bo trafiła na taką grupę, w której każdy może każdemu zrobić krzywdę. Poszukam też wysokiego kursu na to, że Francja nie wyjdzie z grupy, jeśli coś wpadnie ciekawego to za drobne można wysłać totolotka.

Na tą chwilę tyle.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
Kazdy chyba pamieta ostatnie mistrzostwa,czy tez porzedostatnie, czy tez PNA. Niespodzianek bedzie wiecej zapewne niz wygranych faworytow i tu wydaje mi sie upatrywac sukcesu.
Wg mnie granie h(+1) na remis bedzie owocowac w przypadku gry na faworytow, oraz granie kursow w okolicy 4 przeciwko faworytowi, czyli jakis remisik niespodziewany.
Tylko granie u zwyklego buka(bet 365 itp) mija sie z celem bo kursy np. 3,2 w porownaniu do 3,8-4 na BF nie moga przyniesc zysku.