>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System kombinacyjny w sts

N 0

nobello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Możecie mi wyjaśnić na czym polega gra kombinacyjna w sts np kombinacja 2 - 7 -3
Przykładowo chce postawić za 10 zł i wychodzi kurs 59,57

Z góry dziękuje za odpowiedź :mrgreen:

R 0

richi__rich

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ZAKŁAD KOMBINACYJNY
polega na wytypowniu wyników 12 wydarzeń podawanych raz w tygodniu przez firmę STS.
Wybrane wydarzenia mają ustalony stały kurs, a typujący ma możliwość wybrania meczy, które obstawi:
- jednym wynikiem, tzw. pewniakiem (1; X; 2),
- podwójnym wynikiem (1X; X2; 12) albo
- potrójnym (1X2).

Jest 26 możliwości kombinacji zakłaów z ustalonym kursem wygranych (tabela).

Wygrywa ten kupon, w którym są poprawnie odgadnięte wszystkie 12 wydrzeń.
za: http://www.sts.pl

a tak prostym językiem, bo nie wiem czy to zrozumiałeś
STS podaje w poniedziałek oferte na cały tydzień w tym również oferte na zakład kombinacyjny (podają mniej / więcej 50 wydarzeń [zazwyczaj piłka nożna {nigdy się nie spotkałem z niczym innym oprócz &quot;kopanej&quot;}] i Ty wybierasz sobie 12 spotkań, które jesteś w stanie wytypować i wybierasz sobie z tabelki [patrz na oficjalnej stronie sts] kurs jaki chcesz mieć za wytypownie tych spotkań. Im większy jest kurs tym ciężej jest wytypować.
np.
kurs: 1286.82 ---&gt;&gt;&gt; musisz wytypować: 6zdarzeń pojedynczym wynikiem (1; X; 2) + 4zdarzenia wynikiem podwójnym (1X; X2; 12) i 2zdarzeznia wynikiem potrójnym (1X2) [czyli masz je od razu trafione te z wynikiem potrójnym]

wszystko zależy od tabeli!!!

wystarczyło poczytać tylko oficjalną stronę STS i wszystko jasne! ;-)

POZDRAWIAM i ŻYCZE SUKCESÓW

M 0

matt321

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A na której stronie aktualnej gazetki STS są te mecze na ten system? Bo coś nie moge znalezc ????

F 0

flisuzbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Huh, trochę stary temacik ale przyłączam sie do powyższego pytania, nie moge tego znaleźć ani w gazetce ani na sts.pl, być może źle szukam ? Czekam na odpowiedź

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
FlisUzBo
Kiedyś grałem tym systemem, i mecze do systemu były zawsze podane w gazetce, tylko zauważ, że na tygodniu tych meczy może jest kilka a do systemu potrzebujesz 12. Jeżeli chcesz grać tym systemem to tylko na weekendzie, bo o ile pamiętam wtedy nie było problemu z wyborem meczów do systemu. O ile ten system jeszcze istnieje w STS-ie to mecze znajdują się w gazetce. Jeżeli ich nie możesz znaleźć spytaj pani w STS-ie ????