>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System "Jose Mourinho"

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś - wobec wyniku Realu 0:1 - po raz pierwszy od 9 lat doznała porażki u siebie w domu którakolwiek drużyna, prowadzona w tym okresie przez Jose Mourinho.
A zatem seria wygranych typów 1x granych jako łańcuch ( z wciąż rosnącą stawką za całą kolejną wygraną ) w ramach tego systemu &quot;Jose Mourinho&quot; dała tak dotąd grającym pokaźny zysk.
Można więc rozważyć teraz wchodzenie do takiej gry - bo moment jest stosowny...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/real-madryt-sporting-gijon-sensacyjna-porazka-krol,1,4230272,wiadomosc.html
P.s: http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/336774,Real-gral-z-nowym-bramkarzem-Jose-Mourinho

Pzdr.
edi8
.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak, tylko zauważ że tych wszystkich meczy nie wygrywali, bo remisy też były, więc jeśli Real czy tam Chelsea grają np. ze średniakiem ligi u siebie, grając 1X kurs nie wynosi więcej niż 1.05, więc nie wiem czy to takie opłacalne zwłaszcza że Mourinho nie grał jeszcze z Barcą na Santiago Bernabeu, więc nowa seria szybko może się skończyć po tym meczu (jeśli oczywiście się zacznie). ????

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak, tylko zauważ że tych wszystkich meczy nie wygrywali, bo remisy też były, więc jeśli Real czy tam Chelsea grają np. ze średniakiem ligi u siebie, grając 1X kurs nie wynosi więcej niż 1.05, więc nie wiem czy to takie opłacalne zwłaszcza że Mourinho nie grał jeszcze z Barcą na Santiago Bernabeu, więc nowa seria szybko może się skończyć po tym meczu (jeśli oczywiście się zacznie). ????

38 kolejek / 2 = 19

19 x 9 = 171
+LM+krajowe puchary

---

uśredniając: 200 meczy (wynik bardzo zaniżony)

1,05 ^ 200 = 17292,58j.

PS. Tych meczy było więcej, bo w LM co najmniej 4 w fazie grupowej, a kursy bywały wyższe. Co prawda pewnie zdarzały się sytuacje, że kurs na 1 był np. 1.20 a 1x nie można było obstawiać. Ale we wszystkich tych co się dało to zysk i tak był. Ciekawy sposób gry, przyglądnę się temu. Co prawda nie będę garł 9 lat va banque ale coś można z tego wykombinować.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
rutra &gt;&gt;&gt; pamiętajmy też o możliwości gry coverem, czyli niezależnego obstawienia 2 z 3 opcji wynikowych
( tu: 1 oraz x ) a to eliminuje ten brak typu 1x w ofercie u danego buka...
Pzdr.
edi8

Z 1

zolw123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest ok jak wczesniej kiedys pisany sposób norwegów używam go i jest super ????
Pozdrawiam

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
zolw123 &gt;&gt;&gt; a podziękowań mi nie przybyło ???? ???? ???? lub zaciął się ich licznik, gdy stan doszedł do 100...
Pzdr.
edi8

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rutra +2 Punkty
b_r_u_t_u_s +1 Punkty (zaciął się ich licznik ? pozdrawiam)
B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak pierw mówicie że granie niskich kursów nie ma sensu teraz jakiś edi co chodzi po forum i rosywa jakieś linki uchodzi za bossa i roz*ebał system, no nie rozmieszajcie mnie.
Nie wiem gdzie się podziała wasza zasada gry na niskie kursy którą tępicie.
System jest bez sensu czekać 2tyg by ustrzelić kurs 1.05 i grać 9 lat by mieć zysk 17k.
Taki zysk mamy dzięki temu jak byśmy odkładali po 5zł dziennie i to bez ryzyka utraty kapitału, a w dniu urodziny to prawie rozbijemy bank bo przy 100zł mamy wygraną prawie za 20meczy.
A edi domaga się podziękowań, za co? za to że mam grać przez 9 lat stawką 200zł na kurs 1.05 no się zastanów człowieku.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
bigbuckbunny&gt;&gt;&gt; słuchaj synek: weź rozpęd i walnij tym pustym łbem o ścianę to może choć trochę zmądrzejesz, choć prezentowany przez ciebie poziom lamerstwa i bukmacherskiego analfabetyzmu ( przykład: stawka NIBY 200zł ) nie daje za dużych szans na poprawę twojego stanu umysłu - ale nie poddawaj się i atakuj ścianę po parę razy dziennie!
Ośmieliłeś się napisać o mnie:
&quot;jakiś edi co chodzi po forum i rosywa jakieś linki&quot;
a 90% zamieszczonych przeze mnie linków to są odpowiedzi dla użytkowników tego forum , którzy się o taką pomoc sami zwracali i od oceny tego czy te linki są tu pomocą czy też ew. spamem - to jest Admin i moderatorzy FB a nie taki pętak jak ty.
Tak prywatnie ci napiszę, że ten &quot;jakiś edi&quot; to był czynnym graczem już wtedy, gdy ty jeszcze na g.ó.w.n.o mówiłeś: papu...

P.s: jedynie do kolegi &quot;zolw123&quot; zwróciłem się z opatrzoną 3 uśmieszkami żartobliwą uwagą, że nie zmienił się stan mojego licznika podziękowań - pomimo jego pochlebnego wpisu, tak więc i tu wykazałeś swoje prostactwo , uogólniając swoim idiotycznym komentarzem ten ściśle do &quot;zolw123&quot; skierowany wpis-odpowiedź:
&quot;zolw123 &gt;&gt;&gt; a podziękowań mi nie przybyło ???? :smile: ???? lub zaciął się ich licznik, gdy stan doszedł do 100...&quot;

.

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Niektórzy chcą mieć na tacy i wylewają potem żale bo ktoś coś wygrał. Mało ludzi na FB zna tak dobrze tematykę obstawiania jak edi8, więc zanim wylejecie kolejne bluzgi to się zastanówcie. &#39;&#39;roz*ebał system&quot; - żebyś wiedział, ale chyba za krótko jesteś na forum żeby pamiętać. Twoja frustracja jest pewnie spowodowana ciągłym przepieprzaniem kasy - nie ma nic za darmo i od razu. ;);)
pzdr

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +5 Punkty
B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Edi znowu zabłysłeś inteligencją czemu czekam na odpowiedz na to że jaki sens jest gry kursu 1.05 raz na 2tyg po 2 temat 29systemów bukmacherskich, czemu jakiegoś systemu nie rozpiszesz dokładniej nie opiszesz własnych testów związanych z tym systemem?
Przecież każdy może wpisać w google systemy bukmacherskie zaznaczyć opcje by szukał po angielsku i ma to samo.
Chyba tylko zależy Ci na podziękowaniach od młodych userów którzy dobrze nie obyli się z bukmacherką.
Ale jak taki kozak jesteś i obstawiasz od wielu wielu ale to wielu lat to opiszesz jakiś konkretny system, wnioskuje z tego że długo obstawiasz masz spore zyski.

Czekamy ????

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niektórzy chcą mieć na tacy i wylewają potem żale bo ktoś coś wygrał. Mało ludzi na FB zna tak dobrze tematykę obstawiania jak edi8, więc zanim wylejecie kolejne bluzgi to się zastanówcie. &#39;&#39;roz*ebał system&quot; - żebyś wiedział, ale chyba za krótko jesteś na forum żeby pamiętać. Twoja frustracja jest pewnie spowodowana ciągłym przepieprzaniem kasy - nie ma nic za darmo i od razu. ;);)
pzdr

Posty nie świadczą o tym kto ma jaką wiedzę.

Ktoś założył temat by grać kursy 1.01 i po 700 typach startując z 50zł miałoby się 100tyś.
Oczywiście temat rozwinął się na 14stron i 12 stron było na temat jak taka gra jest bez sensu, a tu mówicie że grając 9lat byśmy byli do przodu.
Zacznijmy od tego że 9lat temu wiele osób nie miało dostępu do bukmacherów.

Ale ok teraz ma być ta nowa seria wygranych bądź remisów przez real u siebie, ale powiedzcie mi czym różni się kurs 1.05 na 1x realu od 1.05 w 60 min przy prowadzeniu manu u siebie.
A tym że jakiś Edi znawca bukmacherstwa co już nie gra bo miliony wygrał i dzieli się niezawodnymi systemami powiedział że Real przegrał raz to kolejne 9 lat nie przegra a taki Manu może wtopić w każdej chwili.
Zapytam wprost jaki widzisz sens w obstawianiu kursu 1.05 co 2 tyg?

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Posty nie świadczą o tym kto ma jaką wiedzę.

edi8 w wielu wątkach podaje szczegółowe informacje jak również wyliczenia matematyczne, więc sądzę, że takową wiedzę ma.
Edi znowu zabłysłeś inteligencją czemu czekam na odpowiedz na to że jaki sens jest gry kursu 1.05 raz na 2tyg po 2 temat 29systemów bukmacherskich, czemu jakiegoś systemu nie rozpiszesz dokładniej nie opiszesz własnych testów związanych z tym systemem?

Przecież każdy może wpisać w google systemy bukmacherskie zaznaczyć opcje by szukał po angielsku i ma to samo.
Chyba tylko zależy Ci na podziękowaniach od młodych userów którzy dobrze nie obyli się z bukmacherką.

Ale jak taki kozak jesteś i obstawiasz od wielu wielu ale to wielu lat to opiszesz jakiś konkretny system, wnioskuje z tego że długo obstawiasz masz spore zyski.

Czekamy

To co pisałem wcześniej: &quot;chcę na tacy, albo wcale&quot; ????
Błagam, używaj przecinków, chociaż w tych miejscach gdzie jest to potrzebne do zrozumienia sensu zdania ????

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tylko kulturalnie pytam.

Jaki sens gry kursu 1.05 co 2 tyg.
Odpowiedz tylko na to.

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
System jest bez sensu czekać 2tyg by ustrzelić kurs 1.05 i grać 9 lat by mieć zysk 17k.
Taki zysk mamy dzięki temu jak byśmy odkładali po 5zł dziennie i to bez ryzyka utraty kapitału, a w dniu urodziny to prawie rozbijemy bank bo przy 100zł mamy wygraną prawie za 20meczy.

A edi domaga się podziękowań, za co? za to że mam grać przez 9 lat stawką 200zł na kurs 1.05 no się zastanów człowieku.

Gdzie jest napisane o stawce 200zł? Potęgowanie - mówi Ci to coś ? Nie byłem asem z matmy ale wydaje mi się że w tym obliczaniu 17tysięcy zaczynamy od złotówki (1zł) ;)
A gdybyś zaczął od marnych 10zł to miałbyś 170 tysięcy. Za 5min pracy co 2 tygodnie :p
Zauważasz sens ?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
adirave&gt;&gt;&gt; może raczej nie pisz do &quot;bigbuckbuny&quot; tak trudnych zwrotów jak potęgowanie , bo sobie pomyśli że chcesz go obrazić.... ???? patrząc na to co tu wypisuje o wg niego stawce 200zł.
Do moderacji:
proszę o zamknięcie wątku
Pzdr.
edi8

dobosz 0

dobosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mourinho już nie będzie miał takiej serii, więc nie polecam systemu.

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to ja odpowiem.
Otóż w graniu kursu 1,05 co 2 tygodnie nie ma żadnego sensu. Zaczynając od 1zł po 50 spotkaniach dochodzimy do śmiesznej kwoty 11,47zł. Rok ma 52 tygodni, więc znalezienie takiej liczby meczów jednej drużyny u siebie jest niemożliwe. A przecież taka seria zdarza się bardzo rzadko.
Jak ktoś chce się bawić w takie serie, niech wybierze na weekend ze 20 spotkań i zacznie od zdecydowanie większej kwoty niż 1zł. Zaoszczędzi w ten sposób wiele czasu.
Jestem bardzo zdziwiony tym, że edi, znany ze swoich różnych obliczeń i ogólnej wiedzy na temat zakładów bukmacherskich, nagle zapomniał o marży :-| Przecież takie granie to woda na młyn bukmacherów. Myślę, że nie muszę tłumaczyć, dlaczego.

Jeszcze słówko do ediego.
Wkurza mnie twoja arogancja. To już nie pierwszy raz, kiedy piszesz &quot;Synek, zrób to, zrób tamto&quot; i poddajesz kogoś ocenie na podstawie jednej wypowiedzi, kładąc nacisk na poziom inteligencji. Powody takiego zachowania mogą być dwa:
1. Robisz to dla przyjemności. Jednak jeśli jest tak, jak napisałeś, czyli zajmowałeś się bukmacherką już naście lat temu, to teraz jesteś po trzydziestce. Sam odpowiedz sobie na pytanie, czy mężczyźnie w tym wieku wypada tak zachowywać się na forum...
2. Rzeczywiście nie wytrzymujesz nerwowo i nie możesz się opanować - weź jakieś leki na uspokojenie, a wtedy atmosfera na forum stanie się bardziej przyjazna.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
kosa248 &gt;&gt;&gt; wielce mało ( porównywalnie tyle co zeszłoroczny śnieg ) interesuje mnie co ciebie wkurza a co nie i tak prywatnie ci powiem, że mam to w tzw. bardzo &quot;głębokim poważaniu&quot;, czyli jest to usytuowane w moim anusie!
Nie omieszkaj zgłosić ten swój a sygnalizowany tu powyżej problem z takim reakcjami czy też emocjami na wpisy, podczas najbliższej wizyty u specjalisty z zakresu zaburzeń osobowościowych....
Żaden z moich wpisów nigdy nie miał charakteru uogólniającego - ale sporadycznie w pełni korzystam z przysługującego mi świętego prawa do repliki i z taką adekwatną do poziomu ich wpisu reakcją spotykają się ci , którzy swoją obecność na forum zawdzięczają jedynie temu, że nie ma na nim przy rejestracji wymogu posiadania IQ over 50 ...
Naprawdę trzeba być kimś wyjątkowo bezczelnym, aby ani słowem nie odnieść się do tego pierwotnego wpisu &quot;bigbuckbunny&quot; - a stawiać mi zarzut że zareagowałem na to jego tam obecne chamstwo i prostactwo, gdyż to nie był wpis merytorycznie odnoszący się do tematyki tego wątku ( bo on nawet nie ma o tym zielonego pojęcia, przypisując tu konieczność stałego grania stawką 200zł !!! ) a wszedł w o wiele za duże dla siebie buty, usiłując robić mi rozliczenie z całej mojej działalności na tym forum, bo to czy prezentowane tu przeze mnie liczne metody, techniki i systemy gry oraz linki bukmacherskie są przydatne bądź nie - oceniać, kwalifikować i je ewentualnie usuwać mogą jedynie Admin oraz moderatorzy!
.