>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System Anty Superoferta

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest ktoś na forum który próbował tak grac? Tzn zdarzenia wystawione przez Fortune w Superofercie grac odwrotnie.. Od dziś zrobię symulację

Troicki-Becker Ben. 2 @2,15 ⛔

Portugalia&quot;19&quot;-Walia&quot;19&quot; 02 @2,76 ⛔

St.Polten-Hartberg 02 @2,34 ⛔

Mac.Haifa-Juventus 10 @2,24 ⛔

Apoel Nik.-FC Porto 10 @2,05 ⛔

Chicago-Milwaukee 02 @3,05 ⛔

Na każde spotkanie stawiam wirtualną 1 jednostkę. I tak codziennie, jeśli po tygodniu będzie plus to spróbuje w następnym tygodniu aby zobaczyc regularnośc.
Bo chyba nie tylko ja mam wrażenie że conajmniej połowa zdarzeń z Superoferty jest typowo &#39;&#39;na przypał&#39;&#39; i często nie wchodzi...

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Faktycznie często trafiają się niespodzianki z superoferty sts czy fortuny ale wątpię żeby dało się na tym zarobić. Superoferta ma za zadanie przyciągnąć &quot;naiwniaków&quot; po ciut większych kursach na tzw. pewniaki. Wtedy taki pewniak nie wchodzi i psuje cały kupon który miał za zadanie podbicie kursu. Wtedy jest wielkie rozczarowanie jak taki kupon mógł nie wejść i taki laik który nie przyjął odpowiedniej strategi stawkowania stawia więcej pieniędzy żeby się &quot;odegrać&quot;. Granie musi być sterowanie racjonalnie, a nie rządzą odegrania się, bo wtedy człowiek myśli o tym jak wygrać jeszcze więcej, a wtedy każdy kto obstawia źle dopiera typy. Taka superoferta to jest zagranie ze strony bukmacherów. Raczej na tym nie zarobisz ale życzę powodzenia ;)

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest ktoś na forum który próbował tak grac? Tzn zdarzenia wystawione przez Fortune w Superofercie grac odwrotnie.. Od dziś zrobię symulację

Troicki-Becker Ben. 2 @2,15 ⛔

Portugalia&quot;19&quot;-Walia&quot;19&quot; 02 @2,76 ⛔

St.Polten-Hartberg 02 @2,34 ⛔

Mac.Haifa-Juventus 10 @2,24 ⛔

Apoel Nik.-FC Porto 10 @2,05 ⛔

Chicago-Milwaukee 02 @3,05 ⛔

Na każde spotkanie stawiam wirtualną 1 jednostkę. I tak codziennie, jeśli po tygodniu będzie plus to spróbuje w następnym tygodniu aby zobaczyc regularnośc.
Bo chyba nie tylko ja mam wrażenie że conajmniej połowa zdarzeń z Superoferty jest typowo &#39;&#39;na przypał&#39;&#39; i często nie wchodzi...

Jestem zaskoczony pierwszym dniem ponieważ cała Superoferta poprostu weszła ????
Grając ją także singlami za 1 J bylibysmy ✅2,85 Jednostek po pierwszym dniu... Cóż z doświadczenia liczyłem na odwrotnośc a tutaj taka niespodzianka. Pisze niespodzianka ponieważ to są testy i myslę, że po tygodniu zobaczymy jaki będzie bilans. Bo jeżeli taka dodatnia tendencja będzie się utrzymywac to z tytułu tematu wypadało by wykasowac ANTY :-D

Ale jest to wybieganie w przyszłośc bo nie wierze, że tak będzie to łatwo wchodzic ale pożyjemy zobaczymy.
Na dzisiaj kolejne spotkania

Znojmo-Benatky 02 @2,16 ✅
Turcja&quot;17&quot;-ZEA&quot;17&quot; 02 @1,96 ⛔
Wisla K.-Pecs 02 @2,41 ⛔
Kedzierzyn-Rzeszow 1 @2,15 ✅
FC Sevilla-Stuttgart 02 @2,39 ✅
Arsenal-Alkmaar 1.pol. 02 @2,04 ⛔

grajek 24

grajek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
A o co chodzi w tej super ofercie? To trzeba te wszystkie mecze obstawic czy mozna sobie np wybrac dwa spotkania a pozostalem postawic z normalnej oferty?

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio zauważyłem również pewną zgodnośc z SuperOfertą z Toto-Mixu. Otóż w ostatnich dniach jesli jakieś zdarzenia SO z Fortuny i SO z Toto-Mixu powtarzały się to to owe zdarzenia wchodziły.

A więc dzisiaj był by to dubel Wisła(kosz)+Resovia(siatka) AKO 2,30

Sorry za lekkie rozmycie ale rozpatruje i obserwuje owe Superoferty na wszelakie sposoby. Tak jak wcześniej wspominałem-narazie faza testu i po tygodniu będą pierwsze wnioski jak warto grac.

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
nigdy na czyms takim nie zarobisz niespodzianki to jednak niespodzianki i wchodza powiedzmy w 25-30 procentach gdyby wchodzily w 70 to niebylyby niespodziankami i kurs bylby maly, przemysl to

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem zaskoczony pierwszym dniem ponieważ cała Superoferta poprostu weszła ????
Grając ją także singlami za 1 J bylibysmy ✅2,85 Jednostek po pierwszym dniu... Cóż z doświadczenia liczyłem na odwrotnośc a tutaj taka niespodzianka. Pisze niespodzianka ponieważ to są testy i myslę, że po tygodniu zobaczymy jaki będzie bilans. Bo jeżeli taka dodatnia tendencja będzie się utrzymywac to z tytułu tematu wypadało by wykasowac ANTY :-D

Ale jest to wybieganie w przyszłośc bo nie wierze, że tak będzie to łatwo wchodzic ale pożyjemy zobaczymy.
Na dzisiaj kolejne spotkania

Znojmo-Benatky 02 @2,16 ✅
Turcja&quot;17&quot;-ZEA&quot;17&quot; 02 @1,96 ⛔
Wisla K.-Pecs 02 @2,41 ⛔
Kedzierzyn-Rzeszow 1 @2,15 ✅
FC Sevilla-Stuttgart 02 @2,39 ✅
Arsenal-Alkmaar 1.pol. 02 @2,04 ⛔

Podsumowując ten dzień to ⛔2,3 J

Razem po dwóch dniach ⛔8,3 J

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzień 3

Hiszpan.17-Burkina F.17 02 @2,32 16:00
Anderlecht-Timisoara 02 @2,24 19:00
Malaga-Efes Pilsen 02 @2,52 20:45
Fenerbahce-Steaua Buk. 02 @2,07 21:05
Tw.Enschede-S.Tiraspol 02 @2,96 21:05
Werder B.-Austria W. 02 @3,27 21:05

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież wyraźnie napisałem, że jest to test i po tygodniu będą pierwsze wnioski.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A więc tak, przejrzałem archiwum SuperOferty i wyliczając średnią to wyszło, że więcej zdarzeń wchodzi niż nie wchodzi. A więc dołączyłem do Superoferty z Fortuny SO z Toto-Mixu i analizując wszystkie spotkania odrzucam te mniej pewne po własnej analizie po prostu. Tzn dzisiaj odrzuciłem tylko te które wahania kursów miały niekorzystne a zostawiłem Skre, Hiszpanie do lat 17, Fenerbahce i Gasquet.
I jak widac jest idealnie ????

Wiem, że trochę zamociłem ale myślę, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Jutro rano coś z tego wybiorę bo jeśli więcej wchodzi niż nie wchodzi to trzeba korzystac.
Zdaje sobie sprawe, że tytuł tematu jest teraz trochę dziwny ale jak pisałem na początku to tylko testy i temu ma to służyc.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ponownie po krótkiej przerwie. Z fazy testu przerzuciłem się na poważne granie i ostatnie 2 dni dochodowe.
Myślę, że jak podam na forum to klątwa mnie nie dopadnie ????

Slavia @1,65 ⛔, AEK @1,50 ✅, Basel @1,55 ✅, Safin @1,40 ✅

Grając na jednym kuponie AKO będzie wynosiło ~5,30, w zależności gdzie będziecie grac oczywiście. Do wieczora! GL

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ponownie po krótkiej przerwie. Z fazy testu przerzuciłem się na poważne granie i ostatnie 2 dni dochodowe.
Myślę, że jak podam na forum to klątwa mnie nie dopadnie ????

Slavia @1,65 ⛔, AEK @1,50 ✅, Basel @1,55 ✅, Safin @1,40 ✅

✅ 0,45 J

Jak widac na załączonym obrazku-Da się ????

Oczywiście trzeba to grac singlami choc moje selekcje z dwóch poprzednich dni weszły wszystkie i ładne AKO by weszło również. Jednak trzymajmy się singli a będzie plusidło:spokodfhgfh:

Do jutra

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
G.Simon-Ljubicic 1 @1,70 ✅
USK Prague - NH Ostrava 1 @1,65 ✅

geneeric 0

geneeric

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radzyn Podlaski
No to w końcu w systemu &quot;Anty Superoferta&quot; zrobił sie system &quot;Pro Superoferta&quot; a to i tak nie jest żaden system więc proponuję przenieść temat lub conajmniej zmienić jego tytuł bo jest trochę mylący ;)

Pozdrawiam

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla Ciebie nie jest to system, dla mnie jest. Zauważ, że ja nie szukam typów które później analizuje itd, tylko robie selekcje z tego co jest w Superofertach. Nic więcej mnie nie interesuje.

F 24

fbv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie z powrotem ???? Moda proszę o zmianę nazwy tematu na System Superoferta wszak już dawno po testach które wykazały silne tendencję w drugą stronę niż pierwotnie zakładałem. Typy będą z SO z Fortuny jak i z SO Toto-Mixa. Kursy oczywiście netowe.

Jankovic - Peng 1 @1,65

Benesova - Kirilenko 2 @1,45

Martic - Radwanska 2 @1,40

Hernych - Bellucci 2 @1,37