>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Sys-tem-atycznie - bigi-3

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle lat gry. Tyle porażek i tyle zwycięstw. Ostatni temat TV, wygrany. Zebrałem w zakładach 4K. Jednego brak, usystemowić moją grę, aby była widoczna i przejrzysta. Spróbuje to robić tutaj, na forum bukmacherskim. Zaczniemy, pewnie przestanę pisać po paru dniach, a to także chciałem dodać do systemu, pisanie. Nowy sezon czas zacząć, w końcu już sierpień, oby do następnego był spory plus. Dzięki. Zaczynamy.

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sobota 4.08.2018
PSG - Monaco over 2.5 1.49 ✅
Celtic Glasgow -1.5 1.40 ✅
PSV zdobędzie Super Puchar 1.50 ⛔
Piast - Zagłębie GG 1.78 ✅
Liverpool - Napoli over 1.5 gola Liverpool 1.65 ✅
Arsenal - Lazio over 2.5 1.67 ⛔
Atlanta United - Toronto over 1.5 Atlanta 1.44 ✅
Grane Single i AKO.
Powodzenia

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Górnik Zabrze gol
Bayern - Man Utd over 2.5
55 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
----------------------------
Wracam
---------------------------
NFL - Dzisiaj trzy mecze, więc
Chicago Bears over 22.5 punkta kurs 2.0 Unibet Promocja
Lions słaba obrona, Bears w 95% meczach, przekraczali tą linię. Mam nadzieję że Trubisky jednak zagra.
Powodzenia.
55 zł
✅ 110 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dallas - Washington typ +9 Washington 1.79 Unibet Promocja
No cóż, nie ufam Prescottowi, a Washington do tej pory ma całkiem dobry sezon i wątpie, żeby przegrali aż +10, no ale wszystko się w sporcie może zdarzyć, tym bardziej jak dzisiaj zagra rezerwowy QB McCoy, liczę, że nie zawiedzie.
50 zł
Powodzenia.
✅ 89.50 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Saints 1/1 do przerwy/koniec 1.5 Unibet Promocja
Jak nic niespodziewanego się nie wydarzy, to na Superdome powinno być łatwo lekko i przyjemnie, w tym momencie Saints to moj fawortyt do tytułu tym bardziej u siebie w domu, gdzie niszczą rywali. Zobaczymy jak będzie. Stawka tym razem
80 zl
Powodzenia
✅ 120 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piast Gliwice typ 1 kurs 1.65
Piast na własnym stadionie jest jedną z najlepszych drużyn w lidze, za to ostatnie Zagłębie najgorsze w lidze. Statystycznie win Piasta, zobaczymy jak to będzie na boisku.
60 zł
⛔

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lyon over 1.5 bramki
Club Brugge typ 1
Kurs 2.04
Lyon w dużej formie strzeleckiej z Depayem na czele, spokojnie powinnien postarać się o dwie bramki, a Club Brugge, no cóż jeśli będą skuteczni powinni zlać najsłabszą wyjazdową drużynę minimum dwoma bramkami.
60 zł
+
⛔60 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Live
Memphis +3.
Wyglądają dużo lepiej i do tego sa w formie.
70 zl
Cale Nba, można było to przegrać? Jak widać można.
⛔ 70 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Houston Rockets i over 214.5 kurs 3
Bardzo niska linia i Houston w formie, nic więcej bo to chyba najważniejsze.
Powodzenia
50 zl

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Real Madryt chyba już wrócił na właściwe tory, ostatnio zwycięstwo z Celtą, myślę że powinno być podobnie w meczu z Eibar.
Górnik z meczu na mecz gra coraz lepiej, wrócił Wolsztyński więc o gola powinniśmy być spokojni.
Eintracht gra mega mocnie w ofensywie, jedna bramka to formalność.
Hit w Hiszpani, powinnien dostarczyć nam emocji, Atletico u siebie z Grizmanem i Costą na słabą defensywe Barcelony, a odpowiedź ze strony Barcy jest jak każdy wie: Messi wraz Suarezem.
Arsenal i Bournemouth to dwie w tym momencie najbardziej overowe drużyny w lidze, nie powinno być problemów z mnimum dwoma bramkami.
A ostatni mecz to Atalanta w MLS Playoffs, New York może i dobrze grał w Regular Season, ale z Atlantą u siebie, gdzie śmiało można ją typować na mistrza, nie ma większych szans.
Z hajsem.
/// I co ten Real odpierdolił się pytam???!!! ///
⛔ 65 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Musiałem skleić nowego kupona, po tym dramacie w Eibar. Z nowego dodałem tylko pewniaczki w NFL, bo nie chcę mi się jakoś iść w stronę Legii i Lechii, a uważam że po tym co prezentują teraz śmiało można. Więc wybrałem NFL. Nie ma co pisać forma, obecna pozycja w tabeli, dlatego też kursy takie małe, ale jakoś zachęciły mnie do grania, tak jak mówię pewniaczki.
Powodzenia.
✅ 481 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Green Bay Packers over 22.5
Mecz widzę overowo, więc o over 22.5 po obu stronach powinnien paść, kiedyś trzeba wygrać na wyjeździe bo na razie to grają tylko dobrze u siebie. Myślę że dzisiaj jest ku temu bardzo dobra okazja.
Pozdrawiam.
181 zl
⛔ 181 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiaj mam pomysł podwoić kapitał, a jutro zaatakować śmiało wtorkowe i środowe mecze ligi mistrzów. Więc:
Celta Vigo Gol 1.44
Houston Texas typ 1 1.5
W Celcie nowy trener, myślę że najbardziej popracuje nad obroną, bo jest beznadziejna, za to atak gra wyśmienicie, można się zastanawiać tylko kto dzisiaj strzeli gola Aspas czy Gomez.
A gram Houston bo forma, własny stadion i braki kadrowe u przeciwników, ma nie zagrać podstawowy QB więc dziwią mnie trochę tak wysokie kursy góra bym dawał 1.3. Trzeba z tego skorzystać.
Pozdr.
Stawka
150 zł
✅ 322 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Liga Mistrzów, a więc bez zbędnego kombinowania typy które są oczywiste, bo faworyci z z Ligi Mistrzów grają z Ligą Europy.
Ajax DNB ✅
Bo forma Ajaxu w Lidze Mistrzów jest bardzo dobra, a AEK to moim zdaniem najsłabsza drużyna w całej lidze, zabezpieczam się remisem gdyż gram za dużą stawkę.
Juventus ✅
U siebie Juventus to twierdza, może ostatni mecz to przegrana, ale dopiero fartownie w końcówce, tym bardziej będą chcieli wygrać dzisiaj, aby następna taka porażka się nie wydarzyła. Ronaldo i Juve, po prostu chcą w tym sezonie wygrać Ligę Mistrzów i to będzie widać dzisiaj.
Jutro na tym samym kuponie.
Dortmund - ⛔ różnica klas, forma i mecz u siebie, nic dodać nic ująć. Ostatnio Brugge przegrało z bardzo słabą drużyną różnicą 3 bramek u siebie, a więc możliwa deklasacja w Dortmundzie, wygrali z Bayernem wygrają i z belgijską drużyną.
Barcelona - ✅ typ chyba najbardziej ryzykowny, ale Barca to Barca tym bardziej w Lidze Mistrzów, oglądałem większość spotkań PSV i powiem, że bardzo odstają od europejskiej czołówki, środek pola nie istnieje, owszem mają dobrych skrzydłowych i strzelców, ale to za mało aby wygrać mecz w Lidze Mistrzów, tym bardziej z Barceloną, pozbawioną Suareza, ale za to Messi będzie na szpicy no i wraca Couthino, powinno wejść.
Wiele fajnych meczów do grania, ja jednak tym razem nie szukam niespodzianek i myślę, że w tych meczach ich nie będzie, idę w czyste winy faworytów, którzy na tym etapie chcą zapewnić sobie awans.
Pozdr i z fartem.
Stawka 300 zł - all in ????
⛔ 300 zł
/// Szkoda Dortmund nie zdołał strzelić bramki - mało brakowało do zwycięstwa ///

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprobuje jeszcze Detroit i over 219.5 Nba kurs 2.5
New York jak na slaba druzyne ostatnio szokuje, 3 zaskakujace zwyciestwa 2 na wyjezdzie, dzisiaj ta seria po prostu musi sie skoczyc tym bardziej w Detroit ktore u siebie pokazuje że jest to bardzo dobra druzyna, Drummond i Griffin, do tego fajne skrzydla. A wiec biorac pod uwage forme Nicksow i wygrana Detroit wyszedł mi taki właśnie bet.
Z fartem
Stawka
55 zl
✅ 137 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sklady juz sa więc zaryzykuje jeszcze dzisiaj Paris SG wygra i over 2.5, kurs 2.75.
Cały atak PSG gra, więc o bramki w meczu nie musimy się obawiać tym bardziej że po drugiej stronie mamy także świetnych zawodników Salah z Mane także mogą cos ustrzelic. Dlaczego moim zdaniem Psg wygra? Ponieważ Liverpool na wyjazdach w Lidze Mistrzow rozczarowuje, przegrana z Crvena to wstyd oni przeciez nawet nie strzelili bramki, a wczesniej przegrali takze z Napoli, sadze ze dzisiaj bedzie podobnie, a ze atak PSG w calosci ryzykuje zakladem parlay.
Stawka 50 zl
Powodzenia
✅ 137 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No cóż po porażce w Lidze Mistrzów, Dortmund nie zdołał strzelić nawet bramki, wracamy do ciułania pieniędzy na lepsze czasy.
NBA
Houston -2.5 kurs 1.52
Houston gra bardzo dobrze, czasem zabraknie szczęścia, ale dalej jest to drużyna z topu, muszą zacząć znowu wygrywać. Przemawia do mnie także historia Dallas od dawna nie wygrało w Houston. Chris Paul GTD.
Pozdrawiam.
Stawka 55 zł

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Jednak moja cierpliwość przegrała i spróbuje dzisiaj zaatakować ligę europejską, której nie lubię i szczerze liczę na więcej szczęścia niż wczoraj w Lidze Mistrzów, typy są dobre, ale zawsze znajdzie się coś, a więc:
Zenit - u siebie wygrywa i wygrywa, kurs bardzo duży zważywszy na to jak gra u siebie. Lideruje w lidze Rosyjskiej z przewagą 5 punktów i bilansem u siebie 6-1. Warto pograć singla, jak ktoś nie chce ryzykować więcej zdarzeń, co do Kopenhagi, to drużyna która lideruje w duńskiej ekstraklasie, ale poziom rosyski uważam że jest o wiele większy, tym bardziej w zimnej Rosji w meczu na własnym terenie.
Saints? Moja ulubiona drużyna w NFL, więc kibicuje im od początku rozgrywek, spokojnie powinni łatwo poradzić sobie z Dallas, gdzie może na papierze fajnie to wygląda, ale ich gra nie zachwyca.
Over Eintracht - Marseille - obie drużyny nastawione na offensywe i obie z problemami w obronie, łatwy over i tyle.
Arsenal? - tutaj liczę, że ten drugi skład, który poleciał na Ukrainę, pokaże czym jest topowy zespół Premier League, a więc nie ma słabych rezerwych zawodników, jest tylko klasa wyżej od średniaka z Ukrainy, bo za taki trzeba uznać zespół Vorskli, mieli jeden dobry sezon i tyle. Mecz został przeniesiony do Kijowa ze względów na stan wojenny, więc nawet stadion nie będzie ich atutem, jakby to był inny zespół, nie stawiałbym tego meczu, ale to po prostu słaba Vorskla. Jest wiele minusów jeśli chodzi o stawianie na Arsenal, ja jednak zaryzykuje, liczę na podtrzymanie świetnej serii 17 meczów bez porażki, z czego 14 zwycięstwo będzie dzisiaj.
I znowu jak ostatnio duża stawka:
200 zł
Powodzenia