Jednak moja cierpliwość przegrała i spróbuje dzisiaj zaatakować ligę europejską, której nie lubię i szczerze liczę na więcej szczęścia niż wczoraj w Lidze Mistrzów, typy są dobre, ale zawsze znajdzie się coś, a więc:
Zenit - u siebie wygrywa i wygrywa, kurs bardzo duży zważywszy na to jak gra u siebie. Lideruje w lidze Rosyjskiej z przewagą 5 punktów i bilansem u siebie 6-1. Warto pograć singla, jak ktoś nie chce ryzykować więcej zdarzeń, co do Kopenhagi, to drużyna która lideruje w duńskiej
ekstraklasie, ale poziom rosyski uważam że jest o wiele większy, tym bardziej w zimnej Rosji w meczu na własnym terenie.
Saints? Moja ulubiona drużyna w
NFL, więc kibicuje im od początku rozgrywek, spokojnie powinni łatwo poradzić sobie z Dallas, gdzie może na papierze fajnie to wygląda, ale ich gra nie zachwyca.
Over Eintracht - Marseille - obie drużyny nastawione na offensywe i obie z problemami w obronie, łatwy over i tyle.
Arsenal? - tutaj liczę, że ten drugi skład, który poleciał na Ukrainę, pokaże czym jest topowy zespół
Premier League, a więc nie ma słabych rezerwych zawodników, jest tylko klasa wyżej od średniaka z Ukrainy, bo za taki trzeba uznać zespół Vorskli, mieli jeden dobry sezon i tyle. Mecz został przeniesiony do Kijowa ze względów na stan wojenny, więc nawet stadion nie będzie ich atutem, jakby to był inny zespół, nie stawiałbym tego meczu, ale to po prostu słaba Vorskla. Jest wiele minusów jeśli chodzi o stawianie na Arsenal, ja jednak zaryzykuje, liczę na podtrzymanie świetnej serii 17 meczów bez porażki, z czego 14 zwycięstwo będzie dzisiaj.
I znowu jak ostatnio duża stawka:
200 zł
Powodzenia