>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Surebety - pewny zysk?

T 0

tyr88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znalazłem stronkę z porównywaniem kursów u różnych bukmacherów. Wybrałem kategorie tenis i widzę kursy na każdy dzień i przykładowo dzisiaj:
A. Kudryavtseva vs Heather Watson
Bwin - kurs na Kudryavtseva: 2.94
888sport - kurs na Heather Watson: 3.50
Czysty zysk, czy jednak jest tu jakiś haczyk?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kursy mogą być mocno przedawnione lub po prostu pomylone, bo jeśli taki surebet byłby dostępny to od razu inwestorzy BARDZO MOCNO by się na niego rzucili i mecz wyleciałby z oferty.

Osoby grające surebety za duże stawki mają sporo programów, które szybciej i częściej porównują kursy, więc na takiego surebeta załapałoby się ledwie kilku pierwszych szczęściarzy.

A nawet jeśli taki surebet istnieje, to jeden z bukmacherów może się wykręcić &#39;pomyłką kursów&#39; i anulować zakład, a wtedy pozostaje modlitwa, żeby wszedł typ u drugiego bukmachera, który dobrze rozpisał kursy, bo inaczej wtopa na całego ;). Bukmacherzy potrafią anulować zakłady na długo po ich zaakceptowaniu, więc to spore ryzyko.

W wypadku takiej pomyłki, lepiej zerknąć na ofertę innych buków i zbadać sytuację. Jeśli buk wystawił kursy na odwrót, warto za rozsądną kwotę postawić na kurs 3.5 (jeśli np. u wszystkich innych jest 1.3). Jeśli anulują to masz pieniążki z powrotem bez ryzyka. Jeśli nie anulują to masz bardzo dobre value, choć zawsze jest ryzyko przegranej.

Granie takich zdarzeń za duże kwoty w obie strony to spore ryzyko. Pomyśl - jeśli Ty bez większego wysiłku znalazłeś ten zakład na stronie internetowej do której ma dostęp multum ludzi, to chętnych na jego zagranie jest znacznie więcej, a wtedy buk będzie reagował - zrobi zwrot, a Ty zostajesz z zakładem na outsidera po wysokim kursie...

lfcrider 0

lfcrider

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Anfield Road
Dobra a jak obliczyć czy występuje sure bet dla zdarzeń trójdrogowych (1x2)
Rozumiem że kursy
1 - 3.2
X - 3.6
2 - 4.5
nie zdarzają się często.
Ale jeśli mam:
1 - 2.3
X - 3.5
2 - 2.9
to sure bet nie wystąpi i będę stratny.
Czy jest może jakiś wzór który powie mi jakie kursy muszę mieć aby móc &quot;pewnie&quot; grać ??

B 94

bart7890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
są kalkulatory do surebetów w enternecie, linków Ci tutaj nie podam, bo chyba zareklamowałbym inne forum czy tam jakieś stronki, ale wujas google powinien Ci pomóc w tej kwestii ;]

E 1

exi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a powiedz mi Bludek czy może jakiś bukmacher anulować zakładu już po rozpoczęciu meczu? Albo dopiero po meczu?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w regulaminie bukmacherzy zastrzegają sobie takie prawo, więc mogą to zrobić