>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

SUREBET !

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo mnie to zainteresowalo, i postanowilem przystapic do obliczen ( Pilka Nozna ) .Korzystalem z tej strony z surebetami ▶ http://www.betsquare.com/sport/surebet_rss i kalkulatora ▶ http://www.mecz.pl/kalkulator.php . Przystapilem do obliczen z budzetem rownym 1000zł . Sprobowalem surebetow na 13 Maja 2007 . Ustalilem sobie ze czas od rozpoczecia do zakonczenia spotkania wynosi [ 45+15+45+10(doliczony czas)=115(1g55m) ] i czas wyplaty z danego buka i wplacenia do innego [ 1g ] co daje nam okolo 3 godziny.Czyli powinienm wybierac spotkania np.
1 Spotkanie rozpoczyna sie o godzinie 14:00.
2 Spotkanie rozpoczyna sie o godzinie 17:00.
3 Spotkanie rozpoczyna sie o godzinie 20:00.
4 Spotkanie rozpoczyna sie o godzinie 23:00.

Rozpoczalem od obliczenia zysku na spotkaniu ▶ Liverpool FC - Charlton Athletic , Godzina rozpoczecia ▶ 16:00 , ▶ http://www.betsquare.com/sport/en/04,1,1,1,78124/&amp;amp;bt=1&amp;amp;value=0.0 :!:
Wpisujac najwyzsze kursy z zaznaczonych na stronie ktora podalem powyzej do kalkulatora wyszedl mi taki oto wynik :

http://img120.imageshack.us/my.php?image=2meczxa4.jpg

Po tym spotkaniu wychodzi ze jestesmy na ✅ 52.57zł

Drugim spotkaniem byl mecz ▶ Genoa - Triestina Calcio rozgrywany o godzinie 20.30 czyli ponad 3 godziny pozniej w ktorym czasie mial sie skonczyc mecz i mialem takze zdazyc wyplacic pieniadze i wplacic do innego bukmachera. ▶ http://www.betsquare.com/sport/en/04,1,2,4,79194/&amp;amp;bt=1&amp;amp;value=0.0

http://img120.imageshack.us/my.php?image=meczop3.jpg

Po tym spotkaniu wychodzi ze jestesmy na ✅ 15.09zł

Po tych dwoch spotkaniach mamy pewny zysk ▶ 52.57+15.09=67.66 ???? .Pomyslalem ze poczawszy od dzisiejszego dnia czyli 13 Maja bede robil przez miesiac tego typu statystyki z mozliwoscia stawiania meczu z roznica co najmniej 3 godzin miedzy spotkaniami, i zobacze jaki zysk mi wyjdzie i czy oplaca sie w tego typu system inwestowac.Wiec to tyle mojej wypowiedzi jezeli zauwazylibyscie moj blad w poscie prosze o info.

Prosze o komentarze do mojej wypowiedzi. POZDRAWIAM !! ???? [/b]

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
A powiedz mi jak wciągu 1h wplacisz pieniądze do buka??

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak narazie zalozylem tylko ze tyle mi wystarczy.Najpierw musze sprawdzic ile da sie zarobic na tym wciagu miesiaca :jezora:

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po pierwsze musisz mieć konta u kilku buków, a po drugie musisz mieć sporo kasy żeby ci wyszedł taki zysk musisz dysponować co najmniej 1000 zł , a jaką masz pewność że buki u których będziesz grał nie są jakieś lewe , bo zazwyczaj te wysokie kursy są u szemranych bukmacherów. Na tym przykładzie liverpoolu to zauważ ze najwyższe kursy są na giełdzie zakładów a oni chyba pobierają jakąś prowizje jeszcze

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie mowie ze juz wplacam kase i bede stawial itd.Najpierw chce sprawdzic ile da sie w ciagu miesiac na tym zarobic, pozniej poczytam na temat tych wszystkich bukow , a pozniej wplace sobie np 10 lub 100 zl i zobacze jak wyjde po miesiacu.Troche duzo pierdzielenia sie, al wedlug mnie moze byc to oplacalny system.

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
No ale czekaj bo dalej nie rozumie...jak Ty masz zamiar wplacac kase do tych buków??
Jeśli bedziesz korzystał z tej strony co podales to tam z tego co widze jest 14 buków.No i jak z tą wpłatą wciągu godziny??

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
poprostu wplacam nei do 14 tylko do 3 bukow kwote z mb lub z netellera.Tylko musze wiedziec ile czasu zajmuje danemu bukowi zaksiegowanie kasy na koncie.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie mowie ze juz wplacam kase i bede stawial itd.Najpierw chce sprawdzic ile da sie w ciagu miesiac na tym zarobic, pozniej poczytam na temat tych wszystkich bukow , a pozniej wplace sobie np 10 lub 100 zl i zobacze jak wyjde po miesiacu.Troche duzo pierdzielenia sie, al wedlug mnie moze byc to oplacalny system.

jeśli ty masz zamiar wpłacac po 10 - 100 zł to nie licz że zarobisz na surebetach

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

jeśli ty masz zamiar wpłacac po 10 - 100 zł to nie licz że zarobisz na surebetach

Jezeli przeczytalbys ze zrozumieniem moj post wiedzialbys ze taka kwote wplacae aby tylko przetestowac dany system.Nie mysle wplacac odrazu 1000zl bez dokladnego sprzwdzenia.Jak to mowia najlepiej wychodzi w praniu, takze tutaj.Taka kwote czyli 10-100 zl wplace aby sprawdzic w miesiacu ile np ze 100 zl zarobie.Jezeli ponad 100% czyli z 100 zl wyjdzie mi ponad 200 to znaczy ze system jest dochodowy.

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko musze wiedziec ile czasu zajmuje danemu bukowi zaksiegowanie kasy na koncie.
Napewno nie godzine...

Hmm tu mysle ze troche nie masz racji bo czas zaksiegowania pieniedzy zalezy moim zdaniem od bukmachera ale moge sie mylic. :mrgreen:

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Sorki, ale wg mnie przy 100 zł można niezłą kaskę zgarnąć. Wszystko zależy od ilości sure&#39;ków i częstotliwości grania.

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problemem moze byc wyplacalnosc bukow, bo w tym porownaniu jest pelno firm o niewiadomej wiarygodnosci..

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kasa jest przeciez ksiegowana odrazu po wplacie z MB czy netellera. Problemem jest jej wyciagniecie bo to zwykle trwa 20+ godzin. Do tej pory tylko jeden buk z jakim mialem stycznosc wyplacil mi kase na MB w bodajze dwie godziny (Paddy Power) a dla porownania w Expekcie trwa to 3 dni!

Jest to jakis system na gre ale trzeba miec juz wplacona jakas grubsza kase do kilku (mysle ze nawet i 5) bukow.

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tu wlasnie sa problemy musze najpierw obadac wszystko system, zarobek, bukmacherow i sprobowac na kwocie 100zl.A pozniej dopiero gdy juz wiem ze jest to w 100% oplacalne wplacic wiekszy hajs. :spokodfhgfh:

Z 0

zkz-zg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Dodam coś od siebie.
Jeżeli chcesz grac na próbę za 100 zł to nie masz szans. Często buki pobierają prowizje za którąś tam kolejna wypłatę.
Skoro przy 1 tys zarobiłeś 1,5% (15 zł) to przy 100 zł dostaniesz 1,5 zł :mrgreen: a często wypłata jest &gt; 5zł. Czyli już masz plecy.
A np. BWIN wypłaca dopiero powyżej 120 zł.

Czyli reasumując: Na SUREBET zarobisz ale grając dużą kasą (oczywiście do czasu aż buk Cię nie wyroluje, bo taka opcja istnieje)

pozdro

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wy nie umiecie czytac ? :wowsdf: Czy ja napisalem ze chce zarabiac na tym systemie kase posiadajac 100zl? Nie. Napisalem ze chce poprostu sprawdzic jak mi to wyjdzie z mniejsza suma.Chyba nie bede odrazu wplacal 1000zl i gral bo mzoe byc w tym jakis haczyk.

Z 0

zkz-zg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra

Tylko Ci odpowiedziałem na to co sam piszesz. Czytać ze zrozumieniem potrafię.

Generalnie jakbyś trafiał na SUREBET w granicach 5% może i by się to opłacało.

pozdro

pisak 1

pisak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak napisalem bede robil codziennie statystyki ile dalbym rady zarobic. Dlatego tez zamieszczam je pod spodem ▶

Dzien ▶ Zarobek
13 Maj ▶ 67.66zł
14 Maj ▶ 74.45zł

Suma Zarobku ▶ 141.90zł

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Jezeli przeczytalbys ze zrozumieniem moj post wiedzialbys ze taka kwote wplacae aby tylko przetestowac dany system.Nie mysle wplacac odrazu 1000zl bez dokladnego sprzwdzenia.Jak to mowia najlepiej wychodzi w praniu, takze tutaj.Taka kwote czyli 10-100 zl wplace aby sprawdzic w miesiacu ile np ze 100 zl zarobie.Jezeli ponad 100% czyli z 100 zl wyjdzie mi ponad 200 to znaczy ze system jest dochodowy.

chyba sobie żartujesz albo naprawde mało wiesz o surebetach, jezeli chcesz w ciągu miesiąca podwoić kapitał przy stawkach 10-100 to chyba ci sie systemy pomyliły, albo liczysz na to że codziennie będziesz znajdował surebety co najmniej 10 procentowe co jest nie realne chyba że masz konta u conajmniej 100 buków

Tak jak napisalem bede robil codziennie statystyki ile dalbym rady zarobic. Dlatego tez zamieszczam je pod spodem

Dzien Zarobek
13 Maj 67.66zł
14 Maj 74.45zł

Suma Zarobku 141.90zł
tak jesli chcesz byc wiarygodny to podawaj konkretnie co grasz i za ile , bo nie jesteś konsekwentny w tym co piszesz . mówiłeś że najpierw wpłacasz 10-100 zł a aby uzyskac takie sumy ze surebetów należy grać za około 1000 zł na zakład