a ja dzisiaj poszedłem puscic coś i na kuponie pojawiła się jakas dodatkowa informacja w miejscu "stawka" - Kurs zestawu 0,9777 Akumulowany o co kaman?:|
a ja dzisiaj poszedłem puscic coś i na kuponie pojawiła się jakas dodatkowa informacja w miejscu "stawka" - Kurs zestawu 0,9777 Akumulowany o co kaman?:|
no i dzisiaj rozwiała mi wątpliwości szanowna Pani w stsie, oczywiscie STS wprowadził extra podatek 2% zamiast 50, które narzuca ustawa (?) na pytanie, czy tylko w stsie takie akcje, to powiedziała, ze nie wie - nie dziwie sie, co ją interesuje, czy w totolotku tak jest
no a co do innych buków, to wlasnie nie ma:| i STS jakby nie patrzec okrada swoich klientów. co prawda i tak po stworzeniu takich samych kuponów w różnych bukach wygrana jest wyższa niż w innych (wyższe kursy), no ale niższa niż zazwyczaj o te 2%:]
nie rozumiem ich polityki:|
heh, a maszyny jak stały tak stoją, a o nie był największy huk:]
Wskutek innej poprawki SdPl zmieni się także podstawa opodatkowania zakładów wzajemnych. Będzie nią suma wpłaconych stawek, a nie różnica między sumą wpłaconych stawek a wartością wypłaconych wygranych, jak pierwotnie przewidywał rząd-
Totolotek nie wprowadził podatku 12% ???? także wiadomo gdzie opłaca się grać bardziej ????