0 kemah Użytkownik Dołączył Marzec 13, 2009 Posty 7 Reaction score 0 Punkty 0 Listopad 27, 2009 #1 Witam, potrzebuje stronki ze statami spotkan pilkarskich, najbardziej interesuja mnie rzuty rożne ???? pzdr
Witam, potrzebuje stronki ze statami spotkan pilkarskich, najbardziej interesuja mnie rzuty rożne ???? pzdr
4 half Użytkownik Dołączył Grudzień 5, 2009 Posty 63 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Biala Podlaska Grudzień 5, 2009 #2 http://boisko.info/
756 cock Użytkownik Dołączył Styczeń 4, 2010 Posty 1238 Reaction score 0 Punkty 0 Styczeń 4, 2010 #3 potrzebuje stronki ze statami spotkan pilkarskich Kliknij aby rozwinąć... soccerway, soccerstand, vitisport... i wiele, wiele innych. By nie zakładać nowego tematu, też mam pytanie? Eurobasket.com? Od niedawna jest płatny... Moim zdaniem kopalnia wiedzy o koszu, czy znacie coś mocno konkurencyjnego?
potrzebuje stronki ze statami spotkan pilkarskich Kliknij aby rozwinąć... soccerway, soccerstand, vitisport... i wiele, wiele innych. By nie zakładać nowego tematu, też mam pytanie? Eurobasket.com? Od niedawna jest płatny... Moim zdaniem kopalnia wiedzy o koszu, czy znacie coś mocno konkurencyjnego?