>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
adi705 0

adi705

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
ale porchmonkey ja rozumie co tam pisze naprawde jestem po maturze z angielskiego zdanej na 4 i wiem ze maja sprawdzic waznosc tego kuponu ale ja sie pytam poprostu
czy ktos juz tak mial jak ja i nadal nie wiem gdzie mam wejsc w to ihre wetten bo jak mi nie zaakceptuja to bym postawil inne kupony z tymi zdazeniami zaraz sie zaczynaja spodkania

adi705 0

adi705

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
zmienilem jezyk na niemca weszlem w meine wetten nie mam pokazanego zakladu ze jest otwarty wiec nie uwzgledniono czy jak?

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
trzeba uczyc spoleczenstwo samodzielnosci ????

nie nie no to mi sie niepodoba bez takich jaj jak ktos jest na forum i widzi pytanie czyjes najprostsze to niech mu pomoze , a nie post niby mądry pisze zeby zdobyc kolejny post? to dziecinna zabawa, ja posługuje sie dwa jesyzkami akurat potrzebnymi na Forum i dlatego nie wymądrzam sie, moze dlatego ze nie mam nascie lat a troche wiecej...więc jesli cos wiemy na dane pytanie a jak nie to nic nie piszmy...przyjdzie za chwile inny na forum co odpowie grzecznie i kazdy bedzie zadowolony....bez cwanaictwa i nabijania postow-chyba co do sedna sprawy sie zgadzamy nie?

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
c e n t r u m
Czy te 5 euro jeszcze dostanę jesli wpisze ten cały e-mail ??
A jesli tak , to w którym miejscu trzeba wpisać e-maila , bo ja tam nigdzie niczego nie widze :-?

porchmonkey 0

porchmonkey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie nie no to mi sie niepodoba bez takich jaj jak ktos jest na forum i widzi pytanie czyjes najprostsze to niech mu pomoze , a nie post niby mądry pisze zeby zdobyc kolejny post? to dziecinna zabawa, ja posługuje sie dwa jesyzkami akurat potrzebnymi na Forum i dlatego nie wymądrzam sie, moze dlatego ze nie mam nascie lat a troche wiecej...więc jesli cos wiemy na dane pytanie a jak nie to nic nie piszmy...przyjdzie za chwile inny na forum co odpowie grzecznie i kazdy bedzie zadowolony....bez cwanaictwa i nabijania postow-chyba co do sedna sprawy sie zgadzamy nie?
hmm moim zdaniem nie masz racji, bo nie tylko dla nowych uzytkownikow, ale na pewno tez i dla pewnej czesci tych starszych jest mocno irytujace jak w co 3cim poscie ludzie prosza o przetlumaczenie naprawde niezbyt wymagajacych formulek w jezyku obcym ...

mefisto - nie masz wpisywac maila tylko zarejestrowac sie na podanej wczesniej stronie i wyslac maila na [email protected] ... ehh wszystko jest wyraznie napsane w poscie hali&#39;ego

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
c e n t r u m
Ok , zarejestrowałem się...i co teraz ??
Mam im wysłać meila ze swojego meila?? I co ma być w meilu podane??

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
c e n t r u m
wysłałem , czekam 5 minut i nic... Jakie jest prawdopodobieństwo , że kod dojdzie ?? :mrgreen:

Jeszcze mi konto zablokowali , co to za buk ?? :;/: :przeklina:
????

porchmonkey 0

porchmonkey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pisalem wczesniej, ze czekalem 24 godziny ... ludzie czytajcie co sie pisze na forum

menzel 3

menzel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
dostałem maila, ale nie mam nic na koncie - pisaliscie, że dostaje się coś...? to jak - musze coś jeszcze zrobić... ?

menzel 3

menzel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
oto treśc maila:

Hallo Robert Menzel!

Herzlich Willkommen bei Starbet!
Sie haben Ihr neues Wettkonto auf starbet.com erstellt.
Um Ihr Konto zu aktivieren, Klicken Sie bitte auf folgenden Link:

https://www.starbet.com/?setLang=de&amp;amp;activate=77122ce908e969981426

Nach Aktivierung Ihres Kontos, k�nnen Sie umgehend aus unserem reichhaltigen Wettangebot auf starbet.com w�hlen und Ihre erste Wette platzieren.
Bitte ueberpruefen Sie im Anschluss nochmals Ihre Angaben zur Registrierung in Ihrem Wettkonto unter &quot;Meine Daten&quot;.

Wir w�nschen Ihnen viel Spa� und Erfolg bei Ihren Wetten!
Ihr starbet-Team!

J 53

jaqbts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
eh.... to jest mail potwierdzajacy resjestracje na starbet o ile sie nie myle. Teraz musisz sie zarejestrowac na http://www.todoapuestas.org, wyslac do nich maila ze swoim nickiem na tej stronce, poczekac 24h a oni wysla ci maila z kodem do starbet. Kod ktory bedzie w mailu wpisz w swoim koncie w starbet w zakladce Pay In i Voucher i powinienes miec 5 euro ????

menzel 3

menzel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
nie kapuje - może mi ktoś to pożadnie wyjasnić... po kolei gdzie i co mam zakładać i wysyłąc?

Status
Zamknięty.