>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Tez znalazlem ten link, ale kodu nie wezmiesz stamtad, bo wewnetrznie cos w starbecie jest zje***e

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Ja chce z tego linka : http://www.starbet.com/ots ????

Odpisali mi z supportu ze maja problem techniczny i ebdzie dzialalo wszystko za 2-3 dni.

Najlepsze jest to ze na niedzielnej zmianie u nich jest Polak ;)

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Z kazdej akcji wejdzie Ci tylko jeden kod w koncie. A mozesz brac udzial w kazdej akcji ????

W 0

wieczmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli, jak wygeneruje sobie teraz na tej steronie kod( bedzie to juz moj 3 kod bonusowy czyli razem 15euro) to tez bedzie wszystko ok i mi nie zablokuja konta?
tylko jest problem, wychodzi komunikat, nie da sie jak narazie wygenerowac kodu, moze mozecie podac jeszcze jeden? tylko czy na pewno tak mozna?...

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Patrz .. w sieci sa 3 rozne linki do bonow za 5 Euro. Chocbys wygenerowal sobie po 10 kodow w kazdym linku to na Twoim koncie Starbet i itak tylko 1 z kazdego linka przyjmie. I mozesz korzystac z tych promocji ile chcesz ???? Wyplata - 3x obrot.

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ja tam ma tylko 5 e bonusu, tylko z jednego linku moglem skozystac a w pozostalych ta dziwna informacja mi wyskakuje :p
to mozna miec 3 bonusy po 5 e ze stron
www.starbet.de/442
http://www.starbet.de/unicum z tego dostalem kod
www.starbet.com/ots
czy jak ?
jakby ktos mogl wyslac mi 2 pozostale kody [email protected] bylbym wdzieczny

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
na to ots wpisalem maila i mam:

Leider ist ein Fehler bei der Auslieferung des Gutscheincodes aufgetreten. Bitte wenden Sie sich an unsere Kundenberater.

Tel: 0900 3 100 440 (12 Cent pro Minute aus dem Festnetz der DTAG)

czy jest dobrze czy co?

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie nie piszcie mi na GG czy mam jeszcze bony :| ????

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam jeszcze takie pytanie, czy jest tu ktos kto najpierw wpisal kod bonusowy z jednej strony, pozniej z drugiego linka zrobil drugi kod i tez go wpisal, czyli mial w bonusie 10E, nastepnie ugral, zlecil wyplate i dostal kase? ja gram tak wlasnie, na tym podwojnym bonusie, po jednym z kazdego linka i nie wiem czy jak zlece wyplate to czy mi nie zablokuja konta za oszustwo!? prosze o odp

NIE MA PROBLEMU JA ZLECILEM WYPLATE I W PIATEK DOSTALEM EMAILA ZE PRZELALI MI -SPOKO GRAJ I PRZELEWAJ ????

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
a scan dowodu trzeba im wyslac przed zleceniem wyplaty, czy najpierw zlecic wyplate i oni potem przysylaja maila z zadaniem scana dowodu?? Aha i jeszcze jedno - czy mozna zlecic wyplate bezposrednio na konto w PKO??

D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a scan dowodu trzeba im wyslac przed zleceniem wyplaty, czy najpierw zlecic wyplate i oni potem przysylaja maila z zadaniem scana dowodu?? Aha i jeszcze jedno - czy mozna zlecic wyplate bezposrednio na konto w PKO??

jezeli Twoja pierwsza wyplata to wyslij skana najlepiej dzien przed zleceniem wyplaty przez Ciebie :wink:

Status
Zamknięty.