>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
G 2

grzela083

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
=
to powiedzcie mi szczerze/// jak mam zalozone falszywe konto na jacka kowalskiego ktory nie istnieje... i takiego adresu tez nie ma to nie wyplace kasy??????? czy jest jakis sposob na to ze sie uda ??

D 0

daniell123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grzela po co zakładać konto na fałszywe dane?? tak bardzo boisz się ujawniać swoje imie :]

W 0

wieczmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciagle mam problem ze strona na starbecie, jest jakis blad na stronie i da sie obstawiac, na pasku wychodzi blad na stronie, ze jakiegos cookies nie ma czy cos...

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
ciagle mam problem ze strona na starbecie, jest jakis blad na stronie i da sie obstawiac, na pasku wychodzi blad na stronie, ze jakiegos cookies nie ma czy cos...

To raczej coś u Ciebie a konkretniej prawdopodobni nie masz włączonej obsługi ciasteczek w przeglądarce. Problem powinien zniknąć kiedy je włączysz.

M 0

mikolaj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obstawiłem wczoraj mecz na tym buku i wygrałem tylko kasy do tej pory mi niedoliczono do stanu konta u was też tak długo trzeba było czekać ? (mecz skończył sie około 19 wczoraj )

M 0

manycom86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie zawsze wyniki sie pojawiaja niedlugo po zakonczeniu meczu i odrazu wygrana kwota jest doliczana do stanu konta ????

a co z tym drugim bonusem w koncu?? to dziala i nie gryzie sie z pierwszym?? nie ma potem problemow np z wyplata jesli skorzysta sie z obu bonusow?

S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Mnie wyniki przychodzą różnie raz po zakończeniu spotkania a drugi raz na następny dzień. Już mam ugrane 65E i teraz LM dobije do 100E i wypłacam ????

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ten kod na 5 euro oni przysylaja mailem po wpisaniu maila na ich stronie i pozniej przy rejestracji mam go wpisac tak ?
te 2 linki jak otworze z bonusami otwieraja mi sie 2 identyczne strony
po wpisaniu maila wyskakuje mi
&quot;Leider ist ein Fehler bei der Auslieferung des Gutscheincodes aufgetreten. Bitte wenden Sie sich an unsere Kundenberater.&quot;

v-ice 0

v-ice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Powiedzcie mi czy tylko u mnie cos dzisiaj ta strona nie dziala. Czy jakiś problem oni mają ?/

D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu nie dziala strona?cos pisze ze nowy portal chyba... ????

Napiszcie nowy link jak cos bedziecie wiedziec :!: :!:

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
wiecie moze czy da sie wyplacic na netellera ?
bo jak daje wyplata to tylko poprzed przelew miedzynarodowy sie da :/ wiecie moze ile za to pobieraja ??

W 0

wieczmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kropek no i przyszedl Ci wkoncu ten kod bonusowy? bo widze ze jakies problemy miales??!!

S 0

setman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozna tylko przelewem miedzynarodowym, raczej. Nie wiem ile pobieraja. Minimalna wypłata to 20 Euro.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Kiedyś można było skorzystać z tych dwóch linków które są na 10 stronie w tym temacie. Ostatnio jednak słyszałem, że są jakieś problemy przy próbie wysłania kodu z tego linka /442

W 0

wieczmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a wyplacil juz ktos pieniadze ze starbeta? pobieraja jakas prowizje? dajcie znac

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie wypłacił ktoś ja zleciłem wypłate 78.20 euro dostałem takiego meila chyba chco skan dowodu ????
Your pay-out request for 78.20 Euro has been received. In the interests of security we require a copy of your valid ID, passport or driving license before we can go ahead with the first pay-out. If you intend to send us a copy of your ID or driving licence, please remember to send us a copy of all the relevant pages. If your pay-in to your starbet account is to be carried out by credit card, please send us a copy of your credit card.

Status
Zamknięty.