>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

stare fikcyjne konto na bwin a nowe

S 0

szakul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam w 2006 roku założyłem sobie konto na bwin z fikcyjnymi danymi nie wpłacając tam ani złotóweczki tym samym nigdy na tym koncie nie zagrałem i logowałem się do 2010 roku może z 2 razy.
Wolałem grać u buka naziemnego (ten niepowtarzalny klimacik panujący u buków naziemnych, masa znajomych razem debatująca na temat zawartych kuponów ???? ) poprostu malnia ale wszystko co dobre się kiedyś kończy i z powodu pracy a co za tym idzie braku czasu nie mogę za często odwiedzać buków naziemnych dlatego zdecydowałem się rozpocząć swoją przygodę z bukmacherkom internetową zaczynająć od buka bwin.

I czy teraz posiadająć to fikcyjne konto mogę teraz założyć sobie jeszcze raz konto tylko z prawdziwymi danymi na którym będe poważnie grał i nie będe musiał się obawiać że zostanie mi w przyszłoąci zablokowane przy wypłacie z powodu tego fikcyjnego konta ???

Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na zdrowy rozum: jak mają powiązać konto na twoje prawdziwe dane z jakimś innym kontem na inne dane? Z takim podejściem powinni zablokować natychmiast konta wszystkim użytkownikom. Czyż nie?
Pamiętaj tylko, żeby użyć innego maila i jeśli pozostałe dane się nie pokrywają to pewnie, że możesz grać.

S 0

szakul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez tak mi się wydaje, ale gdzieś kiedyś czytałem że na przykład po adresie IP komputera mogą powiązać i że z jednego komputera może być tylko jedno konto założone, czy jest to prawda ?

Niechciałbym się w przyszłości negatywnie o tym przekonać dlatego chce się upewnić na 100%.

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
---
Ja na betsafe z jednego IP założyłem z 15 kont jak nie więcej i każde na moje dane bo chciałem się na każdym koncie pobawić z 5 PLN jaką dają na start. Później po czasie pomyślałem że tak naprawdę moja gra na Betsafe zakonczyła sie dożywotnio bo z jakiego konta nie wyplace to przy weryfikacji i tak zablokuja. Napisalem wiec z 1 utworzonego konta ze bardzo przepraszam ale bardzo chcialbym grac i bede uzywal tylko jednego konta i nigdy wiecej nie zlamie juz przepisow. W odp. otrzymalem ze grac moge z tego jednego konta zadnych problemow nie bedzie przy wyplacie oni to kontroluja i jesli nie zlamie juz wiecej przepisow to wszystko jest ok. Wiec jestem zadowolony, a myslalem ze juz koniec ????

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na betsafe z jednego IP założyłem z 15 kont jak nie więcej i każde na moje dane bo chciałem się na każdym koncie pobawić z 5 PLN jaką dają na start. Później po czasie pomyślałem że tak naprawdę moja gra na Betsafe zakonczyła sie dożywotnio bo z jakiego konta nie wyplace to przy weryfikacji i tak zablokuja. Napisalem wiec z 1 utworzonego konta ze bardzo przepraszam ale bardzo chcialbym grac i bede uzywal tylko jednego konta i nigdy wiecej nie zlamie juz przepisow. W odp. otrzymalem ze grac moge z tego jednego konta zadnych problemow nie bedzie przy wyplacie oni to kontroluja i jesli nie zlamie juz wiecej przepisow to wszystko jest ok. Wiec jestem zadowolony, a myslalem ze juz koniec ????
Bardzo interesujące. Ciekawe jak byś wygrał na jednym z kont np. kilka tys, to wtedy pozwolili by ci dalej grać...? ;)