>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Srill - problem z płatnością i wypłatą

C 4

cerrone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem ze Srillem. Nie mogę wypłacać i płacić kartą płatniczą. Posiadam na koncie środki ale podczas transakcji w sklepach lub wypłatach w bankomacie pojawia sie że transakcja jest odrzucona. Karta jest w dobrym stanie. Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Wiecie o co może chodzić ? Napisałem do Skrilla ale na odpowiedź od nich to cięzko się doczekać...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mam problem ze Srillem. Nie mogę wypłacać i płacić kartą płatniczą. Posiadam na koncie środki ale podczas transakcji w sklepach lub wypłatach w bankomacie pojawia sie że transakcja jest odrzucona. Karta jest w dobrym stanie. Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Wiecie o co może chodzić ? Napisałem do Skrilla ale na odpowiedź od nich to cięzko się doczekać...

Niestety pozostaje poczekać na odpowiedź od supportu Skrilla. Moim zdaniem to jednak problem z kartą, bo jak się domyślam środkami możesz operować na koncie Skrill :?: W sensie wysłać, przelać do bukmachera etc. :?: Nie są to środki zamrożone :?:

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niekoniecznie z kartą - kiedyś nie mogłem płacić kartą netelera , mimo ze mialem srodki pochodzace od bukmachera , moglem tylko wyplacic w ATM, ale wiadomo jaka tam jest prowizja.

C 4

cerrone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawa wyjaśniona, zarzadali weryfikacji i stąd te blokady. Dzięki za szybką odpowiedź, temat do zamknięcia.